-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ευχαριστώ, Τάκη. Την Κυριακή είναι τα γενέθλιά του.
Ίδια μέρα έχουν γενέθλια οι γιοι μας?????????
Να τους χαιρόμαστε, πρόεδρε!
Για ηχειάκια δες αυτά εδώ. Ακριβούτσικα, αλλά καλά:
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalo ... aspx?17882' target='_blank' target='_blankΑν τα πάρεις από ebay όμως, θα σου έρθουν πάμφθηνα:
http://cgi.ebay.co.uk/BRAND-NEW-JBL-CON ... .m63.l1177' target='_blank -
Γιες!!!
Για υπολογιστή είναι πανάκριβα, Τάσο!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θέλω να αγοράσω ασύρματα ηχεία, για τον υπολογιστή του υιού ( ), για τα γενέθλιά του.
Έχετε κάποια πρόταση?Ενσύρματα μεν αλλά είναι μάλλον η καλύτερη αγορά που έκανα ποτέ μου εδώ και χρόνια που τα έχω.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501600 -
Καμιά ιδέα πως να καθαρίζω την οθόνη του laptop?
Χρησιμοποιώ swifer...εσείς?
-
Να την καθαρίσεις από τι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να την καθαρίσεις από τι;Σκόνες και δακτυλιές που έχουν κάνει άλλοι ( )
-
Εγώ χρησιμοποιώ πανάκι για τα γυλιά και ένα υγρό από το πλαίσιο για οθόνες...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ χρησιμοποιώ πανάκι για τα γυλιά και ένα υγρό από το πλαίσιο για οθόνες...Καλή ιδέα...ευχαριστώ.
-
Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα οπτικών και ζήτα ενα μπουκαλάκι καθαριστικό υγρό για γυαλιά. Κάνει άψογη δουλειά μαζι με ενα πανάκι.
-
πως μπορούμε να δούμε τηλεόραση μέσω internet ?
-
Μπορείς είτε να streamαρεις από κάποια site, είτε να αγοράσεις μια tv card.
τα ελληνικά κανάλια streamαρουν στο ίντερνετ, αλλά πρέπει να έχεις ξένο ip για να μπορέσεις να τα δείς νομίζω
Δεν το έχω ψάξει... Το πανεπιστήμιο στην ελλάδα μας έδινε ΕΤ1, ΝΕΤ αν συνδεόμασταν μέσω αυτού.Αν θέλεις να δεις ολυμπιακούς, μπορείς να τους δείς εδώ, αλλά στα ολλανδικά
http://os2008.nos.nl/index/liveΚάποιος θα ξέρει όμως κάποιο κόλπο για να βλέπεις ελληνικά κανάλια, θα μας πει
-
-
κάποιοι πρέπει να κουράζονται πάρα πολύ στο γραφείο
-
Exω φωτογραφίσει 3 σελίδες κείμενο και θέλω να το επεξεργαστώ. Καταρχήν γίνεται και αν ναι με ποιο πρόγραμμα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Exω φωτογραφίσει 3 σελίδες κείμενο και θέλω να το επεξεργαστώ. Καταρχήν γίνεται και αν ναι με ποιο πρόγραμμα;Nαι γίνεται, χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα OCR. Εννοείται το κείμενο είναι δακτυλογραφημένο και όχι χειρόγραφο, σωστά;
Το καλύτερο είναι το ABBYY Finereader.
Θα χρειαστείς μια 'αγορασμένη' έκδοση, εκτός αν το είχε στο δισκάκι του σε καμιά light έκδοση κάποιο scanner ή πολυμηχάνημα που αγόρασες.
Α, τρέχει σε Windows μόνο απ' όσο ξέρω... -
merci
windows εχω ΡΕ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
merciwindows εχω ΡΕ
Α ναι;
Μα γιατί; Δεν ξέρεις τι χάνεις!
Κοίτα... Αν δεν βάλεις μια διανομή Linux, να την σετάρεις από την κονσόλα και μετά να προσπαθήσεις να τρέξεις από το Wine το Finereader, δεν έχει αξία...
Κι αν αποτύχεις, να ξέρεις, δεν θα σου ξαναμιλήσω, γιατί δεν θα είσαι άξιος να χρησιμοποιείς υπολογιστή...
Θα σου πω και το κορυφαίο, στο καλό και ΔΕΝ θα μας λείψεις, όπως διάβασα σε ένα blog τελευταία... -
Καθόλου αστείο
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
merci
windows εχω ΡΕ
Α ναι;
Μα γιατί; Δεν ξέρεις τι χάνεις!
Κοίτα... Αν δεν βάλεις μια διανομή Linux, να την σετάρεις από την κονσόλα και μετά να προσπαθήσεις να τρέξεις από το Wine το Finereader, δεν έχει αξία...
Κι αν αποτύχεις, να ξέρεις, δεν θα σου ξαναμιλήσω, γιατί δεν θα είσαι άξιος να χρησιμοποιείς υπολογιστή...
Θα σου πω και το κορυφαίο, στο καλό και ΔΕΝ θα μας λείψεις, όπως διάβασα σε ένα blog τελευταία... -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Καθόλου αστείοE, τι να κάνουμε, δεν έχουμε όλοι ποιοτικό χιούμορ...
Είναι σαν τα λειτουργικά συστήματα κι αυτό... Δεν έχουν όλοι το καλύτερο, μόνον οι γνώστες...Το κορυφαίο είναι πως την φράση που μετέφερα, την έχω συναντήσει γενικά σε οπαδούς σεκτών, όπως skodaclub.gr, alfisti.gr, linux-άριους, Ροταριανούς ομιλούντες (εκ του ομίλου... ), politiatennisclub, ΝV glifada, Μασόνους, Τροτσκιστές, Ταοϊστές και μέλη της λέσχης Μπιλντεμπεργκ...
(δεν είμαι μέλος σε όλα τα παραπάνω πάντως )
Δεν θα ξεχάσω την φάση που του άλλου του είχε καεί η Alfa Romeo και του έλεγε ο άλλος πως δεν είναι πραγματικός alfista!
Εμ, πως να 'ναι ρεεεεε, αφού του είχα καεί τ' αμάξι! Να το δέσει σε κάνα άλογο μήπως;
Ο άλλος ο καημένος, είπε πως του έσπασε τα @@ το Ubuntu για να παίξει μια ταινία, πάλεψε να το φτιάξει κάνα 2ωρο, τα κατάφερε και μετά συνειδητοποίησε πως καμία από τις εφαρμογές που χρειαζόταν δεν υπήρχε... Εβαλε κι αυτός Windows, οπότε αυτομάτως, έγινε...προδότης, οπότε άκουσε το ...γνωστό!
Και μετά φταίμε εμείς οι υπόλοιποι που δεν έχουμε χιούμορ!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]