-
Για ποιον αγώνα λες;
Γιατί για την ίδια παράβαση ο Vettel που έπεσε πάνω στον Webber στο Fuji πέρσυσι έφαγε 10. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ο Λούης τιμωρήθηκε με εγκατάλειψη από ΞΕΚΑΘΑΡΟ λάθος του!Αυτό λέω και εγώ.
η ενέργειά του όμως να το ρίξει στον Ραικόννεν για μένα εκτός του ότι κρύβει δόλο...τιμωρεί κ τον ξεκάθαρο Νο1 εκείνη την στιγμή στον αγώνα...εφόσον πρόλαβε να βγει 1ος από τα πιτ.
Δεν το έριξε πάνω στον προδότη όπως λες. Προσπάθησε να τους αποφύγει και έπεσε πάνω του. Είναι φυσιολογική αντίδραση όταν δεν προλαβαίνεις να φρενάρεις. Αν προλάβαινε να σκεφτεί να το ρίξει πάνω στην Ferrari, θα προλάβαινε και να φρενάρει.
Επίσης δεν πρόλαβε να βγει πρώτος. Ήταν πλάι-πλάι με τον Kubica.
Με την ευκαιρία: Ο προδότης έφυγε από τα πιτ ενώ περνούσε δίπλα του ο Kubica, οπότε λογικά θα τιμωρούταν αν συνέχιζε. -
μελβουρνη φετος.
-
γιατί τον αποκαλείς προδότη;
προδότη τον Κίμι...Αρτέμη τον Φερνάντο...μόνο οι αλλοδαποί οδηγοί φταίνε σε αυτή την ομάδα;
γιατί αν έκανε τόσες λαμακίες ο Νάντος ή ο Κίμις θα τους παλούκωναν εκεί στο Ινγλαντ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
προδότη τον Κίμι...Αρτέμη τον Φερνάντο...μόνο οι αλλοδαποί οδηγοί φταίνε σε αυτή την ομάδα;Όχι ρε συ τα βάζαμε και με τον Coulthard.
Εγώ προσωπικά έχω κατηγορήσει και την ομάδα πολλάκις. -
http://www.youtube.com/watch?v=frkZthE3ChE' target='_blank
Gia na doyme..... Idia pista..... Idio paraptwma.... Diaforetikos odhgos (me megalyterh empeireia), diaforetiko fanari, se allh 8esh, xwris palwmena kai maxh odhgwn poy mporei na se kanoyn na zaseis thn aytosygkentrwsh soy......
Apo thn allh opws psaxnw toys kanonismoys blepw oti ta aytokinhta kinoyntai sto outer lane kai an exei red light den stamatane se dyades....
-
Οχι, τα πιτς στον Καναδα εχουν δυο λωριδες οποτε το διπλα διπλα επιτρεπεται ομως οταν το φαναρι θα γινονταν πρασινο ο Κουμπιτσα θα εφευγε πρωτος.
-
Kwsta an deis omws kai ti lene oi kanonismoi gia to inner line 8a mperdeyteis kai esy.... 8a to ksanabrw kai 8a sto potsarw....
-
Τα πραγματα ειναι απλα, η μεταβαση απο το inner lane στο outer γινεται οταν το outer ειναι ελευθερο. Αν δεν ειναι μπορουν τα αυτοκινητα να παραμεινουν διπλα απλα η προτεραιοτητα εκει που στενευει ειναι του outer.
-
την καλύτερη εξήγηση την έδωσε ο Κίμι. είπε οτι στην περίπτωση του Μονακό προσπάθησε να φρενάρει με 280χλμ σε βρεγμένο αλλά έχασε το αυτοκίνητο .ο Χάμιλτον έχασε το αυτοκίνητο με 80χλμ σε στεγνό μέσα στα πίτ...χαρακτηριστικά είπε οτι αυτό είναι ηλιθιότητα δεν είναι λάθος
βάραααααααα
-
θα ηθελα να σας αναφερω οτι τα κοκκινα φωτα στην εξοδο του πιτ λε'ι'ν οταν ειναι το αυ/το ασφαλειας στην πιστα το αναβει και το σβηνει αντιστοιχα ο αληταρχης του αγωνα,,,,,και αυτο κατα την γνωμη μου ειναι λαθος .Φυσικα ενας λογος ειναι αυτο που εγινε με τον Λιουις!Ηταν φυσιολογικο να μην προλαβει να σταματησει χωρις να 'φευγει 'η ευθυνη του για το ατυχημα!!!
