-
Σιγα ρε που το λες στα σοβαρα και φοβηθηκα..το οτι δεν ηξερες οτι εκκρεμει ποστ αστο για καναν στελιο αφου το λεμε σχεδον σε καθε σελιδα εδω και 50 σελιδες..αντε νυχτα τωρα.
κα το λεω σοβαρα..
-
δεν παρακολουθω το θεμα ...
μονο οταν γραφω το βλεπω...και το ''σοβαρα το λεω'' δεν το εγραψα για σενα ρε τσομπανο αλλα για τους μοντς για να μην νομιζουν οτι κανουμε χαβαλε...
Δεν γυρναει ολο το συμπαν γυρω σου -
Σε λίγο θα μπει και ο bagus-φετος-ειναι-η-χρονια-μου και θα γραφει για μεταγραφες, στοχους, μπονους κτλ...
ΕΛΕΟΣ
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Δεν γυρναει ολο το συμπαν γυρω σουαμαν ρε Θανιξ με την προστακτική
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δυναμικό ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ στο φετινό τοπικό!!!!!!
[Bagus]Φέτος είναι η χρονιά μας[/Bagus]Yes it is.
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Σε λίγο θα μπει και ο bagus-φετος-ειναι-η-χρονια-μου και θα γραφει για μεταγραφες, στοχους, μπονους κτλ...ΕΛΕΟΣ
Απο το να μιλατε εσεις(το τριο Στουτζες Πασχερν-Ακαλυπτος-Ginogsm) για δικαστηρια,ενστασεις,αγωγες,μηνυσεις ειναι πιο γονιμο δεν νομιζεις ? ? ?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Σε λίγο θα μπει και ο bagus-φετος-ειναι-η-χρονια-μου και θα γραφει για μεταγραφες, στοχους, μπονους κτλ...
ΕΛΕΟΣ
Απο το να μιλατε εσεις(το τριο Στουτζες Πασχερν-Ακαλυπτος-Ginogsm) για δικαστηρια,ενστασεις,αγωγες,μηνυσεις ειναι πιο γονιμο δεν νομιζεις ? ? ?
ΦΕΤΟΣ εινα η χρονια σας ρεεεεεεεεε!!
14 χρόνια ηταν και περασαν επιτελους!
-
ΕΛΕΟΣ
ΦΕΤΟΣ εινα η χρονια σας ρεεεεεεεεε!!
14 χρόνια ηταν και περασαν επιτελους!
Ετσιιι.
Και στο μπασκετ θα ειναι η δικη σας.
13 χρονια ηταν κ περασαν...
-
εγω περιμενω τον Βαγγελη να μας πει τους στοχους της ομαδας του για φετος.
-
βρε αμπαλε, πρωτον εδω ειναι τοπικ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
Δευτερον, μηπως τα παιρνεις εσυ τα πρωταθληματα στο μπασκετ 13 χρονια τωρα και δεν το ξερουμε?
Αλλα μονο με ξενα @@ μπορεις να πανυγηρισεις..
Αιντε βαλε την πρασινη φανελα τωρα, γιατι υπογραψατε τον ΦΩΤΣΗ!
ΠΕΛΑΤΗ ΑΙΩΝΙΕ!! 14 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ, ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!!
Κατσε να γινει και η κληρωση....εκει να δεις γελια!!
-
βρε αμπαλε, πρωτον εδω ειναι τοπικ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.Δευτερον, μηπως τα παιρνεις εσυ τα πρωταθληματα στο μπασκετ 13 χρονια τωρα και δεν το ξερουμε?
ΠΕΛΑΤΗ ΑΙΩΝΙΕ!! 14 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ, ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!!Κατσε να γινει και η κληρωση....εκει να δεις γελια!!
βρε αμπαλε, πρωτον εδω ειναι τοπικ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.Δευτερον, μηπως τα παιρνεις εσυ τα πρωταθληματα στο μπασκετ 13 χρονια τωρα και δεν το ξερουμε?
ΠΕΛΑΤΗ ΑΙΩΝΙΕ!! 14 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ, ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!!
Κατσε να γινει και η κληρωση....εκει να δεις γελια!!
Bρε πανάμπαλε οταν εσεις γραφετε στο τοπικ του μπασκετ κ ανακατευετε ποδοσφαιρο,βολεϊ και πολο ειναι ωραια ? Τα δικα σας δικα σας και τα δικα μας παλι δικα σας ? ? Ωραια λογικη....
