-
Ο χρήστης ZONAS έγραψε:
Λάστιχα δεν έβαλα ακόμη. Πριν τα Χριστούγεννα όμως υποχρεωτικά. Δε νόμιζω να βολέψει η Θεσσαλονίκη λόγ ωαπόστασης αν και είναι πιο φθηνά αυτά που είπες.Καλά εγώ το Σάββατο πάω Θεσσαλονίκη αυθημερόν και συ έρχεσαι Φαλακρό; Με πρόλαβες. Θα σε πάρω τηλ να τα πούμε με κάποιον τρόπο είτε το Σάββατο ή την Κυριακή.
Θες να σε οργανώσει το Ζonas tours κάτι.......;
Έχω να σε προτείνω ταβέρνες στη γύρω περιοχή.
Και φυσικά θα του προτείνεις και κανέναν χωματόδρομο Να το λερώσει και λίγο, μόνο το μπορδοροδοκόκκινό μου θα είναι μονίμως μέσα στη μπίχλα; (εντωμεταξύ, κάθε φορά που το πλένω εμφανίζονται και νέες γρατζουνιές, μου το έχουν τσακίσει γύρω-γύρω, αφού έχω πάψει να δίνω πλέον σημασία).
-
Ο χρήστης ZONAS έγραψε:
Θες να σε οργανώσει το Ζonas tours κάτι.......;Όχι μωρέ, άσε... Μπορώ να χαθώ και μόνος μου...
Έχω να σε προτείνω ταβέρνες στη γύρω περιοχή.
Σ΄αυτό ξέρεις ότι δεν λέω όχι, αλλά θα είμαι με τον κουμπάρο μου, που επί ένα μήνα ήταν σε επικοινωνία με συναδέλφους του από την περιοχή και τον κατατόπισαν πλήρως.
Και φυσικά θα του προτείνεις και κανέναν χωματόδρομο Να το λερώσει και λίγο, μόνο το μπορδοροδοκόκκινό μου θα είναι μονίμως μέσα στη μπίχλα; (εντωμεταξύ, κάθε φορά που το πλένω εμφανίζονται και νέες γρατζουνιές, μου το έχουν τσακίσει γύρω-γύρω, αφού έχω πάψει να δίνω πλέον σημασία).
Κακίες... Και το δικό μου μέσα στην μπίχλα είναι.
Πήγα πριν λίγο να το φουλάρω για να είναι έτοιμο για το αυριανό ταξίδι και εκεί που καθάριζα το πίσω τζάμι, έγδαρα το χρώμα πάνω από το τζάμι με το κωλομάκτρο που ήταν χαλασμένο και είχε αποκαλυφθεί η λαμαρίνα του... Πόνεσε η ψυχή μου με τον ανατριχιαστικό ήχο που έκανε γδέρνοντας το χρώμα.Καλό Σαββατοκύριακο
-
Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
Τελικά εκδρομή στο καιμακτσαλαν ...όλα καλά.
Φωτογραφίες σύντομα αν και δεν συνάντησα κανένα εντυπωσιακό εμπόδιο.
Ο δρόμος προς το χιονοδρομικό ήταν καθαρός. Εκτός από 2 σημεία 20 μέτρων το καθένα , όπου είχαν σταματήσει μερικοί για να βάλουν αλυσίδες. Εμένα μου φάνηκε υπερβολικό γιατί ακόμα και σταματήμένος σε ανηφόρα ξεκίνησα χωρίς σπινιαρίσματα και γλυστρίματα. ϊσως την διαφορά την έκαναν τα λάστιχα.
Πάντως μπράβο σε μερικούς που βάζουν φωτογραφίες μέσα στα χιόνια και λάσπες με το peugeot 3008. Εγώ δεν το έχω και φοβάμαι να το δοκιμάσω έτσι....Ερώτηση : Απο μπαταρία πως πάτε; Έχει αλλάξει κανείς ;
Εμένα φτου φτου τρία χρόνια τώρα είναι ...duracell!Το Σάββατο που μας πέρασε (2 Φεβρ.) ανέβηκες στο Καιμακτσαλάν, έτσι δεν είναι;
-
Ναι . Με είδες;
-
Ναι . Με είδες;Όχι μόνο το αυτοκίνητό σου, αλλά σε είδα και να κατεβαίνεις από αυτό με την οικογένεια, το άτιμο όμως δεν δουλεύει μερικές φορές (όχι το 3008, το μυαλό μου! ). Ήμουνα σε έκτακτη εκδρομή εκεί πάνω στα μέρη σας.
