-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
διαβαζοντας το φιλο με το gsi που κανει παπαδες κοντρα στα αλλα...ποσο εχει πουλησει αυτη η εκδοση?ξερει κανεις?
ειναι το αμαξι που κανει τη μιτο να δειχνει ευκαιρια imo...
ειναι ψεμα κατι απο αυτα που λεω? αν ναι για πες να ακουσω...Επισης το οτι μια εκδωση δεν πουλαει οσο μια αλλη δεν σημαινει τιποτα π.χ. πουλαει πολυ το OPC που ειναι πιο φορτομενο το GSI ειναι μια πιο light εκδοση του OPC ενω το 207 RC πουλαει παρα λιγο σε σχεσει με το GT αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο αμαξι...εχω το GSI και ειπα να πω την γνωμη μια και ειναι λιγοι οι κατοχοι GSI D αν σε κομπλαρι απλα μην το σχολιαζεις...
-
Οχι, αγαπητε... τις προαλλες ειχα παει να δω το OPC που με ενδιαφερει και ειχα προσεξει πως ενας απο τους υπολογιστες τους ηταν στους 4Τ. Οποτε βρηκα ευκαιρια να ρωτησω.... κακο ειναι?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Οχι, αγαπητε... τις προαλλες ειχα παει να δω το OPC που με ενδιαφερει και ειχα προσεξει πως ενας απο τους υπολογιστες τους ηταν στους 4Τ. Οποτε βρηκα ευκαιρια να ρωτησω.... κακο ειναι?Να εισαι σιγουρος οτι δεν ειμαι απο την opel...Και αφου εισαι απο θεσ/νικη οποτε θες μπορω στο αποδειξω για να μην εχεις καμια αμφιβολια...
-
Ο χρήστης NickGSI έγραψε:
Λοιπόν φίλε μου εγώ έχω GSI και είμαι παρα μα παρά πολύ ευχαριστημένος το έχω 3 μήνες και περίμενα 10 μέρες για να το πάρω!!! λοιπόν κατά την γνώμη μου να κοιτάξεις η σε GSI η σε GT. Θα σου πω για το GSI έχει 6 χρονιά εγγυση τεράστιο πλεονέκτημα! έχει 6αρι κιβώτιο κάτι που δεν έχει κανένα άλλο και είναι και κοντό που σημαίνει ακόμα καλύτερες ρεπριζ....βγαίνει τέλειος το esp. φορά μαρσπιε στο πλάι και σποιλερ μπρος και πίσω πράγμα που δεν έχει κανένα άλλο από αυτά και της πολύ όμορφες κατά την γνώμη ζάντες...από μέσα τα καθίσματα είναι τύπου μπάκες με εξάρα ενισχημενει πλευρική στήριξη δεν κούνησε από το κάθισμα είναι υπερβολικά άνετα το κιβώτιο είναι παρά πολύ καλό είναι το ίδιο με το opc...το αμαξι είναι παρά πολύ γρήγορο...παρά πολύ καλό πάτημα στον δρόμο και πολύ άνετο στα ταξίδια...είναι το μονό από αυτά που φορά το καινούριο Esp plus και ειναι φορτωμένο συστήματα...αφού αν πατήσεις πολύ φρένο πάνω στην στροφή δεν σε αφήνει και πατάει μονό του όσο πρέπει...από θέμα επιδόσεων δυο φορές που πέτυχα GT στον περιφερειακό θες/νίκης άντε γεια τους είχα και μια από εκκίνηση πέρασα ανετα. με polo δεν έχω βάλει αλλά στο youtube θα βρεις εχει ενα video γερμανικου περιοδικου και ειναι μπροστα το GSI, όσο για τα Punto και bravo δεν το συζητάμε τα αμάξια είναι πολύ πίσω από όλα...Καταρχάς τα καθίσματα λέγονται μπάκετ.
Πέρα από αυτό, όλα τα άλλα που λες...συν καλύτερο τιμόνι, dna και design, έχει η Μίτο. Η διαφορά με το Corsa είναι ότι θεωρώ πως το OPEL έχει καλύτερη ποιότητα.
Για μένα, η επιλογή θα έπρεπε να είναι μεταξύ Μίτο και 207 GT. Τώρα το GT δε το έχω οδηγήσει και δε μπορώ να εκφέρω γνώμη...αλλά αν κρίνω από το 206, πρέπει να είναι μια ΠΟΛΥ δύσκολη επιλογή! Το 207 πρέπει να τα σπάει!
-
Ο χρήστης NickGSI έγραψε:
διαβαζοντας το φιλο με το gsi που κανει παπαδες κοντρα στα αλλα...
ποσο εχει πουλησει αυτη η εκδοση?ξερει κανεις?
ειναι ψεμα κατι απο αυτα που λεω? αν ναι για πες να ακουσω...Επισης το οτι μια εκδωση δεν πουλαει οσο μια αλλη δεν σημαινει τιποτα π.χ. πουλαει πολυ το OPC που ειναι πιο φορτομενο το GSI ειναι μια πιο light εκδοση του OPC ενω το 207 RC πουλαει παρα λιγο σε σχεσει με το GT αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο αμαξι...εχω το GSI και ειπα να πω την γνωμη μια και ειναι λιγοι οι κατοχοι GSI D αν σε κομπλαρι απλα μην το σχολιαζεις...
let me think...γιατι ειναι λιγοι οι κατοχοι του κορσα?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Για μένα, η επιλογή θα έπρεπε να είναι μεταξύ Μίτο και 207 GT. Τώρα το GT δε το έχω οδηγήσει και δε μπορώ να εκφέρω γνώμη...αλλά αν κρίνω από το 206, πρέπει να είναι μια ΠΟΛΥ δύσκολη επιλογή! Το 207 πρέπει να τα σπάει!
