-
2,10? αυτό είναι πιο κοντό και απο εμένα, που λέει ο λόγος
konstantine απο άδειες ξέρεις τι παιζει με αυτά? -
Για 2 πιτσιρίκια καλό είναι. Για τον μπαρμπαηλία τώρα δεν ξέρω
Δεν χρειάζεται άδεια. Νομίζω από 15 ή 25 άλογα και πάνω μηχανή θέλει άδεια. Κανονικά όμως θέλει να το δηλώσεις στο λιμεναρχείο να πάρεις διακριτικά, πινακίδες θαλάσσης δλδ αλλα σε αυτά τα μεγέθη λίγοι το κάνουν.
-
Μέχρι 9,9 ίππους είναι χωρίς δίπλωμα.
Από 10 ίππους και επάνω θέλει δίπλωμα ταχυπλόου σκάφους. -
Αν έχει φουσκωτό πάτωμα και με 15 άλογα δεν θέλει δίπλωμα. Άδεια για 2 μίλια από την ακτή.
-
3,50+ συμβατικό φουσκωτό και 15αρα μηχανή πόσο καλός συνδυασμός ακούγεται?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
3,50+ συμβατικό φουσκωτό και 15αρα μηχανή πόσο καλός συνδυασμός ακούγεται?ψιλοαδύναμος..........
-
Ωραία: Έχω αρκετές πληροφορίες για να ψάχνω όλη μέρα.
Ευχαριστώ.
Edit
3 μετρο με 5άρα μηχανούλα, πως ακούγεται;
Θα κάνουμε σκι 2 μαζί;Παίρνει μαξ 15άρα, αλλά η τιμή της είναι διπλάσια και το βάρος πολύ μεγαλύτερο. Θα πρέπει να την ανεβοκατεβάζουμε καθημερινά, έ;
-
Σκι? Μόνο 2 και πέντε μαζί κάνετε ....πλάκα κάνω .
Με την 5άρα απλά θα πηγαίνει όπως λέμε εμείς οι καπετάνιοι
Μια 10 άρα θα ήταν καλή ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΗ όμως μην σου πουλήσει κανένας δίχρονη και κατά προτίμηση honda ή suzuki είναι αθόρυβες οι άτιμεςΝαι θα πρέπει να την βγάζεις Ηλία. Παίζει πολύ πλιάτσικο στις ακτές. Εμας 2 φορές μας έκλεψαν πολυεστερικό tenderάκι μάλιστα το ένα ήταν χιλιοκτυπημένο και χιλιοστοκαρισμένο από κάτω.
Να σου πω την αλήθεια ούτε το φουσκωτό δεν πρέπει να αφήνεις. Πουλάνε και κάτι ειδικές ροδίτσες που τοποθετούνται στο πίσω μέρος του φουσκωτού και μπορείς να το μεταφέρεις εύκολα.
Καλές θάλασσες να έχετε -
Ευχαριστούμε, αν και μάλλον πλάι πλάι στην παραλία θ' αρμενίζουμε γι' αρχή.
Βρήκα ένα σωρό μεταχειρισμένα, σε τιμές ... θέλω δυο! Μιλάμε για τα μισά του καινούριου κι έχουν κι όλο τον εξοπλισμό - από τρέιλερ και ροδάκια παραλίας μέχρι ... τέντα θαλάσσης.
Λέτε;
Τελευταία ερώτηση είναι, υπόσχομαι. -
Τι τελευταία ερώτηση? Δεν θέλω τέτοια. Τώρα αρχίζουμε
Θα δεις κατάσταση μπαλονιών και κυρίως τα σημεία συγκόλησης μεταξύ των μπαλονιών να μην είναι σκασμένα, ξεφτισμένα κλπ. Δες και ημερομηνία κατασκευής βέβαια και τυχόν σημάδια κτυπήματος. Μηχανή 4χρονη Ηλία. Κατά τα άλλα μια χαρά είναι και η λύση του μεταχειρισμένου. Άλλωστε ανέκαθεν ήμουν της άποψης μεταχειρισμένο σκαρί καινούργια μηχανή. Το καινούργιο πλεούμενο με το που πέσει στο νερό έχει ήδη χάσει αυτόματα ένα 15% και μετά όσο πάει πέφτει. -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Τι τελευταία ερώτηση? Δεν θέλω τέτοια. Τώρα αρχίζουμεΣυ είπας. Μην το πάρεις πίσω, μετά...