Επειδη ειμαι καινουριος στο φορουμ και δεν γνωριζω πολλα για εσας θα ελεγα οτι μεσα στην πιστα φαινονται οι ομαδες και οι οδηγοι.Ειμαι της αποψης οτι για εμας τους λατρεις της αυτοκινησης αυτο που προεχει ειναι το θεαμα και οι γνωσεις πανω στην f1.Το αν εγω θελω να κερδιζει η φερραρι η καποιος αλλος η Μclren η Ρενο η ο Ρα'ι' καΙ ο Αλονσο δεν υποτιμα κανεναν αυτο .Οκαθενας εκφραζει την αποψη του και την προτιμηση του και πρεπει να ειναι σεβαστη.
Επισης θεαμα σημαινει ανταγωνιστηκοτητα,'κοντρα',ανατροπες συναισθηματων και οτι αυτο συνεπαγεται.
Το οτι παιζονται πολλα λεφτα και συμφεροντα στην f1 ειναι γεγονος.Ισως πολλες απο τις ποινες αυτες να στοχευουν εκει .Οποτε αντε να βγαλει ακρη ο καθενας απο εμας .Στο θεμα των κανονων του αγωνα πρεπει να τιμωρουνται απαντες οταν παραβαινονται εστω και αν ειναι αδικες για εναν επιδοξο η καταξιωμενο πρωταθλητη.Αυτο ποτε γινεται και μας ενοχλει και ποτε δεν γινεται και χανουμε την εμπιστοσυνη μας .Τελος οι περισσοτεροι θελουν το 'αλογακι' στο φινις λαιν ,,δεν μπορουμε να τους αναγκασουμε να αλλαξουν.
Στο κατω κατω δημοκρατια εχουμε ----τουλαχιστον στα χαρτια---και η πλειωψηφια κερδιζει!! -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Οχι, τα πιτς στον Καναδα εχουν δυο λωριδες οποτε το διπλα διπλα επιτρεπεται ομως οταν το φαναρι θα γινονταν πρασινο ο Κουμπιτσα θα εφευγε πρωτος.Επιτρέπεται δηλαδή και να φύγεις από το πιτ στοπ ακόμα και αν έρχεται άλλος από το outer;
Πόσες πίστες έχουν δύο λωρίδες στα πιτς;
-
Ναι, βεβαιως. Οσο για το ποιες πιστες, το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι δεν εχουν ολες, πχ το Magny Cours δεν εχει.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
προδότη τον Κίμι...Αρτέμη τον Φερνάντο...μόνο οι αλλοδαποί οδηγοί φταίνε σε αυτή την ομάδα;
Όχι ρε συ τα βάζαμε και με τον Coulthard.
Κι αυτος αλλοδαπος ειναι...
-
Kwsta mexri stigmhs brhka ayto.... Mallon afora osa pit lane exoyn mono mia lwrida.
- PIT LANE
23.1
a) For avoidance of doubt and for description purposes, the pit lane shall be devided into two lanes. The lane closest to the pit wall is designated to be the 'fast lane',and the lane closest to the garages is designated to be the 'inner lane'. Other than when the cars are at the end of the pit lane under article 38.3, the inner lane is the only area where work can be carried out on a car.
To 38.3 omws mas parapempei sto pws pernoyn ekkinhsh apo ta pits, opoy omws to parakseno einai oti leei na syntax8oyn basei to poios prolabe na ftasei prwtos sto telos toy pitlane (an einai parapanw apo ena aytokinhto) kai oxi bash toy grid.....
Oso diabazw toys kanonismoys toso perissotero mperdeyomai....
