-
Το αμαξι ειχε αμερικανικες προδιαγραφες (αλλους προφυλακτηρες εμπρος&πισω,αντανακλαστηρες στα πισω φτερα,φωτα στις πορτες οταν ανοιγουν και διαφορα αλλα)Μηχανικα ειναι group 2 omologation με 2TG κινητηρα Τ50 σασμαν,LSD διαφορικο και με πολλα αλλα που ειναι ολοκληρη λιστα.Εχει ξεπερασει τα 20.000+ ευρω! http://imageshack.us/photo/my-images/576/41628321.jpg/
-
Ο χρήστης SR77GT έγραψε:
Το αμαξι ειχε αμερικανικες προδιαγραφες (αλλους προφυλακτηρες εμπρος&πισω,αντανακλαστηρες στα πισω φτερα,φωτα στις πορτες οταν ανοιγουν και διαφορα αλλα)Μηχανικα ειναι group 2 omologation με 2TG κινητηρα Τ50 σασμαν,LSD διαφορικο και με πολλα αλλα που ειναι ολοκληρη λιστα.Εχει ξεπερασει τα 20.000+ ευρω! http://imageshack.us/photo/my-images/576/41628321.jpg/Ενδιαφερον, αμα δεν βαριεσαι κανε μας και μια πιο αναλυτικη παρουσιαση στο τοπικ 'classic japs' να το χαζεψουμε, εχω βαρεθει εδω μεσα να διαβαζω μονο για ιταλικα και γερμανικα .
Και ενα τιπ: για τον ρεγουλατορο της ανω καδενας δεν χρειαζεται να τον εχεις σε σακουλακι για να μην πιτσιλαει λαδι, ανοιξε τον και αλλαξε το λαστιχακι που εχει μεσα και θα σταματησει να χανει. -
Εχεις δικαιο, εχω και καινουργιο ρεγουλατορο και o-ring αλλα δυστυχως δεν εχω αξιωθει να το φτιαξω ακομα.
-
Μερσεντες W110 του 1963 και ford cortina Mk1 του 1964, το οποιο ομως θελει δουλεια. Παρτε τωρα φωτογραφιες απο το ενα εργαλειο και θα ακολουθησει συντομα και το αλλο
-
Ωραίο φαίνεται, μπράβο. Και το χρώμα σπάνιο για Mercedes!
-
Η αληθεια ειναι οτι απο το εργοστασιο ειχε βγει σε ασπρο χρωμα,αλλα ο προηγουμενος ιδιοκτητης της εδωσε αυτο το χρωμα το 1984. Το 2010 μετα απο καποιες λαμαρινοδουλειες που καναμε αποφασισαμε να το βαψουμε εξωτερικα μονο, και για αυτο παραμειναμε στο ιδιο χρωμα,το medium red αν και εγω με αυτο το σαλονι θα προτιμουσα περισσοτερο το havana brown. Το χρωμα δεν θα το ελεγα σπανιο, ισα ισα το εχω δει σε πολλες μερσεντες, κυριως παλιοτερα μοντελα.
-
ωραιο ωραιο μπραβο. εχει mb-tex η με γελανε τα ματια μου? το βγαζεις καμια βολτιτσα?
-
ευχαριστω ευχαριστω το βγαζω βολτιτσες αλλα οχι πολυ συχνα γιατι εδω εχουμε εναν πολυ αγριο προεδρο στη λεσχη και μας απειλει οτι αν μας δει να τα κυκλοφορουμε θα μας παρει τις πινακιδες,το αυτοκινητο,το σπιτι μας,τις γυναικες μας και τον σκυλο μας.
Υ.Γ: MB tex ??? -
Ο χρήστης cortinakias έγραψε:
ευχαριστω ευχαριστω το βγαζω βολτιτσες αλλα οχι πολυ συχνα γιατι εδω εχουμε εναν πολυ αγριο προεδρο στη λεσχη και μας απειλει οτι αν μας δει να τα κυκλοφορουμε θα μας παρει τις πινακιδες,το αυτοκινητο,το σπιτι μας,τις γυναικες μας και τον σκυλο μας.
Υ.Γ: MB tex ???Κι από ό,τι λέει ο Γιώργος ο Ξινός (και βλέπω κι εγώ στο αντίστοιχο site) οι εκδηλώσεις είναι ελάχιστες και μάλλον κουκουρούκου. Τότε τι τις δίνει τις πινακίδες? Αστο και χωρίς πινακίδες στην πυλωτή. Πολύ βοηθάει το κίνημα των ιστορικών με τον τρόπο αυτό.
