-
Γύρω στις 14:00 ο Νάτσο Σκόκο αποχώρησε από τα γραφεία και στις δηλώσεις του ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου, τόνισε πως 'η ΑΕΚ είναι ένας σούπερ σύλλογος.....
Ρε Νατσο-μπουριτο αυτα δεν τα λεει ουτε ο ΜΠΑΓΚΟΥΣ!!!!
ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Γύρω στις 14:00 ο Νάτσο Σκόκο αποχώρησε από τα γραφεία και στις δηλώσεις του ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου, τόνισε πως 'η ΑΕΚ είναι ένας σούπερ σύλλογος.....Ρε Νατσο-μπουριτο αυτα δεν τα λεει ουτε ο ΜΠΑΓΚΟΥΣ!!!!
ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!
γιαυτό πέρσυ έτργε 4άρες.....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έτσι όπως το πάτε, βλέπω το 4TF ΧΩΡΙΣ θέμα για ποδόσφαιρο από φέτοςΡε Σπύρο πλάκα με κάνεις; αυτό το χάλι δλδ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ήταν θέμα για ποδόσφαιρο; Αυτό ήταν χειρότερο από το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και να το κλείσεις, προσωπικά δε μου καιγεται καρφί. Ετσι κι αλλιώς από τότε που προστέθηκε αυτό το ignore list οι σελίδες του θέματος περνάνε από μπροστά μου με 2-3 posts/σελίδα.
Κι επειδή κάτι είδα εδώ κάτω...
Joe bar restaurant αν δε σ αρεσουν τα αλατια να τα τρως νεροβραστα αδερφε...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ τωρα..
Με βάζεις σε πειρασμό να σε ρωτήσω από ποιανού μπάρμπα σου το αμπέλι διώχνεις τον Joe Bar Team αλλά δεν θα το κάνω γιατί φαίνεται οτι όντως έχεις γίνει κάτι σαν άτυπος μοντ στο ποδοσφαιροθρεντ. Μαγκιά σου ρε φίλε. Προφανώς βρίσκεις και τα κάνεις
Αντε διώξε με κι εμένα τώρα, ή μαλλον μην κάνεις τον κόπο γιατί οτι και να πεις το ονοματάκι σου θα δω μόνο έτσι κι αλλιώς -
Καλά δεν είναι ανάγκη να τα παίρνουμε όλα τόσο σοβαρά...
Εδώ μέσα γίνεται χαβαλές και πείραγμα ( έστω και κάφρικη , εφ' όσον συμμετέχει και ο Bagus ) αλλά μέχρι εκεί. Πολύ σοβαρότερα απ' όσο αξίζει αντιλαμβάνεσαι αυτό το θέμα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έτσι όπως το πάτε, βλέπω το 4TF ΧΩΡΙΣ θέμα για ποδόσφαιρο από φέτοςΚαι τωρα τι θα γενουμε χωρις βαρβαρους ?
Οι ανθρωποι αυτοι ησαν μια καποια λυσις......Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έτσι όπως το πάτε, βλέπω το 4TF ΧΩΡΙΣ θέμα για ποδόσφαιρο από φέτοςΡε Σπύρο πλάκα με κάνεις; αυτό το χάλι δλδ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ήταν θέμα για ποδόσφαιρο; Αυτό ήταν χειρότερο από το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και να το κλείσεις, προσωπικά δε μου καιγεται καρφί. Ετσι κι αλλιώς από τότε που προστέθηκε αυτό το ignore list οι σελίδες του θέματος περνάνε από μπροστά μου με 2-3 posts/σελίδα.
+1.
Tωρα μαλιστα που εμαθα τι κανει το ignore list θα περνανε κ εμενα 2-3 ποστ/σελιδα....
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Καλά δεν είναι ανάγκη να τα παίρνουμε όλα τόσο σοβαρά...Εδώ μέσα γίνεται χαβαλές και πείραγμα ( έστω και κάφρικη , εφ' όσον συμμετέχει και ο Bagus ) αλλά μέχρι εκεί. Πολύ σοβαρότερα απ' όσο αξίζει αντιλαμβάνεσαι αυτό το θέμα.
Aπλα Γιωργο πολλες φορες αυτο γινεται κουραστικο, ενω πολλοι θα θελανε να μιλησουνε σοβαρα (οσο γινεται) για μπαλα.
