-
http://cgi.ebay.com/SYSTEME-WIP-BLUETOO ... 255f29096b
Δεν μπορώ να καταλάβω τη είναι αυτο μήπως καταλαβαίνει κανείς σας -
Ο χρήστης gelos1280 έγραψε:
Γεια σε όλους!!! Σε λίγες μέρες θα είμαι και εγώ κάτοχος ενος 3008 vapor grey ανυπομονω να διαπιστώσω στην πράξη ολα τα καλά λόγια που εχω διαβάσει στο forum....Με το καλό να το παραλάβεις. Καλή επιλογή χρώματος. Αν χρειασθεί να το παρκάρεις στό διπλανό τετράγωνο για δυό βδομάδες όπως ο billis100, δεν θα κινδυνεύεις να στο πάρουν ως παρατημένο. Έχει ήδη το χρώμα της σκόνης...
Γύρισες δριμύτερος όπως βλέπω από το καινούριο avatar σου! Και πάνω που σκεφτόμουνα να γράψω 'ο Pitt τι έγινε ρε παιδιά;' σε κανένα από τα ποσταρίσματά μου.
Alexandr, ακριβως το ιδιο σκεφτομουν κι εγω για τον Pitt...
Welcome back φιλε!
Να είστε καλά ρε παιδιά. Λόγοι υγείας συγγενούς με κράτησαν μακρυά για δυό μήνες. Ευτυχώς είχε αίσιο τέλος...
Όπα, για κάτσε, τι εννοείς, στον δικό μου παίζω CD με 200 τραγούδια, και με folders, και μάλιστα μπορώ να επιλέξω από το μενού (κουμπί List) το folder που θέλω.
Edit: Λες να μου παίζει μόνο τα 99 και να μην το έχω πάρει είδηση; Πάντως σε folders τα βάζω, και όταν τελειώσει το ένα folder αρχίζει και παίζει από το άλλο.
Edit2: Στο manual γράφει ότι μπορεί να διαβάσει μέχρι 255 αρχεία mp3 από δίσκο CD, κατανεμημένα μέχρι 8 επίπεδα.Μάλλον μπέρδεψα λιγάκι τις προδιαγραφές του USB Box με αυτές του CD Player. Πράγματι το manual λέει ότι το CD Player μπορεί να διαβάσει μέχρι 255 αρχεία mp3 κατανεμημένα σε 8 επίπεδα αλλά λέει επίσης ότι τα εμφανίζει όλα στο ίδιο επίπεδο. Γι αυτό γράφω τα αρχεία χύμα στο root των CD και δεν έχω ξέρω πως συμπεριφέρεται με τα folders. Επειδή δεν το έχω δοκιμάσει, μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι διαβάζει το περιεχόμενο του ενός folder μετά το άλλο;
Μήπως σου έκαναν καμιά 'πατάτα' στη εγκατάσταση;
Υποθέτω ότι δεν θα μπορούσε να γίνει πατάτα γιατί η τοποθέτησή του είναι πάρα πολύ απλή. Στην πάνω μεριά έχει μια πατούρα που μπαίνει σφηνωτά στο πλαίσιο του παραθύρου. Αυτό είναι όλο...
Μια αρθροσκόπηση μέ κράτησε γιά ένα μήνα μέσα στό σπίτι καί μάλιστα μέ πατερίτσες.
Χτές βγήκα πρώτη μέρα περπατώντας.Περαστικά σου Billi.
Μπορείς να μου πείς αν παρατηρείς και εσύ το πρόβλημα με το ζόρισμα του παραθύρου στο ανέβασμα;Δεν μπορώ να καταλάβω τη είναι αυτο μήπως καταλαβαίνει κανείς σας
Υποθέτω ότι πρόκειται για USB Box με Bluetooth. Μπορεί να τροφοδοτήσει το ηχοσύστημα με streaming audio μέσω bluetooth και να δουλέψει ως hands free με το κινητό. Παρατήρησα όμως ότι το αυτοκίνητό μας δεν το έχει στην λίστα συμβατότητας.
