-
Φίλε alexandr έχεις δίκιο. Μου έστειλαν από τη Peugeot και mail στο οποίο αναφέρουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είναι κρίμα που ούτε after market bluetooth δε μπορούμε να βάλουμε ούτε αλλαγή του ηχοσυστήματος με κάποιο 2din. Θα ήταν καλό αν η αντιπροσωπία προσέφερε κάποια λύση σε αυτό, όπως κάνουν και άλλες εταιρείες. Όταν κοίταζα για αυτοκίνητο, τόσο για το Qasqai όσο και για τo Golf Plus, μου είχαν προσφέρει αλλαγή για το εργοστασιακό σύστημα με 2din, και μάλιστα με full λειτουργικότητα από τα χειριστήρια.
Ξέρει κανείς κάποια τέτοια λύση, αλλά δοκιμασμένη; -
μετα απο αρκετο ψάξιμο η λυση για bluetooth + usb
http://www.xcarlink.co.uk/product.php?p ... =14&page=1
-
Να πω την αλήθεια η ευκολία και η χρηστικότητα που προσφέρει το bt στο QQ με έχει εντυπωσιάσει. Αλλά και το φορητό Nokia bt carkit που είχα στο σκιάδιο των προηγούμενων αυτοκινητων πολύ βολικό ήταν. Aρκετές φορές βολεύτηκα και με το bluetooth που έχει το φορητό MLS destinator μου.
-
Ο χρήστης miatasgk έγραψε:
μετα απο αρκετο ψάξιμο η λυση για bluetooth + usbhttp://www.xcarlink.co.uk/product.php?p ... =14&page=1
Το CD changer port στο οποίο συνδέεται αυτό, το βρίσκεις άραγε εύκολα, ή πρέπει να βγάλεις πρώτα τον CD player;
-
Πρέπει να βγει η πηγή.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πρέπει να βγει η πηγή.Αυτό φοβόμουνα. Thanx!
-
http://www.parrot.com/albums/oem/ck_4100_en.pd
Αυτό τοποθετούν στην Peugeot σαν εργοστασιακό Bluetooth ……………. Άλλα η δεν το παρέχουν στο κόσμο άλλα μονό στο εργοστάσιο της Peugeot -
Ο χρήστης miatasgk έγραψε:
http://www.parrot.com/albums/oem/ck_4100_en.pd
Αυτό τοποθετούν στην Peugeot σαν εργοστασιακό Bluetooth ……………. Άλλα η δεν το παρέχουν στο κόσμο άλλα μονό στο εργοστάσιο της Peugeotτετρακύλινδρη λαλακία
-
Προχθές, και με βροχή, στη διαδρομή Γαλατάς-Επίδαυρος, μου γλύστραγε πολύ στις κλειστές στροφές. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, γιατί δεν το έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο, παρά μόνο στα χιόνια (!!!) πέρισυ που είχα πάει κάποιες φορές! Σε κάποια στροφή μάλιστα, που η άσφαλτος ήταν γυαλιστερή, και πρέπει να είχε και ανάποδη κλίση, με τα χίλια ζόρια το φέραμε στα σωστά (εγώ και το ESP)!
Δεν ξέρω αν είναι τόσο χάλια η άσφαλτος αυτού του δρόμου, αλλά πηγαίνοντας, όταν ήταν στεγνός, με όσα και να τις έπαιρνα τις στροφές δεν γλύστραγε καθόλου. Το ξέρω βέβαια ότι τα Michelin latitude tour είναι κάπως χειρότερα στο βρεγμένο από τα καθαρά ασφάλτινα, αλλά έχω οδηγήσει με το 3008 'άπειρες' φορές με βροχή και ποτέ δεν μου έκανε κάτι τέτοιο. Βέβαια ξεγελιέσαι κιόλας, τόσο αθόρυβο και με τόσο μικρές κλίσεις στις στροφές (το dynamic roll control πρέπει να κάνει καλή δουλειά), που πας με παραπάνω χωρίς να το καταλάβεις.
Από υδρολίσθηση πάντως κανένα πρόβλημα, σε πολλά σημεία με καταρρακτώδη βροχή που ο δρόμος είχε κυριολεκτικά λίμνες (ελληνικοί δρόμοι ), δεν έχανα καθόλου τη σταθερότητα, και με αρκετά μεγάλη ταχύτητα.
-
Τα λαστιχα σου Alexandr ειναι ακομα τα εργοστασιακα ? Αν θυμαμαι καπου ελεγες οτι θα τα αλλααξεις, τα αλλαξες δεν θυμαμαι...
