-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Το παραμύθι της Ευρώπης το έχουν ανακαλύψει οι βάζελοι για να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα...Πάντως δεν ήταν πρόεδρος του βάζελου αυτός που δια στόματος υιού υποσχέθηκε στον λαό την κούπα στο Τσου Λου. Άλλης ελληνικής ομάδας ήταν
Όταν μιλάμε για το ποιά είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας μιλάμε για το ποιά έχει πάρει τα περισσότερα πρωταθλήματα κ κύπελλα..Και αυτός είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!! ΤΕΛΟΣ!!!!
Πες το π.χ. και στον... Φέργκιουσον ή έστω στον Ρεχάγκελ
Αν μιλάγαμε για το ποιά είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα στις ευρωπαικές διοργανώσεις θα μπορούσε να γίνει κάποια συζήτηση..
10 γράμματα; Δεν ταιριάζει... ποια να 'ναι, ποια να 'ναι;
-
Εάν μπείς εδώ έχει όλες τις χρονιές στο C.L..
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champions_League_1995–96
Ξεκινώντας απο το '95 που μας έχετε τρελάνει με την πορεία θα δεις οτι η πορεία ήταν της πλάκας..
Με το ζόρι περάσατε τη Hajduk με 2 ισοπαλίες στα προκριματικά..
Μετά στον όμιλο αποκλείσατε 3 μέτριες ομάδες,τη Ναντ,την Πόρτο και την Άλμποργκ..
Στους 8(δεν υπήρχαν καν 16!!!) περάσατε την παντελώς άγνωστη λέγκια...
Και φτάνεις στους 4 για να παίξεις με μία σοβαρή ομάδα και να αποκλειστείς...
ΦΟΒΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ....Το 96 αποκλείεσαι απο τα προκριματικά κιόλας..
Το 97 δεν υπάρχεις καν..
Το 98 έρχεσαι 4ος στον όμιλο..
Το 99 δεν υπάρχεις..
Το 00 περνάς στους 16 όπους στους ομίλους έρχεσαι 4ος..
Το 01 Φτάνεις στους 8...Κατ'εμέ η μόνη πραγματικά καλή χρονιά σου..
Το 02 δεν υπάρχεις..
Το 03 έρχεσαι 3ος
Το 04 έρχεσαι 3ος
Το 05 έρχεσαι 4ος
Το 06 δεν υπάρχεις..
Το 07 δεν υπάρχεις..Και ο Ολυμπιακός έχει φτάσει μία φορά 8άδα και μία 16άδα όπως εσύ...
Που είναι τα κατορθώματα για τα οποία μας έχετε τρελάνει;
Μια ζωή μέτριος είσαι... -
Πραγματικα μπορω να σου γραψω 10 post και αν σου αποδειξω ποσο 'απομακρυσμενος' ειναι ο Παναθηναικος Ευρωπαικα και ποσα φαουλ εκανες στο παραπανω post σου αλλα πραγματικα δεν εχει κανενα νοημα γιατι δε σε νοιαζει η αληθεια, αλλα σε νοιαζει να αποδειξεις ντε και καλα οτι ο Ολμυπιακος ειναι ο υπεργαματος της υποθεσης.
Θα σου κανω μονο μια ερωτηση, δειγμα των αμετρητων μαργαριταριων σου:Ο χρήστης PG220 έγραψε:
...Στους 8(δεν υπήρχαν καν 16!!!) περάσατε την παντελώς άγνωστη λέγκια...Μια ζωή μέτριος είσαι...Εσυ οταν εφτασες στους 8, ποιον απεκλεισες;
Εγω ναι ειμαι μετριος. Εσυ εισαι αθλιος. Αρα ειμαι καλυτερος απο σενα.Αμα επιμενεις εχω να σχολιασω και αλλα...
-
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Ξεκινώντας απο το '95 που μας έχετε τρελάνει με την πορεία θα δεις οτι η πορεία ήταν της πλάκας..
Μετά στον όμιλο αποκλείσατε 3 μέτριες ομάδες,τη Ναντ,την Πόρτο και την Άλμποργκ..
Το 97 δεν υπάρχεις καν..
Το 99 δεν υπάρχεις..
Το 02 δεν υπάρχεις..
Το 03 έρχεσαι 3ος
Το 04 έρχεσαι 3ος
Το 05 έρχεσαι 4ος
Το 06 δεν υπάρχεις..