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Υποθέτω ότι πρόκειται για USB Box με Bluetooth. Μπορεί να τροφοδοτήσει το ηχοσύστημα με streaming audio μέσω bluetooth και να δουλέψει ως hands free με το κινητό. Παρατήρησα όμως ότι το αυτοκίνητό μας δεν το έχει στην λίστα συμβατότητας.
ειναι συμβατο μου στηλε email,
και οτι δεν παρεχει μικροφωνο για το hands free αντε τωρα να ψαχνεις απο εδω για μικροφωνο -
Billis100 και Pitt περαστικά να είναι.
Επιλέγοντας κάποιο folder στο CD, και βάζοντας, π.χ., το random play, παίζει το folder αυτό, και μετά περνά στο επόμενο. Και μάλιστα, αν το folder έχει, π.χ., 50 τραγούδια, όταν παίζει κάποιο αρχείο του folder (π.χ. το 10ο) στην αρίθμηση σου λέει ότι παίζει το 10/50 (το 10ο από τα συνολικά 50 του folder δηλαδή, ενώ συνολικά σε όλα τα folder μπορεί να υπάρχουν πολύ περισσότερα).
Αυτό το 'όλα τα αρχεία εμφανίζονται στο ίδιο επίπεδο' που λέει το manual δεν ξέρω τι σημαίνει, μάλλον το ότι αν δεν επιλέξεις folder, τα αρχεία παίζονται ανακατεμένα από όλα τα folders (στο random play). Αυτό δεν το θυμάμαι αν ισχύει, πρέπει να το ελέγξω.
-
Σάς ευχαριστώ πολύ γιά τίς ευχές,νά είστε καλά.
Πρός pitt: Δέν είχα κάποιο πρόβλημα,ούτε καί έχω με τα 'φρύδια',τουλάχιστον όπως αυτά πού αναφέρεις.
Ενα μικρό σκάλωμα στήν αρχή ,ναί .Πέραν τούτου ουδέν.
Αυτά τά αξεσουάρ (επειδή είδα τήν συσκευασία τους) είναι γερμανικής προέλευσης καί όχι τής peugeot.
Επικοινώνησα μέ τήν αντιπροσωπεία γιά τήν μετατροπή σέ υγραεριοκίνηση (εγγύηση κλπ) καί απάντησαν off the record οτι υπάρχει μία κινητικότητα στό θέμα,καί θά μέ ειδοποιήσουν όταν έχουν νεώτερα.
Η διαφορά κόστους βενζίνης (1,50) υγραερίου (0,70) κάνει πολλούς νά επανεξετάζουν τό ζήτημα.Από τήν άλλη ποιός εμπιστεύεται τό κράτος ,πού μπορει νά φορολογήσει αναίτια ?Τί τό εμποδίζει νά πεί αύριο όλα τά καύσιμα μία τιμή. -
Καλορίζικο κι από μένα το καινούργιο vapor grey.Κι εγώ το ίδιο χρώμα έχω.Του πάει πολύ.
Ρε παιδιά έχω λίγο αγχωθεί με τον αριθμό του κινητήρα μου.Αν θυμάμαι καλά η ημερομηνία κατασκευής του δικού μου είναι αρχές του '09 και ο αριθμος τελειώνει σε 5FV8.Τι κινητήρα έχω ωρέ;
Ας με κατατοπίσει κάποιος please.
-
Ο χρήστης evkal έγραψε:
Καλορίζικο κι από μένα το καινούργιο vapor grey.Κι εγώ το ίδιο χρώμα έχω.Του πάει πολύ.Ρε παιδιά έχω λίγο αγχωθεί με τον αριθμό του κινητήρα μου.Αν θυμάμαι καλά η ημερομηνία κατασκευής του δικού μου είναι αρχές του '09 και ο αριθμος τελειώνει σε 5FV8.Τι κινητήρα έχω ωρέ;
Ας με κατατοπίσει κάποιος please.
Μήπως εννοείς αρχές του '10; Ο 5FV είναι ο καινούριος (δες και το manual του αυτοκινήτου στα τεχνικά χαρακτηριστικά), ο οποίος άρχισε να κατασκευάζεται τέλη του '09.
