-
Βολικό πληκτρολόγιο (το ποντίκι ΔΕΝ κάνει).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ το πέταξα από το παράθυρο.=κατω απο το παραθυρο!!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πρόσεχε την αυτονομία του ποντικιού...καμμένος
κοίτα καλύτερα κάποιο που να επαναφορτίζεται σε δικιά του βάση γιατί θα φας τα λεφτά σου στις μπαταρίες...πολύ ενεργοβόρα. Εγώ το πέταξα από το παράθυρο.Επαναφορτιζόμενες βάσεις και τσιμπράγκαλα... ισα ισα εξτρα σαβουρα και καλωδια
Ρε Σάββα, για όλα αυτα χρησιμοποιουμε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες...
Μην μου πεις πως ακόμα αγοράζεις κλασσικες μπαταριες -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ο βασιλιάς των ποντικιών.Έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη σειρά ποντικιών: Ο δείκτης παίρνει κατά καιρούς πρωτοβουλίες και 'πετάει' σε τυχαίο σημείο στην οθόνη (π.χ. ενώ σέρνεις το ποντίκι δεξιά, το βρίσκεις στην πάνω αριστερή γωνία ).
Προτιμάς κάτι με laser (π.χ.) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
update: Χα... lol... το ιδιο με τον nolympio λεμε... -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
κοίτα καλύτερα κάποιο που να επαναφορτίζεται σε δικιά του βάση γιατί θα φας τα λεφτά σου στις μπαταρίες...πολύ ενεργοβόρα. Εγώ το πέταξα από το παράθυρο.Επαναφορτιζόμενες βάσεις και τσιμπράγκαλα... ισα ισα εξτρα σαβουρα και καλωδια
Ρε Σάββα, για όλα αυτα χρησιμοποιουμε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες...
Μην μου πεις πως ακόμα αγοράζεις κλασσικες μπαταριεςδηλ οι επαναφορτιζόμενες δεν έχουν φορτιστή και τσιμπράγκαλα;
κοίτα εγώ αυτή που έχω είναι πολύ βολική γιατί δεν πιάνει χώρο....είναι μονίμως πίσω από το μόνιτορ, είναι και μάτι και όποτε κλείνω το πισι παρκάρω το ξέμπαρκο ποντίκι μου εκεί.
αυτo έχω:
-
Ρε παιδιά, τι ποντίκι να πάρω για να μην πιάνεται το χέρι μου? Ή θέλει κανα μαραφέτι που βάζεις στον καρπό?
Όλη μέρα στη δουλειά και κάποιες ώρες σπίτι, έχω κουλαθεί!
Πιάνεται ο δεξιός καρπός μου, αφού στο σπίτι πολλές φορές χρησιμοποιώ το αριστερό χέρι. -
ΚΜplayer or Media Player Classic πακέτο με το Klite codec pack ?
τώρα τελευταία μου κάνει κάτι νερά ο mpc. Eβλεπα τους 300 κ ξαφνικά όλη η οθόνη έγινε γκρι και ακούγονταν μόνο ήχος...δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Μονο ρισταρτ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΚΜplayer or Media Player Classic πακέτο με το Klite codec pack ?τώρα τελευταία μου κάνει κάτι νερά ο mpc. Eβλεπα τους 300 κ ξαφνικά όλη η οθόνη έγινε γκρι και ακούγονταν μόνο ήχος...δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Μονο ρισταρτ...
vlc?
-
από πολλους ακούω πολύ καλά λόγια για τον ΚΜ player....Bασίλη
μοιάζει πολύ με winamp
-
ΚΜplayer or Media Player Classic πακέτο με το Klite codec pack ?
Media Player Classic!
Το ΚΜplayer δεν είναι για το Linux;;;;
-
oχι εχει κ για win προφανώς για να το συζητώ...
-
Είναι ίδιος με τον KDE KMPlayer;;;
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Είναι ίδιος με τον KDE KMPlayer;;;δεν έχω kde....
http://www.download.com/The-KMPlayer/3000-13632_4-10659939.html
-
Πρέπει να είναι διαφορετικός ....
http://en.wikipedia.org/wiki/Media_play ... n_software)
http://en.wikipedia.org/wiki/KMPlayer
http://en.wikipedia.org/wiki/The_KMPlayer -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
από πολλους ακούω πολύ καλά λόγια για τον ΚΜ player....Bασίλημοιάζει πολύ με winamp
Παιζει και ημιτελη αρχεια βιντεο;Αν ναι να τον δοκιμασω.
-
δεν ξέρω πάντως παίζει τα πάντα...μου λυσε τα χέρια!!!
και έχει κ ωραίο interface, θα το κρατήσω.
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Είναι ίδιος με τον KDE KMPlayer;;;Χρησιμοποιεί και αυτός τον mplayer για την αναπαραγωγή, αλλά είναι διαφορετικό UI.>>από πολλους ακούω πολύ καλά λόγια για τον ΚΜ player....Bασίλη
μοιάζει πολύ με winamp
Παιζει και ημιτελη αρχεια βιντεο;Αν ναι να τον δοκιμασω.
Συνήθως ναι. Δοκίμασε τον.
Εμένα μου φάνηκε ψιλοασταθής και δεν τον προτιμώ για συνέχεια πάντως.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
LOGITECH S510 DESKTOP AΣΥΡΜΑΤΟ39 έουρος απ τα Multirama. Έχει κανείς άποψη;
κοίτα καλύτερα κάποιο που να επαναφορτίζεται σε δικιά του βάση γιατί θα φας τα λεφτά σου στις μπαταρίες...πολύ ενεργοβόρα. Εγώ το πέταξα από το παράθυρο.Κι οταν θα αποκτησει μνημη η μπαταρια θα τρως τις ωρες σου στα service lines της logitech για να βγαλεις ακρη στο Ελλαντα,και θα καταληξεις να παρεις κινεζικη απο το ebay , με οτι ρισκο συνεπαγεται αυτο(καμμενος απο G7)
-
όταν αποκτήσει μνήμη θα με ξεχάσει μιας και θα το σουτάρω ...ούτως ή άλλως 45 ευρώ το πήρα.
προς το παρόν με βολεύει απιστευτα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]