Όταν είδα το αμάξι είπα 'α, να ένα ολόιδιο με το δικό μου!' , και μάλιστα σκέφτηκα να έρθω να σου πω 'έχουμε το ίδιο, πώς τα πάει το δικό σου, κτλ., κτλ.). Δεν το έκανα, γιατί η παρέα προχώραγε. Και μετά από κανά-δυο ώρες που ξαναείδα το αυτοκίνητό σου, μου ήρθε η φλασιά ότι θα ήσουνα εσύ (αργεί λίγο να πάρει μπρος, αλλά είχα και στο νου μου ότι θα είχες ήδη πάει!). Είχα σκοπό να σε ρωτήσω κιόλας αν ήσουν εσύ, αλλά με πρόλαβες γράφοντας για το καιμακ πρώτος.
(Κάτι μουρλούς με φωτογραφικές τους είδες την ώρα που πηγαίνατε προς το σαλέ; )
Δυστυχώς χαμένη ευκαιρία να σε γνωρίσω, ελπίζω κάποια άλλη φορά
Εγώ έφτασα πιο νωρίς από εσένα, και το τελευταίο κομμάτι πριν το χιονοδρομικό είχε ακόμη αρκετό χιόνι και πάγο. Και μάλιστα έπαθα αυτό που σου είχα πει, με σταμάτησε ένας στη μεγαλούτσικη ανηφόρα πριν την τελευταία στροφή, με αποτέλεσμα να σπινιάρει όταν πήγα να ξαναξεκινήσω. Έκανα βέβαια 4-5 μέτρα πίσω σε ένα πιο καθαρό σημείο και ξαναξεκίνησα χωρίς πρόβλημα στη συνέχεια.
Και να μην ξεχάσω, έκανα καμιά 600αριά+600αριά χλμ μονοκούκι πάνω και κάτω, νυχτερινές ώρες, και έφτασα ατσαλάκωτος, ενώ περίμενα να γίνω λιώμα!
Και για επιβεβαίωση μια φωτό από τα ωραία μέρη εκεί πάνω, από τη λίμνη Πετρών (στο βάθος το περί ου ο λόγος Καϊμακτσαλάν!)
-
Ερώτηση : Απο μπαταρία πως πάτε; Έχει αλλάξει κανείς ;
Εμένα φτου φτου τρία χρόνια τώρα είναι ...duracell!Νομίζω ότι μόνο ο φίλος μου ο Τηνιακός την έχει αλλάξει από πρόπερσι.
Ήμουνα σε έκτακτη εκδρομή εκεί πάνω στα μέρη σας.
Τώρα τι να σου πώ;... Άσε καλύτερα να μη μιλήσω...
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Ναι . Με είδες;
Όχι μόνο το αυτοκίνητό σου, αλλά σε είδα και να κατεβαίνεις από αυτό με την οικογένεια, το άτιμο όμως δεν δουλεύει μερικές φορές (όχι το 3008, το μυαλό μου! ). Ήμουνα σε έκτακτη εκδρομή εκεί πάνω στα μέρη σας.
Όταν είδα το αμάξι είπα 'α, να ένα ολόιδιο με το δικό μου!' , και μάλιστα σκέφτηκα να έρθω να σου πω 'έχουμε το ίδιο, πώς τα πάει το δικό σου, κτλ., κτλ.). Δεν το έκανα, γιατί η παρέα προχώραγε. Και μετά από κανά-δυο ώρες που ξαναείδα το αυτοκίνητό σου, μου ήρθε η φλασιά ότι θα ήσουνα εσύ (αργεί λίγο να πάρει μπρος, αλλά είχα και στο νου μου ότι θα είχες ήδη πάει!). Είχα σκοπό να σε ρωτήσω κιόλας αν ήσουν εσύ, αλλά με πρόλαβες γράφοντας για το καιμακ πρώτος.
Εγώ έφτασα πιο νωρίς από εσένα, και το τελευταίο κομμάτι πριν το χιονοδρομικό είχε ακόμη αρκετό χιόνι και πάγο. Και μάλιστα έπαθα αυτό που σου είχα πει, με σταμάτησε ένας στη μεγαλούτσικη ανηφόρα πριν την τελευταία στροφή, με αποτέλεσμα να σπινιάρει όταν πήγα να ξαναξεκινήσω. Έκανα βέβαια 4-5 μέτρα πίσω σε ένα πιο καθαρό σημείο και ξαναξεκίνησα χωρίς πρόβλημα στη συνέχεια.
Και να μην ξεχάσω, έκανα καμιά 600αριά+600αριά χλμ μονοκούκι πάνω και κάτω, νυχτερινές ώρες, και έφτασα ατσαλάκωτος, ενώ περίμενα να γίνω λιώμα!
