-
ωραιο το technohull αν και μεγαλυτερο απο οσο θα ηθελα γιατι με ενδιαφερει να ειναι ευκολο στα μπες βγες στην γλυστρα...
οσο για την φυλαξη θα το εχουμε μονιμα στο αγιο κωνσταντινο στο εξοχικο μας και θα το ριχνω προς το παρον με ενα rav4 αργοτερα ελπιζω σε ενα τρακτερακι που θα μας εξυπηρετει στις αγροτικες δουλειες του σπιτιου.ξερουμε τιμη για το technohull ..?
για το mostro τι λετε..?μου εχουν δωσει μια καλη προσφορα.
-
Mείνε μακριά από Mostro.
Kατά τα άλλα, δώσε αν θες κάποια spec, μτχ, καινούργιο, λεφτά; Το θέλεις για ψάρεμα; οικογενειακές βόλτες; αντρικές εξορμήσεις σε φορτωμένο καιρό; ταχύτητα σε μπουνάτσα;
Υπάρχουν μεγάλες διαφορές από σκάφος σε σκάφος.
-
Ξέχνα τα mostro άμεσα, σα να μην υπάρχουν ρε παιδί μου. Θα γράψω κάποια στιγμή πραγματικά περιστατικά όταν κατατεθεί και η αγωγή κατά της mostro, τα περιστατικά που έλαβαν χώρα δεν μπορεί να τα πιστέψει άνθρωπος.
Φίλος κινδύνευσε από το κατακαίνουριο mostro του με αλλεπάλληλες βλάβες - αστοχίες και όταν είπε στον ιδιοκτήτη ότι 'δεν μπορώ να ξαναμπώ σε αυτό το σκάφος' έλαβε απάντηση 'και τι με νοιάζουν εμένα τα ψυχολογικά σου προβλήματα'
Επίσης στην 3η και σοβαρότερη αβαρία (ξεκόλλησε εν κινήσει ο ηλεκτρικός εργάτης μπροστά και έφυγε σφεντόνα) αρνήθηκε ότι συνέβη το περιστατικό και είπε στο φίλο μου ότι ούτε καν το επιδορθώνει γιατί αυτό το προκάλεσε ο ίδιος. Επειδή είναι καλός άνθρωπος απλώς θα του χρεώσει τα μισά
Μιλάμε ο τύπος ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας για το ποιος είναι ο ορισμός του χειρότερου δυνατού επαγγελατία και είχε μπόλικη ειρωνεία και τσαμπουκά απένατι σε ένα πελάτη που κινδύνευσε η ζωή του ίδιου και του παιδιού του που έμπαινε στο σκάφος.
Φυσικά μετά από αυτά ρώτησε και άλλους ο φίλος μου και η απάντηση που λάμβανε ήταν 'έμπλεξες με τον τύπο της mostro ;!! ok 'Ούτε απ'έξω δεν περνάς και δε δίνεις και το χέρι σου
-
Επικό σκηνικό και με solemar που σχίστηκε στη μέση
-
koutsan αυτός που το είχε πάρει σε προσφορά της μοτοδυναμικής λες?
που σε είχε πάει και βόλτα σε κάποιο νησί αν θυμάμαι σωστά. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ξέχνα τα mostro άμεσα, σα να μην υπάρχουν ρε παιδί μου. Θα γράψω κάποια στιγμή πραγματικά περιστατικά όταν κατατεθεί και η αγωγή κατά της mostro,Μιλώντας με φίλο-επαγγελματία του χώρου και αναφέροντάς του και το συγκεκριμένο συμβάν μεταξύ άλλων, μου ανέφερε ότι στο δικαστήριο επικαλείται ότι τα σκάφη του έχουν περάσει πιστοποίηση από νηογνώμονα, ΙSO και δεν ξέρω τι άλλο -βασίζοντας σε αυτό όλη την επιχειρηματολογία του, ότι φταίει ο πελάτης, κακή χρήση κ.λπ, κ.λπ.- και την γλιτώνει έτσι... Τα υπόλοιπα από κοντά.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
που σε είχε πάει και βόλτα σε κάποιο νησί αν θυμάμαι σωστά.Ναι αυτός viewtopic.php?f=13&t=31793&start=660
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ξέχνα τα mostro άμεσα, σα να μην υπάρχουν ρε παιδί μου. Θα γράψω κάποια στιγμή πραγματικά περιστατικά όταν κατατεθεί και η αγωγή κατά της mostro,
Μιλώντας με φίλο-επαγγελματία του χώρου και αναφέροντάς του και το συγκεκριμένο συμβάν μεταξύ άλλων, μου ανέφερε ότι στο δικαστήριο επικαλείται ότι τα σκάφη του έχουν περάσει πιστοποίηση από νηογνώμονα, ΙSO και δεν ξέρω τι άλλο -βασίζοντας σε αυτό όλη την επιχειρηματολογία του, ότι φταίει ο πελάτης, κακή χρήση κ.λπ, κ.λπ.- και την γλιτώνει έτσι... Τα υπόλοιπα από κοντά.
