-
-
200 ευρώ ο φραπέ ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
200 ευρώ ο φραπέ ;
To κανονικο ειναι ο φραπες
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:yikes:200 ευρώ ο φραπέ ;
ο Ιρλανδικός είναι 450
είναι τα εισιτήρια 'πήγαινε-έλα' του καταστηματάρχη μέχρι την Ιρλανδία, ώστε να σου τον φέρει φρέσκο -
Δώστε και μια τιμοληψία υπουργείου για τη βενζίνη μέχρι να φτάσουμε στη Λευκάδα.
-
εγώ σκέφτηκα κάτι άλλο για να βρω χρήματα...
θα έχω στο αμάξι ένα κίτ πρώτων βοηθειών, ώστε να σώσω τη ζωή κάποιου...
μια-δυο-τρεις, θα σώσω τη ζωή κανενός κρίσου, και θα μου δώσει ένα σπίτι στην εκάλη για την καλή μου πράξη!!! -
ωραια τις γραφει τις τιμες παντως...σαν ναναι δραχμες φαινεται...
-
Aν δεν ακολουθήσουν-ανάλογα την περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλουπόλεων- και οι υπόλοιποι μαγαζάτορες την ιδια πολιτική, μειώνοντας 20% τις τιμές στα καφεμπαρ-ζαχαροπλαστεία, αφου πλέον ειναι και η μόνη διασκέδαση που όλοι προσπαθούν να έχουν, αφου 50ευρα+ για ταβέρνες κλπ, .... δίνονται πιά πολύ δύσκολα, τότε μέχρι τα Χριστούγεννα (αισιόδοξα), τα υπόψη μαγαζιά θα πάνε
Πρώτα πρέπει βέβαια οι ιδιοκτήτες των ακινήτων να μειώσουν τα ενοίκια. Αλλιώς, επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες ακινήτων, σε λίγους μήνες θα πίνουν καφέ μόνοι τους και αυτός θα ειναι 'της παρηγοριάς'
Προσωπικά, έβγαινα για καφέ 3-4 φορές την εβδομάδα και 1-2 το μήνα σε ταβέρνα ή bar-restaurant. Για ποτό-φαγητό εχω να πάω πάνω απο μήνα, πλέον βγαίνω το πολύ 2 φορές τη βδομάδα μόνο για καφέ, και διαπιστώνω οτι η μείωση της κίνησης και στις καφετέριες ειναι αισθητή. -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Aν δεν ακολουθήσουν-ανάλογα την περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλουπόλεων- και οι υπόλοιποι μαγαζάτορες την ιδια πολιτική, μειώνοντας 20% τις τιμές στα καφεμπαρ-ζαχαροπλαστεία, αφου πλέον ειναι και η μόνη διασκέδαση που όλοι προσπαθούν να έχουν, αφου 50ευρα+ για ταβέρνες κλπ, .... δίνονται πιά πολύ δύσκολα, τότε μέχρι τα Χριστούγεννα (αισιόδοξα), τα υπόψη μαγαζιά θα πάνε
Πρώτα πρέπει βέβαια οι ιδιοκτήτες των ακινήτων να μειώσουν τα ενοίκια. Αλλιώς, επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες ακινήτων, σε λίγους μήνες θα πίνουν καφέ μόνοι τους και αυτός θα ειναι 'της παρηγοριάς'
Προσωπικά, έβγαινα για καφέ 3-4 φορές την εβδομάδα και 1-2 το μήνα σε ταβέρνα ή bar-restaurant. Για ποτό-φαγητό εχω να πάω πάνω απο μήνα, πλέον βγαίνω το πολύ 2 φορές τη βδομάδα μόνο για καφέ, και διαπιστώνω οτι η μείωση της κίνησης και στις καφετέριες ειναι αισθητή.Εγω μειωση της κινησης στις καφετεριες δεν εχω δει στο Γαλατσι ιδια μου φαινεται.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δώστε και μια τιμοληψία υπουργείου για τη βενζίνη μέχρι να φτάσουμε στη Λευκάδα.Λευκάδα παίζουν στο 1.49-1.50 ... οι φτηνές...