-
Ο χρήστης miatasgk έγραψε:
παντεταΤι κουφό είναι αυτό; Το ντουλαπάκι μένει συνέχεια ανοιχτό;
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Τι κουφό είναι αυτό; Το ντουλαπάκι μένει συνέχεια ανοιχτό;Ε, όχι και συνέχεια ανοιχτό! Μόνο όταν θέλει να δει την ώρα...
Μάλλον πρόκειται για μια συμβιβαστική λύση για την εγκατάσταση ενός 2din μηχανήματος χωρίς να αποχωρισθεί κανείς την οθόνη. Αν εξαιρέσει κανείς την ένδειξη της θερμοκρασίας και τις ρυθμίσεις κάποιων παραμέτρων λειτουργίας του οχήματος (αυτόματα φώτα, υαλοκαθαριστήρες κλπ) όλες οι άλλες λειτουργίες της 'πορτοκαλί' οθόνης υποκαθίστανται από το νέο μηχάνημα. Αν χρειασθεί να ρυθμίσει κάτι, ανοίγει το ντουλαπάκι και το κάνει. Δεν φαίνονται βέβαια τα χειριστήρια, αλλά κάποια πατέντα θα σκέφτηκε αυτός που το έκανε.
Καλή λύση και το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι η αχρήστευση του ντουλαπιού που το βρίσκω πολύ χρήσιμο για τα έγγραφα του αυτοκινήτου (Manual, άδειες, κλπ).
Σάς ευχαριστώ πολύ γιά τίς ευχές,νά είστε καλά.
Πρός pitt: Δέν είχα κάποιο πρόβλημα,ούτε καί έχω με τα 'φρύδια',τουλάχιστον όπως αυτά πού αναφέρεις.
Ενα μικρό σκάλωμα στήν αρχή ,ναί .Πέραν τούτου ουδέν.
Αυτά τά αξεσουάρ (επειδή είδα τήν συσκευασία τους) είναι γερμανικής προέλευσης καί όχι τής peugeot.Το σκάλωμα στο δικό μου εξακολουθεί να υπάρχει ακόμη και μετά τη λίπανση με σιλικόνη.
Ίσως να μην μιλάμε για τα ίδια 'φρύδια'. Επειδή την συσκευασία την άνοιξα εγώ και τα τοποθέτησαν μπροστά μου, μπορώ να πώ με βεβαιότητα ότι η συσκευασία είχε το σήμα της Peugeot και το Ρ/Ν της Peugeot με το ποίο τα ζήτησα. Επίσης τα ίδια τα 'φρύδια' έχουν στο άκρο τους ανάγλυφο το 'λιονταράκι'. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόσεξα την χώρα κατασκευής στην ετικέτα.
Από τήν άλλη ποιός εμπιστεύεται τό κράτος ,πού μπορει νά φορολογήσει αναίτια ?Τί τό εμποδίζει νά πεί αύριο όλα τά καύσιμα μία τιμή.
Έχεις απόλυτο δίκαιο. Με όλα αυτά τα τρελά που γίνονται, απορώ πως δεν το έχουν ήδη κάνει...
-
Σχετικά με την συμπεριφορά του CD player, προσπαθώ να βρώ λίγο χρόνο για να κάνω δοκιμές με δίσκους με διάφορες δομές αρχείων και φακέλλων και θα επανέλθω.
-
Χάλασε ο καιρός και περιμένουμε χιόνια. Κοίτα να είναι καλές οι φωτογραφίες...
