-
Ολα αυτα στην περιπτωση που πραγματι υπαρχει καποιος φιλος που πραγματι εχει αυτοκινητο και πραγματι ενδιαφερεται να βαλει aircondition
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Κατι πιο ρεαλιστικο.Ισως να πάρει, καλύτερα, ένα A/C και αργότερα σκέφτεται μήπως του βάλει και αυτοκίνητο;
Ένα (πολυμήχανος) φίλος, πάντως, έβαλε σε Mercedes αμερικάνα 2800cc A/C από ματίζ και δουλεύει μια χαρα!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Κατι πιο ρεαλιστικο.
Ισως να πάρει, καλύτερα, ένα A/C και αργότερα σκέφτεται μήπως του βάλει και αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μα τι λες τώρα δεν είδες τι τρέξιμο έριξε ο άλλος για λίγα κλιπσακια.
Παραπάνω από 2 ευρώ είναι, μπορεί να φτάσει το ποσό και 3,40. Ξεφεύγει πολύ σου λέω.ο άλλος είμαι εγώ ??
karib ρίξε μία ματιά εδώ:
http://www.technoplus.com.gr/technoplus.htm
http://www.proclima.gr/
http://www.autocenter.gr/
http://www.autopaint.gr/GREE/synergates ... index.html
http://www.dimitriouteam.gr/Αν είσαι Αθήνα και κοιτάξεις γύρω σου θα δεις πολλά καταστήματα που τοποθετούν AC σε κάθε τύπο αυτοκινήτου.
-
Ευχαριστω παρα πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Παραπάνω από 2 ευρώ είναι, μπορεί να φτάσει το ποσό και 3,40. Ξεφεύγει πολύ σου λέω.ο άλλος είμαι εγώ ??
Ναι αλλά το είπα πλαγίως, γιατί δεν ήξερα πως θα αντιδράσεις.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ναι αλλά το είπα πλαγίως, γιατί δεν ήξερα πως θα αντιδράσεις.
χε!χε! τα κλιπάκια μου έχουν φάει τη ζωή...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
χθες το μεσημέρι, άναψα το aircondition και μετά από 20 λεπτά περίπου άρχισε να μυρίζει κάτι σαν βενζίνη απο τους αεραγωγούς. Το έκλεισα και σταμάτησε. Το δοκίμασα καμιά ώρα μετά και πάλι τα ίδια. διαρροές δεν έχω, φίλτρα έχω αλλάξει.
καμία ιδέα?τί να ειναι;
και εγώ το παρατήρησα 2-3 φορές πέρισυ στο ίμπιζα όταν το χρησιμοποιούσα σε μικρές ταχύτητες, ενώ στην εθνική ποτέ.
Όπως ανάφερα, δεν το κάνει πάντα.
Για ψάχτο να μου πειςΆλλαξα φίλτρο και έγινε και απολύμανση σωληνώσεων και τώρα είναι μια χαρά. Μάλλον είχε μαζέψει υγρασία και μούχλα και μύριζε.
α οπότε δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό.
το παρακολουθώ και εγώ, αν το παρατηρήσω θα πάρω από το καρφουρ το σχετικό σπρεϊ. -
Γνωρίζετε πόσο κοστίζει ο καθαρισμός του A/C γιατί άρχισε να μυρίζει; Αυτά τα υγρά do-it-yourself που πουλάνε κάνουν δουλειά; Είναι εύκολα στη χρήση;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γνωρίζετε πόσο κοστίζει ο καθαρισμός του A/C γιατί άρχισε να μυρίζει; Αυτά τα υγρά do-it-yourself που πουλάνε κάνουν δουλειά; Είναι εύκολα στη χρήση;Εχω δοκιμασει ενα τετοιο προιον,δυστυχως ομως δεν θυμαμαι μαρκα.
Εκανε δουλεια, τουλαχιστον οσων αφορα τη δυσοσμια.
Οδηγιες χρησης θα βρεις στη συσκευασια, ειναι πολυ απλο.Το θεμα ειναι οτι καμμια φορα μυριζει λιγακι, ακομα.
Οποτε:
Αν θες να μην εχεις μυρωδιες, γυρνα το στο ζεστο μια στο τοσο και αστο να δουλευει ετσι για λιγο.
Επισης, μη κλεινεις το ac αμεσως μολις φτασεις στον προορισμο σου, αλλα αφηνε το να δουλευει μονο με τον ανεμιστηρα. (οχι στην ανακυκλωση)Υ.Γ.