Ασε που τις περισσοτερες φορες η κατασταση ξεφευγει και γινομαστε χυδαιοι.Ποσο πιο ωραια ειναι στο μπασκετ;;
-
Καλά δεν είναι ανάγκη να τα παίρνουμε όλα τόσο σοβαρά...Εδώ μέσα γίνεται χαβαλές και πείραγμα ( έστω και κάφρικη , εφ' όσον συμμετέχει και ο Bagus ) αλλά μέχρι εκεί. Πολύ σοβαρότερα απ' όσο αξίζει αντιλαμβάνεσαι αυτό το θέμα.
Ουτε για πλακα αυτο....
Ποτε μου δεν εχω προκαλεσει,αντιθετως αλλοι το ξεκινουν.Δεν μπορεις ομως να διαβαζεις βλακειες κ να μην απαντας.Το κανεις μια,δυο,τρεις ε στη τεταρτη σπανε τα νευρακια σου κ θελοντας κ μη απαντας.
Τωρα ομως με το ignore list που διαβασα πιο πανω,θα σωθω...
-
Nα βάλουν όλοι οι βάζελοι σε ignore list τους γαύρους και ανάποδα (καλα και τα αεκάκια ) και να μιλάνε όλοι οι ομόσταυλοι μεταξυ τους!
Ή να ανοιχτούν 2 τοπικα, ένα για ποδόσφαιρο όπου θα μιλάμε σοβαρά για το σπορ, και ένα για Σουπερ λίγκες και άλλα αστεία, που εξ' ορισμού δεν γίνεται να είναι σοβαρά. -
Μαζί σου. Απλώς θεωρώ πως ό,τιδήποτε και να πει κάποιος για την μπάλα δεν είναι σοβαρό. Ακόμη και το πιο σοβαρό ζήτημα να συζητά για το ποδόσφαιρο ( πχ ντόπινγκ ) δεν είναι σοβαρό. Η μπάλα δεν είναι κάτι πρωτεύων στη ζωή μας ούτε οι ομάδες είναι , παρ' όλο που πολλοί είναι έτοιμοι να καταταγούν στα τάγματα οπλιτών του Ολυμπιακού , ΠΑΟ , η ΑΕΚ δεν έχει είναι λίγοι ενώ όταν πήγαν πχ στρατό συνεχώς γκρίνιαζαν. Πρόκειται για 22 καλοπληρωμένα παιδιά που έχουν τέχνη στα πόδια τους και παίρνουν υπερβολικά πολλά χρήματα για να λέει πχ ο Τοροσίδης : Δεν θα σας κάνω την χάρη να σας απαντήσω.
Είναι γελοίο το θέμα και είναι γελοίο να το σοβαρεύουμε , ειδικά όταν το σοβαρεύουμε περισσότερο από όσο σοβαρό είναι , δηλαδή καθόλου.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Καλά δεν είναι ανάγκη να τα παίρνουμε όλα τόσο σοβαρά...
Εδώ μέσα γίνεται χαβαλές και πείραγμα ( έστω και κάφρικη , εφ' όσον συμμετέχει και ο Bagus ) αλλά μέχρι εκεί. Πολύ σοβαρότερα απ' όσο αξίζει αντιλαμβάνεσαι αυτό το θέμα.
Ουτε για πλακα αυτο....
Ποτε μου δεν εχω προκαλεσει,αντιθετως αλλοι το ξεκινουν.Δεν μπορεις ομως να διαβαζεις βλακειες κ να μην απαντας.Το κανεις μια,δυο,τρεις ε στη τεταρτη σπανε τα νευρακια σου κ θελοντας κ μη απαντας.
Τωρα ομως με το ignore list που διαβασα πιο πανω,θα σωθω...