-
η ιστορια ειναι πολυ μεγαλη για να συζητηθει σε ενα φορουμ, ο Γιωργος εχει απολυτο δικιο σε αυτα που λεει, αλλα ολα αυτα ειναι το αποτελεσμα μιας καταστασης που ξεκινησε εδω και περιπου 5 χρονια. Εγω ειμαι μελος 10 χρονια και θυμαμαι και καλυτερες εποχες οι οποιες ευχομαι να ξαναγυρισουν. Το βεβαιο ειναι οτι ετσι οπως εχουν τα πραγματα οι πανακριβες εκδηλωσεις δεν εχουν μελλον.
-
Υ.Γ: MB tex ???το αντιστοιχο βινυλ για τις μερκ, τουλαχιστον μεχρι καποιες χρονιες (απο εκει και μετα δεν ξερω τι εγινε) απιστευτης ποιοτητας, ΑΠΛΑ ΑΘΑΝΑΤΟ. διετιθετο σε παρα πολλους απιθανους χρωματισμους
-
ααααα οκ, ναι οντως το καθισμα του οδηγου το οποιο και εφτιαξα το 2010 σε καποιον παλιο ταπετσερη ο οποιος εχει στοκ ειναι αυτο που λες,το υπολοιπο σαλονι δεν το πειραξα γιατι ειναι σε αριστη κατασταση παροτι η δερματινη δεν ειναι η αυθεντικη της μερσεντες,μιμειται ομως τα σχεδια της μερσεντες. Καποια στιγμη οταν χρειαστει θα γινει ολο στα ιδια σχεδια
-
Ωραίο αμάξι!
To 516 είναι το χρώμα του; (mittelrot)
Σαλονικιός είσαι; -
Μερσεντες W110 του 1963 και ford cortina Mk1 του 1964, το οποιο ομως θελει δουλεια. Παρτε τωρα φωτογραφιες απο το ενα εργαλειο και θα ακολουθησει συντομα και το αλλοφιλε πολυ ωραιο να το χαιρεσαι (δεν εχεις βαλει αγγελια στο car?)
-
D- jet : Ναι αυτο ειναι το χρωμα του δυστυχως ομως η αποχρωση δεν βγηκε ακριβως οπως επρεπε γιατι βαφοντας το με υδατοδιαλυτο χρωμα βγηκε λιγο πιο ανοικτο σε σχεση με αυτο που φαινοταν στο χρωματολογιο, δεν πειραζει ομως γιατι γενικα εγινε σωστη δουλεια. Σαλονικιος γεννημα θρεμμα ειμαι
w110finback stro: ευχαριστω, εχω μια αγγελια στο car οπου πουλαω καποια πραγματα για αυτο το μοντελο τα οποια τελικα δεν μου χρειαστηκαν και ουτε θα μου χρειαστουνε
-
Οριστε και το αλλο αυτοκινητακι μου. Μη ξεγελιεστε,στις φωτογραφιες δειχνει πολυ καλυτερο απο οτι ειναι στην πραγματικοτητα. Αν αυτες οι φωτογραφιες ειχαν λεζαντα θα επρεπε να λεει 'γιατι ποτε δεν πρεπει να βιαζεστε οταν θελετε να φτιαξετε ενα αυτοκινητο'. Το εφτιαξα πολυ βιαστικα και τωρα θελει ξανα βαψιμο και στο μεταξυ πριν 2-3 χρονια εβγαλε και προβλημα στον κινητηρα . Δυστυχως αυτο το αυτοκινητο ταλαιπωρηθηκε ασχημα οσο το ειχε ο παλιος του ιδιοκτητης και πρεπει να περασε απο χερια πολυ ανιδεων μαστορων . Παντως παρολα αυτα ειναι σχεδον 100% γνησιο (η μονη παραφωνια το τιμονι που ειναι απο ford corsair) και ηδη αρχισα να μαζευω ανταλλακτικα απο αγγλια για να του ξαναδωσω τη χαμενη του λαμψη . Μπορω να πω οτι μου αρεσει πιο πολυ απο το μερσεντες
-
Πολύ ωραίο!!!! Ζηλεύω!!!
-
(η μονη παραφωνια το τιμονι που ειναι απο ford corsair)
βαζεις ενα motolita αν δε βρεις το δικο της κι εισαι οκ. τα νικελακια στο πλαι...τα θελει νομιζω. αληθεια επι τη ευκαιρια...κανενα που να φτιαχνει νικελα...υπαρχει?
-
'cortinakias' . Μπορω να πω οτι μου αρεσει πιο πολυ απο το μερσεντες Τωρα με αυτο που ειπες μας στεναχωρησες
-
για αυτο κι εγω δε το σχολιασα καθολου... η w110... ειναι λατρεια.. ειναι ειναι...πολλα που δε περιγραφονται
Τι ιστορικο αυτοκινητο εχουν τα μελη του forum..?