-
να μην ξεχασω να δωσω και το quote απο το βαζελοσαιτ gazzetta.gr
**Πέναλτι... μαρς και αποβολή **
Από τα πρώτα λεπτά και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση και στο 6' οι «ερυθρόλευκοι» δικαίως φωνάζουν για τον μη καταλογισμό πέναλτι, σε πεντακάθαρη ανατροπή του Ντιόγκο από τον Ρουμπάκη. Ο νεαρός Βραζιλιάνος έφυγε μόνος του απέναντι από τον Μάλαρτζ και ενώ τον είχε ντριπλάρει τον Πολωνό τερματοφύλακα, ήρθε ο Ρουμπάκης με δύναμη να τον βρει στα πόδια, χωρίς ο Κάκκος να καταλογίσει την πεντακάθαρη παράβαση, δείχνοντας ως όφειλε και την κόκκινη στον αμυντικό των Κρητικών.
Ακομα και με αυτη τη διαιτησια οι ΜΕΓΑΛΕΣ ομαδες κερδιζουν στο χαλαρο με 0-2 και δεν κλαιγονται μετα οπως τα κοτετσια του Βαο και του αεκακιου..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Άντε να είδα 1 ή 2 σκληρά φάουλ που έκαναν οι παίχτες του ΟΦΗ στο παιχνίδι σε σχέση με άλλα παιχνίδια του γαύρου με άλλες ομάδες!!!
Πααααμε οοολοιιιιι μαααζζζιιιιιιιιι ------->
Εσυ ο ιδιος ρε συ δεν εχεις παραδεχτει οτι ειστε παραρτημα;;;;;; Την ανακοινωση (για 3η φορα σε ρωταω) την ειδες ή οχι;;;;;
Στα υπολοιπα,παλι
Πασχούλη μην χτυπάς πολλές φορές το κούτελό σου θα κάνεις καρούμπαλο!!!!
Τί σχέση έχει το αν ο ΟΦΗ έχει σχέσεις με τον ΒΑΟ με το ότι κάθεται και χάνει στα μεταξύ τους παιχνίδια? Πόσους βαθμούς και πόσα πρωταθλήματα και πόσες Ευρώπες πρέπει να κόψει ο ΟΦΗ στο ΒΑΟ για να το καταλαβεις αυτό? Αυτό είναι το κόλλημα σου το ότι ο ΟΦΗ έχει σχέσεις με το ΒΑΟ? Καταντάει πολύ βαρετη αυτη η τσίχλα δεν το καταλαβαίνεις? Τί να λέμε εμείς για τους δορυφόρους του γαύρου ακόμα και σήμερα? Η ανακοίνωση τώρα. Τη διάβασα στα πολύ γρήγορα δεν περίμενα να δώ κάτι που θα με σόκαρε. Πού είναι το προβλημά σου? Είναι μια ανακοίνωση μιάς μερίδας φιλάθλων πικραμένων!!! Αν μου τη δίνανε θα την υπέγραφα κι εγώ. Τί σημαίνει δλδ ότι ο ΟΦΗ έχει σχέσεις με το ΒΑΟ? ουαουουουουουουουυο τρομερή ανακάληψη!!! Είστε πανέξυπνοι ρε!!!
Εγώ θα περιμένω απο εσάς τους υγιεις φιλάθλους - τελοσπάντον - του Ολυμπιακού να σας δώ μιά φορά να κάνετε κριτική στην ομάδα σας σε ένα παιχνίδι χωρίς να τρώτε τα ρούχα σας με την άλλη ομάδα!!! Αυτό να δώ ρε παιδί μου το έχω αποθημένο. Πάντα οι άλλοι φταίνε όταν χάνετε ή ο διαιτητής!!!
Παίζατε με μια ομάδα με το ένα πόδι στη Β και χάσατε γκόλ με το τσουβάλι ναι ή όχι? Ακόμα και στο ένα μέτρο με άδειο τέρμα ο μαλάκας την έστειλε στο δοκάρι!!! Κερδίσατε με ένα πέναλτυ και με τον αέρα υπέρ σας στο Β που σήμαινε και την εξάντλήση στην κυριολεξία της άλλης ομάδας!!! Και εδώ είναι το μεγάλο σας ατού!!! Η φυσική κατάσταση της ομάδας!!! Γιατί αν σκεφτούμε το μπάτζετ της ομάδας παίξατε μέτρια!!!! -
Νταξ,ακομα και η νοοτροπια σας ειναι ιδια με του βαο.. Τι να πω..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Νταξ,ακομα και η νοοτροπια σας ειναι ιδια με του βαο.. Τι να πω..Τίποτα!!!!
-
θελεις δε θελεις θα γινεις εργοτελης...
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
θελεις δε θελεις θα γινεις εργοτελης...Άμα λάχει ναι γιατί όχι!!!! Ομάδα της πόλης μου είναι την υποστηρίζω!!! Όποιος μου βρεί εμένα γαύρο να υποστηρίζει και το ΒΑΟ, ΑΕΚ και το αντίστροφο εγώ θα κάνω εγχείρηση αλλαγής φύλλου!!!! (και μη μου πει κανείς ότι άλλο Αθήνα και άλλο Πειραιάς)
υγ και γαμώ θα είναι αν πάρει η ΑΕΛ τον Γιαννακόπουλο!!!!
-
**ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ!!! **
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
έτσι έτσι, 'γραμμωθείτε' και άλλο από δημοσιοκάφρους τύπου Νικολακόπουλου.
Ούτε ξέρω ποιος είναι ο κύριος, ούτε με απασχολεί να μάθω...
