-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, δεν είναι τόσα πολλά, συνδράμει δε και ο αδελφός μου:
-Τ600 του 1966 ή 1967, άφιαχτο, το χω παρουσιάσει εδώ
-1000 sedan του 1967, φιαγμένο, το χω παρουσιάσει εδώ
-1500 του 1968 (Α6), φιαγμένο, αλλά θέλει ακόμη δουλίτσα, ελπίζω να είναι το επόμενο αφιέρωμα για το πιο δημοφιλές mazda στην Ελλάδα (τότε)
-RX2 coupe του 1971, φιαγμένο
-RX3 sedan του 1972, άφιαχτο
-RX3 sedan του 1973, άφιαχτο (του άβαταρ), αγοράστηκε για δότης, αλλά πιθανόν να γίνει
-RX4 hardtop του 1973 RHD, υπό ανακατασκευή (ένα LHD του 1973 που είχα αγοράσει πριν χρόνια για ανακατασκευή δυστυχώς άρχισα να το διαλύω για ανταλλακτικά)
-RX7 του 1982, φιαγμένο
-RX9 του 1981, φιαγμένο, τελείωνω με λεπτομέρειες (υπάρχει ένα ακόμη που το χα πάρει όταν έμαθα ότι ήταν ελληνική ιδιαιτερότητα, αλλά θα μείνει για δότης, δεν συμφέρει να φιαχτεί).
Για τα παραπάνω όμως υπόλογίζω 3-5 χρόνια για να τελειώσουν (χρήμα-ανταλλακτικά)Στόχοι: (αν βρεθούν ελληνικά) R100, RX3 coupe, και αν βρεθεί χώρος ένα τρίκυκλο ελληνικό Τ1500.
ΑΜΑΝ!!!!
-
Πρόδρομε, citrovag, απ'όλα έχει αυτός ο μπαξές!
-
Ποτε θα παμε στον μπαξε?
Να τον θαυμασουμε και πο κοντα?
-
ΜΠΑΑΑΑΑ αφου σου εχει πει ο kp61 να προσεχεις το δικανο....δεν ακους εσυ..!!!καμια μερα σε βλεπω να τρεχεις....
-
Ανάδελφε baltsiotis, τα σέβη μου... keep walking!!
-
Niga ο χοντρος στον ασπροπυργο στην δευτερη μαντρα (την κρυφή)
έχει πολλές Αμαζόνες -
Καλησπερα σε ολους! ο φιλος μου ο pro-crosarro με συστησε στο φορουμ και μιας και συμπεριλαμβανομαι και γω στο κλουβι με τις τρελες ειπα να μπω στην παρεα. Εχω μια συλλογη απο αυτοκινητα που χωρις να το καταλαβω εφτασε τα 11 και δυστυχως το τουνελ ειναι ακομα σκοτεινο...
Θα ξεκινησω με το αυτοκινητο, του 2 1/2 μηνων Υιου μου, που βρισκεται υπο αναπαλαιωση απο τον μπαμπα.
ετσι το ειχε πεταξει ο γειτονας
ετσι το εφτασα το καλοκαιρι
και συνεχιζω τωρα με τα μεγαλα παιχνιδια μου
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Ανάδελφε baltsiotis, τα σέβη μου... keep walking!!Mερσί.
από tsargy την 13/01/09 21:48
έχει πολλές Αμαζόνες
έχει πολλές ΑμαζόνεςΤην ανοίγει καμιά φορά τη μάντρα πάνω; Είχα πάει τελευταία φορά (δύο φορές πριν κανα χρόνο) και ήταν κλειστή. Μου 'χρωτάει' 'ενα τιμολόγιο εδώ και 2+ χρόνια απ΄το αμάξι του αβαταρ, θέλω να πάρω και εναν προφυλακτήρα και να φωτογραφ'ησω δύο τρίκυκλα ελλη΄νικά 'ΡΩΣ' που είχε (πολλές δουλειές δηλαδή).
-
Ο χρήστης Geokat έγραψε:
Καλως ηλθες!! Ολα πολυ ωραια-ιδιως η porsche-αλλα αυτο μου θυμισε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...
-
[quote='istorikos6']ΜΠΑΑΑΑΑ αφου σου εχει πει ο kp61 να προσεχεις το δικανο....δεν ακους εσυ..!!!καμια μερα σε βλεπω να τρεχεις.... :quote]
Exω baby face και θα την γλιτωσω!!!
