-
Μόλις επέστρεψα από τα αγαπημένα μου Γιάννενα, μετά από έναν εκπληκτικό αγώνα!!!
Συγχαρητήρια στην ΕΛΕΤΑ για την άρτια διοργάνωση και πάμε γι' άλλα παιδιά!!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκτός από τους φίλους και συγγενείς που πλαισίωσαν αυτή τη συμμετοχή, οφείλω στο συνοδηγό μου για την περίσταση Δημήτρη Αμαξόπουλο, που μου έδωσε την ευκαιρία να ευχαριστηθώ αφάνταστα τη σχεδόν 19άρα ειδική και μάλιστα δις, μια προσπάθεια που συνοδεύτηκε από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα
Περισσότερα και πιο πιπεράτα όταν χαλαρώσει το τρέξιμο....
-
Συγχαρητήρια και από εμένα σε όλους του συντελεστέας και όχι μόνο.
Ούτε στους Ολυμπιακούς στην Αθήνα το 2004 δεν υπήρχε τόσο πάθος.Μπράβο παιδιά…
Υ.Γ Μπορεί κάποιος να μου λύση μια απορία που έχω ?
Ο χρόνος διέλευσης πους μας δόθηκε στα 10 αυτοκίνητα στο 1ο πέρασμα μετά το τρακάρισμα με τι κριτήρια βγήκε? -
νομίζω ότι βγήκε μετά από απόφαση αγωνοδικών, σε σχέση με του 3 χαμηλότερους χρόνους που πραγματοποιήθηκαν πριν το τρακάρισμα των παιδιών.
-
εγω πάντως όταν φώναζα μου είπε κάποιος πως δεν θα τον κάνω τον χρόνο και μπορεί να με βοηθήσει!!! όπως το είπε ο tsosmi ειναι
-
Καλησπέρα και από μένα,
Από την πλευρά του θεατή μπορώ να πω από όσα είδα ότι πραγματικά οι άνθρωποι της Λέσχης σκίστηκαν για τον αγώνα και τους αξίζουν χίλια μπράβο !!! Ειδικά με εξέπληξε ευχάριστα η εκπληκτικά γρήγορη αντίδραση του Papazent στον τερματισμό του δεύτερου περάσματος όταν και στην τελευταία δεξιά (μετά από 300μέτρα κατηφόρας) ο Λάμπρου έβγαλε λάδια στο δρόμο και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο Papazent με κάποιον άλλον της Λέσχης τρέξανε και αρχίσανε να ρίχνουν ροκανίδι μιας και ερχότανε ο Πούντος αμέσως μετά.....Πραγματικά στιγμιαία αντανακλαστικά....Και γενικά όλο το κλίμα ήταν με μεγάλη διάθεση και αγάπη για αυτό που κάνουνε και πιστεύω αυτό το νιώθανε όλοι, αγωνιζόμενοι και μή....Ξανά μπράβο
Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι πιστεύω ότι με διαφορά τα πιο γρήγορα περάσματα ήταν του Παπαδιώτη και Μίχου...πραγματικά πολύ γρήγορα κάτι που φάνηκε και από τους χρόνους.Επίσης πάρα πολύ γρήγορο και καθαρό πέρασμα του Τσιούρη και μου άρεσε επίσης το πέρασμα του Ζούμπερη
Εντύπωση μου κάνουν οι χρόνοι (και τα περάσματα ) του Κοσμόπουλου.....Ίδιοι χρόνου με Ν2 ???? Θα περίμενε κανείς σίγουρα πολλά περισσότερα........Επίσης έχω πάρα πολλές αμφιβολίες για κάποιο Ν2 (κλασσικό θέμα συζήτησης) κατά πόσο είναι Ν2 και όχι
Α6 αλλά ας μην μισεριάσουμε πάλιΣυγχαρητήρια και πάλι στην Λέσχη !!!!
