-
κοτόπουλο με μπάμιες....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτο μπορω να το αφιεροσω σε παρα, μα παρα, μα παρα πολλες γκομενες που βλεπαν το Γλαστρακι και δεν μου εδιναν σημασια... Και οταν βλεπαν μεγαλο Μερτσεντε τρεχαν πισω μου...
Mαμήσι και πέταμα στα βράχια Αλέξανδρε.
Σιγα μη μπω στο κοπο....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αυτο μπορω να το αφιεροσω σε παρα, μα παρα, μα παρα πολλες γκομενες που βλεπαν το Γλαστρακι και δεν μου εδιναν σημασια... Και οταν βλεπαν μεγαλο Μερτσεντε τρεχαν πισω μου...Δλδ (ο κάθε) εσύ, βλέπεις τον κόσμο αταξικά;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Αυτο μπορω να το αφιεροσω σε παρα, μα παρα, μα παρα πολλες γκομενες που βλεπαν το Γλαστρακι και δεν μου εδιναν σημασια... Και οταν βλεπαν μεγαλο Μερτσεντε τρεχαν πισω μου...
Δλδ (ο κάθε) εσύ, βλέπεις τον κόσμο αταξικά;
εγω ναι.
οχι μονο αταξικα αλλα και α-οτιδηποτε
τους μονους που ξεχωριζω ειναι τους ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ που δεν γνωριζουν κοινωνικη ταξη, γενος, φυλη, εθνικοτητα, ειδικοτητα, ιδιοτητα, χρωμα, σεξουαλικες προτιμησεις, υψος, βαρος, αγαπημενη μαρκα αυτοκινητου -
Ναι...
-
Ξερω ποιος δολοφονησε τον σεργιανοπουλο... αλλα ποτε δεν θα το πουν τα μμε.. H πληροφορια εχει πιθανοτητα σφαλματος 0%...
-
ala gia san....
τρεχω μια εβδομαδα και δεν εχω χασει ενα κιλο.... τι εγινε ρε γα%^&#...
τοσο πολυ μεγαλωσα....?
-
πολλοί μου φαίνεται μεγάλωσαν σε αυτό το forum...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εγω ναι.
οχι μονο αταξικα αλλα και α-οτιδηποτε
τους μονους που ξεχωριζω ειναι τους ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ που δεν γνωριζουν κοινωνικη ταξη, γενος, φυλη, εθνικοτητα, ειδικοτητα, ιδιοτητα, χρωμα, σεξουαλικες προτιμησεις, υψος, βαρος, αγαπημενη μαρκα αυτοκινητουΣε πιστεύω
Αν και προσωπικά διαφωνώ με την διάκριση που κάνεις σε ηλίθιους. Αν το κύκλωμα του εγκεφάλου επαρκεί για να σε κάνει ευτυχισμένο είναι καλό. Προτιμώ να είμαι ένας ευτυχισμένος ηλίθιος (ότι κι αν σημαίνει ηλίθιος τελικά) παρά ένας δυστυχής μη ηλίθιος. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Mαμήσι και πέταμα στα βράχια Αλέξανδρε.
Σιγα μη μπω στο κοπο....
Ε καλά μη τις πετάξεις στα βράχια.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
πολλοί μου φαίνεται μεγάλωσαν σε αυτό το forum... -
ΓΕΙΑ!ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?
-
Σε πιστεύω
Αν και προσωπικά διαφωνώ με την διάκριση που κάνεις σε ηλίθιους. Αν το κύκλωμα του εγκεφάλου επαρκεί για να σε κάνει ευτυχισμένο είναι καλό. Προτιμώ να είμαι ένας ευτυχισμένος ηλίθιος (ότι κι αν σημαίνει ηλίθιος τελικά) παρά ένας δυστυχής μη ηλίθιος.αυτο ειναι των.... ηλιθιων προβλημα, αν θα ειναι χαρουμενοι ή δυστυχισμενοι. δικο μου προβλημα ειναι να τους αποφευγω. δυστυχισμενοι ή ευτυχισμενοι
φτιαχνουν 2πλα account και σπαμαρουν ανελεητα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
φτιαχνουν 2πλα account και σπαμαρουν ανελεητα
Εξκιουζέ μουά μεσιέ. Σπαμάρουν ή τρολάρουν;
-
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΤΡΕΛΑ!ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΑ!!!
-
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με μικρούς χαρακτήρες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με μικρούς χαρακτήρες.μάλλον γράφει έτσι λόγω τρέλας......
-
Καλα ντε μη βαρατε!!!
-
Κανείς δεν βαράει.
-
Ο χρήστης ntinatzou έγραψε:
Καλα ντε μη βαρατε!!!
Pub - σουβλατζίδικο [#27]