Εννοειτε με την αδεια του 'κηπουρου' θα τα φωτογραφησω!
Γιωργο καλωςηρθες και καλη διαμονη!baltsiotis οταν πας ειδοποια!
Αν θες παρεα βεβαια!
Απο τον Φεβρουαριο θα ειμαι ελευθερος τα Σαββατοκυριακα! -
Ο χρήστης Geokat έγραψε:
Καλησπερα σε ολους! ο φιλος μου ο pro-crosarro με συστησε στο φορουμ και μιας και συμπεριλαμβανομαι και γω στο κλουβι με τις τρελες ειπα να μπω στην παρεα. Εχω μια συλλογη απο αυτοκινητα που χωρις να το καταλαβω εφτασε τα 11 και δυστυχως το τουνελ ειναι ακομα σκοτεινο...Θα ξεκινησω με το αυτοκινητο, του 2 1/2 μηνων Υιου μου, που βρισκεται υπο αναπαλαιωση απο τον μπαμπα.
Καλώς ήλθες! Τελικά υπάρχουν πολύ πιο ασθενείς από μας !!!!Και έρχονται στην επιφάνεια σιγά σιγά!!:lol: Θα μπορούσες να μας πεις δυό λόγια για το καθένα απ'όλα αυτά;
Με βάζεις σε σκέψεις με το αυτοκίνητάκι.... Έχω την Μερσεντές του γιού μου (που την είχε μετατρέψει σε Ρενώ) στο μπαλκόνι με σπασμένο κάθισμα.... Την έσωσα με κόπο από τις εκκαθαρίσεις της γυναίκας μου....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Καλησπερα σε ολους! ο φιλος μου ο pro-crosarro με συστησε στο φορουμ και μιας και συμπεριλαμβανομαι και γω στο κλουβι με τις τρελες ειπα να μπω στην παρεα. Εχω μια συλλογη απο αυτοκινητα που χωρις να το καταλαβω εφτασε τα 11 και δυστυχως το τουνελ ειναι ακομα σκοτεινο...
Θα ξεκινησω με το αυτοκινητο, του 2 1/2 μηνων Υιου μου, που βρισκεται υπο αναπαλαιωση απο τον μπαμπα.
Καλώς ήλθες! Τελικά υπάρχουν πολύ πιο ασθενείς από μας !!!!Και έρχονται στην επιφάνεια σιγά σιγά!!:lol: Θα μπορούσες να μας πεις δυό λόγια για το καθένα απ'όλα αυτά;
Με βάζεις σε σκέψεις με το αυτοκίνητάκι.... Έχω την Μερσεντές του γιού μου (που την είχε μετατρέψει σε Ρενώ) στο μπαλκόνι με σπασμένο κάθισμα.... Την έσωσα με κόπο από τις εκκαθαρίσεις της γυναίκας μου....
αυτες οι γυναικες μας εχουνε καταστρεψει !!!χαχααχαχαχαχαχ
Αν ειναι τσιγκινο το αυτοκινητακι δεν το συζητω να το φτιαξεις, και ο υιος σου θα το εκτιμησει οταν μεγαλωσει.
Λοιπον λιγα λογια για τα αυτοκινητα μου ξεκιναω με την ερωμενη μου Jaguar V12 Xjs Convertible. H xjs ηταν ενα αυτοκινητο που παντα ηθελα την ειχα στην Αγγλια που σπουδαζα (αλλα οι δασμοι για να ερθει στο Ελλαδισταν ηταν απαγορευτικοι). Οταν γυρισα ειχα το νου μου για ελληνικο αυτοκινητο και μια μερα πετυχα αυτη την ανοιχτη και χωρις δισταγμο την χτυπησα. Η κατασταση της ειναι καινουργη με 48000 μιλια στο κοντερ και ισως η μοναδικη ανοιχτη με ελληνικες πινακιδες.
Cadillac Eldorado 1975 Convertible: με τα αμερικανικα εχω ενα παθος μου αρεσει η σχολη οτι οδηγαω απο τον καναπε του σαλονιου μου με τιμονι σουπερ εξτρα πριμα ελαφρυ τον μοναδικο ηχο του Οκτακυλινδρου και ενα καπω ατελειωτο να απλωνετε μπροστα. Αλλα Αμερικανικα που Εχω ειναι Cadillac Eldorado Biarritz του 79 και Chrysler New Yorker του 84
Porsche 912 του 65 το μπιμπελο αυτο το εκανα εισαγωγη απο εξω ειναι με Ελληνικες πινακιδες. Ειναι η πρωτη χρονια της γραμμης 911 ειναι στην πιο καθαρη και απεριτη μορφη της. Και ειναι το αλλο ακρο σε σχεση με τα αμερικανικα παιχνιδιαρικο πραγματακι.