Sorry ρε φίλε, μπερδεύτηκα. Εσύ είσαι που διαβάζεις από Μάτεσι και πάνω;
Ρε φίλε; Με ξέρεις και από χθές;
Έχετε απόλυτο δίκιο. Με συγχωρείτε για το απαράδεκτο φέρσιμό μου. Ειλικρινά συγγνώμη!
-
Αλέξης Τσίπρας για το θέμα του γηπέδου αποκλειστικά στον Arrena Radio 89,2 ( http://www.arrenaradio.com ).
-
Αστυνομικός,οπαδός του Παναθηνα'ι'κού,συνελήφθη γιατί έκανε χρήση λέιζερ στον αγώνα με τον Άρη.Εντοπίστηκε από το κλειστό κύκλωμα του ΟΑΚΑ και κινδυνεύει με απόταξη.
-
Καλα αμα γινει αυτο...τους 'κηπουρους' της ζαρντινιερας τι θα επρεπε να τους κανουν; Να τους βαλουν ενα ψαροκοκκαλο ξιφια απο την αναποδη απο πισω -και μετα να το βγαλουν - , να τους βγαλουν τα νυχια και τα ματια και να τους κλεισουν ισοβια στη σαρκοφαγο του Τσερνομπιλ;;; Βρε ουτε 50 ευρω προστιμο δεν θα πληρωσει...
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Αστυνομικός,οπαδός του Παναθηνα'ι'κού,συνελήφθη γιατί έκανε χρήση λέιζερ στον αγώνα με τον Άρη.Εντοπίστηκε από το κλειστό κύκλωμα του ΟΑΚΑ και κινδυνεύει με απόταξη. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Kαι εγω αδυνατο να αντιληφθω γιατι ο τσυριζα δεν εκανε τα ιδια οταν χαριστηκε στον σωκρατη το δημοσιο σταδιο καραισκακη για να χτισει το νεο λυομενο του οσφπ
Ποιος στο πε αυτό;
Το Καραϊσκάκη έγινε με τεράστιο σκάνδαλο και επαχθείς για το δημόσιο όρους, εις όφελος του Κόκκαλη (και όχι του Ολυμπιακού) αποκλειστικά. Ο οποίος Κόκκαλης πάτησε στο ότι χρειαζόταν γήπεδο για να παιχτεί ο τελικός των Ολυμπιακών στο ποδόσφαιρο το 2004 και εγγυήθηκε την έγκαιρη κατασκευή του γηπέδου ζητώντας γη και ύδωρ τα οποία του τα προσφέρανε άρον άρον.
Η πατρότητα δεν έχει να πατήσει σε τίποτα παρόμοιο αυτόν τον καιρό, γι αυτό και αντιμετωπίζουν πιο σθεναρή αντίσταση στο αντίστοιχα 'μεγάλο κόλπο' που ετοιμάζουν.Που , παρεμπιπτόντως , το γήπεδο τελικά επιστρέφεται στην Ομοσπονδία Ολυμπιακών Αγώνων μετά από 50 χρόνια νομίζω και από το 2019 θα αρχίζει να πληρώνει ο Ολυμπιακός το 15% των εισπράξεων/αγώνα. Μέχρι το 2019 δεν θα πληρώνει λόγω αυτοχρηματοδότησης ( και καλά ). Το αστείο είναι , εάν μπορεί να θεωρηθεί αστεία η υποστήριξη , από το δημόσιο, ιδιωτικών συμφερόντων , ότι ο Ολυμπιακός παρακαλά να χτιστεί το mall γιατί τότε θα ζητήσει αναθεώρηση των οικιστικών όρων γύρω από Καραϊσκάκη για να χτίσει αντίστοιχο mall ή κινηματογράφους κτλ.
Θεωρώ πως τα μαγαζιά γύρω από το γήπεδο του ΠΑΟ καθώς και μαζικές πωλήσεις εισητηρίων αρκούν για να βγουν τα έξοδα ανέγερσης , συντήρησης και να μπαίνει και στην τσέπη του ΠΑΟ κάτι. Μόνο το γεγονός ότι αποκτά ισχυρή έδρα , με οτι αυτό σημαίνει ειδικά για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια , θα κάνει γρήγορη απόσβεση , θεωρώ , ο ΠΑΟ.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
θελεις δε θελεις θα γινεις εργοτελης...
Άμα λάχει ναι γιατί όχι!!!! Ομάδα της πόλης μου είναι την υποστηρίζω!!! Όποιος μου βρεί εμένα γαύρο να υποστηρίζει και το ΒΑΟ, ΑΕΚ και το αντίστροφο εγώ θα κάνω εγχείρηση αλλαγής φύλλου!!!! (και μη μου πει κανείς ότι άλλο Αθήνα και άλλο Πειραιάς)
υγ και γαμώ θα είναι αν πάρει η ΑΕΛ τον Γιαννακόπουλο!!!!
To λέω εγώ : Άλλο Αθήνα άλλο Πειραιάς.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Αστυνομικός,οπαδός του Παναθηνα'ι'κού,συνελήφθη γιατί έκανε χρήση λέιζερ στον αγώνα με τον Άρη.Εντοπίστηκε από το κλειστό κύκλωμα του ΟΑΚΑ και κινδυνεύει με απόταξη.Καλύτεροι σας φίλοι οι αστυνομικοί.
-
3 δοκαρια παλι ,το ενα με πεναλτι.
Επνιξε' και ενα πεναλτι ο' τυφλος σαμουραι',αντε να δεις προκοπη.
Γκαντεμηδες θα πεθανετε ερχεται ηΑΕΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! -
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
-
Ετσι,,
Καλο παντως!
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009