Πάω να πάρω την εφημερίδα και ξεκινάω τα τηλέφωνα. Με μια ματιά στο σάιτ της είδα (τουλάχιστον) μια δεκαριά ενδιαφέροντα, όλα γύρω στα 3,5 μέτρα κ με μηχανές από 8 μέχρι 20 ΗΡ. Οι πρώτες ερωτήσεις θα είναι ηλικία σκάφους κ μηχανής και χρόνοι κύκλου μηχανής. Οι τιμές, πάντως, είναι για ζαλάδα! Με τα χρήματα για καινούρο 2,5 μ + 5 ΗΡ, παίρνεις 4 μ με 20 ΗΡ, τρέιλερ, ρόδες, εξοπλισμό και τέντες! Μέχρι και ... άδεια ψαρέματος έχει! 3 χρόνων λέει, θα δούμε... -
Καλή τύχη και καλές αγορές
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Συ είπας. Μην το πάρεις πίσω, μετά...
Πάω να πάρω την εφημερίδα και ξεκινάω τα τηλέφωνα. Με μια ματιά στο σάιτ της είδα (τουλάχιστον) μια δεκαριά ενδιαφέροντα, όλα γύρω στα 3,5 μέτρα κ με μηχανές από 8 μέχρι 20 ΗΡ. Οι πρώτες ερωτήσεις θα είναι ηλικία σκάφους κ μηχανής και χρόνοι κύκλου μηχανής. Οι τιμές, πάντως, είναι για ζαλάδα! Με τα χρήματα για καινούρο 2,5 μ + 5 ΗΡ, παίρνεις 4 μ με 20 ΗΡ, τρέιλερ, ρόδες, εξοπλισμό και τέντες! Μέχρι και ... άδεια ψαρέματος έχει! 3 χρόνων λέει, θα δούμε...Αν είναι για καθαρά ευχαρίστηση εσένα και των παιδιών δεν αξίζει για αρχή καινούργιο. Κάνε την έρευνα σου και μετά πες μας και σε μας.....
-
ililias ποιο site? e-skafos?
πες γιατί θα με βόλευε και εμένα μτχαπο την τιμή που έχει ένα site, πχ honda, πόσο πάνω να υπολογίζω για πινακίδες, άδεια, μεταλλικό?
-
Συ είπας. Μην το πάρεις πίσω, μετά...
Πάω να πάρω την εφημερίδα και ξεκινάω τα τηλέφωνα. Με μια ματιά στο σάιτ της είδα (τουλάχιστον) μια δεκαριά ενδιαφέροντα, όλα γύρω στα 3,5 μέτρα κ με μηχανές από 8 μέχρι 20 ΗΡ. Οι πρώτες ερωτήσεις θα είναι ηλικία σκάφους κ μηχανής και χρόνοι κύκλου μηχανής. Οι τιμές, πάντως, είναι για ζαλάδα! Με τα χρήματα για καινούρο 2,5 μ + 5 ΗΡ, παίρνεις 4 μ με 20 ΗΡ, τρέιλερ, ρόδες, εξοπλισμό και τέντες! Μέχρι και ... άδεια ψαρέματος έχει! 3 χρόνων λέει, θα δούμε...Πρόσεξε μη σου πουλήσουν μηχανή που βούλιαξε.
Μετά την βγάζουν έξω αλλά έχει διαδικασία (που τη περιγράφει το εργοστασιακό βιβλίο συντήρησης) για να την επαναφέρεις. Αν την βάλουν μπρος, δούνε ότι δουλεύει και την πουλήσουν...
-
Επανέρχομαι Δημήτριος:
Πήρα εφημερίδα αγγελιών (το πρωί μπήκα στο σάιτ της, έχει όλες τις αγγελίες αλλά ... χωρίς τηλέφωνα. ).
Για να τηλεφωνήσω στις πιό ενδιαφέρουσες, θα φάω όλο το Σκ μου φαίνεται.Συμφέρει πάντως, ρε παιδιά! Μιλάμε ότι μπορείς να πάρεις σκάφη με δυνατές μηχανές κι απίθανο εξοπλισμό, με τα ίδια χρήματα που θα έπαιρνες ένα καινούριο 4μετρο με 10 ΗΡ!