Φιλικά
Γιάννης -
Ο χρήστης tsosmi έγραψε:
νομίζω ότι βγήκε μετά από απόφαση αγωνοδικών, σε σχέση με του 3 χαμηλότερους χρόνους που πραγματοποιήθηκαν πριν το τρακάρισμα των παιδιών.εγω πάντως όταν φώναζα μου είπε κάποιος πως δεν θα τον κάνω τον χρόνο και μπορεί να με βοηθήσει!!! όπως το είπε ο tsosmi ειναι
Μια διευκρίνηση μόνο ως προς αυτό, μιας και εγώ ήμουν ο αποδέκτης των χρόνων και είχα την ίδια απορία!!! Οι αγωνοδίκες μου εξήγησαν πως βάσει του Γενικού κανονισμού ράλλυ σπρίντ, σε τέτοιες περιπτώσεις για να υπάρχει σχετική ισορροπία και η μικρότερη δυνατόν αδικία, προβλέπεται πως από τους 3 τελευταίους χρόνους της κατηγορίας αποδίδεται σε όλους ο ταχύτερος. Αν προσέξεται τ' αποτελέσματα, αυτή είναι η εξήγηση!
Όσο για σένα 'γάτα' που 'στεναχωρήθηκες !!! (τα έμαθα και ας ήμουν στο Hotel !!!), συγχαρητήρια διπλά για την εμφάνιση και τον χρόνο αφού και με το 'καπέλο' που σε χρεώσανε , πάλι 'καθάρισες' εύκολα! Πάντα έτσι και ελπίζω και του χρόνου να τα πούμε πάλι πισίνα !!! (ααα ... και στην ερώτηση που μου έκανες εκείνο το βράδυ είναι 155/βραδυ ... το έμαθα χτες !)... από την δροσιά της παραλίας πλέον ...
-
Τόσο κόσμο δε μαζεύει ούτε το Παλάδιο. Βοηθάει και η λέσχη, αλλά και οι ντόπιοι θέλουν αγώνες, είχε θεατές μέχρι και στις δοκιμές. Η ειδική μόνο και μόνο από το μήκος της, τα λέει σχεδόν όλα.
Ευγενικότατοι όλοι οι συντελεστές της οργάνωσης, πρόθυμοι να απαντήσουν και να βοηθήσουν.
Ένα ιδιαίτερο μπραβο στον κριτή του Stop που έδινε τους χρόνους (αυτόν, με το τρελό μαλλί).
Μακάρι να ήταν όλοι τόσο κεφάτοι και ενθουσιώδεις. Να σαι καλά, φίλε.edit : πολύ έξυπνο και ασφαλές να οριστεί με σακιά η είσοδος στα σικεϊν
-
Ευχαριστουμε πολυ για το υπεροχο ΠΣΚ
Το μονο μειον ηταν οι θερμοκρασιες. Αν γινοτανε την ανοιξη (και δεν εβρεχε) θα ηταν τελεια -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
edit : πολύ έξυπνο και ασφαλές να οριστεί με σακιά η είσοδος στα σικεϊν
Απο τη μία φαινόταν απο πολύ μακρυά ακριβώς που είναι και απο την άλλη και να ήθελες δεν μπορούσες να το χτυπήσεις 'εντελώς καταλάθος' και να περάσεις..
Μπράβο για την ιδέα!! -
Ο χρήστης ktRinity έγραψε:
Μπράβο για την ιδέα!!
Για να μην αδικούμε και τους 'άρχοντες' του αγώνα και να τους δικαιώνουμε καμιά φορά! η ιδέα ήταν του αλυτάρχη και πάρα πολύ σωστή. Γενικότερα ο συγκεκριμένος αλυτάρχης μας βοήθησε πάρα πολύ και στην οργάνωση του αγώνα αλλά και στην επιτυχία του, συν ότι πίστεψε σε μας και δεν απέρριψε την απειρία μας αλλά την ενθάρυνε με τ' αποτελέσματα που σε όλους ήταν όρατα !
-
Ο χρήστης lefkot έγραψε:
Μπράβο για την ιδέα!!