-
εγώ χθες αντί να βγω, πήγα σούπερ, έκανα 190 ευρώ ψώνια, αγόρασα και του πουλιού το γάλα, από λάιμς μέχρι χλωρίνες, παγωτά σκάνταλς, γαλοπούλες γκουρμέ, ντελικατέσεν πράγματα, κτλ... έχω σπέιρει στο μπαλκόνι τη μέντα μου εδώ κ ένα μήνα, κ χθες την εγκαινίασα
έμεινα σπίτι με την μου, είδαμε λίγο ταινία, μαγειρέψαμε μαζί, ήπιαμε τα mojit-άκια μας...
προτιμώ να τα δίνω εκεί που αξίζουν, παρά να είμαι το κορόιδο εκεί έξω... γιατί όσο τα έσοδά τους μειώνονται κ τα έξοδα μένουν ίδια, η ποιότητα σε ορισμένα καταστήματα πέφτει...
1-2 φορές το μήνα θα κάνω την κρεπάλη και θα πάω σε κλαμπ, όμως σε μπαράκια κ μλκιες που με το ζόρι στέκεσαι όρθιος για να πιεις το νεροζούμι που σερβίρουν, δύσκολα θα πάω...
-
εμ ετσι ειναι...
στροφη στην ποιοτητα...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
εγώ χθες αντί να βγω, πήγα σούπερ, έκανα 190 ευρώ ψώνια, αγόρασα και του πουλιού το γάλα, από λάιμς μέχρι χλωρίνες, παγωτά σκάνταλς, γαλοπούλες γκουρμέ, ντελικατέσεν πράγματα, κτλ... έχω σπέιρει στο μπαλκόνι τη μέντα μου εδώ κ ένα μήνα, κ χθες την εγκαινίασαέμεινα σπίτι με την μου, είδαμε λίγο ταινία, μαγειρέψαμε μαζί, ήπιαμε τα mojit-άκια μας...
προτιμώ να τα δίνω εκεί που αξίζουν, παρά να είμαι το κορόιδο εκεί έξω... γιατί όσο τα έσοδά τους μειώνονται κ τα έξοδα μένουν ίδια, η ποιότητα σε ορισμένα καταστήματα πέφτει...
1-2 φορές το μήνα θα κάνω την κρεπάλη και θα πάω σε κλαμπ, όμως σε μπαράκια κ μλκιες που με το ζόρι στέκεσαι όρθιος για να πιεις το νεροζούμι που σερβίρουν, δύσκολα θα πάω...
άμα δεν είχες την να σε βλεπα να πινες μόνος το μοχίτο σου
ρε και στην έδεσσα 2 ευρώ έχει ο φραπ και δεν σας βλέπω να ρχεστε για διακοπές
ήμουν πρέβεζα τις προάλλες και μου κανε εντύπωση που τα ποτά είχαν 5 έουροζ, μου θύμισε παλιές καλές εποχές.
-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δώστε και μια τιμοληψία υπουργείου για τη βενζίνη μέχρι να φτάσουμε στη Λευκάδα.γεμίζεις άρτα
λευκάδα μακριά κι αλάργα
εδιτ: μαλακία είπα, δεν έχεις δουλειά στην άρτα, ΠΡέβεζα λοιπόν
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δώστε και μια τιμοληψία υπουργείου για τη βενζίνη μέχρι να φτάσουμε στη Λευκάδα.
Λευκάδα παίζουν στο 1.49-1.50 ... οι φτηνές...
1,49 - 1,55 παιζουν, δεν ειναι πολυ ακριβες.
η Λευκαδα πανεμορφη, και με καταπληκτικες παραλιες...
τα νερα ειναι ακομη κρυα παντως!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
[
η Λευκαδα πανεμορφη, και με καταπληκτικες παραλιες...αν εξαιρέσεις τις παραλίες στην δυτική πλευρά του νησιού, είναι απ τα ασχημότερα νησιά εβερ
-
έχει δίκιο ο χάρης, μόνο οι ωραίες παραλίες την σώζουν.
ψάχνω να βρώ ένα όμορφο χωριό (για να μή μιλήσω για την πόλη ) και ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.
ειδικά πλέον με την άναρχη τουριστική ανάπτυξη και την εύκολη πρόσβαση, που κουβαλιέται ο κάθε καράβλαχος απ την έδεσσα, ήρθε κι έδεσε το γλυκό
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ειδικά πλέον με την άναρχη τουριστική ανάπτυξηΉρθε και εκεί?
Δεν καταλαβαίνουν ότι μόνο κακό κάνουν?
Ακρίβεια. Που oφείλεται; Τι θα κάνουμε;