Λοιοπόν, για το χαβαλέ της οικογένειας, ερώτησις νιοστή (μπας και μειωθούν τα τηλεφωνήματα): Σκάφος ή φουσκωτό;;;
edit
Θα πσωνίσω μηχανή + σκάφος που έχουν αγοραστεί πακέτο ΜΟΝΟ. Ιδιότροπος είμαι, ό, τι θέλω ζητάω. -
Δημήτριε, ΧΕ πήρες? στο site βάζεις το κωδικό που σου έχει έρθει με σμσ στο κινητό και εμφανίζονται τα τηλ. συμφέρει γιατί διευκολύνει το search.
σε τι χρήματα πρπ ψάχνεις? 3-4κ? άδεια έχεις για πάνω απο 15?
εγώ προτιμώ φουσκωτό, εκτός και αν έχεις κότερο KonstantinosV (VI το δικό σου, η V6 )
for me http://www.megamarket.gr/yamaha380sselv ... 59718.html
τι λέτε? -
Λοιοπόν, για το χαβαλέ της οικογένειας, ερώτησις νιοστή (μπας και μειωθούν τα τηλεφωνήματα): Σκάφος ή φουσκωτό;;;Πηγαίνω σε παραλίες που έχουν μόνο δικές μου πατημασιές.
Χόντα 380/15ΗΡ με φουσκωτό πάτωμα 95 κιλά συνολικά (χωρίς πράγματα). Με 2 άτομα πλανάρει αμέσως με μισό γκάζι (με 5-6 άτομα πλανάρει πολύ δύσκολα). Πρέπει να είναι ελαφρύ για να το βγάζουμε έξω (2 άτομα) το βράδυ στις παραλίες που μένουμε γιατί αν βγάλει αέρα/κύμα το βράδυ, η άγκυρα δεν το κρατάει. Αν δεν ήταν φουσκωτό θα ήταν καλύτερα αλλά θα έπρεπε να έχω πλήρωμα για να το βγαλω έξω.
Από την άλλη μεριά, ένα σκληρό πάτωμα είναι πολύ πιο εύκολο στο να το φορτώσεις στο τρέιλερ. Γλυτώνεις πολύ δουλειά και κουβάλημα στα πράγματα.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Δημήτριε, ΧΕ πήρες? στο site βάζεις το κωδικό που σου έχει έρθει με σμσ στο κινητό και εμφανίζονται τα τηλ. συμφέρει γιατί διευκολύνει το search.Ναι, αλλά δεν πρέπει να πληρώσεις για να σου στείλουν το σμσ;
Μπα, μια χαρά είναι το hard copy. Σημειώνω και πάνω, μου θύμισε την εποχή που έψαχνα να νοικιάσω σπίτι.Στο οικονομικό, είχα σκεφτεί να δώσω γύρω στο χιλιάρικο για ένα 2,5 μ δίχως μηχανή, αλλά βλέπω ότι με κάτω από 2 Κ υπάρχουν 3,5 μ με 15άρες! Θα δω...
Όσο για την ερώτηση 'σκάφος ή φουσκωτό', να πω μόνον ότι το σπίτι είναι 50 μέτρα από την θάλασσα. Θα μπορούσα ν' αφήνω το βαρκάκι στην παραλία (ή σε αυλή κολλητού μπροστά) κ ν΄ανεβάζω τα βράδια τη μηχανή.
Edit
Ώστε τα Zodiac είναι premium, έ; Και δικαιούνται να κοστίζουν τα διπλά από τ' άλλα, έ; -
εγώ σε αυτά τα χρ. που λες βλέπω κάτι του 00-02, ψιλοπαλιά ΙΜΗΟ
τη φαμίλια που θα τη στριμώξεις στα 3,5μ?ήττα μου φαίνεται, κάθε βράδυ κουβάλημα η μηχανή. καλύτερα ενα τρεηλεράκι και μέσα έξω. γλιτώνεις και τα κάψιμο απο τον ήλιο ολη μέρα.
Πλεούμενα (πολυεστερικά, φουσκωτά, ιστιοφόρα, καϊκια κλπ).