Καλό είναι αλλά μη φανταστείς ότι ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Το τιμόνι είναι ελαφρύ και μέτριο σε αίσθηση, ο επιλογέας το μεγαλύτερο μειονέκτημα, ο κινητήρας αρκετά δυνατός αλλά ψηλά ψοφάει κάπως και γενικά ενώ μπορεί να κινηθεί με εξαιρετικά αντικοινωνικές ταχύτητες η αίσθηση που λαμβάνεις από το αυτοκίνητο είναι 'χοντροκομένη'.
Ο πίσω άξονας είναι τυπικός ημιάκαμπτος της εποχής μας, δηλαδή καλορυθμισμένος όσο το επιτρέπει η γεωμετρία του (ελάχιστα καινούρια αμάξια με ημιάκαμπτο δεν είναι καλορυθμισμένα - μέχρι και το Auris είναι πολύ καλό) αλλά καταλαβαίνεις την ύπαρξή του στις έντονες λακούβες (ακούς το μονοκόμματο γκντουπ) και αν βρεθεί ανωμαλία στη στροφή νιώθεις πως δεν μπορεί να τη διαχειριστεί πάρα πολύ καλά αλλά επεμβαίνει το ESP και τα φέρνει στα ίσια τους όλα. Από ποιότητα με μια πρώτη ματιά δείχνει εξαιρετικό, αν το ψυρίσεις όμως βλέπεις ότι πχ οι πόρτες και το κάτω μέρος είναι μέτριο ενώ και η ηχομόνωσή του αν και από τις καλύτερες στην κατηγορία είναι σαν να σου λέει (βββββ b-segment βββββ) Η (μη ανοιγόμενη) ηλιοροφή του έχει καταπληκτική αίσθηση.Γενικά είμαι της άποψης ότι αν πρόκειται να δώσεις τόσα λεφτά και μπορείς να πάρεις ένα μέτρια εξοπλισμένο C αντί για ένα φουλαρισμένο B που στο κάτω-κάτω το ίδιο κόστος συντήρησης θα έχει, ε καλύτερα να τα δώσεις στο C-segment.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
διαβαζοντας το φιλο με το gsi που κανει παπαδες κοντρα στα αλλα...
ποσο εχει πουλησει αυτη η εκδοση?ξερει κανεις?
let me think...γιατι ειναι λιγοι οι κατοχοι του κορσα?
οχι ειναι πολυ αλλα λιγοι αυτοι που εχουν την εκδοση gsi...εγω εχω δει αλλα δυο μονο στην θεσ/νικη....
-
Εμένα η Mito δε μαρέσει . Πείτε ότι θέλετε αλλά δε μου αρέσει.. Οπότε για αυτό δεν είχε μπει τότε, βέβαια δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα..
Πάντως εγώ πήρα τελικά golf -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Εμένα η Mito δε μαρέσει . Πείτε ότι θέλετε αλλά δε μου αρέσει.. Οπότε για αυτό δεν είχε μπει τότε, βέβαια δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα..
Πάντως εγώ πήρα τελικά golfκαλοριζικο πια εκδωση πηρες?
-
Παντως συμφωνα με το Drive τευχος 141 , το 207 Rallye ειναι μπροστα παντου απο το Corsa Gsi εκτος απο τις ρεμπριζ με 3η σχεση...
-
Τωρα μαλλον θα φανω γραφικoς αλλα δεν πειραζει. Τι σχεση εχει το GP με τα υπολοιπα;;; μηπως το GPA θα κολλαγε καλυτερα απο αποψη τιμης κ επιδοσεων? (που κ παλι ειναι το φθηνοτερο με διαφορα αλλα τουλαχιστον εχει παρεμφερη ιπποδυναμη με τ'αλλα..)
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Τωρα μαλλον θα φανω γραφικoς αλλα δεν πειραζει. Τι σχεση εχει το GP με τα υπολοιπα;;; μηπως το GPA θα κολλαγε καλυτερα απο αποψη τιμης κ επιδοσεων? (που κ παλι ειναι το φθηνοτερο με διαφορα αλλα τουλαχιστον εχει παρεμφερη ιπποδυναμη με τ'αλλα..)Γιατί αυτός που έκανε την επιλογή αυτά κοίταζε.
Νέος, αυτά που λες για το 207 είναι λίγο κάπως...
-
Το 207 είναι ένα σκαλί επάνω σε σχέση με τα υπόλοιπα της σύγκρισης.
...έστω και με αυτόν τον επιλογέα ταχυτήτων,Του το συγχωρώ.
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Τωρα μαλλον θα φανω γραφικoς αλλα δεν πειραζει. Τι σχεση εχει το GP με τα υπολοιπα;;; μηπως το GPA θα κολλαγε καλυτερα απο αποψη τιμης κ επιδοσεων? (που κ παλι ειναι το φθηνοτερο με διαφορα αλλα τουλαχιστον εχει παρεμφερη ιπποδυναμη με τ'αλλα..)Νομίζω δεν είχε κυκλοφορήσει. Η σύγκριση πάντως ήταν ανάμεσα σε αυτά (και αυτά προέκυψαν από άλλο θέμα).
@NickGSI όοοοοοταν έρθει θα είναι το TSI 122 GT Sport (φυσικά ) -
Ναι αυτο παιζει. τεσπα αφου κατεληξες μικρη σημασια εχει πια. με το καλο να το παραλαβεις κ καλοταξιδο
-
Καλοτάξιδο το golf, καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα, από μένα ψήφος στον λέοντα
Grande Punto - Corsa GSi - Polo GTI - Peugeot 207 GT