-
Ο χρήστης Roadblogger έγραψε:
Και επειδή είχα κάποια, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτά τα παλιά με τη ζελατίνα είναι μόνο γιά δεύτερα αυτοκίνητα. Δεν έχεις πρόβλημα μόνο καλοκαιρινά μεσημέρια στην κίνηση χωρίς A/C, έχεις και χειμωνιάτικες νύχτες με βροχή!
εγω γενικα δεν ειχα τετοιο προβλημα σε οποιο παλιο cabrio/roadster με ζελατινα εχω οδηγησει, ουτε και στο δικο μου οταν το ειχα. το μονο προβλημα της ζελατινας ειναι οτι οταν παλιωνει θαμπωνει... μπορω να σου πω πιο πολυ θα με προβληματιζαν οι ηλιολουστες μερες σ'αυτη την περιπτωση παρα οι βροχερες, καθως η αντανακλαση του ηλιου στη ζελατινα σε κανει να μη βλεπεις καλα πισω...
κατα τ'αλλα καλη τυχη στην αναζητηση σου (θα τη χρειαστεις πιστευω, δεν ειναι και πολυ ευκολο να βρεις τετοιο αμαξι πρωτο χερι , εκτος αν κοιταξεις για τη facelift barchetta, αλλα κ εκει παιζει το αν θα βρεις πρωτο χερι )
εγω θα ειχα προτεραιοτητα το a/c. να μπορω να βγω κ για καφε ρε παιδι μου ενα καλοκαιρινο μεσημερι σαββατου αλλα εσυ ξερεις καλυτερα τι θελεις εσυ.... -
Μπορει να ειναι πρωτο χερι και να ειναι αθλιο...Μπορει να ειναι τριτο χερι και να ειναι αστερι.
Προτεραιοτητα να βαλεις στην κατασταση που βρισκεται.Παντως να εισαι σιγουρος οτι θα την ερωτευτεις την βαρκουλα...
Η τιμη ειναι σχετικη παντως.Τα καλα να ξερεις οτι οι ιδιοκτητες τα ζητουν ακριβουτσικα.Μπορει να βρεις και με 5000-6000.θα ειναι σε αθλια κατασταση ομως.
Φιλικα -
Ειδα Βarchetta, μοντελο 1996 με 75000 περιπου χλμ , χωρις AC σε αντιπροσωπεια FIAT, στη Θεσσαλονικη
6000€(Λιγο η κουκουλα ηθελε...ρεκτιφιε)
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Και επειδή είχα κάποια, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτά τα παλιά με τη ζελατίνα είναι μόνο γιά δεύτερα αυτοκίνητα. Δεν έχεις πρόβλημα μόνο καλοκαιρινά μεσημέρια στην κίνηση χωρίς A/C, έχεις και χειμωνιάτικες νύχτες με βροχή!
εγω γενικα δεν ειχα τετοιο προβλημα σε οποιο παλιο cabrio/roadster με ζελατινα εχω οδηγησει, ουτε και στο δικο μου οταν το ειχα. το μονο προβλημα της ζελατινας ειναι οτι οταν παλιωνει θαμπωνει... μπορω να σου πω πιο πολυ θα με προβληματιζαν οι ηλιολουστες μερες σ'αυτη την περιπτωση παρα οι βροχερες, καθως η αντανακλαση του ηλιου στη ζελατινα σε κανει να μη βλεπεις καλα πισω...
κατα τ'αλλα καλη τυχη στην αναζητηση σου (θα τη χρειαστεις πιστευω, δεν ειναι και πολυ ευκολο να βρεις τετοιο αμαξι πρωτο χερι , εκτος αν κοιταξεις για τη facelift barchetta, αλλα κ εκει παιζει το αν θα βρεις πρωτο χερι )
εγω θα ειχα προτεραιοτητα το a/c. να μπορω να βγω κ για καφε ρε παιδι μου ενα καλοκαιρινο μεσημερι σαββατου αλλα εσυ ξερεις καλυτερα τι θελεις εσυ....Αυτό με τις αντανακλάσεις στη ζελατίνα είναι ένα από τα πολλά προβλήματα της ζελατίνας, τί να κάνουμε...
Και είναι όντως δύσκολο να βρεις original πρώτο χέρι, είναι καιρός που το κοιτάω το θέμα, και δεν...
Οσο γιά την facelift, εντάξει γούστα είναι αυτά, αλλά γιά μένα δεν βλέπεται το αυτοκίνητο, με τίποτα δηλαδή...! Ασε που βλέπεις κάτι 10-12.000 ευρώ, που δεν αξίζει τον κόπο. -
Ο χρήστης maggiora έγραψε:
Μπορει να ειναι πρωτο χερι και να ειναι αθλιο...Μπορει να ειναι τριτο χερι και να ειναι αστερι.
Προτεραιοτητα να βαλεις στην κατασταση που βρισκεται.Παντως να εισαι σιγουρος οτι θα την ερωτευτεις την βαρκουλα...
Η τιμη ειναι σχετικη παντως.Τα καλα να ξερεις οτι οι ιδιοκτητες τα ζητουν ακριβουτσικα.Μπορει να βρεις και με 5000-6000.θα ειναι σε αθλια κατασταση ομως.
ΦιλικαΕχεις δίκιο, έτσι είναι, μπορεί να είναι 3ο χέρι και αστέρι. Το κόλλημα που έχω με τα 2α χέρια το έχω και με τα εισαγωγής, κι όμως πριν 2 χρόνια αγόρασα Freelander εισαγωγής που ήταν σαν καινούργιο περιέργως -αλλά ήταν 1ο χέρι στη Γερμανία με βιβλίο service κλπ.
