-
15εκ. € μονο;
Στο φουτμπολ μανατζερ ζηταει 100(Τεσπα, στα κρυφα ανοιγει η πορτα για να ερθει ο θεος ΚΑΚΑ στην Ρεαλ Μαδριτης )
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ασφαλως κ δεν ξεχναμε και ουτε προκειται να ξεχασει ο ΑΕΚτζης φιλαθλος το τι εχει προσφερει και θα προσφερει ο Νικολαϊδης.Αυτο που θελουν οι περισσοτεροι μαλλον ειναι μια συνεργασια των 2 ομαδων(γιατι δεν ειναι μονο τα 2 αυτα ονοματα,αλλα ομαδες επενδυτων)
Για τα λαμογια που παιρνανε καφεδες των 500 εκ/ριων δρχ συμφωνω.Αυτους κατηγορουμε,αλλα μεσα σε αυτους ΔΕΝ ειναι ο Μελισσανιδης.
Ο λογος γινεται κυριως για Ενικ-Νετμεντ-Ψωμιαδη.
Σημειωνω οτι η ΑΕΚ κερδισε το δικαστηριο εναντι της οικογενειας Ψωμιαδη,με ποινη φυλακισης μαλιστα για τον big Mακ+τους Χαριλαους+τη λογιστρια τους,αλλα δεν ξερω πως οι κυριοι αυτοι ειναι αφενος μεν εξω και αφετερου δε ο big Μακ ειναι προεδρος της παε Καβαλας.
Βασικα οταν μιλαγα για φιλαθλους, σκεφτομουν την οριτζιναλ , η οποια μου μοιαζει πως εχει και αυτη μεσα καιροσκοπους, και εναντιωνονται στον ντεμη σε καθε ευκαιρια. Ξεχασανε βεβαια πως ο ντεμης το '96 θα μπορουσε να ειχε παει στον οσφπ με 2πλα λεφτα, αλλα προτιμησε την ΑΕΚ και μακροπροθεσμα απεδειξε ποσο αεκτζης ηταν
τωρα οσον αφορα τον ψωμιαδη και την ελευθερια του, θυμησου σε ποια χωρα βρισκεσαι. Στην χωρα που διαμπλεκομενα (σε καθε τομεα) προσωπα-πρωην πρακτορες της Σταζι ειναι και αυτοι ελευθεροι και αλωνιζουν. Η δικαιοσυνη ισχυει μονο για εμενα, εσενα, και ολους τους απλους πολιτες. Αυτους ΔΕΝ τους αγγιζει
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
τωρα οσον αφορα τον ψωμιαδη και την ελευθερια του, θυμησου σε ποια χωρα βρισκεσαι. Στην χωρα που διαμπλεκομενα (σε καθε τομεα) προσωπα-πρωην πρακτορες της Σταζι ειναι και αυτοι ελευθεροι και αλωνιζουν. Η δικαιοσυνη ισχυει μονο για εμενα, εσενα, και ολους τους απλους πολιτες. Αυτους ΔΕΝ τους αγγιζει
+1 .Βαλε και τους κουμπουροφορους πρωην ιδιοκτητες ΠΑΕ και τους πρωην προεδρους που κανουν ντου απο παντου
-
Μη λέμε ό,τι θέλουμε...
Όταν οι άλλοι έπαιρναν τον κάθε φθηνάχρηστο και τον έβγαζαν Ροναλντίνιο για να γλιτώσουν τις , απαιτούσαν δε να κατακτήσουν τίτλους γιατί....είχαν τη γιορτή τους , τους δουλεύαμε όπως ήταν φυσικό.
Τώρα όμως ο ΠΑΟ έχει κάνει πολύ σπουδαίες μεταγραφές και, σε συνδυασμό με τον κορεσμό παικτών και διοίκησης του γαούρου, δικαιούται να πιστεύει στον τίτλο βάσει αξίας. Όχι ότι θα πάρει κούπα, όμως δικαιούται πλέον διά να ομιλεί. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι ότι θα πάρει κούπα, όμως δικαιούται πλέον διά να ομιλεί.Ορθόν
Τελικά, ο Σίλβα θα έρθει; -
Να έρτει, να έρτει το παιντί.
Να χαρούν οι καημένοι ως το Δεκέμβρη.Σ' εμάς θα έρθει κανείς τελικά ή θα πάρουν πάλι το πρωτάθλημα οι γεροντάρες μας;
-
Καλύτερα να ηρεμήσετε λίγο οι βάζελοι γιατί θα μείνετε με τον ενθουσιασμό....