- PIT LANE
-
Εκτιμω αντεροβγαλτη την ειλικρινη σου προσπαθεια να δημιουργηθει ιντριγκα και χουλιαρμας στο φορουμ και εγκρινω (οπως επισης και επαυξανω).
Η συλλογιστικη σου βεβαια πανω στην ποινη του βουτυρομπεμπε ειναι τραβηγμενη απο τις κωλοτριχες (τα μαλλια μας τελειωσαν).Ξεκινησα να γραφω απαντηση με επιχειρηματα. Αλλα επειδη λεω να το γυρισω στην πλακα, σας παρουσιαζω το αγαπημενο τραγουδι του Χαμιλτον
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Η συλλογιστικη σου βεβαια πανω στην ποινη του βουτυρομπεμπε ειναι τραβηγμενη απο τις κωλοτριχες (τα μαλλια μας τελειωσαν).Ξεκινησα να γραφω απαντηση με επιχειρηματα. Αλλα επειδη λεω να το γυρισω στην πλακα, σας παρουσιαζω το αγαπημενο τραγουδι του Χαμιλτον
http://www.youtube.com/watch?v=0vPgZdUJTUw' target='_blank
Γράψε ρε συ κανένα επιχείρημα να γουστάρουμε.
Έχεις κανονισμό για τρακάρισμα μέσο στα πιτ;Ο Hamilton έκανε οδηγικό λάθος (άργησε να φρενάρει το παιδί) και κακώς τιμωρήθηκε.
Η κατάσταση αυτή είναι εντελώς καινούρια και δεν υπάρχουν προηγούμενες ανάλογες περιπτώσεις.
Διαφωνείς; -
Αυτο που ξερω ειναι οτι αν ΕΓΩ ο ατζαμης δε δω ενα κοκκινο φαναρι ΟΥΤΕ δω τους μπροστινους να κοκκαλωνουν και τους παρω παραμαζωμα θα μου κοψουν το σβερκο, θα μου παρουν το διπλωμα και το μισο εισοδημα. Και φανταζομαι οτι δικαιολογια πω εγω το μονο που θα καταφερω θα ειναι να βγει γέλιο.
Λαθος - ξελαθος ηταν τρελλη χοντραδα που δειχνει τεραστιο κωλοπαιδαρισμο και απο τους 2 και αδιαφορια για τους κανονες, η οποια αλλοιωσε και το αποτελεσμα του αγωνα.
Τερμα τα πατ στην πλατη και τα μην τα ξανακανεις. Το οτι το εκαναν οι γιοι των μπαμπαδων τους δεν ειναι εντελως τυχαιο και φανταζομαι οτι δε θα ελεγα αλλα αν το συμβαν το εκανε καποιος αλλος.
ΥΓ Προφανως και δεν ειναι συγκρισιμη η κατασταση με το Μονακο.
-
Κανονισμος δεν μπορει να υπαρχει για καθε πιθανη ή απιθανη περιπτωση. Τωρα στο αν και ποσο ακριβως θα τιμωρηθει καποιος υπαρχει και η παραμετρος οτι για μερικα περιστατικα οφειλουν οι αγωνοδικες να ειναι αυστηροι για να μην ενθαρυνουν παρομοιες συμπεριφορες.
-
Μην το μπερδεύεις με τον δρόμο. Εσύ απλά πρέπει να πας κάπου και περιμένεις να σταματήσεις σε φανάρι. Αυτοί πρέπει να βγουν πρώτοι και δεν είναι και το πλέον φυσικό να σταματήσει ο άλλος μπροστά σου μέσα στον αγώνα. Έχει μια διαφορά.
Και ένας προβληματισμός, επειδή και μένα μου φαίνεται τελείως κουλό να μην βλέπεις το φανάρι και τους μπροστινούς σου.
Ρε φούστη μου, και ο Montoya και ο Massa και ο Kubica και ο Hamilton και ο Rosberg ΟΛΟΙ στραβοί είναι;
Κάτι δεν πάει καλά με αυτό το κωλοφάναρο.
Και αν προσέξεις και οι προδότης-Kubica τελευταία στιγμή σταματάνε.
Eπίσημο thread: GP Γαλλίας-Μagny Cours 2008