Σκεπτομενος την 'ταλαιπωρια' στην οποια τα εχεις υποβαλει...δεν μου φαινεται και τοσο απιθανο το γλυστριμα που αναφερεις...Και μιας και λεμε για βροχες και τα λοιπα...οταν βρεχει, ασχετα με το αν εισαι μεσα στην πολη ή στην εθνικη, ειναι φρονιμο να γυρναμε το Grip Control στην θεση που εχει για λασπες/νερο (δεν θυμαμαι τωρα πως λεγεται , οχι sand, οχι snow...)?
-
Ο χρήστης steftsak έγραψε:
Τα λαστιχα σου Alexandr ειναι ακομα τα εργοστασιακα ? Αν θυμαμαι καπου ελεγες οτι θα τα αλλααξεις, τα αλλαξες δεν θυμαμαι...
Σκεπτομενος την 'ταλαιπωρια' στην οποια τα εχεις υποβαλει...δεν μου φαινεται και τοσο απιθανο το γλυστριμα που αναφερεις...Και μιας και λεμε για βροχες και τα λοιπα...οταν βρεχει, ασχετα με το αν εισαι μεσα στην πολη ή στην εθνικη, ειναι φρονιμο να γυρναμε το Grip Control στην θεση που εχει για λασπες/νερο (δεν θυμαμαι τωρα πως λεγεται , οχι sand, οχι snow...)?
Τα εργοστασιακά είναι, απλώς πριν καμιά 10αριά μέρες άλλαξα τα μπροστά με τα πίσω. Τα πίσω είναι σχεδόν σαν καινούρια ακόμη, τα μπροστά ήταν κάπως ταλαιπωρημένα, αλλά δεν είχα πρόβλημα με την πρόσφυση (έχω ξαναοδηγήσει αρκετές φορές με βροχή μετά το καλοκαίρι), να μη σου πω ότι μου φαινόταν ότι είχαν καλύτερη πρόσφυση από ότι ήταν καινούρια! Τέλος πάντων, θα το παρακολουθήσω!
Όσο για το grip control δεν νομίζω ότι είναι καλύτερο για τα βρεγμένα το mud mode. Το αφήνεις στο standard. Μόνο αν βρεθείς σε καμιά (ελληνική!) γυαλιστερή ανηφορική άσφαλτο όπου το standard esp δεν σε αφήνει να προχωρήσεις (όπως είχα γράψει σε ένα post λίγο πιο παλιά), το γυρνάς στο sand ή το snow ώστε να προχωρήσεις (με το esp off σπινιάρουν πολύ οι τροχοί, το mud σπινιάρει πολύ τον τροχό με τη μικρότερη πρόσφυση καθώς είναι ουσιαστικά για λάσπες, ενώ το sand και το snow είναι κάτι ενδιάμεσο μεταξύ esp off και standard esp).
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
μετα απο αρκετο ψάξιμο η λυση για bluetooth + usb
http://www.xcarlink.co.uk/product.php?p ... =14&page=1
Το CD changer port στο οποίο συνδέεται αυτό, το βρίσκεις άραγε εύκολα, ή πρέπει να βγάλεις πρώτα τον CD player;
Χθες τοποθέτηση το συγκεκριμένο usb το οποίο λειτουργεί μόνο όταν τα αρχεία (τραγούδια) δεν είναι μέσα σε φακέλους, αλλά χύμα στο φλασάκι και επίσης στην οθόνη δεν αναγράφεται τίποτα κατά την αναπαραγωγή, πάντως μου είπε αυτός που το τοποθέτησε ότι υπάρχει και αντίστοιχο της parrott στην Ελλάδα.
Την Παρασκευή έχω ραντεβού για τοποθέτηση συναγερμού για τον οποίο μου είπε ότι είναι καλύτερα να έχει δικό του control ώστε να μην αναγκάζεσαι να τον ενεργοποιείς με κάθε πάτημα του κλειδιού (λιγότερη κατανάλωση ενέργειας); Εσείς τι λέτε;. -
Ξέχασα, η τοποθέτηση του usb έγινε πολύ εύκολα, και τοποθετήθηκε με αυτοκόλλητο μέσα στο ντουλαπάκι, πάνω δίπλα από το φως.