Απαντάς από την πρώτη βλακεία. Και η βλακεία συνεχίζεται. Μήπως το εν λόγω θέμα ποτέ διεκδίκησε πρωτεία ποιότητας ; Ποτέ. Μήπως ο χώρος για τον οποίον γράφουμε διεκδίκησε ποτέ τέτοια , ακόμη και στις πιο οργανωμένες χώρες ; Ποτέ. Είναι ένα άθλημα. Είναι τόσο σοβαρό όσο το τι χρώμα αυτοκινήτου προτιμούμε. Είναι τόσο σοβαρό όσο το εάν θα διαλέξουμε Sony ή Toshiba τηλεόραση. Τα νεύρα μπορεί να σπάνε ακόμη και επειδή οι κεραίες των μυρμηγκιών κουνιούνται συνεχώς. Δεν σημαίνει ότι είναι σοβαρός λόγος και ούτε θα ήταν σοβαρό ένα θέμα γύρω από τις κινούμενες κεραίες των μυρμηγκιών έστω και εάν αυτές είναι συνεχώς κινούμενες και σπάνε τα νεύρα μας.
Χαλαρά....Έχει πλάκα το θέμα ειδικά όταν οι κουβέντες χοντραίνουν.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Έτσι όπως το πάτε, βλέπω το 4TF ΧΩΡΙΣ θέμα για ποδόσφαιρο από φέτος
Ρε Σπύρο πλάκα με κάνεις; αυτό το χάλι δλδ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ήταν θέμα για ποδόσφαιρο; Αυτό ήταν χειρότερο από το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και να το κλείσεις, προσωπικά δε μου καιγεται καρφί. Ετσι κι αλλιώς από τότε που προστέθηκε αυτό το ignore list οι σελίδες του θέματος περνάνε από μπροστά μου με 2-3 posts/σελίδα.
Χρήστο, επειδή δεν έχεις ΚΑΘΟΛΟΥ άδικο, γι' αυτό συζητάμε οι mods να δούμε τι θα γίνει με αυτό το θέμα. Ή θα πρέπει να κρατιέται ένα επίπεδο ή θα κλείσει. Θα εξαρτηθεί από όλους αυτό.
@pasxos: και ΜΟΝΟ ότι θα κάτσω να μεταφέρω στο παλιό, κλειδωμένο θέμα (αν το θέλεις ακόμα δλδ) το... μέγκαποστ (το ποιο; ) που ετοιμάζεις, είναι προνομιακή μεταχείριση που δεν θα είχες σε ΚΑΝΕΝΑ άλλο φόρουμ, ειδικά με τη συμπεριφορά που επιδεικνύεις. ΠΙΣΤΕΨΕ με, από ένα σημείο και μετά, η επανάλψηψη για 1000στη φορά της λέξης 'ΑΛΑΤΙ' δεν προσφέρει σε τίποτα, ούτε καν στο χαβαλέ. Αντίθετα, καταντάει κουραστικό. Κι από πάνω, έχεις το θράσος να κάνεις υποδείξεις σε άλλους 'Την προστακτική (την ποια;) αλλού' κλπ κλπ. Στο λέω να το γνωρίζεις από τώρα ότι θα είσαι ο βασικός (αλλά όχι ο μόνος) υπαίτιος, ΑΝ τελικά αυτό το θέμα κλειδωθεί και περάσει στην ιστορία.
Γιατί ξεχνάς(τε) το βασικότερο: ο ΙΔΙΟΣ, κουραστικά επαναλαμβανόμενος χαβαλές αποτρέπει τον οποιονδήποτε θέλει να γράψει κάτι έστω και ελάχιστα σοβαρό εδώ μέσα. Δεν μπορεί σε ένα θέμα να γίνεται hijacking από τους ίδιους 4-5 ανθρώπους που αναμασάνε τις ίδιες οπαδικές ατάκες. Ρίχτε τις, ρίξτε το πείραγμά σας αλλά ως ενός ορίου. Εγώ ο ίδιος θέλησα αρκετές φορές να γράψω εδώ, και μετά σκέφτηκα ότι το ποστ μου θα πάει θαμμένο εντός 2 λεπτών 3 σελίδες πίσω, ανάμεσα σε εξυπνάδες. Φαντάζομαι το ίδιο συμβαίνει και με άλλους, όχι μόνο σε μένα.
Ελπίζω να γίνεται αντιληπτό ότι ΔΕΝ αναφέρομαι μόνο στον pasxos, αν και αυτόν φωτογράφισα εξ αρχής.
