-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Υποθέτω ότι θα αφορά ελάχιστα αυτοκίνητα που ήρθαν (αν ήρθαν) στην Ελλάδα. Κάποιος φίλος μας νομίζω το είχε αγοράσει πέρσι την Άνοιξη. Νομίζω ότι και του JohnnyX ήταν από τα πρώτα.Θα το chekαρω οντως το πηρα απο τους πρωτους ..25 Ιουνιου για την ακριβεια το ειχα στα χερια μου
Για την ωρα ειμαι στο κρεβατι του πονου μετα απο μια μικρη επεμβαση που εκανα -
Καλορίζικο! Το άσπρο μου αρέσει πολύ, έχω δει κανα-δυο και του πάει πολύ (αν το έπερνα τώρα μπορεί να προτιμοούσα άσπρο). Και εγώ κάποτε τα αντιπαθούσα τα suvοειδή και τα τζιποειδή, αλλά τώρα...
Περαστικά φίλε, σου εύχομαι γρήγορα να σηκωθείς γερός από το κρεβάτι του πόνου!
-
Ο χρήστης steftsak έγραψε:
:yahoo:
Υστερα απο 3 μηνες αναμονης...
Μετα απο πολλη 'ζηλεια' διαβαζοντας ολο αυτο το διαστημα τα σχολια των κατοχων εδω στο forum και βλεποντας της φωτογραφιες και τα trip reports (γεια σου Alexandr μεγαλε) ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!
Θα το εχω στα χερια μου την αλλη εβδομαδα...και το 'ωραιο' ειναι οτι επειδη θα λειπω ταξιδι θα καθεται εκει και θα με περιμενει για αλλη μια εβδομαδα ακομα...
Premium pack, 156 hp, πανοραμικη οροφη , vapor grey...
Αντε να'μαστε καλα...
Φιλε chrismarine καλοριζικο
Άντε, επιτέλους σου ήρθε! Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Άσε το ταξίδι, ακύρωσέ το, και πήγαινε να πάρεις το αμαξάκι (ή πήγαινε με αυτό )
Και επιφυλάσσομαι σε επόμενο ποστ να γράψω νέες σημερινές off-road περιπέτειες!
-
Ο χρήστης chrismarine έγραψε:
καλησπέρα σήμερα το έκλεισα ! έκδοση premium χωρίς grip λευκό nacre και χωρίς πανοραμική ,το τελευταίο ήταν mast και το είχα θέσει ως προτεραιότητα, αλλά μετά από μελέτη στο παρών και από τα γραφόμενα κάποιων φίλων αναθεώρησα και κατέληξα στο χωρίς. το κάλο είναι ότι έψαξα αρκετά για την αγορά και κατάφερα να βρω ένα nacre με 156hp euro5 ,κρίμα που δεν είχε premium pack euro5
βασικά με έφαγε η γυναικά μου να το πάρουμε μιας και έτσι όπως έχει γίνει η αγορά και ο ανταγωνισμός δύσκολα ενθουσιάζομαι πόσο μάλλον η σύζυγος που δεν ασχολείται !! ,αν με ρώταγες ποιο θα προτιμούσες από peugeut θα σου έλεγα τo rally !
,το αυτοκίνητο που είχα πριν στην κατοχή μου ήταν ένα a3 98'' τούμπανο . έτρεφα δε μεγάλη αντιπάθεια για οτιδήποτε suvοιδες και λαμαρινοειδες .το πλήρωμα όμως του χρόνου έφτασε και η οικογένεια μεγάλωσε twins ! όποτε οι ανάγκες σε χώρους αυξήθηκαν και αρχίζεις τότε να αναθεωρείς,εκεί όμως που αναθεωρείς πλήρως είναι όταν κάνεις ένα τεστ οδηγικό .
αυτό πάντως που δεν θα καταφέρω να ξεπεράσω είναι το συναισθηματικό δέσιμο που είχα με την χρυσαφένια μου 12 χρόνια γαρ ψωμί και αλάτι
ελπιζω το παρών 3008 να ανταποκριθεί επαξίως έτσι ώστε η απουσία της χρυσαφένιας να μην είναι έντονηθα σου παρει λιγο καιρο να εξοικιωθεις με τη βαρκαδα,ελεω προτερου καρτ(χρυσαφενια)!!!
-
Το α3 (και δη το προηγούμενο) καρτ;
-
δεν το εχεις δει..........καμια σχεση με αυτο που αγορασε καποτε
-
Σήμερα βρέθηκα στο ίδιο μέρος για το οποίο είχα γράψει ένα ποστ κάποιες βδομάδες πριν, όπου είχα μπει με το 3008 σε παχιά άμμο και το κόλησα αφού είχα ήδη είχα προχωρήσει πολύ μέσα, και με είχε εκπλήξει πώς τα είχε καταφέρει τόσο.
