-
Όσοι δεν καταφέρνουν να πάνε στον Ολυμπιακό, πάνε εξωτερικό.
Αυτή είναι η αλήθεια και κάτι δείχνει αυτό.
Δεν είναι εκτίμηση είναι η πραγματικότητα. -
Αεροπλάνο δίχως επιστροφή για τον Παναθηναϊκό, αλλά και γενικά για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αυτό που μπήκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης! Ο διεθνής αμυντικός χαφ κατά την αναχώρησή του το πρωϊ για τη Βρέμη, οπου θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βέρντερ, εξέφρασε την επιθυμία να μην ξαναγυρίσει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί. «Θέλω να κάνω καριέρα στο εξωτερικό. Στόχος μου είναι να μην ξαναγυρίσω στο ελληνικό πρωτάθλημα» τόνισε χαρακτηριστικά. από gazzetta.gr
KEEP WALKING, αλεκο
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Τοτε ειναι τζαζεμενοι διοτι δεν νομιζω να υπαρχει νοημον ελληνας ποδοσφαιριστης ο οποιος δεν θαθελε να παιξει σε καλυτερο πρωταθλημα απο αυτο της ελλαδος
Οπως επισης το οτι δεν φευγουν ποδοσφαιριστες του θρυνου εγκειται και στο οτι ο χοχοχο ζηταει παραλογα λ7.Ποια ομαδα θα δωσει 8 μυρια για τον τοροσιδη
Επειδη μια φορα επιασε κοτσο κατι ηλιθιους ουκρανους δεν σημαινει οτι καθε μερα ειναι του αγιαννιουΚοιτα,παραπανω ο μανος σου εδωσε καποια ονοματα ελληνων ποδοσφαιριστων του οσφπ που εκαναν ή κανουν καριερα στο εξωτερικο.Δες ξανα τα ονοματα και θα καταλαβεις.
Στα υπολοιπα,για τον τοροσιδη αναλογα και τις συνθηκες ειναι αρκετα και τα 4 εκατομμυρια.Αν σκεφτεις οτι για τον τζιολη (ημαρτον ) ζηταει ο βαο 1,6 για να τον πουλησει του χρονου,τοτε ο τοροσιδης πουλιεται ΤΣΑΜΠΑ. Ειπαμε ρε συ,μην προσπαθεις να συγκρινεις σε αξια παιχτες των δυο ομαδων ειναι ουτοπικια μεγαλη η ψαλιδα υπερ μας.διαχρονικα.Αλατι. -
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Αεροπλάνο δίχως επιστροφή για τον Παναθηναϊκό, αλλά και γενικά για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αυτό που μπήκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης! Ο διεθνής αμυντικός χαφ κατά την αναχώρησή του το πρωϊ για τη Βρέμη, οπου θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βέρντερ, εξέφρασε την επιθυμία να μην ξαναγυρίσει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί. «Θέλω να κάνω καριέρα στο εξωτερικό. Στόχος μου είναι να μην ξαναγυρίσω στο ελληνικό πρωτάθλημα» τόνισε χαρακτηριστικά. από gazzetta.gr
KEEP WALKING, αλεκο
Με το καλό να πετύχει τον στόχο του. Θεωρώ πως είναι για το καλό του ποδοσφαίρου όταν Έλληνες παίκτες παίρνουν την εμπειρία από προηγμένα πρωταθλήματα , ίσως όχι τόσο σε ποιότητα αλλά κυρίως - και το σημαντικότερο - σε οργάνωση και συνέπεια.
-
Στο καλο να παει στον ΠΑΟ να μην ξαναγυρισει κ ας ελπισουμε οτι θα ακολουθησουν κ αλλοι' παιχταραδες'' τυπου Καρα-βυντρα .
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ο επόμενος θα είναι ο Ντιόγκο, δυστυχώς για μας.Ίσως, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης οι ομοσπονδίες καταδύσεων πλέον δεν έχουν πολλά λεφτά για μεταγραφές, άρα ίσως παραμείνει!!