Το 07 δεν υπάρχεις..Και ο Ολυμπιακός έχει φτάσει μία φορά 8άδα και μία 16άδα όπως εσύ...
Μια ζωή μέτριος είσαι...Συγνωμη φιλε μου μπορεις να μας πεις και τα γκολ υπερ και κατα των δυο ομαδων ,η σου το απαγορευει η συνειδηση σου !!!!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
:slap:
Πραγματικα μπορω να σου γραψω 10 post και αν σου αποδειξω ποσο 'απομακρυσμενος' ειναι ο Παναθηναικος Ευρωπαικα και ποσα φαουλ εκανες στο παραπανω post σου αλλα πραγματικα δεν εχει κανενα νοημα γιατι δε σε νοιαζει η αληθεια, αλλα σε νοιαζει να αποδειξεις ντε και καλα οτι ο Ολμυπιακος ειναι ο υπεργαματος της υποθεσης.
Θα σου κανω μονο μια ερωτηση, δειγμα των αμετρητων μαργαριταριων σου:...Στους 8(δεν υπήρχαν καν 16!!!) περάσατε την παντελώς άγνωστη λέγκια...Μια ζωή μέτριος είσαι...
Εσυ οταν εφτασες στους 8, ποιον απεκλεισες;
Εγω ναι ειμαι μετριος. Εσυ εισαι αθλιος. Αρα ειμαι καλυτερος απο σενα.Αμα επιμενεις εχω να σχολιασω και αλλα...
Εγώ με το post μου ήθελα να δείξω οτι στην ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια είστε πολύ λίγο καλύτεροι και όχι όπως το παρουσιάζετε οτι είστε μακράν καλύτεροι...Άλλωστε και οι δύο ξέρουμε οτι με τα budget των ελληνικών ομάδων και με τη σύγχρονη μορφή του C.L είναι αδύνατο να διακριθούμε...
Τα γκόλ για το φίλο coupea είναι
Ολυμπιακός 83υπέρ 121 κατά = -38
Παο 64υπέρ 81 κατά = -17Δε νομίζω οτι είναι τόσο φοβερή η διαφορά όσο μας τα πρήζατε τόσα χρόνια...
-
Είχε τουλάχιστον έναν λόγο να είναι πικραμένος ο Αντωνίου πρίν το μάτς με την ΑΕΚ......Είναι η είδηση της συμφωνίας του Τζιμπούρ με την ΑΕΚ.....ο Αλγερινός ήθελε να πάει στον ΠΑΟ βέβαια με καλό τίμημα....οι άλλοι είπαν όχι στο χρήμα.....και ενώ πιστεύω ότι θα βοηθήσει επιθετικά την ΑΕΚ, ο Τεν Κάτε είχε διαγράψει στο μάτς με την ΑΕΚ από τα πλάνα του τον Μάντζιο.....μάλιστα ακούγετε ότι ο Αντωνίου θα πρόσεφερε στον Πανιώνιο 3.000.000 ευρώ για τον Τζιμπούρ, αλλά έφαγε πόρτα τελικά.......
-
Ελα Θόδωρα. Ενα δώρο από μένα!
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Ελα Θόδωρα. Ενα δώρο από μένα!
Aυτες ειναι του Ολυμπιακου!!
-
-
-
Μπράβο Πατρινέ......
και άλλο ......και άλλο......και άλλο....... -
-
-
Ελα Θόδωρα.
Οι τσιρλίντερς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας -
Τι καταλαβαίνετε τώρα?
-
Μέσα σε αυτές τις ανούσιες και βαρετές αντιπαραθέσεις γαυροβάζελων οι φωτογραφίες αυτές kouk είναι μία όαση!
-
Πρόσεχε, μην γίνουν αντικατοπτρισμός!
-
Μαλιστα. Πρωτα ο τσιρωνης και μετα αυτος ο 'παρατηρητης' που δεν ειδε τιποτα στο κολαστηριο της ριζουπολης. Ο Ολυμπιακος δεν χανει ευκαιρια να τιμησει οσους τον βοηθησαν να φτασει ψηλα
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Το 97 δεν υπάρχεις καν..
Το 99 δεν υπάρχεις..
Το 02 δεν υπάρχεις..
Το 03 έρχεσαι 3ος
Το 04 έρχεσαι 3ος
Το 05 έρχεσαι 4ος
Το 06 δεν υπάρχεις..
Μια ζωή μέτριος είσαι...Ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα....
http://de.youtube.com/watch?v=b0L48RGS-5I
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009