Και για επιβεβαίωση μια φωτό από τα ωραία μέρη εκεί πάνω, από τη λίμνη Πετρών (στο βάθος το περί ου ο λόγος Καϊμακτσαλάν!)
Είδα κάποιους με κάτι φακούς σαν κανόνια .
Ευτυχώς που ξεκίνησα στην ανηφόρα , γιατί κανένας δεν κρατούσε απόσταση από τον άλλο , για να πάρω φόρα.
Εγώ έφτασα κατά τις 12 στο χιονοδρομικό.
Πήγαμε και στην κορυφή με το snowcat . Εκεί να δείτε πρόσφυση. -
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Ερώτηση : Απο μπαταρία πως πάτε; Έχει αλλάξει κανείς ;
Εμένα φτου φτου τρία χρόνια τώρα είναι ...duracell!Νομίζω ότι μόνο ο φίλος μου ο Τηνιακός την έχει αλλάξει από πρόπερσι.
Ήμουνα σε έκτακτη εκδρομή εκεί πάνω στα μέρη σας.
Τώρα τι να σου πώ;... Άσε καλύτερα να μη μιλήσω...
Και το φοβόμουνα ότι θα με παρεξηγήσεις, άδικα όμως! Ούτε καν πλησιάσαμε τη Σαλόνικα, πήγαμε μέσω Ελασσώνας, μείναμε και τριγυρνούσαμε ολημερίς στην ευρύτερη περιοχή της Βεγορίτιδας, και δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μία στις 1000 να περάσω από συμπρωτεύουσα, καθώς κουβαλούσα και άλλους μαζί!
-
πάνω που είπα να βάλω μια φωτογραφία , διάβασα τι πρέπει να κάνω και δεν κατάλαβα τίποτα.
-
Ναι . Με είδες;
Όχι μόνο το αυτοκίνητό σου, αλλά σε είδα και να κατεβαίνεις από αυτό με την οικογένεια, το άτιμο όμως δεν δουλεύει μερικές φορές (όχι το 3008, το μυαλό μου! ). Ήμουνα σε έκτακτη εκδρομή εκεί πάνω στα μέρη σας.
Είδα κάποιους με κάτι φακούς σαν κανόνια .
Ευτυχώς που ξεκίνησα στην ανηφόρα , γιατί κανένας δεν κρατούσε απόσταση από τον άλλο , για να πάρω φόρα.
Εγώ έφτασα κατά τις 12 στο χιονοδρομικό.
Πήγαμε και στην κορυφή με το snowcat . Εκεί να δείτε πρόσφυση.Ένας από αυτούς ήμουνα!
Στο προηγούμενό μου αυτοκίνητο (Corolla) είχα μείνει 4 φορές από μπαταρία στα 12 χρόνια. Το 3008 κλείνει 3 χρόνια, προς το παρόν η μπαταρία εντάξει είναι.
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Και το φοβόμουνα ότι θα με παρεξηγήσεις, άδικα όμως! Ούτε καν πλησιάσαμε τη Σαλόνικα, πήγαμε μέσω Ελασσώνας, μείναμε και τριγυρνούσαμε ολημερίς στην ευρύτερη περιοχή της Βεγορίτιδας, και δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μία στις 1000 να περάσω από συμπρωτεύουσα, καθώς κουβαλούσα και άλλους μαζί!Δεν ήμασταν στην συμπρωτεύουσα καρντιά μου. Στην Έδεσσα ήμασταν και το μεσημέρι πήγαμε για πέστροφες στον Άγρα!
Αν περιπλανιόσασταν στην ευρύτερη περιοχή όπως λές, μπορεί να πέρασες και από μπροστά μας... -
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Και το φοβόμουνα ότι θα με παρεξηγήσεις, άδικα όμως! Ούτε καν πλησιάσαμε τη Σαλόνικα, πήγαμε μέσω Ελασσώνας, μείναμε και τριγυρνούσαμε ολημερίς στην ευρύτερη περιοχή της Βεγορίτιδας, και δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μία στις 1000 να περάσω από συμπρωτεύουσα, καθώς κουβαλούσα και άλλους μαζί!
Δεν ήμασταν στην συμπρωτεύουσα καρντιά μου. Στην Έδεσσα ήμασταν και το μεσημέρι πήγαμε για πέστροφες στον Άγρα!
Αν περιπλανιόσασταν στην ευρύτερη περιοχή όπως λές, μπορεί να πέρασες και από μπροστά μας...Έλα ρε συ!!!!! Αν είναι δυνατόν. Εμείς βέβαια δεν πήγαμε στον Άγρα, αλλά κάποιοι άλλοι (ήμασταν αρκετά αυτοκίνητα) πήγαν! Πού να το φανταστώ ο ταλαίπωρος!