-
Εδω ο ναυτικος ομιλος της ιντερ πηρε καποτε τον Καραγκιοζη...ο ντιογκο μπορει να φτασει μεχρι αρχηγος μπαρτσελονα καθοτι δεν αγγιζει ουτε στο 1/700000 τον καραγκιοζογκουνη στις βουτιες.Τουλ αυτος τρωει και ξυλο.τεσπα,ας μην τα ξαναλεμε...
-
Κόψε σε παρακαλώ τα 'διακοσμητικά' επίθετα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εδω ο ναυτικος ομιλος της ιντερ πηρε καποτε τον Καραγκιοζη...ο ντιογκο μπορει να φτασει μεχρι αρχηγος μπαρτσελονα καθοτι δεν αγγιζει ουτε στο 1/700000 τον καραγκιοζογκουνη στις βουτιες.Τουλ αυτος τρωει και ξυλο.τεσπα,ας μην τα ξαναλεμε...Σωστα αφου ηδη τον ξεπερασε μεσα σε μιση χρονια
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κόψε σε παρακαλώ τα 'διακοσμητικά' επίθετα...Απαγορευονται κι αυτα;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κόψε σε παρακαλώ τα 'διακοσμητικά' επίθετα...
Απαγορευονται κι αυτα;
-
Ο Τερκενλης που ειναι σημερα; Δε θα μας πει τιποτα για τον Κιντη;
-
Τον ευατό σου ψάχνεις?
-
Ο Τζιόλης πήγε στη Βέρντερ;
Θα του κάνει καλό και μακάρι να πάρει ευκαιρίες εκεί και να παίξει. Μόνο και μόνο που πάει σε ένα πρωτάθλημα κλάσεις αν'ωτερο από το ελληνικό θα του κάνει καλό και ελπίζω να βελτιωθεί γιατί πιστεύω ότι δεν είναι τόσο χάλιας που λέτε ορισμένοι.Και το άλλο καλό είναι ότι εκεί δεν θα έχει να αντιμετωπίσει και τη μουρμούρα των οπαδών αν κάνει ένα λάθος μέσα στο παιχνίδι,κάτι που γινόταν εδώ συχνά.kouk δεν πας εσύ για πρόεδρος στην ΑΕΚ;
-
Ας είχα τα λεφτά και θα έβλεπεεεςς!!!
Δεν ανησυχώ όμως! ΝΤΟΥΣΑΝ...ΝΤΟΥΣΑΝ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ας είχα τα λεφτά και θα έβλεπεεεςς!!!Δεν ανησυχώ όμως! ΝΤΟΥΣΑΝ...ΝΤΟΥΣΑΝ!!!
Κρίμα που δεν τα έχεις.
Φανταζόμουν εσένα πρόεδρο τον Bagus αντιπρόεδρο και τον αδερφό μου ταμία (είναι λογιστής στο επάγγελμα) στην ΑΕΚ,οπότε την είχα σίγουρη για φούντο. -
Με ΝΤΟΥΣΑΝ προπονητή, δεν έχει σημασία ποιός είναι πρόεδρος βρε άσχετε!
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Φανταζόμουν εσένα πρόεδρο τον Bagus αντιπρόεδρο και τον αδερφό μου ταμία (είναι λογιστής στο επάγγελμα) στην ΑΕΚ,**οπότε την είχα σίγουρη για φούντο. **
Με ΝΤΟΥΣΑΝ προπονητή, δεν έχει σημασία ποιός είναι πρόεδρος βρε άσχετε!
όχι τώρα, φταίω εγώ;;
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ας είχα τα λεφτά και θα έβλεπεεεςς!!!
Δεν ανησυχώ όμως! ΝΤΟΥΣΑΝ...ΝΤΟΥΣΑΝ!!!
Κρίμα που δεν τα έχεις.
Φανταζόμουν εσένα πρόεδρο τον Bagus αντιπρόεδρο και τον αδερφό μου ταμία (είναι λογιστής στο επάγγελμα) στην ΑΕΚ,οπότε την είχα σίγουρη για φούντο.Με ΝΤΟΥΣΑΝ προπονητή, δεν έχει σημασία ποιός είναι πρόεδρος βρε άσχετε!
Θα φάει φούντο ούτως ή άλλως ;
-
Καλάαααα!!!
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009