Και ο τύπος του πάρκινγκ που έχει το φουσκωτό, τού είπε ότι έχει πολλά δικαστήρια στην πλάτη του και τις περισσότερες φορές (αν όχι όλες) τη βγάζει καθαρή και γι αυτό έχει αποθρασυνθεί και κοροϊδεύει κατάμουτρα τους ταλαίπωρους πελάτες του. Αυτός μάλιστα υπονόησε, με κάποια αφέλεια μάλλον, ότι πληρώνει τους δικαστές, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να του δώσω ιδιαίτερη βάση.
Το θέμα είναι πως στο διάολο πουλάει ακόμα σκάφη ο τύπος. Μιλάμε η περίπτωσή του στους σχετικούς κύκλους - απ'οσο έχω καταλάβει - πρέπει να είναι σημείο αναφοράς. -
που σε είχε πάει και βόλτα σε κάποιο νησί αν θυμάμαι σωστά.Ναι αυτός viewtopic.php?f=13&t=31793&start=660
άρα μιλάμε για καινούριο σκάφος, όχι 3-4 ετών.
πω! τι μπορεί να σου βγει... -
Το θέμα είναι πως στο διάολο πουλάει ακόμα σκάφη ο τύπος.
Όπως πούλησε και στον φίλο σου, και σε άλλους ανθρώπους που δεν ασχολούνται σοβαρά να μάθουν, πριν αγοράσουν.
Ο τύπος πλακώνει την παραγωγή να βγάλει τεμάχια, με κολλήσεις ό,τι να ναι και ό,τι κάτσει από ανειδίκευτους εργάτες, ρίχνοντας παράλληλα ένα σεβαστό μπατζετάκι στον Τύπο, πιάνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο τους άσχετους. Και ο Τύπος φυσικά που ξέρει, δεν μιλάει γιατί προφανώς δεν θέλει να χάσει και αυτό το κομματάκι που τρώει...
-
Γιατί απλά τα κορόϊδα με το δρεπάνι να τα θερίζεις ξεπετιούνται πολλαπλάσια.
-
και το σκεφτομαστε γιατι ηταν καλη προσφορα... ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες..
για τα sea quest ξερουμε τπτ..?? εχω βρει 2 μεταχειρισμενα σαν καινουρια...
ta tecnohull ξεφευγουν απο το μπατζετ μου...κριμα γιατι οντως ειναι πολλη ωραια..
-
Iστορικέ, πρώτα βάλε κάτω τις ανάγκες-επιθυμίες σου, και θα βρει το κατάλληλο σκάφος, σίγουρα.
Τα sea quest είναι ποιοτικά σκάφη, πάντως.
-
χμμ...λοιπον χωρητικοτητα τουλαχιστον 6 ατομα,να μπορει να το ριχνουν 2 60αρηδες,(οχι δεν ειμαι ακομα 60αρης),
χωρο για αποθηκευση εχω, σε γενικες γραμμες θελω ενα μανιτζεβελο φουσκωτο εγω 8α η8ελα ενα 7μετρο αλλα σκεφτομαι τους παππουδεςασχετο εχω την εντυπωση οτι βρισκω περισσοτερα μετα χειρισμενα απο 6.50 και πανω..