-
Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό που είπα πιο πάνω. Κάντε το θέμα κλειστό για τα μέλη που δεν ζητούν ειδικώς πρόσβαση σε αυτό. Τότε όλοι όσοι μπαίνουν , θα ξέρουν τι θα δουν και εάν θέλουν αναβαθμισμένο θέμα για ποδόσφαιρο μπορούν να ξεκινήσουν κάποιο άλλο εφ' όσον αυτό φαίνεται τόσο κάφρικο. Βέβαια όλο το χειμώνα και μετά , με την ιστορία με το CAS , δεν είδα και πολλούς να γκρινιάζουν για τις μλκίες που λέγαμε όλοι όσοι μπήκαν σε αυτό το θέμα. Γιατί μήν μου πεις ότι εάν θες να πείς κάτι σοβαρό θα το πεις σε θέμα για ποδόσφαιρο ή μπάσκετ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Joe bar restaurant αν δε σ αρεσουν τα αλατια να τα τρως νεροβραστα αδερφε...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ τωρα..
άσε την προστακτικη εκει που σε παίρνει ( )
hrdouka εχω μαθει να συγχυζομαι μοναχα με αυτούς που εχουν δειξει κατι καλό στο παρελθόν σαν ανθρωποι-χρηστες-επαγγελματιες κλπ κλπ (γενικοτατο το σχολιο αυτο).
να χαλαστώ με αγράμματους και ατομα που δεν εχουν να επιδειξουν τπτ απολύτως,οχι δε 8α παρω.εσυ τι λες? -
Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό που είπα πιο πάνω. Κάντε το θέμα κλειστό για τα μέλη που δεν ζητούν ειδικώς πρόσβαση σε αυτό. Τότε όλοι όσοι μπαίνουν , θα ξέρουν τι θα δουν και εάν θέλουν αναβαθμισμένο θέμα για ποδόσφαιρο μπορούν να ξεκινήσουν κάποιο άλλο εφ' όσον αυτό φαίνεται τόσο κάφρικο. Βέβαια όλο το χειμώνα και μετά , με την ιστορία με το CAS , δεν είδα και πολλούς να γκρινιάζουν για τις μλκίες που λέγαμε όλοι όσοι μπήκαν σε αυτό το θέμα. Γιατί μήν μου πεις ότι εάν θες να πείς κάτι σοβαρό θα το πεις σε θέμα για ποδόσφαιρο ή μπάσκετ...Kαι αν καποιος θελει να πει κατι σοβαρο (οσο γινεται) για ποδοσφαιρο που θα το πει βρε Γιωργο;; Στον κινηματογραφο;
Υπαρχουν ατομα που γουσταρουν να μιλησουν για μπαλα, τακτικες, παικτες, αποτελεσματα κτλ κτλ. Σαν ψυχαγωγια και μονο, οχι σαν ενα σημαντικο ζητημα της ζωης μας!
Εγω γουσταρω οταν μπαινω στο μπασκετ και διαβαζω αυτα που λεει o Traveller και ο HT και ο Asimov...και επειδη θα παρακολουθεις το θεμα μια χαρα χαβαλες γινεται και εκει.
Αλλα ελα που μου αρεσει πιο πολυ το ποδοσφαιρο, γιατι αυτος ειανι ο βασιλιας των σπορ!Αλλο ο χαβαλες, αλλο ο χοντρος χαβαλες, και αλλο η καφριλα.