Για να μην αδικούμε και τους 'άρχοντες' του αγώνα και να τους δικαιώνουμε καμιά φορά! η ιδέα ήταν του αλυτάρχη και πάρα πολύ σωστή. Γενικότερα ο συγκεκριμένος αλυτάρχης μας βοήθησε πάρα πολύ και στην οργάνωση του αγώνα αλλά και στην επιτυχία του, συν ότι πίστεψε σε μας και δεν απέρριψε την απειρία μας αλλά την ενθάρυνε με τ' αποτελέσματα που σε όλους ήταν όρατα !
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΥΛΕΙΑ ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ...ΠΡΙΟΝΙΔΙ!!!
MVP ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΕΠΕΤΖHΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ
-
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
εγω πάντως όταν φώναζα μου είπε κάποιος πως **δεν θα τον κάνω τον χρόνο **και μπορεί να με βοηθήσει!!! όπως το είπε ο tsosmi ειναιναι ναι...απ'ότι θυμάμαι ήσουν 35 κάτω στο 2ο πέρασμα ε? ήταν 'κάπως' βέβαια που κληθήκαμε να κυνηγήσουμε έναν αγώνα με ένα μόνο πέρασμα, έτσι είναι όμως οι αγώνες ε? Α!καταπληκτική η παρέα σας, πραγματικά τα σπάτε!
άντε ανεβείτε ΔΕΘ -
Ο χρήστης tsosmi έγραψε:
εγω πάντως όταν φώναζα μου είπε κάποιος πως **δεν θα τον κάνω τον χρόνο **και μπορεί να με βοηθήσει!!! όπως το είπε ο tsosmi ειναι
ναι ναι...απ'ότι θυμάμαι ήσουν 35 κάτω στο 2ο πέρασμα ε? ήταν 'κάπως' βέβαια που κληθήκαμε να κυνηγήσουμε έναν αγώνα με ένα μόνο πέρασμα, έτσι είναι όμως οι αγώνες ε? Α!καταπληκτική η παρέα σας, πραγματικά τα σπάτε!
άντε ανεβείτε ΔΕΘΕυχαριστούμε για τα καλά σου λογια!!! Στο ΔΕΘ θα έρθουμε εχω και φοβερή συνοδηγό που θέλει να τρέξει νύχτα [την καλοπιάνω για να μην με αφήσει (χιχιχιχιχιχι) !!!! όμως επειδή νευρίασα με τον κύριο που μου την είπε 41 κάτω είμασταν!!! με ένα σκέλος όπως το λές!!! είναι μεγάλη υπόθεση η τόση κατυφόρα για το Fiat βλέπεις!!! Όσο για τον φίλο lefkot (ευχαριστούμε για όλα) πιστευω να έμαθες πως εγώ ζήτησα και συγνώμη για την συμπεριφορά μου αλλα δεν μπορούσα να κρατηθώ΄ !!! Το δίκιο μου το είχα.........
-
και εμείς με τα 13αρια τις κατηφόρες ψάχνουμε τί νομίζεις
βλ. Ταξιάρχη κανόνισε να μας ράψεις στα 'λημέρια' μαςΥΓ δίκιο είχες...και εμείς 1:01 κάτω στο 2ο....
-
-
-
Δυστυχώς τον Βασίλη, δεν τον έπιασα σε σωστό σημείο.
Αν ήταν σαν του Γιώργου, θα ήταν πολύ πιο ωραία.
Γενικώς μερικές ακόμα (από τη δική μας παρέα και όχι μόνο) υπάρχουν εδώ:
http://www.106sportclub.gr/v3/downloads.php' target='_blank' target='_blank
στο Album: 'Motorsports' --> Album: Rally Sprint Δωδώνης '08 -
-
Kαι καποια βίντεο απο τον αγώνα:
Γιατί τρέχαν όλοι???
http://www.youtube.com/watch?v=7YlyZl8I ... re=relatedΑπο έξω (Παναγιωτόπλουλος)
Youtube VideoIncar Leg2
Youtube VideoEρχονται κι άλλα..
-
To prwto videaki eixe gelio.....
Alla o M@L@K@S 8eaths sto 0:29 ti akribws ekane ekei?
3o Sprint Δωδώνης-20 Ιουλίου