-
Πατρίδα
Τί παπόρι ήταν? -
Ένα μπλε σκούρο κρουαζερόπλοιο.Αυτό το Noordam λιμάνι είναι;
Η πλάκα είναι που πήγε ένας Ολλανδός σε καφετέρια μαζί με τη γυναίκα του και τους λέει ο σερβιτόρος:
Holland? και όταν του απάντησαν καταφατικά τους λέει: I support Ajax!
Ο Ολλανδός έγινε έξω φρενών,άρχισε να λέει κάτι ακατάληπτα στη γλώσσα του,σίγουρα βρισιές και το μόνο που καταλάβαμε ήταν η λέξη Φέγενορντ,που τη είπε 2-3 φορές. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πατρίδα
Τί παπόρι ήταν?απ'την περσία
Με ρούφηξε ο καναπές 1,5 ώρα
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Πατρίδα
Τί παπόρι ήταν?απ'την περσία
Με ρούφηξε ο καναπές 1,5 ώρα
Τον κανπε τον πλακωνω και δεν με πειρζει συχνα....1-2 φορες τον χρονο μονο, απο την αλλη το παπλωμα καθε πρωι με κανει τουλουμι
-
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ένα μπλε σκούρο κρουαζερόπλοιο.Αυτό το Noordam λιμάνι είναι;Η πλάκα είναι που πήγε ένας Ολλανδός σε καφετέρια μαζί με τη γυναίκα του και τους λέει ο σερβιτόρος:
Holland? και όταν του απάντησαν καταφατικά τους λέει: I support Ajax!
Ο Ολλανδός έγινε έξω φρενών,άρχισε να λέει κάτι ακατάληπτα στη γλώσσα του,σίγουρα βρισιές και το μόνο που καταλάβαμε ήταν η λέξη Φέγενορντ,που τη είπε 2-3 φορές.Δεν το ξέρω το Noordam. Aν το μεταφράσεις σημαίνει λιμάνι του βορρά.
Τον φυτιλιασε τον Ολλανδό, ασε που Holland δεν σημαίνει και Ολλανδία
-
Μου θυμιζει εναν συμφοιτητη μου Αγγλο, οταν ημουνα Αγγλια, μετα την ηττα του γαυρου με την 7ρα στο τσαμπιονς λιγκ, που με κοροιδευε, μεχρι που του ειπα οτι ειμαι παναθηναικος
-
O πασχάλης πού είναι? Ακόμα κοιμάται?
-
Τον υπνο του δικαιου !
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μου θυμιζει εναν συμφοιτητη μου Αγγλο, οταν ημουνα Αγγλια, μετα την ηττα του γαυρου με την 7ρα στο τσαμπιονς λιγκ, που με κοροιδευε, μεχρι που του ειπα οτι ειμαι παναθηναικοςΚλαμα εσύ
Πλάκα πλάκα, η Feyenoord απ το Rotterdam είναι, οποτε ο ελληνάρας πέτυχε το Holland
Ήμουν Rotterdam τις προάλλες, και πέτυχα κάτι μπουμπούκια σκινχεντ με μπλούζες Holland Hardcore
-
ο tasosdev που έχει εξαφανιστεί;
Ακόμα διακοπές ελπίζω -
Λες να κοπροσκυλιάζουν πουθενά μαζί με το pasxo?
-
Θα ξέμεινε πουθενά με το Ματιζ
-
Ήμουν Rotterdam τις προάλλες, και πέτυχα κάτι μπουμπούκια σκινχεντ με μπλούζες Holland Hardcore
ευτυχώς που δεν σε πέτυχαν κι αυτοί
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ακόμα διακοπές ελπίζωοι πηγές μου λένε οτι δουλεύει σαν το σκυλί για να ξεχρεώσει τις πασχαλιάτικες αγορές της Τάσενας
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είχα λάβει τα ημίμετρά μου.
Πορτοκαλί μπλούζα, καπέλο hup Holland Hup και διακριτικά NL στο αμάξι(Έχω πήξει στις εξομοιώσεις )
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ακόμα διακοπές ελπίζωοι πηγές μου λένε οτι δουλεύει σαν το σκυλί για να ξεχρεώσει τις πασχαλιάτικες αγορές της Τάσενας
-
Είχα λάβει τα ημίμετρά μου.
Πορτοκαλί μπλούζα, καπέλο hup Holland Hup και διακριτικά NL στο αμάξι(Έχω πήξει στις εξομοιώσεις )
έτσι απλά προδίδεις την πατρίδα ρε εφιάλτη;
-
Τι απλά, ολόκληρο σχέδιο λούφας και παραλλαγής κατέστρωσε.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Λες να κοπροσκυλιάζουν πουθενά μαζί με το pasxo?Ναι τον ειχα μαζι και του απαριθμουσα τα θετικα των ιταλικων εδω στην αντιπροσωπεια αλφα αργολιδας... Ψηνεται για GT κι αυτος...
Εχετε χαιρετιματα..
Pub - σουβλατζίδικο [#27]