-
@Κrus
Τα εχουμε πει 1000δες φορες οσες και το ΑΛΑΤΙ. Γιατι θα πρεπει να ειναι σοβαρο αυτο το θεμα;Δεν το αντιλαμβανομαι..Την πλακα μας κανουμε εδω μεσα και θα λεμε τις εξυπναδες μας και θα κανουμε τα πειραγματα μας που πολλες φορες χοντραινουν και μενα προσωπικα δε με πειραζει και ουτε νομιζω τον ginosgm ουτε τον μπαγκους ουτε τους περισσοτερους.Κι αυτο ακριβως επειδη το εχουμε ξανασυζητησει 1000δες φορες και εχουμε αντιληφθει ολοι οτι κανουμε χαβαλε.Ακομα και το ποστ θα ητανε για χαβαλε οπως αν θυμασαι ειχα κατσει και εψαχνα παλι ποστς 15 σελιδων πισω και τα εβαλα σε ενα μετα απο την 4αρα στο βαζελο.Εκει εγω γελασα με την ψυχη μου,δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο...και τι θα πει προνομιακη μεταχειριση επειδη θα μου βαλεις ενα ποστ σε ενα τοπικο που ειχα παρακαλεσει (και οχι απαιτησει) να μεινει ανοικτο μεχρι καποια στιγμη και (φανταζομαι) λιγο πριν αρχισει το νεο πρωταθλημα θα εκλεινε για να ανοιχτει το επομενο.Αυτος ηταν ο σκοπος που εμενε ανοιχτο τοσο καιρο και τελευταια ειχε πεσει σε κινηση και ηρθε ο μιραζ και πεταει ενα 'αφου εληξε το πρωταθλήμα πεφτει λουκετο' ο θανασης δεν το παρακολουθουσε και οταν του το πα στο μσν το ξεκλειδωσε και μου ειπε καντε τα ποστς σας και τον χαβαλε σας και οταν αποφασισετε μου λετε να το κλεισω.θα μπορουσε ολη αυτη η βαβουρα να αποφευχθει (καλως ομως δεν αποφευχθηκε για να δουμε και μερικων αλλων την αποψη (την ποια;) )βαζοντας τις 2-3 σελιδες πισω στο παλιο θεμα και ολα καλα και ανθηρα. Τεσπα θα μου πεις παλι για...προνομιακη μεταχειριση.. Tελος να μου διευκρινισεις για ποια συμπεριφορα μου μιλας,γιατι νομιζω οτι μονο σ αυτο το θεμα ειναι καπως,αντε και σε κανα σουβλατζιδικο.Αν βρεις καπου αλλου κατι επιλειψιμο δωστο μου.Τελος-2,το οτι θα ειμαι βασικος υπαιτιος αν κλεισει το θεμα ειναι ενα συμπερασμα που θα με ενδιεφερε να μαθω απο που προηλθε.
Joe bar restaurant να σαι καλα για την φιλοφρονηση.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό που είπα πιο πάνω. Κάντε το θέμα κλειστό για τα μέλη που δεν ζητούν ειδικώς πρόσβαση σε αυτό. Τότε όλοι όσοι μπαίνουν , θα ξέρουν τι θα δουν και εάν θέλουν αναβαθμισμένο θέμα για ποδόσφαιρο μπορούν να ξεκινήσουν κάποιο άλλο εφ' όσον αυτό φαίνεται τόσο κάφρικο. Βέβαια όλο το χειμώνα και μετά , με την ιστορία με το CAS , δεν είδα και πολλούς να γκρινιάζουν για τις μλκίες που λέγαμε όλοι όσοι μπήκαν σε αυτό το θέμα. Γιατί μήν μου πεις ότι εάν θες να πείς κάτι σοβαρό θα το πεις σε θέμα για ποδόσφαιρο ή μπάσκετ...
Kαι αν καποιος θελει να πει κατι σοβαρο (οσο γινεται) για ποδοσφαιρο που θα το πει βρε Γιωργο;; Στον κινηματογραφο;
Υπαρχουν ατομα που γουσταρουν να μιλησουν για μπαλα, τακτικες, παικτες, αποτελεσματα κτλ κτλ. Σαν ψυχαγωγια και μονο, οχι σαν ενα σημαντικο ζητημα της ζωης μας!
Εγω γουσταρω οταν μπαινω στο μπασκετ και διαβαζω αυτα που λεει o Traveller και ο HT και ο Asimov...και επειδη θα παρακολουθεις το θεμα μια χαρα χαβαλες γινεται και εκει.
Αλλα ελα που μου αρεσει πιο πολυ το ποδοσφαιρο, γιατι αυτος ειανι ο βασιλιας των σπορ!Αλλο ο χαβαλες, αλλο ο χοντρος χαβαλες, και αλλο η καφριλα.
Σωστό και αυτό....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
@ΚrusΤα εχουμε πει 1000δες φορες οσες και το ΑΛΑΤΙ. Γιατι θα πρεπει να ειναι σοβαρο αυτο το θεμα;Δεν το αντιλαμβανομαι..