-
-
Σιγά να μην έχανα την ευκαιρία Και όπως μου αρέσει και πολύ το χιόνι. Πήγα ανατολική Αττική στην περιοχή Καπανδριτίου-Πολυδενδρίου-Κιούρκων όπου είχε μπόλικο χιόνι. Μόνο εγώ και οι τζιπούρες κυκλοφορούσαν, και 2-3 «κανονικά» με αλυσίδες
Λοιπόν, σε δρόμο με απάτητο χιόνι, και με μεγάλη ανηφόρα πίσω από το σημείο που στεκόμουνα για να βγάλω την φωτό:
Το κοκκινάκι μου μέσα στη χιονοθύελλα. Γιαυτό το πήρα κόκκινο, για να ξεχωρίζει στο χιόνι
Πώς σας φαίνεται η πινακίδα; Κάποιο γράμμα τους ξέφυγε νομίζω;
Εν συντομία, έμεινα εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του. Το έχω ξαναπάει σε χιόνι, αλλά πρώτη φορά με τέτοιες συνθήκες, για τόση ώρα, και σε τόσες (χιονισμένες) ανηφόρες και κατηφόρες. Και κάνοντας και ένα σωρό μανούβρες στο χιόνι. Βάζεις το snow mode, πατάς τέρμα γκάζι, και με κάποιο τρόπο βρίσκει πάντα πρόσφυση και ξεκινά. Και όχι μόνο. Σε επίπεδο ή ελαφρώς ανηφορικό επιταχύνει γρήγορα (και επικίνδυνα!). Τα Latitude Tour κάνουν πολύ καλή δουλειά, και προσφέρουν και την σχετική ασφάλεια στις κατηφόρες.
Κώλωσε μόνο σε μια μεγάλη ανηφόρα μέσα στα Κιούρκα στρωμένη με πολύ χιόνι. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί να είχα το απλό ESP στο grip control, γιατί απλώς μου «έπνιγε» τον κινητήρα χωρίς να σπινάρει καθόλου, ενώ το snow mode κανονικά όταν τα βρει σκούρα σπινάρει κάπως τους τροχούς για να σκάψει το χιόνι και να βρει πρόσφυση. Τέλος πάντων, λίγη σημασία έχει. Και εντάξει, το παραδέχομαι, σε αυτή την ανηφόρα με πέρασαν ένα Hummer και ένα Land cruiser
Και δύο παρατηρήσεις. Σε κάποια στιγμή, προφανώς από το χιόνι που κόλησε στους αισθητήρες παρκαρίσματος, μου έβγαλε για λίγο το μήνυμα 'faulty parking system' (ή κάπως έτσι). Επίσης, οι θερμαινόμενοι καθρέπτες πολύ βολικοί σε τέτοιες συνθήκες, έλιωναν το χιόνι που κόλλαγε πάνω τους αμέσως με το που τους 'άναβες'.
-
και πως ανάβουν ?
-
Mαζί με το θερμαινόμενο πίσω τζάμι.
-
Σωστά. Επίσης έκανα πολύ χρήση (για να μην πω μόνιμη) του αυτόματου προγράμματος ορατότητας γιατί τα τζάμια θόλωναν αμέσως (είναι το κουμπί που είναι κάτω από το κουμπί της ανακύκλωσης αέρα, που πετάει πολύ αέρα στα τζάμια για ξεθολώσουν γρήγορα).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eργοστασιακό RNEG δεν είναι αυτό;ναι
-
Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα συνεργάζεται, τουλάχιστον πλήρως, με την μονοχρωματική οθόνη του δικού μας αυτοκινήτου. Αν έχετε κάτι νεότερο ενημερώστε μας.
Αν προσέξατε στα επίσημα αξεσουάρ του 3008 έχει ένα GPS TOM-TOM, αν θυμάμαι καλά, το συγκεκριμένο μηχάνημα ξέρετε αν τοποθετείται κάπου συγκεκριμένα στο αυτοκίνητο ή με βεντούζα όπως όλα τα υπόλοιπα του εμπορίου. -
http://www.peugeot.nl/media/deliacms/me ... ff095d.pdf
-
Έστειλα email στην Peugeot για αν συνεργάζεται………..η με οθόνη σαν αυτή αντί για ασπρόμαυρη
-
Και που τοποθετείται αυτή η οθόνη με 30 εκ. πλάτος;
-
Αν κατάλαβα καλά είναι mirror monitor μάλλον καταργούμε το καθρέφτη !!!!!!!
-
Ο χρήστης miatasgk έγραψε:
Έστειλα email στην Peugeot για αν συνεργάζεται………..η με οθόνη ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ
Peugeot 3008 '08