2 Μινι και ενα Μοκε . τα μινι ειναι τα πιο ωραια κλασσικα αυτοκινητακια για καθε μερα με οικονομια νευρο και μικρες διαστασεις για το παρκαρισμα, το μοκε ειναι το παιχνιδακι μου απο τη ανοιξη μεχρι τον φθινοπωρο, ηταν νοικιαρικο στη μυκονο και ειχε τη σαπιλα της αρκουδας,εγινε ολικη αναπαλαιωση.
Μερσεντες 200 του 67 Bmw 728 δυο λιμουζινες που αφησαν εποχη στην εποχη τους
Μερσεντες 350 SL 1971 η πρωτη που βγηκε μετα την Παγοδα, ενα πανεμορφο αυτοκινητο με απιθανη ποιοτητα κατασκευης και οδηγικη συμπεριφορα συγχρονου αυτοκινητου.
Καποια αυτοκινητα της συλλογης ειναι προς διαθεση γιατι μαζευτηκαν πολλα και τα ακουω και εγω απο τη γυναικα μου. αν ενδιαφερετε κανεις ας στειλει μηνυμα -
[quote='Geokat'][quote='NIGA'][quote='Geokat']Καλησπερα σε ολους! ο φιλος μου ο pro-crosarro με συστησε στο φορουμ και μιας και συμπεριλαμβανομαι και γω στο κλουβι με τις τρελες ειπα να μπω στην παρεα. Εχω μια συλλογη απο αυτοκινητα που χωρις να το καταλαβω εφτασε τα 11 και δυστυχως το τουνελ ειναι ακομα σκοτεινο...
πολυ ωραια ολα
νομιζω οτι τα τα μινι και το στρατιωτικο τα εχω δει σε ενα σπιτι στην πολιτεια αλλα δεν με βολευε η ληψη για να τα βαλω στο safari
να φανταστω οτι γνωρισες τον pro-crossaro οταν ειδες καποιον να παιρνει φωτο τις κουκλες σου -
Αυτό παίζει....
1/10 δίνει... -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
πολυ ωραια ολα
νομιζω οτι τα τα μινι και το στρατιωτικο τα εχω δει σε ενα σπιτι στην πολιτεια αλλα δεν με βολευε η ληψη για να τα βαλω στο safari
να φανταστω οτι γνωρισες τον pro-crossaro οταν ειδες καποιον να παιρνει φωτο τις κουκλες σουΑλλα εχεις δει στην πολιτεια εγω ειμαι πειραιωτης, το στρατιωτικο δεν ειναι δικο μου ενος καλου μου φιλου που μου φιλοξενει καποια αυτοκινητα στο γκαραζ του.
Ο προδρομος ειναι φιλος απο ενα αλλο φορουμ detroitcruisers.gr εκει ειμαστε οι αμερικανοφιλοι... -
Φτου!!! στον κουβά, στον κουβά, καλά που δεν το έπαιξα...
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Φτου!!! στον κουβά, στον κουβά, καλά που δεν το έπαιξα...τζογαδορος?
-
Ευτυχώς όχι, αλλά συναναστρέφομαι με κάποιον άρρωστο με τα στοιχήματα και έτσι έχω μάθει όλη την ορολογία...
-
τωρα αν σου πω οτι στην πολιτεια ειναι ενα μινι ασημενιο ιδιο με το δικο σου ενα στρατιωτικο ιδιο με την φωτο αλλα ειχα μεγαλη αποσταση για να το δω καλα και ενα ακομα μινι πρασινο το οποιο ομως οταν ειδα τις φωτο ειπα οτι μαλλον λαθος εκανα και ηταν μπλε.
σορυ λαθος εκανα tsagry ευτυχως που δεν στοιχηματισες εγω παντως θα το ριχνα -
εχω σωσια στην πολιτεια θα αρχισουν να με πιανουνε τα μεταφυσικα μου
Τι ιστορικο αυτοκινητο εχουν τα μελη του forum..?