-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ερώτηση, ξέρετε καποιο πρόγραμμα που να σπάει PDF με κλειδωμένα privileges που να δουλεύει?
Αυτό δουλεύει (συνήθως)
θενκς, αυτό είχα και δεν μου δούλευε.
μετά την επιμονή σου όμως και ένα ρεσταρτ όλα οκΑυτό που παρατήρησα είναι πως είναι λίγο ιδιότροπο σχετικά με το που βρίσκεται το αρχείο που θες να ξεκλειδώσεις. Στην επιφάνεια εργασίας ας πούμε είναι εντάξει. Κάποια άλλη στιγμή δοκίμαζα μέσα από κάποιο share στο δίκτυο και δεν ήθελε να δουλέψει με τπτ μέχρι που το αντέγραψα στον τοπικό δίσκο
Έχω και κάτι άλλο υπόψιν πάντως αν δεν δουλέψει αυτό, στείλε μου ΠΜ. -
Χτύπησα ένα μπλε Asus Eee το 7αρι στα 270 ευρώ. Το ήθελα όσο πιο μικρό και φτηνό γίνονταν.
Περάστηκαν ήδη XP nlite έκδοση και πλέον το χαίρομαι και στην δουλειά μιας και δεν σκέφτομαι να το κουβαλήσω.Ωραίο μηχανάκι!
-
Καλά, βαλτοί είστε όλοι;
-
τι εννοάς?
κανα ανταπτορα να παίξει ένα εσωτερικό dvdrom ως εξωτερικό; (link ?)
-
Με το eee: Θέλω να πάρω το 901 20GB το οποίο είναι το μόνο της σειράς που δεν είναι ακόμα διαθέσιμο, οπότε μπριζώνομαι όποτε αναφέρει κάποιος οτι πήρε κάποιο μοντέλο
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κανα ανταπτορα να παίξει ένα εσωτερικό dvdrom ως εξωτερικό; (link ?)Έχω το 1., θα το δοκιμάσω μετά αν όντως δουλεύει και θα σου πω.
-
Εκανα την μα...κια να κανω αναβαθμιση στο iPod απο την 1.1.4 σε 2.0
Και εχασα ολα τα προγραμματα και δεν μπορω να το ξεκλειδοσω.... Εχει κανεις κανα νεο;;; Ποτε θα βγει κανα προγραμμα που να το ξεκλειδωνει και να περναει τον installer;;;; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χτύπησα ένα μπλε Asus Eee το 7αρι στα 270 ευρώ. Το ήθελα όσο πιο μικρό και φτηνό γίνονταν.
Περάστηκαν ήδη XP nlite έκδοση και πλέον το χαίρομαι και στην δουλειά μιας και δεν σκέφτομαι να το κουβαλήσω.Ωραίο μηχανάκι!
ειναι που το σκεφτοσουν κιολας...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειναι που το σκεφτοσουν κιολας...
στα 400 που το πουλούσαν ναι το σκεφτόμουν...στα 270 not a chance.
-
Για εξωτερικο σκληρο δισκο :
WD , Lacie ή Seagate ?
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Και εχασα ολα τα προγραμματα και δεν μπορω να το ξεκλειδοσω.... Εχει κανεις κανα νεο;;; Ποτε θα βγει κανα προγραμμα που να το ξεκλειδωνει και να περναει τον installer;;;;Το iPhone 2.0 το σπάσανε already, google it, κάαατι θα βρεις..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και εχασα ολα τα προγραμματα και δεν μπορω να το ξεκλειδοσω.... Εχει κανεις κανα νεο;;; Ποτε θα βγει κανα προγραμμα που να το ξεκλειδωνει και να περναει τον installer;;;;Το iPhone 2.0 το σπάσανε already, google it, κάαατι θα βρεις..
δεν καταλαβαίνω.... ....το ipod δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα;
γιατί το ξανακλειδώσανε; Δεν υπάρχει υποστήριξη στην Ελλάδα; -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Για εξωτερικο σκληρο δισκο :WD , Lacie ή Seagate ?
Τρισιμησάρη ή δυομισάρη; Πάντως LaCie έχω (2 Porsche Design στις 3.5' με δίσκο Seagate μέσα και 1 στις 2.5' με δίσκο Toshiba) χωρίς προβλήματα εκτός από το γεγονός ότι οι Porsche ζεσταίνονται αρκετά το καλοκαίρι διότι το κουτί δεν έχει ανεμιστηράκι. Η κατασκευή των κουτιών, τόσο του 3.5' όσο και του 2.5', είναι μεταλλική και όχι πλαστική ενώ ο δυομισάρης είναι πανάλαφρος.