Δευτερον εχω παρει σε αυτο το διαστημα 2 κυπελα,1 πρωταθλημα και 1 ευρωπαϊκο.
Εσυ ?Σφαλιαρες απο τους αφοι Κατσαμπα μονο ?Παμε τωρα να γελασουμε: 'Αλλα μονο με ξενα @@ μπορεις να πανηγυρισεις'
Αυτο να το λες ΕΣΥ ειναι προκλητικο.
Πρωτον γιατι την 4αρα σου και αλατι και 2ον γιατι με πηρες τηλ να μου την πεις για το 4-1 απο τον Παο! ! ! ! Να πανηγυριζει γαυρος για νικη του Παο ειναι το λιγοτερο γελοιο.
Πηρε τον Φωτση η ΑΕΚ ? Γιατι εχω μεχρι πριν λιγο διαλειμενη την ειχα αφησει στο μπασκετ...
Τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε χαρτινε φιλε μου....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ΕΛΕΟΣ
Πέσε κάτω και θα το σφυρίξουμε το πεναλντάκι...Α! φέτος έχεις και Αλεξόπουλο για κοντρόλ με το χέρι...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
δεν παρακολουθω το θεμα ...
μονο οταν γραφω το βλεπω...και το ''σοβαρα το λεω'' δεν το εγραψα για σενα ρε τσομπανο αλλα για τους μοντς για να μην νομιζουν οτι κανουμε χαβαλε...
Δεν γυρναει ολο το συμπαν γυρω σουΡε λεμέ το οτι δεν ειχε ανοιξει κανεις καινουριο θεμα δε σου εκανε εντυπωση;Τεσπα,ασε τα περι δεν παρακολουθω το θεμα κλπ για καναν hrdouka η καναν στελιο...
Στα υπολοιπα καλη επιτυχια στον μπαγκους και την ομαδα του για φετος.ΑΛΑΤΙ τωρα.
-
Ρε συ Πάσχο, έχεις γράψει έστω μία λέξη σε αυτό το ποστ που λες ότι ετοιμάζεις;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ρε συ Πάσχο, έχεις γράψει έστω μία λέξη σε αυτό το ποστ που λες ότι ετοιμάζεις;Ποιο post ρε; Τσιμπησες;
Τοσα χρονια ο pasxos δεν εκατσε να σκεφτει και να γραψει ενα post της προκοπης, τώρα θα το κανει; -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ποιο post ρε; Τσιμπησες;
Τοσα χρονια ο pasxos δεν εκατσε να σκεφτει και να γραψει ενα post της προκοπης, τώρα θα το κανει;αυτά με τα αλατια υποννοεις ο΄τι δεν ειναι της προκοπης??
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Ποιο post ρε; Τσιμπησες;
Τοσα χρονια ο pasxos δεν εκατσε να σκεφτει και να γραψει ενα post της προκοπης, τώρα θα το κανει;αυτά με τα αλατια υποννοεις ο΄τι δεν ειναι της προκοπης??
Τι, μετρανε και αυτά για post;;
-
ναι καβαλινο αλλα ειναι και 600 σελιδες πραμα και ουτε μπορουσα να ασχοληθω καθε μερα και επι ωρες.. Τεσπα το αφηνουμε τοτε, ο,τι ειπαμε ειπαμε.
Joe bar restaurant αν δε σ αρεσουν τα αλατια να τα τρως νεροβραστα αδερφε...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ τωρα..
Λες και γραφουμε στο Κυπριακο αντιδρατε μερικοι,παλι καλα ομως..
-
Έτσι όπως το πάτε, βλέπω το 4TF ΧΩΡΙΣ θέμα για ποδόσφαιρο από φέτος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έτσι όπως το πάτε, βλέπω το 4TF ΧΩΡΙΣ θέμα για ποδόσφαιρο από φέτοςΤο μόνο όντως...Λέμε ( κατά βάσιν οι ΑΕΚτσήδες ) καμιά μλκία να περάσει η ώρα. Τι πειράζει ; Το πολύ - πολύ να βάλετε ειδικό κανόνα για να είναι κλειστό σε αυτούς που δεν θέλουν να συμμετέχουν.
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009