Εκτός απο τον σίλβα ποιές είναι οι άλλες μεταγραφές σας;Ο χριστοδουλόπουλος,ο κλέιτον και ο ρουκαβίνα;
Γελάει ο κόσμος που έλεγε και ο Αλέφαντος...... -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εκτός απο τον σίλβα ποιές είναι οι άλλες μεταγραφές σας;Ο χριστοδουλόπουλος,ο κλέιτον και ο ρουκαβίνα;
Γελάει ο κόσμος που έλεγε και ο Αλέφαντος......ελα homo sapiens...στειλε μια φωτοοο!
υ.γ. crespo ερχεσαι;;; ε;;; σε παρακαλω φανταστικέ crespo????????
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Γελάει ο κόσμος που έλεγε και ο Αλέφαντος......ελα homo sapiens...στειλε μια φωτοοο!
Δε μου απαντάς όμως.....
Εμείς παραδέχομαι οτι μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει κάποιο μεγάλο παίχτη,
εσείς όμως εκτός απο τον σίλβα ποιόν άλλο πήρατε και είστε τόσο αισιόδοξοι οτι χτίζετε μεγάλη ομάδα;
Με ένα παίχτη θα κάνετε τη διαφορά; -
Έκπληκτος δήλωσε με την απόφαση του Ζιλμπέρτο Σίλβα να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ο «μάγος» της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας, Ροναλντίνιο. Ο «Ρόνι», με δηλώσεις του από το Πόρτο Αλέγκρε όπου βρίσκεται αυτό το διάστημα, τόνισε ότι έχει στην καρδιά του την Ελλάδα και καταλαβαίνει το λόγο που οι ομάδες της βάζουν το πήχη ψηλά, όπως στην περίπτωση του Ζιλμπέρτο. Δεν παράλειψε μάλιστα να του ευχηθεί ό,τι καλύτερο στη νέα σελίδα της καριέρας του, καθώς είναι σίγουρος ότι έχει κάνει τη σωστή επιλογή:
«Έμεινα έκπληκτος με το που πληροφορήθηκα ότι ο Ζιλμπέρτο θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό πηγαίνοντας στην Ελλάδα. Έκπληκτος γιατί η Ελλάδα είναι μια χώρα που βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου και γιατί εύκολα και εγώ και ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι οι ελληνικές ομάδες έχουν βάλει ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών και των στόχων τους αγοράζοντας παίκτες από την παγκόσμια ποδοσφαιρική σκηνή. Ένας από αυτούς τους παίκτες υψηλού επιπέδου είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει για πόσο σημαντική μεταγραφή μιλάμε. Πρόκειται για φίλο μου και συμπαίκτη στη «σελεσάο» και του εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου ό,τι καλύτερο στη νέα πρόκληση της καριέρας του. Είμαι σίγουρος ότι έχει αποφασίσει σωστά και για εκείνον και για τη νέα του ομάδα», είπε στην εφημερίδα «Goal news», ο Βραζιλιάνος «μάγος» της μπάλας.
Στην απόκτηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα από τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Ριβάλντο, στη χθεσινή του συνέντευξη στον Τύπο. Ο Βραζιλιάνος σταρ τόνισε ότι ο συμπατριώτης του είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής που με την παρουσία του θα κάνει τη διαφορά στο «τριφύλλι», παρόλα αυτά δε θα πρέπει να ξεχνούν οι φίλοι της ομάδας ότι είναι... αμυντικός χαφ:
«Είναι ένας μεγάλος παίκτης. Παίξαμε πολύ καλά μαζί στο Μουντιάλ του 2002. Κάναμε μεγάλα παιχνίδια στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με εξαιρετικές εμφανίσεις. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Θέλω να πω, όμως, ότι ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνά ότι μιλάμε για έναν αμυντικό μέσο. Επομένως, να μην περιμένει ότι θα έρθει και θα βάλει 20 γκολ. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Φλάβιο Κονσεϊσάο και τώρα ίσως οι φίλαθλοι να περιμένουν κάτι διαφορετικό. Ο Ζιλμπέρτο είναι μεγάλος παίκτης και αποτελεί μια καλή μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό».