-
πάνω που είπα να βάλω μια φωτογραφία , διάβασα τι πρέπει να κάνω και δεν κατάλαβα τίποτα.Πρέπει να βάλεις την φωτογραφία σε κάποιο site (εγώ χρησιμοποιώ το flickr.com, αν και δεν ξέρω αν είναι το πιο βολικό), και αντιγράφεις εδώ τη διεύθυνση (URL) της φωτογραφίας, αφού πατήσεις το κουμπί [Img] πρώτα.
-
καλησπέρα και απο μένα...έχω εδώ και 2.2 χρόνια ένα red babylon 1.6 premium pack με 30.000 χλμ.Το πρώτο service το έκανα στην κεντρική αντιπροσωπεία lion hellas.Τον Δεκέμβρη το αμάξι έγινε 2 ετών.Εχει έρθει η ώρα του service και δεν γνωρίζω κάποια καλή εταιρεία ή καλό μάστορα στα νότια προάστεια. Πραγματικά είμαι πολύ μπερδεμένος..υπάρχει κάποια εμπειρία ή σύσταση απο εσάς?
ευχαριστώ -
DSC_0248 by silversurferGR, on Flickr -
DSC_0244 by silversurferGR, on Flickr -
Ο χρήστης dimitris_3008 έγραψε:
καλησπέρα και απο μένα...έχω εδώ και 2.2 χρόνια ένα red babylon 1.6 premium pack με 30.000 χλμ.Έλα ρε Δημήτρη! Γιατί πόσταρες και μας χάλασες το 'κενό';
Θέλαμε να κάνουμε ρεκόρ με ένα μήνα χωρίς αναρτήσεις...'Βαβυλώνα' το κάναμε εδώ πέρα. Σαν πολλοί δεν μαζευτήκατε με μπορντοροδοκόκκινα;
@silversurferGR τελικά τα κατάφερες. Ωραίο contrast του αυτοκινήτου στο μουντό φόντο του τοπίου.
Χαιρετισμούς σε όλους.
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
καλησπέρα και απο μένα...έχω εδώ και 2.2 χρόνια ένα red babylon 1.6 premium pack με 30.000 χλμ.
Έλα ρε Δημήτρη! Γιατί πόσταρες και μας χάλασες το 'κενό';
Θέλαμε να κάνουμε ρεκόρ με ένα μήνα χωρίς αναρτήσεις...'Βαβυλώνα' το κάναμε εδώ πέρα. Σαν πολλοί δεν μαζευτήκατε με μπορντοροδοκόκκινα;
@silversurferGR τελικά τα κατάφερες. Ωραίο contrast του αυτοκινήτου στο μουντό φόντο του τοπίου.
Χαιρετισμούς σε όλους.
Νομίζω πάλι λιγότεροι είμαστε με τα κόκκινα.Ίσως εδω μέσα αν μετρήσουμε φωτογραφίες φαινόμαστε πολλοί. Αλλά στον δρόμο...
Και έγω για άλλο χρώμα , πήγαινα , αλλά δεν είχε όταν έτρεχε η προσφορά. Μετά βέβαια το λάτρεψα. Ευτυχώς με πίεσε η γυναίκα μου.Το contrast κατά τύχη Έψαχνα κανα καλό χιονισμένο τοπίο αλλά μάταια.
-
Ο χρήστης dimitris_3008 έγραψε:
καλησπέρα και απο μένα...έχω εδώ και 2.2 χρόνια ένα red babylon 1.6 premium pack με 30.000 χλμ.Το πρώτο service το έκανα στην κεντρική αντιπροσωπεία lion hellas.Τον Δεκέμβρη το αμάξι έγινε 2 ετών.Εχει έρθει η ώρα του service και δεν γνωρίζω κάποια καλή εταιρεία ή καλό μάστορα στα νότια προάστεια. Πραγματικά είμαι πολύ μπερδεμένος..υπάρχει κάποια εμπειρία ή σύσταση απο εσάς?
ευχαριστώΨάχνεις εκτός δικτύου? Ποιά περιοχή? Πόσο κάνει το σέρβις περίπου?
-
Πω ,πω, γεμίσαμε μπορντοροδοκόκκινα! dimitris_3008 καλώς ήρθες!
@silversurferGR:
Ποιο μέρος είναι αυτό, ο Άγρας;Στο topic του 309 στα 'Mελλοντικά' είδα αυτό
Ετοιμάζεται '3008 restyle'.
Peugeot 3008 '08