Επειδή τελευταία στον κ@#$ μου κυκλοφορούν μάλλον πολλά μυρμήγκια και με τρώει , σκέφτηκα να ξαναδοκιμάσω, αλλά παίρνοντας λίγη παραπάνω φόρα για να έχω περισσότερο momentum.
Ξεκίνησα πέντε μέτρα πριν την αρχή της άμμου, το grip control στο sand mode βέβαια, με 1η και 3500-4000 στροφές, και απόλαυση! Δεν κόλωσε πουθενά, και πέρασα πάνω από 100 μέτρα παχιάς άμμου αέρα-πατέρα! Το λαμπάκι του ESP αναβόσβηνε σαν τρελό βέβαια λόγω grip control. Το sand mode δουλεύει καταπληκτικά. Άπαιχτο! Και το ξαναέκανα και 2η φορά, με την ίδια άνεση. Μιλάμε για πολύ άμμο, οι ροδιές που άφησα σε κάποια σημεία είχαν 15-20 πόντους βάθος. Για να πάρετε μια ιδέα:
Το κοκκινούλι αυτοκινητάκι μου ξεχωρίζει στο βάθος της διαδρομής την οποία πέρασε:
Και εδώ μια άλλη πιο μικρή αμμώδης διαδρομή, οι δεξιές βαθιές πατημασιές δικές μου
Συμπέρασμα: η κεκτημένη ταχύτητα παίζει σημαντικό ρόλο για τόσο πολύ άμμο, με το grip control να γυρίζει όσο χρειάζεται τους τροχούς ώστε αυτή να μη χαθεί τελείως και συγχρόνως να μην κολλήσεις. Αν βέβαια σταματήσεις μες στη άμμο, τότε ανάλογα με το πού σταμάτησες, είναι πιθανό να κολλήσεις.
Έχω την εντύπωση (για να ευλογούμε και τα γένια μας) ότι το 3008 πρέπει να είναι το πιο 'ζόρικο' 2κίνητο σε άμμο, λάσπη και χιόνι!
-
στην αμμο θετικος παραγοντας το φαρδυ λαστιχο
αρνητικος παραγοντας το βαρος
το grip control δεν σου προσφερει τιποτα αρκει να εχεις σταθερες στροφες στη μηχανη.........χωρια που αν παιξεις παραπανω και το esp βαραει υπερωριες συντομα δισκος-πλατο θα γινουν παφυλλο και εκθεμα -
alexandr απο που ειναι οι φωτογραφιες; μου φαινονται γνωστα τα μερη!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
στην αμμο θετικος παραγοντας το φαρδυ λαστιχο
αρνητικος παραγοντας το βαροςΝα συμπληρώσω ότι για πολύ οδήγηση στην άμμο ο στάνταρ τρόπος να αυξήσεις την επιφάνεια επαφής του ελαστικού με την άμμο είναι να τα ξεφουσκώσεις πολύ (εγώ φυσικά δεν έκανα κάτι τέτοιο, ακόμη αυτό έλειπε!). Βέβαια η έκδοση με grip control έχει πιο στενά λάστιχα από αυτή χωρίς!
το grip control δεν σου προσφερει τιποτα αρκει να εχεις σταθερες στροφες στη μηχανη
Ναι, αλλά αν χωρίς ESP, και χάνοντας το αυτοκίνητο ορμή, αρχίζουν και γυρίζουν πιο γρήγορα από ότι πρέπει οι τροχοί (μια που δεν έχουν και πρόσφυση καλή) μπαίνουν μέσα στη άμμο τελικά. Το απλό ESP πάλι, επειδή θεωρεί ότι οι τροχοί δεν έχουν ικανοποιητική πρόσφυση, μπορεί να τους κόψει τη ροπή. Αυτό το 2ο το δοκίμασα κατά λάθος την προηγούμενη φορά που είχα δοκιμάσει πιο παλιά. Μου είχε σβήσει μες στην άμμο, και όταν σβήνει επανέρχεται στο απλό ESP. Μέχρι να το πάρω είδηση, οι τροχοί πήγαιναν να γυρίσουν και σταμάταγαν αμέσως (και απορούσα γιατί!). Όταν το πήρα είδηση και έβαλα το sand mode, άρχισα να προχωρώ σιγά-σιγά (μέχρι που έφτασα στην παχιά άμμο, χωρίς καθόλου ορμή βέβαια, και φυσικά κόλλησα).
Το momentum (να έχεις επαρκή φόρα δηλαδή και να μη σταματάς μέσα στην άμμο) και τα ξεφούσκωτα λάστιχα, από ότι έχω διαβάσει, είναι αυτό που συνιστούν για οδήγηση σε άμμο (και μιλούν για 4κίνητα βεβαίως).