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=70286
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=70292ρε τους αμπαλους που μιλανε με καλα λογια για τον ζιλμπερτο σιλβα, κοιτα που και ο ροναλντινιο ειναι ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Αλλα θα μου πεις, τι ειναι ο Ζιλμπερτο σιλβα μπροστα σε κατι λεοζινιους και την μπελουτσι
PG220, οχι δεν θα χτισουμε νεα ομαδα με εναν παικτη. Η μεγαλη μεταγραφη οπως ξαναπα, θα την κανει ο βγενο στην ΕΠΟ. Ηδη η γκαγκατσου ετοιμαζεται να την κανει με ελαφρα πηδηματακια
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Δε μου απαντάς όμως.....
εσείς όμως εκτός απο τον σίλβα ποιόν άλλο πήρατε και είστε τόσο αισιόδοξοι οτι χτίζετε μεγάλη ομάδα;
Με ένα παίχτη θα κάνετε τη διαφορά;εχεις δικιο...αστα να πανε...χαλια η ομαδα φετος. μπροστα στις....'εξυπνες βομβες' του gayρου..
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Δε μου απαντάς όμως.....
Με ένα παίχτη θα κάνετε τη διαφορά;εχεις δικιο...αστα να πανε...χαλια η ομαδα φετος. μπροστα στις....'εξυπνες βομβες' του gayρου..
τελειωσε η μεταγραφική περίοδος και δεν το καταλαβα;
η καλύτερη μεταγραφή του γαύρου είναι ο προπονητής του ΙΜΟ και τα κονέ του για ισπανούς παίκτες ΙΜΟ.
-
που ακριβως θητευσε ρε παιδια ο προπονητης αυτος στην ισπανια και με ποιους εχει ακριβως 'κονε'? για τον...εθκερο μιλαμε!?!? ή για τον τσαμπα αλονσο και τον οσκαρ γκονζαλεΘ???
τα πιστευετε και τα λετε ηθελα να ξερα? -
Mην ξεχναμε οτι ο Βαο εχει περισσοτερο αναγκη απο εντεκαδατους παικτες... Τεραστια διαφορα μεταξυ των δυο ομαδων...αν φερουν αλλους 3 σιλβα τοτε θα αρχισουμε να συζηταμε...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Mην ξεχναμε οτι ο Βαο εχει περισσοτερο αναγκη απο εντεκαδατους παικτες... Τεραστια διαφορα μεταξυ των δυο ομαδων...αν φερουν αλλους 3 σιλβα τοτε θα αρχισουμε να συζηταμε...ο ζιλμπερτο σιλβα, ο λαζαρακος, ο κλειτον (ματωσες για να τους παρεις αλλα πηρες κατι αλλο), ο γκαμπριελ, ο ρουκαβινα, ο λουις αλμπερτο που μαλλον ερχεται και δε λεω για σεντερ φορ που ετοιμαζεται, δε σου κανουν δλδ. βεεεεβαια...τεραστια η διαφορα των δυο ομαδων... ιδιως μετα την ενισχυση σου απο τον τερματοφυλακα της ομαδας που υποβιβαστηκε, τον υπο-δοκιμη ( ) 28χρονο !!!! τσαμπα αλονσο και τον αβραμη...
rock on -
Ψιτ μικρε,τους μισους απ αυτους που λες δεν τους εχεις δει καν.Αμα καταφερεις να εχεις βασικο (γιατι για εντεκαδατους μιλησα) τον ρουκαβινα μπραβο σου αλλα δε νομιζω.Αντιθετως,εγω εχω δει εναν γκαλεττι,εναν ατζα,εναν τοροσιδη,εναν ραουλ μπραβο,εναν γκαλιτσιο,εναν ζεβλακοφ,εναν τζορτζεβιτς,εναν στολτιδη,εναν κοβασεβιτς και ΔΕΝ εχω δει ακομα τις μεταγραφες που θα γινουν γιατι μην περιμενεις να μην κανει κινηση τρελη ο Κοκκαλης.Αλλωστε την εχει πιο μεγαλη απ τους βαζελους αποδεδειγμενα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ψιτ μικρε,τους μισους απ αυτους που λες δεν τους εχεις δει καν.Αμα καταφερεις να εχεις βασικο (γιατι για εντεκαδατους μιλησα) τον ρουκαβινα μπραβο σου αλλα δε νομιζω.Αντιθετως,εγω εχω δει εναν γκαλεττι,εναν ατζα,εναν τοροσιδη,εναν ραουλ μπραβο,εναν γκαλιτσιο,εναν ζεβλακοφ,εναν τζορτζεβιτς,εναν στολτιδη,εναν κοβασεβιτς και ΔΕΝ εχω δει ακομα τις μεταγραφες που θα γινουν γιατι μην περιμενεις να μην κανει κινηση τρελη ο Κοκκαλης.Αλλωστε την εχει πιο μεγαλη απ τους βαζελους αποδεδειγμενα..μετα απο την παρελαση των διαπλανητικων γκαλακτικος που μου αραδιασες πιο πανω εχω πλεον πειστει οτι ο ΠΑΟ δεν εχει καμια τυχη στην προσεχη σεζον ποσο μαλιστα αν υπογραψει τελικα ο τσαμπας ο αλονσος
υ.γ. οντως ο σωκος την εχει πιο μεγαλη...και θα του ανοιξει και πιο πολυ φετος.