Ο καθαρισμος και συντηρηση του κλιματισμου, απο οσο γνωριζω στοιχιζει περιπου 50€. Πιθανον να συμπληρωσουν ομως και λιγο φρεον αν χρειαζεται κτλ. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Γνωρίζετε πόσο κοστίζει ο καθαρισμός του A/C γιατί άρχισε να μυρίζει; Αυτά τα υγρά do-it-yourself που πουλάνε κάνουν δουλειά; Είναι εύκολα στη χρήση;
.....Οποτε:
Αν θες να μην εχεις μυρωδιες, γυρνα το στο ζεστο μια στο τοσο και αστο να δουλευει ετσι για λιγο.
Επισης, μη κλεινεις το ac αμεσως μολις φτασεις στον προορισμο σου, αλλα αφηνε το να δουλευει μονο με τον ανεμιστηρα. (οχι στην ανακυκλωση)+1 έτσι κάνω και γω .
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γνωρίζετε πόσο κοστίζει ο καθαρισμός του A/C γιατί άρχισε να μυρίζει;Δεν πρέπει να είναι ακριβό, επειδή στις τελευταίες αλλαγές λαδιών και φίλτρων που έκανα, το συνεργείο μου το έκανε δώρο. Απολύμανση την αποκαλούν.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
.....Οποτε:
Επισης, μη κλεινεις το ac αμεσως μολις φτασεις στον προορισμο σου, αλλα αφηνε το να δουλευει μονο με τον ανεμιστηρα. (οχι στην ανακυκλωση)+1 έτσι κάνω και γω .
plus un
παλιό καλό tip που έχει αποτέλεσμα. Το κάνω από την αρχή που είχα αυτοκίνητο με a/c-clima.
-
Eπαναφέρω λίγο το θέμα για ρωτήσω αν γνωρίζετε.Σε jeep cherokee crd φίλου αγού πατήσει το κουμπι που σβήνει το a/c συνεχίζει να βγαίνει παγωμένος αέρας με το βεντιλατέρ ανοιχτό.
Εννοώ οτι και να μη το πατήσει το κουμπί του κλιμα αυτό βγάζει απο μόνο του παγωμενο αερα στη θέση του απλού καλοριφέρ.Είναι πρόβλημα αυτό;Μηπως έχει κολήσει;Δεν καταλαβαίνουν και κάποια διαφορά στο γκάζι που να κοβει το αμάξι,ωστε να δειχνει οτι δουλευει ο κλοκατισμός. -
Αυτό συμβαίνει γιατί έχει πάγο εξωτερικά η βαπορέτα και μέχρι να λιώσει βγάζει το αέρα παγωμένο ο ανεμιστήρας.
-
Αν αφήσουν μόνο το βεντιλατέρ να δουλεύει 5 λεπτά (χωρίς να είναι πατημένο το κουμπί), ο αέρας δεν θα είναι παγωμένος (και θα μυρίζει χαρακτηριστικά η υγρασία από το σύστημα κλιματισμού).
-
Εδώ και μέρες μου κάνει ένα θόρυβο από τη μηχανή (Almera N15). Στη NISSAN αποφάνθηκαν ότι θέλει αντικατάσταση ο συμπιεστής του a/c και μάλιστα με προέτρεψαν να απευθυνθώ σε ειδικό συνεργείο κλιματιστικών γιατί οι ίδιοι δεν το κατέχουν και πολύ το άθλημα. Η ερώτηση είναι αν ξέρει κανείς κάποιο σοβαρό και δοκιμασμένο μαγαζί γιατί μάλλον θέλει αρκετό ψάξιμο η ιστορία.
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Εδώ και μέρες μου κάνει ένα θόρυβο από τη μηχανή (Almera N15). Στη NISSAN αποφάνθηκαν ότι θέλει αντικατάσταση ο συμπιεστής του a/c και μάλιστα με προέτρεψαν να απευθυνθώ σε ειδικό συνεργείο κλιματιστικών γιατί οι ίδιοι δεν το κατέχουν και πολύ το άθλημα. Η ερώτηση είναι αν ξέρει κανείς κάποιο σοβαρό και δοκιμασμένο μαγαζί γιατί μάλλον θέλει αρκετό ψάξιμο η ιστορία.
Ευχαριστώ.Ωραιο συνεργειο !Να μην ξερουν πως αλλαζει ενα εξαρτημα του αυτοκινητου!!!
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Ευχαριστώ.Πήγαινε το σε κάποιο τέτοιο μαγαζί που να ξέρει, γιατί μπορεί να είναι απλώς το ρουλεμάν του συμπιεστή
Μακάρι να την γλιτώσεις έτσι -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ευχαριστώ.Ωραιο συνεργειο !Να μην ξερουν πως αλλαζει ενα εξαρτημα του αυτοκινητου!!!
απο αυτό και μόνο δεν θα άκουγα καν την ετυμηγορία τους...
AC , Clima