χωρια που αν παιξεις παραπανω και το esp βαραει υπερωριες συντομα δισκος-πλατο θα γινουν παφυλλο και εκθεμα
Είμαι σίγουρος ότι αν το κάνεις κάθε μέρα αυτό, θα πάθει διάφορα! Έτσι κι αλλιώς δεν είναι φτιαγμένο για συχνή ή σκληρή χρήση εκτός δρόμου. Άλλο τώρα να το κάνεις από καμιά φορά όταν χρειαστεί, ή για να ανεβεί λίγο η αδρεναλίνη
Και μια που μ' έπιασε λογοδιάρροια, ένα Νοτιο-Αφρικάνικο site στο οποίο δοκιμάσαν το grip control στην έρημο και βρήκαν ότι δουλεύει:
http://www.motoring.co.za/index.php?fSe ... Id=5338022Είχα διαβάσει κάνα-δυο ακόμη τέτοια νοτιαφρικάνικα, αλλά δεν θυμάμαι ποια.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
alexandr απο που ειναι οι φωτογραφιες; μου φαινονται γνωστα τα μερη!Είναι λίγο μετά τη Σκάλα Ωρωπού (βόρεια εννοώ).
-
pfff...καμια σχεση με αυτο που φανταζομουνα...ειχα δει ενα κοκκινο καραβι (το περασα για superfast) στις προηγουμενες φωτο και ελεγα οτι ειναι αχαια μερια...
-
η εκδοση με το grip control διατηθεται με ζαντες 16' και ελαστικα Μ+S
-
Τώρα το πήρες χαμπάρι εσύ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τώρα το πήρες χαμπάρι εσύ;φαινεται;
-
Αμέ!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
θα σου παρει λιγο καιρο να εξοικιωθεις με τη βαρκαδα,ελεω προτερου καρτ(χρυσαφενια)!!!
ευχαριστώ για τα καλορίζικα παιδια!!! ,και να δούμε πως θα ευχαριστηθούμε την ρομαντική βαρκάδα χωρίς να τραβάμε κουπί!!!
και λέω ρομαντική γιατί πιστεύω πως το αυτοκίνητο δεν ενδεικνύεται για εφηβικές ταρζανιες ,άσε που βαρέθηκα αυτή τη βαβούρα και την συνεχόμενη τσίτα από το καταχτυπι των αναρτήσεων (να μας χαιρόμαστε κύριοι των υπουργείων μεταφορών και πάσης φύσεως πράσινης μπαρούφας) και τα μουγκρητά των εξατμίσεων ,όχι μόνο των δικών μου !!
φίλε GGAB τα είπαμε γεράσαμε βρε παιδί μου ,θέλω να ηρεμήσω ,δικαιούμαι λίγη ποιότητα εστω και σαν ψευδαίσθηση ,αφού δεν μου την δίνει το κράτος αφιλοκερδώς είπαμε ας κοροϊδέψουμε λίγο των εαυτό μας με 20-25.000 ευρώ -
edit [mod]
-
κάτι έλεγες ?
-
Ο χρήστης chrismarine έγραψε:
θα σου παρει λιγο καιρο να εξοικιωθεις με τη βαρκαδα,ελεω προτερου καρτ(χρυσαφενια)!!!
ευχαριστώ για τα καλορίζικα παιδια!!! ,και να δούμε πως θα ευχαριστηθούμε την ρομαντική βαρκάδα χωρίς να τραβάμε κουπί!!!
και λέω ρομαντική γιατί πιστεύω πως το αυτοκίνητο δεν ενδεικνύεται για εφηβικές ταρζανιες ,άσε που βαρέθηκα αυτή τη βαβούρα και την συνεχόμενη τσίτα από το καταχτυπι των αναρτήσεων (να μας χαιρόμαστε κύριοι των υπουργείων μεταφορών και πάσης φύσεως πράσινης μπαρούφας) και τα μουγκρητά των εξατμίσεων ,όχι μόνο των δικών μου !!
φίλε GGAB τα είπαμε γεράσαμε βρε παιδί μου ,θέλω να ηρεμήσω ,δικαιούμαι λίγη ποιότητα εστω και σαν ψευδαίσθηση ,αφού δεν μου την δίνει το κράτος αφιλοκερδώς είπαμε ας κοροϊδέψουμε λίγο των εαυτό μας με 20-25.000 ευρώενταξει μεγαλε χαλαρωσε .......πεζω πηρες με 20κατι χιλιαρικα
ζησε την ψευδαισθηση σου περι ποιοτητας και γκλαμουριας οσο προλαβαινεις γιατι...........το ΔΝΤ ειναι προ των πυλων
Peugeot 3008 '08