υ.γ.2 crespo ερχεσαι???????ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ CRESPOOOOOOOOOOOOOOOO???????? -
Νταξ,δεν την παλευεις.. Σ αφηνω να ζησεις την πλανη σου..
-
Βάζελοι μη χαίρεστε...Γυρίστε στα λαγούμια σας...Γύρω στα χριστούγεννα που θα έχετε φάει ήδη τα χαστούκια σας θα τα πούμε....Όταν θα περιμένετε τον Bajevic να έρθει να σας σώσει....
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
που ακριβως θητευσε ρε παιδια ο προπονητης αυτος στην ισπανια και με ποιους εχει ακριβως 'κονε'? για τον...εθκερο μιλαμε!?!? ή για τον τσαμπα αλονσο και τον οσκαρ γκονζαλεΘ???
τα πιστευετε και τα λετε ηθελα να ξερα?βλέπω εύκολα απαξιώνεις παίκτες....
δεν ΜΕ λες, εσύ ποιον ήθελες στην Μπανανία μας; Τον Ραούλ, τον Βίγια ή τον Τσάβι Αλόνσο; ΞΥΠΝΑ στην Ελλάδα είσαι.
Στο ερώτημά σου που θήτευσε στην Ισπανία η απάντηση σε εκείνη την Εσπανιόλ που την πήγε τελικό ΟΥΕΦΑ, θυμάσαι;
Το καλοκαίρι του 2006 συμφώνησε να αναλάβει την Εσπανιόλ, η οποία την προηγούμενη χρονιά είχε σωθεί την τελευταία αγωνιστική, αλλά μέσω κυπέλλου είχε κερδίσει 'εισιτήριο' για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Πολλά χρήματα διαθέσιμα δεν υπήρχαν, οπότε αφοσιώθηκε σε αυτό που γνωρίζει καλά, στις ακαδημίες της ομάδας. Γέμισε το ρόστερ με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την δεύτερη ομάδα, τους έκανε σύνολο μαζί με ορισμένα έμπειρα στελέχη που προϋπήρχαν όπως ο Ραούλ Ταμούδο και ο Ιβάν ντε λα Πένια και τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν.
Η πορεία ως προπονητής
2002-03 Προπονητής Αθλέτικ Β
2003-05 Προπονητής Αθλέτικ
2006-08 Προπονητής ΕσπανιόλΣτο πρωτάθλημα μπορεί να μην ξεχώρισε, όμως στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ έκανε εξαιρετική πορεία κι έφτασε μέχρι τον τελικό αποκλείοντας ομάδες όπως η Βέρντερ Βρέμης και η Μπενφίκα. Οι Καταλανοί έκαναν ένα μικρό θαύμα, ενώ στον τελικό κλήθηκαν να κερδίσουν την κάτοχο του θεσμού Σεβίλλη. Δεν τα κατάφεραν, έχασαν στα πέναλτι και πέτυχαν το... απίστευτό, αφού έχασαν τον τρόπαιο χωρίς να ηττηθούν στον θεσμό!
Ελα πες μας τώρα για τον Κρέσπο και για τον πετυχημένο Τεν κάτε... διαφώτισέ μας...παπαράτσι των αποδυτηρίων....
-
Παντως ο βαζελος εκανε ενα βημα εμπρος.Απ τα παλτα,πηγε στα τεντοπανα Τεν Κατε.
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009