-
Γέμιζα από 2 πρατήρια βενζίνη (Swift 1.3) και μου έβγαε κάτι 8ρια που δε μπορούσα να βρω από που έγιναν [ ]
Σήμερα κατέληξα οτι μάλλον η αντλία του 'φθηνού' δεν είναι και οτι πιο ειλικρινές υπάρχει, οπότε δεν θα τον ξαναπροτιμήσω. Για να δούμε...
-
Η μέγιστη ροπή μου είναι στα 3200, γιαυτό ανέφερα το φάσμα των στροφών μου κινούμαι. Αυτό με τη βενζίνη το έχω παρατηρήσει και εγώ για αυτό και βάζω πλέον μόνο από ένα (μεγάλο) πρατήριο.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Η απόκλιση του μετρητή μέσης κατανάλωσης διαφέρει από τις δικές μου ως εξής.
Γενικά γύρω στο 0,2λτ/100χλμ αλλά πιο ειδικά έχω την εντύπωση ότι:
Δείχνει λίγο παρακάτω (0,2+) από την πραγματική συνήθως στην πόλη κλπ (ειδικά αν είσαι ακίνητος όπως πχ σε συνεργείο η διαφορά ήταν σημαντικά πιο μεγάλη προς τα κάτω)
Δείχνει λίγο παραπάνω (0,1+) από την πραγματική όταν πηγαίνεις χαλαρά, σε εθνική κλπΑπόκλιση του μετρητή ή απόκλιση της αντλίας?
Μόνο οι 8 στις 10 αντλίες κλέβουν, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Όλες οι υπόλοιπες μια χαρά δείχνουν.
-
EIMAI KATOXOΣ ΕΝΟΣ ΟPEL MERIVA 1.4 ΜΟΝΙΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑΣ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΓΕΜΑΤΟ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΥΝΟΔΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΠΙΒΑΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΙΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 8-9 ΛΙΤΡΑ ΣΤΑ 100Κm ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΣ ΜΕ ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΙΧΗ
-
Σου είναι εύκολο να γράφεις με μικρά; Ευχαριστώ.
-
Μία ματιά τι γίνεται στην Ευρώπη....
Πηγή spritmonitor.de
Χιλιόμετρα, λίτρα και μέση κατανάλωση ανά κατασκευαστή και καύσιμο
Παρατηρούμε κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.
Κατά μέσο όρο ο Ευρωπαίος καταναλώνει με το diesel 1.5 lt/100 km ή 20% χαμηλότερα. Αν εξετάσουμε καλύτερα τις μονομάρκες (Mini & Smart) όπου δεν έχουν την ανάμιξη πολλών μοντέλων που δημιουργούν φαινόμενα αλλά Kia (όπου τα SUV πρακτικά ανατινάζουν στον αέρα την κατανάλωση diesel) o λόγος λίτρων diesel/βενζίνη κυμαίνεται στο 70% περίπου.
Πάμε τώρα και στο κομμάτι των ρύπων
Μόνον η Smart είναι κοντά στο όριο των 120 grams/km. Η 2η Scoda (εξαιτίας των πολύ οικονομικών diesel) και η 3η Τοyota (λόγω των οικονομικών βενζινοκινητήρων) είναι κάπου στα 170 grams/km.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σου είναι εύκολο να γράφεις με μικρά; Ευχαριστώ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΤΙΜΙΣΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΦΩ....-----
-
Nαι αλλά έτσι εκτός από πνεύμα αντιδραστικό δείχνεις και πνεύμα φωνακλάδικο
-
Ο χρήστης Τσελεντης έγραψε:
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΤΙΜΙΣΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΦΩ....-----
Με τον Τσελέντη τον σεισμολόγο τι σχέση έχεις; Συνωνυμία ε;
-
Ο χρήστης Τσελεντης έγραψε:
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΤΙΜΙΣΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΦΩ....-----
Στα Forum (και γενικότερα στο internet) τα κεφαλαία γράμματα χρησιμοποιούνται όταν θες να 'φωνάξεις'...