-
Με τι αμάξι θα τραβάς;
ed. τώρα το είδα, ραβ4, οκ
Λοιπόν, στη θέση σου, εφ' όσον έχεις χώρο για αποθήκευση και έχεις στο πλάνο και ταξιδάκια, θα πήγαινα για 7+ μέχρι 8,5. Στο ρίξιμο πρόβλημα δεν θα έχεις, στη ρυμούλκηση επίσης το rav πιστεύω ότι θα τα καταφέρει σχετικά άνετα, ίσως δυσκολευτεί λίγο μόνο στην ανέλκυση, δεν ξέρω τι αντοχές έχει και ο συμπλέκτης του.
Στην αγορά των μτχ μπορείς να βρεις πλέον πολύ καλές ευκαιρίες και με χαμηλές τιμές.Άποψή μου είναι να πας αποκλειστικά για μονομήχανο, όπου με ένα σχετικά ελαφρύ σκάφος να κυμαίνεσαι χοντρικά στο 1,5λτ/νμ, ώστε να μπορείς να βγαίνεις χωρίς να σκέφτεσαι τις βενζίνες. Και λέω για 7+, ώστε 5-6 άτομα να μπορέσουν να τακτοποιηθούν από το κέντρο του σκάφους και πίσω, για να μην ταλαιπωρηθούν σε τυχόν άσχημους καιρούς.
Από μτχ, στη θέση σου θα κοίταζα marvel 9.30, shearwater 860 cc (αν βρεθεί), superonda 820, και από καινούργια το Hydrosport 808, που το φέρνει σε πολύ καλή τιμή. Τα Top Line επίσης έχουν φτιάξει δικαίως καλό όνομα στην αγορά, όπως και τα Planatech (μτχ μόνο 570 ή 500). Για άγριες καταστάσεις πας σε Scorpion, με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, που όμως ξεφεύγουν συνήθως σε τιμές και θέλει κάποια προσοχή στο πως θα είναι σεταρισμένο το σκάφος που θα βρεις (τα 2μήχανα g2 δεν πάνε σωστά συνήθως). Στα 6μ. πολύ καλό σκάφος είναι και το Plefsi 570, με πολύ προσεγμένη ποιότητα κατασκευής. Κάνε μια έρευνα αγοράς και εδώ είμαστε.
-
τελικα σαν εχεις δικιο οδευουμε προς 6.5 εως 7.50 δεν θελω με τπτ μεγαλυτερο ...ωστε εαν θελω π.χ να παω καποτε προς ιονιο π.χ να μπορω να το κοτσαρω με το αυτοκινητο και οχι να το παω κολυμπωντας.
και εφοσον παω σε μεγαλυτερο μηκος βρισκω κατα καιρους καλες ευκαιριες ..
ιδανικη ιπποδυναμη σε αυτο το μηκος πειπου .?να υποθεσω αναλογα το v της καρινας..?
δεν με νοιαζει να ειναι κατι υπερβολικα γρηγορο αλλα ουτε και και να ζοριζετε και σε εναν καιρο να μου βγαζει την πιστη. -
Αν σκοπεύεις να το ταξιδέψεις καλό είναι να το ζυγίσεις πρώτα. Όχι το σκάφος μόνο του αλλά με τον σταθερό εξοπλισμό (υποτίθεται αφαιρείς ό,τι μετακινείται), τις μηχανές (είτε θα έχεις 2 είτε μία καλή και μία βοηθητική), το τρέιλερ και κανονικά χωρίς νερά και καύσιμα (πολλοί όμως για οικονομία βάζουν από εκεί που ξέρουν και το κουβαλάνε). Μπορεί να σοκαριστείς από το αποτέλεσμα. Σιγουρέψου ότι είσαι εντός των ικανοτήτων του οχήματος.
-
Αυτά εδώ λένε τίποτα ?
-
Xωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, έχω ακούσει καλά λόγια για τη δουλειά του Μιχαήλ.
Κατά τα άλλα, πρόκειται για σκάφη βασισμένα σε μία από τις δεκάδες παραλλαγές της Avon γάστρας, με καλή πλεύση στα όρτσα αλλά και με ανάγκη μεγάλου κινητήρα για να πάνε.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/72 ... o-skafos-/
Πλεούμενα (πολυεστερικά, φουσκωτά, ιστιοφόρα, καϊκια κλπ).