Ακριβά τα ζητάνε τα καλά, αλλά τώρα που είναι δύσκολα τα πράγματα στην αγορά έχουν βάλει κάπως νερό στο κρασί τους. Ετσι δείχνει τουλάχιστον... Νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί καλό με 5.000...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ειδα Βarchetta, μοντελο 1996 με 75000 περιπου χλμ , χωρις AC σε αντιπροσωπεια FIAT, στη Θεσσαλονικη
6000€(Λιγο η κουκουλα ηθελε...ρεκτιφιε)
Είναι μία `95 κόκκινη χωρίς A/C στο car.gr με 100.000 χλμ λέει, που δείχνει συμπαθητική, με 3.500 από έμπορο. Ποιός ξέρει πόσο καιρό έχει χορταριάσει στο μαγαζί και την έβαλε χαμηλά μήπως και φύγει... Αλλά από εμπόρους δεν αγοράζουμε, είναι θέμα αρχής.
-
Το θεμα ειναι οτι η τιμη ειναι δελεαστικη.Προσεξε ομως μην τρεχεις μετα για κουκουλα, καθισματα, βαψιματα, service, και αλλα πολλα.Ψαξε απο κανεναν ιδιωτη να βρεις.Μπορει να την βρεις και με hard-top και με πολλα αλλα χρησιμα αξεσουαρ.Μπορει να δωσεις κανενα 7000-8000 και να ειναι απο 98 και μετα και να ειναι και full-extra.Καλυτερα να δωσεις ενα χιλιαρικο παραπανω και να το παρεις αψογο..παρα να τρεχεις και να μην φτανεις μετα.
3500 ουτε seicento δεν παιρνεις..... -
Καλησπέρα σε όλους!!
Οσοι εχούν βαρκούλες ας επισκεφτούν το http://www.barchetta.gr/ -
Παιδιά το ύφος του club θα είναι σαν τη βαρκούλα που είναι στην σελίδα 'υπό κατασκευή'?
Δεν αξίζει σε ένα κομψό 2θέσιο νομίζω!
-
Το ύφος του club διαμορφώνεται απο τα μέλη κι οχι απο τις φωτογραφίες.Καποια παιδια προσπαθουν εδω και καιρο να φτιαξουν ενα club ωστε ολοι εμεις που εχουμε βαρκουλες να μοιραζομαστε τις εμπειριες μας.Οσοι πιστοι...προσελθετε
-
ΤΟ FIAT BARCHETTA CLUB ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
http://www.barchettaclub.gr' target='_blank
ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΕΠΙΣΙΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΛΕΣΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
-
-
Σημερα ,ελπιζω οχι και αυριο,εχει επιχείρηση αλλαγης κουκουλας!!!
Θα ακολουθησουν φωτο πριν και μετα !!!!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα ακολουθησουν φωτο πριν και μετα !!!!! -
Κατσε γιατι συννέφιασε εδω περα!!!
-
Την βαρκούλα δεν την πειράζει το νερό.
-
Τελικα το μονο που δεν περιμενα οτι θα χρειαζοταν απο εργαλεια ηταν ..............η βαζελινη!!!!Τα λαστιχα (τρια κομματια περιμετρικά καθε παραθυρου) δεν περναγαν με τιποτα μεσα στα λουκια τους γιατι η καινουργια κουκουλα ηταν πιο γεματα απο την παλια.
Αφου εφαγα τα χερια μου τελικα τα καταφερα αλλα νυχτωσε οποτε κατι σαχλαμαρες εμειναν για αυριο.ΘΑ γινει και δοκιμη σε ταχυτητες κοντα στην τελικη και ελπιζω να μην μου φυγει στο δρομο -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τελικα το μονο που δεν περιμενα οτι θα χρειαζοταν απο εργαλεια ηταν ..............η βαζελινη!!!!Τα λαστιχα (τρια κομματια περιμετρικά καθε παραθυρου) δεν περναγαν με τιποτα μεσα στα λουκια τους γιατι η καινουργια κουκουλα ηταν πιο γεματα απο την παλια.
Αφου εφαγα τα χερια μου τελικα τα καταφερα αλλα νυχτωσε οποτε κατι σαχλαμαρες εμειναν για αυριο.ΘΑ γινει και δοκιμη σε ταχυτητες κοντα στην τελικη και ελπιζω να μην μου φυγει στο δρομοΠοσο πηγε το μαλλι???
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Αφου εφαγα τα χερια μου τελικα τα καταφερα αλλα νυχτωσε οποτε κατι σαχλαμαρες εμειναν για αυριο.ΘΑ γινει και δοκιμη σε ταχυτητες κοντα στην τελικη και ελπιζω να μην μου φυγει στο δρομοΠοσο πηγε το μαλλι???
Πρίν ή μετά;
-
Και πανω που ημουν ετοιμος να ξεκινησω για μια δοκιμαστικη βολτα
κλεινω την πορτα ,φταρνιζομαι και
Τελικα το 200ρισα και φουσκωνει πολυ λιγοτερο απο την παλια,πολλοι λιγοτεροι οι αεροδυναμικοι θορυβοι(αν αλλαξω και το ενα λαστιχο του παραθυρου θα μειωθουν κιαλλο),νερα δεν μπαινουν οταν το πλενω.
Το κοστος εφτασε ελαχιστα πανω απο τα 300€ ,η κουκουλα ειναι μοχαιρ.
Μια φωτο που εβγαλα πριν λιγο
Αλλες φωτο αυριο που θα εχω την γρηγορη συνδεση.
Fiat Barchetta