-
Ο χρήστης nikos-ss έγραψε:
Χθες τοποθέτηση το συγκεκριμένο usb το οποίο λειτουργεί μόνο όταν τα αρχεία (τραγούδια) δεν είναι μέσα σε φακέλους, αλλά χύμα στο φλασάκι και επίσης στην οθόνη δεν αναγράφεται τίποτα κατά την αναπαραγωγή, πάντως μου είπε αυτός που το τοποθέτησε ότι υπάρχει και αντίστοιχο της parrott στην Ελλάδα.
Την Παρασκευή έχω ραντεβού για τοποθέτηση συναγερμού για τον οποίο μου είπε ότι είναι καλύτερα να έχει δικό του control ώστε να μην αναγκάζεσαι να τον ενεργοποιείς με κάθε πάτημα του κλειδιού (λιγότερη κατανάλωση ενέργειας); Εσείς τι λέτε;.Τόσο πολύ ρεύμα καίει; Δεν νομίζω ότι αυτό είναι πρόβλημα. Και στο παλιό μου αυτοκίνητο κλείδωμα και συναγερμός ήταν μαζί, δεν είχα ποτέ πρόβλημα, επί 12 χρόνια. Μου φαίνεται πιο δύσχρηστο να έχεις κι άλλο control να κουβαλάς μαζί σου.
ΥΓ Δεν σου τον έκαναν δώρο τον συναγερμό όταν το πήρες;
-
Καλημέρα παιδιά.2 ερωτησούλες μόνο για σήμερα.
Μπορεί να μου πει κάποιος που αναγράφεται ο αριθμός του κινητήρα;
Και η μέση κατανάλωση σε ποια διαδρομή αφορά;όλες τις προηγούμενες ή την τελευταία; -
Ο χρήστης evkal έγραψε:
Καλημέρα παιδιά.2 ερωτησούλες μόνο για σήμερα.
Μπορεί να μου πει κάποιος που αναγράφεται ο αριθμός του κινητήρα;
Και η μέση κατανάλωση σε ποια διαδρομή αφορά;όλες τις προηγούμενες ή την τελευταία;Τι εννοείς αριθμό του κινητήρα; Τον αριθμό πλαισίου ή τον τύπο (κωδικό) του κινητήρα;
Όσο για την κατανάλωση, η μέση αφορά όλη τη διαδρομή από τη στιγμή που μηδενίζεις το trip computer (και η στιγμιαία τα τελευταία κάποια δευτερόλεπτα).
-
Βασικά δε γνωρίζω τη διαφορά ανάμεσα στο ένα και στο άλλο,οπάτε αν μπορείς πες μου και για τα δύο(αριθμό πλαισίου και τύπο).
Και κάτι άσχετο.Όταν οδηγώ νομίζω ότι η ταχύτητά μου είναι μικρότερη από αυτή που δείχνει το ταχύμετρο.Είναι ιδέα μου; -
Ο χρήστης evkal έγραψε:
Βασικά δε γνωρίζω τη διαφορά ανάμεσα στο ένα και στο άλλο,οπάτε αν μπορείς πες μου και για τα δύο(αριθμό πλαισίου και τύπο).
Και κάτι άσχετο.Όταν οδηγώ νομίζω ότι η ταχύτητά μου είναι μικρότερη από αυτή που δείχνει το ταχύμετρο.Είναι ιδέα μου;Ο τύπος του κινητήρα αναγράφεται στη άδεια οδήγησης (5FV είναι ο βελτιωμένος κινητήρας με του 156 ίππους, ενώ 5FX είναι με τους 150 ίππους). Ο αριθμός πλαισίου είναι γραμμένος κάτω από το καπώ, στο δεξί μέρος, δες τη σελίδα 199 του μάνουαλ.
Όσο για την ταχύτητα, το κοντέρ δείχνει λίγο παραπάνω από όσο είναι πραγματικά, όχι πολύ, 6-7 χιλ/ώρα παραπάνω.
-
αύριο πάω να δώσω προκαταβολή για το ΕΡΓΑΛΕΙΟ!
η χαρά του οικογενειάρχη!!!!
θα επιστρέψω με εντυπώσεις!
-
Ο χρήστης dimitris_3008 έγραψε:
αύριο πάω να δώσω προκαταβολή για το ΕΡΓΑΛΕΙΟ!η χαρά του οικογενειάρχη!!!!
θα επιστρέψω με εντυπώσεις!
Με το καλό να το δεχτείς!
Υποθέτω είναι αυτό που έλεγες με την προσφορά. Θα έχουμε και το ίδιο χρώμα
Και φυσικά όταν το πάρεις περιμένουμε και εντυπώσεις!
Peugeot 3008 '08