Κανείς δεν είπε ότι το παρόν θέμα θα πρέπει μετά από κάθε σεζόν να τυπώνεται και να διδάσκεται στα Πανεπιστήμια. Αυτό δε σημαίνει ότι θα έχει μέσα ΜΟΝΟ χαβαλέ. Σου εξήγησα τους λόγους, αλλά δε θέλεις να τους κατάλάβεις. Θέλεις κι άλλη εξήγηση που να την πιάσεις πιο εύκολα; Ορίστε: Το θέμα θα είναι έτσι όπως σου είπα, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ.- (αντιληπτόν;)
Την πλακα μας κανουμε εδω μεσα και θα λεμε τις εξυπναδες μας και θα κανουμε τα πειραγματα μας που πολλες φορες χοντραινουν και μενα προσωπικα δε με πειραζει και ουτε νομιζω τον ginosgm ουτε τον μπαγκους ουτε τους περισσοτερους.
Είτε το θες, είτε όχι, τους περισσότερους τους πειράζει. Ξέρεις ποιους; Αυτούς που ΔΕΝ συμμετέχουν, γιατί δεν έχουν ΚΑΜΙΑ όρεξη να διαβάζουν παπαριές (με όλο το σέβας).
Όπως και να 'χει, η δημόσια συζήτηση για το ΠΩΣ θα είναι αυτό το θέμα τελειώνει εδώ (ξεκινάει ΣΒΟΥ για όποιον δεν κατάλαβε). Το θέμα αυτό θα είναι όπως αποφασίσει το τιμ των συντονιστών να είναι. Και κανένας άλλος. Ευχαριστούμε.
-
Αυτή είναι πώληση...
Από 400.000 που τον πήραν σε ένα χρόνο τον δίνουν 1,6εκ. Περί του Αστέρος Τριπόλεως ο λόγος και του Φιλομένο....
-
Ignacio Scocco στην ΑΕΚ
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Ignacio Martin Scocco. O 23 ετών μεσοεπιθετικός (29/5/1985) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων.
Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο Ignacio Scocco, δήλωσε στο aekfc.gr:
«Το όνειρο κάθε Λατινοαμερικάνου ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί σε έναν μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης και η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα.
Όταν ο εκπρόσωπος μου μετέφερε την πρόταση και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θέλω να παίξω εδώ. Δεν έχω παρακολουθήσει το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά έχω παρακολουθήσει την ΑΕΚ σε παιχνίδια του Champions League και στο UEFA. Πρόκειται λοιπόν για μια δυνατή ομάδα που συμμετέχει πάντα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μάχεται για την κατάκτηση του τίτλου. Σε αυτή την ομάδα θέλω να συμμετέχω.
Θα είναι τιμή για μένα να είμαι συμπαίκτης με έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης, όπως είναι ο Rivaldo. Τον γνωρίζω, τον έχω παρακολουθήσει στα παιχνίδια του Mundial και είναι πρόκληση να αγωνίζομαι μαζί του. Επίσης η παρουσία Αργεντινών παικτών στην ομάδα θα με βοηθήσει πολύ να προσαρμοστώ γρήγορα.
Μου έχουν ήδη πει για το ενδιαφέρον του κόσμου για μένα. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες των φιλάθλων και είμαι αποφασισμένος να παραδοθώ στη φανέλα αυτής της ομάδας. Έχω έρθει με την πρόθεση να παλέψω για αυτή την ομάδα».
Ο Ignacio Martin Scocco γεννήθηκε στην περιοχή Hughes (Αργεντινή), από το 2003 έως το 2006 αγωνίστηκε στην ομάδα των Newell’s Old Boys και στη συνέχεια πήγε στο Μεξικό όπου αγωνίστηκε στις ομάδες UNAM και Toluca.
http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=74&n_id=4215' target='_blank
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
«Το όνειρο κάθε Λατινοαμερικάνου ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί σε έναν μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης και η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα.
Όταν ο εκπρόσωπος μου μετέφερε την πρόταση και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θέλω να παίξω εδώ. Δεν έχω παρακολουθήσει το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά έχω παρακολουθήσει την ΑΕΚ σε παιχνίδια του Champions League και στο UEFA. Πρόκειται λοιπόν για μια δυνατή ομάδα που συμμετέχει πάντα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μάχεται για την κατάκτηση του τίτλου. Σε αυτή την ομάδα θέλω να συμμετέχω.
συγνωμη αλλα...
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009