Αν εσύ γράφεις μόνιμα με κεφαλαία, εκτός του ότι μας 'ενοχλείς' στο διάβασμα (ας δεχτούμε ότι μας γράφεις στα @@ σου, ΟΚ ), είναι σα να φωνάζεις συνέχεια, πράγμα επίσης όχι καλό. -
audi a3 tfsiq μαμα
εντος πολης 12-13
εκτος απο 130 εως 160χαω 9-9.5λιτρα
μεχρι 120χιλιομετρα 8.5λιτρα
-
Θεσσαλονίκη-Αρχαια Ολυμπία-Θεσσαλονίκη,εκαψα 91 λίτρα απλή αμολυβδη.Το οδόμετρο εδειξε 1270 χλμ,και αν ειναι ακριβές (που πολύ αμφιβαλλω) τοτε ειχα 7,16 λ/100 και αυτονομία 726 χλμ.
Ταχυτητες 100-120,εκει μεσα.Καλά δεν ειναι για διλιτρο 23ετίας;
-
Jeep Cherokee 3.7
11 με 12 lt/100km εκτός
17 με 18 lt/100km εντός
Porsche Boxster 3.2
9 με 10 lt/100km εκτός
15 με 16 lt/100km εντός
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με τον Τσελέντη τον σεισμολόγο τι σχέση έχεις; Συνωνυμία ε;
εχουμε μακρινη συγγενεια
-
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Στα Forum (και γενικότερα στο internet) τα κεφαλαία γράμματα χρησιμοποιούνται όταν θες να 'φωνάξεις'...
Αν εσύ γράφεις μόνιμα με κεφαλαία, εκτός του ότι μας 'ενοχλείς' στο διάβασμα (ας δεχτούμε ότι μας γράφεις στα @@ σου, ΟΚ ), είναι σα να φωνάζεις συνέχεια, πράγμα επίσης όχι καλό.ουτε φωνακλας ουτε γραφω κανενα στα @@ ετυχε και εγραψα με μεγαλα γραμματα αλλα δεν μου αρεσει να με πατροναρουν.
-
Toyota Corolla G6 1.4 2001
- 323,6km: Ταξίδι Αθήνα-Βόλος => κατανάλωση 9,34lt/100km
- 527,5km: Ταξίδι Βόλος-Θεσσαλονίκη-Βόλος (περίπου τα 430km) και τα υπόλοιπα μέσα σε Βόλο/Θεσσαλονίκη => 9,69lt/100km
- 455,0km: Ταξίδι Βόλος-Θεολόγος-Βόλος και τα υπόλοιπα μέσα στο Βόλο => 8,89lt/100km
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
...γκουχ γκουχ...υπάρχει ένα μεγάλο thread που λέγεται 'Έρευνα Κατανάλωσης'...μήπως να βοηθήσετε εκεί και εσείς;Εδώ θα γράψω όταν βρεθώ και πάλι στην Αθήνα όπου έχω και το excel με όλα τα στοιχεία από όταν αγόρασα το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
...γκουχ γκουχ...υπάρχει ένα μεγάλο thread που λέγεται 'Έρευνα Κατανάλωσης'...μήπως να βοηθήσετε εκεί και εσείς;Aυτο το θεμα εψαχνα κι'εγω νωριτερα,αλλα δεν το βρηκα.Κι'έτσι πόσταρα εδω.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
...γκουχ γκουχ...υπάρχει ένα μεγάλο thread που λέγεται 'Έρευνα Κατανάλωσης'...μήπως να βοηθήσετε εκεί και εσείς;
Aυτο το θεμα εψαχνα κι'εγω νωριτερα,αλλα δεν το βρηκα.Κι'έτσι πόσταρα εδω.
-
Σταματήστε, είστε αδικαιολόγητοι και φιλικά εντελώς θα σας πρότεινα να πάτε για εξομολόγηση. Η ημέρα της Κρίσης δεν είναι μακριά.
Πόση βενζίνη καταναλώνει το αμάξι σας!