2.5': http://www.lacie.com/it/products/product.htm?pid=10989
3.5': http://www.pixmania.com.cy/cy/gr/406760 ... o-f-a.html -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Τρισιμησάρη ή δυομισάρη; Πάντως LaCie έχω (2 Porsche Design στις 3.5' με δίσκο Seagate μέσα και 1 στις 2.5' με δίσκο Toshiba) χωρίς προβλήματα εκτός από το γεγονός ότι οι Porsche ζεσταίνονται αρκετά το καλοκαίρι διότι το κουτί δεν έχει ανεμιστηράκι. Η κατασκευή των κουτιών, τόσο του 3.5' όσο και του 2.5', είναι μεταλλική και όχι πλαστική ενώ ο δυομισάρης είναι πανάλαφρος.
2.5': http://www.lacie.com/it/products/product.htm?pid=10989' target='_blank
3.5': http://www.pixmania.com.cy/cy/gr/406760 ... o-f-a.html' target='_blankΓια 3.5 λεω .
Ειχε και γνωστος μου παρομοιο Lacie αλλα δε ξερω κατα ποσο καλη αποδοση εχουν .
Απο WD και Seagate γνωριζεις κατι ?π.χ. :
Αναμεσα σ'αυτους , ποιον ? :
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301738
-
έχω έναν mybook WD 320αρη....4 μήνες δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.
-
Ούτε γω έχω πρόβλημα με τον Lacie Porsche design 500gb που χω εδώ και κάνα 4 μηνο. Τότε ήταν σαφώς κομψότερος σε σχέση με τα τέρατα των seagate, wd και φτηνότερος.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν καταλαβαίνω.... ....το ipod δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα;
γιατί το ξανακλειδώσανε; Δεν υπάρχει υποστήριξη στην Ελλάδα;Για να του βαλω Ελληνικο πληκτρολογιο
Για να βαλω κ αλλες εφαρμογες (Ναι μεν το 2.0 παιρνει εφαρμογες, αλλα ολες ειναι μαπα.)
Γιατι μπορω.... -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Για 3.5 λεω .
Ειχε και γνωστος μου παρομοιο Lacie αλλα δε ξερω κατα ποσο καλη αποδοση εχουν .
Απο WD και Seagate γνωριζεις κατι ?
π.χ. :
Αναμεσα σ'αυτους , ποιον ? :
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301738Δεν έχω και μεγάλη σχέση με το αντικείμενο, αλλά θα σου πω, πως πήρα προ διμήνου τον πρώτο (τον 500άρη Seagate Free Agent), γιατί μου φάνηκε προσιτός και 'οικονομικός' σε χώρο. Έχει και ωραίο design !
10 ευρώ παραπάνω κόστιζε τότε στο Media Markt, το 1ΤΒ ( ) πόσο έχει τώρα;... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πα@@ σπασανε.
Απλα κυκλοφωρησαν ενα βιντεο οπου δειχνουν οτι το σπασανε.
Το προγραμμα για να το σπασεις, δεν το χει κανενας....
Α... Προγραμμα για τα ΧΡ θελω. -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Δεν έχω και μεγάλη σχέση με το αντικείμενο, αλλά θα σου πω, πως πήρα προ διμήνου τον πρώτο (τον 500άρη Seagate Free Agent), γιατί μου φάνηκε προσιτός και 'οικονομικός' σε χώρο. Έχει και ωραίο design !
10 ευρώ παραπάνω κόστιζε τότε στο Media Markt, το 1ΤΒ ( ) πόσο έχει τώρα;...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301754' target='_blank' target='_blank
157 ευρω .
Ο WD στο 1TB ειναι στα 139 ευρω .
Καλα σχολια και για τις τρεις εταιριες Θα παρω τον ... ομορφοτερο
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πα@@ σπασανε.
Απλα κυκλοφωρησαν ενα βιντεο οπου δειχνουν οτι το σπασανε.
Το προγραμμα για να το σπασεις, δεν το χει κανενας....
Α... Προγραμμα για τα ΧΡ θελω.Αύριο μεθαύριο θα το δώσουνε ρε ταραμά.
Προσωπικά σήμερα έκανα την καλύτερη αγορά που θα μπορούσα να κάνω, αγόρασα το 2.0 για το Touch και πραγματικά μεταμορφώθηκε το Touch. Πλέον θα το βγάλω από το συρτάρι. Mail παντού, google maps με directions, vpn, βλέπω το macbook να παίρνει πούλο για τις μικροδουλειές όταν είμαι εκτός σπιτιού. Α, είναι και γρήγορο, καμία σχέση με WM. Δώσε τα 8€ που θέλει και δεν θα το μετανιώσεις.. Τουλάχιστον εγώ δεν το μετάνιωσα. Και Ελληνικά δεν έχει, μην ρωτήσεις.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]