-
Απεγκατάστησέ το και επανεγκατάστησέ το. Ή απεγκατάστησέ το και εγκατάστησε κάποια νεώτερη έκδοση, αν υπάρχει.
-
Μηπως μπορει κανεις να μου στειλει σε μηνυμα invitation code για το templatep2p;;;
-
Για ακούστε ένα κουφό σε pc φίλης μου...
εκεί που κάθεται και δουλεύει κάνει κάτι τρελά restart μόνο του...
Δεν γνωρίζει πολλά για να με βοηθήσει, αλλά μου είπε ότι το έχει παρατηρήσει όταν κάνει copy paste κείμενα στο word!
Μιλάμε για pc 3 μηνών.... -
DRIVER του sata CONTROLLER?
NCQ ενεργοποιημένο?
RAM? -
Παρήγγειλα αυτήν εδώ.
LG 22' που λειτουργεί ανεξάρτητα και ως τηλεόραση. Εχω τον υπολογιστή στην κρεβατοκάμαρα, οπότε βολεύει τρελά. Μέχρι σήμερα είχα μια LG 19', που θα πάει στον πατέρα ο οποίος εξοβελίζει και την τελευταία CRT (μια Sony 15', η πρώτη μου οθόνη! ), που είχαμε σε χρήση στην οικογένεια.Το ξέρω πως υπήρχαν καλύτερες και φθηνότερες οθόνες σ'αυτές τις ίντσες, αλλά καμία που να γίνεται και τηλεόραση. Επιπλέον, από όσο είδα τα χαρακτηριστικά της, δεν υστερεί πουθενά, εκτός από την αντίθεση, που είναι 1:3000 ενώ σε κάποιες άλλες αγγίζει και ξεπερνάει τα 1:10000. Εμένα μου φτάνουν πάντως, αφού αυτή που έχω είναι ακόμη χειρότερη και ποτέ δεν με ενόχλησε. Την περιμένω σήμερα ή αύριο, αν το Πλαίσιο είναι τόσο τυπικό όσο ακούγεται στις αποστολές του.
(Εννοείται, πως θα το περάσω στα έξοδα για να μην πληρώσω το ΦΠΑ , σε τυπικό HF mode... )
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
DRIVER του sata CONTROLLER?
NCQ ενεργοποιημένο?
RAM?έλα ντε!
Ακούω και άλλες ιδέες πριν αρχίσω να ψάχνω... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Παρήγγειλα αυτήν εδώ.
LG 22' που λειτουργεί ανεξάρτητα και ως τηλεόραση. Εχω τον υπολογιστή στην κρεβατοκάμαρα, οπότε βολεύει τρελά. Μέχρι σήμερα είχα μια LG 19', που θα πάει στον πατέρα ο οποίος εξοβελίζει και την τελευταία CRT (μια Sony 15', η πρώτη μου οθόνη! ), που είχαμε σε χρήση στην οικογένεια.Το ξέρω πως υπήρχαν καλύτερες και φθηνότερες οθόνες σ'αυτές τις ίντσες, αλλά καμία που να γίνεται και τηλεόραση. Επιπλέον, από όσο είδα τα χαρακτηριστικά της, δεν υστερεί πουθενά, εκτός από την αντίθεση, που είναι 1:3000 ενώ σε κάποιες άλλες αγγίζει και ξεπερνάει τα 1:10000. Εμένα μου φτάνουν πάντως, αφού αυτή που έχω είναι ακόμη χειρότερη και ποτέ δεν με ενόχλησε. Την περιμένω σήμερα ή αύριο, αν το Πλαίσιο είναι τόσο τυπικό όσο ακούγεται στις αποστολές του.
(Εννοείται, πως θα το περάσω στα έξοδα για να μην πληρώσω το ΦΠΑ , σε τυπικό HF mode... )
ενδιαφερον.. ψαχνω και για τιβι.. ισως τα συνδιασω, τελικα..
να τποθεσω οτι αυτη ειναι η καλυτερη τιμη που υπαρχει? -
http://www.skroutz.gr/s/42826/LG-M228WA ... =M228WA-BZ
-
-
Nightly Tester Tools και θα δουλέψουν ΟΛΑ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nightly Tester Tools και θα δουλέψουν ΟΛΑ.what?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τελικά δεν έπρεπε να αναβαθμίσω στον Firefox 3. Έχει περάσει τόσος καιρός και ακόμα να δουλέψουν ένα σωρό extension.εμένα πάντως μου ήρθε χτες αναβάθμιση για το αγαπημένο μου θέμα
-
Ψάχνω tablet pc. Το Toshiba M200 λέει τίποτα? Το βρίσκω 400-500 ευρώ στο ebay μεταχειρισμένο. Δέν με νοιάζουν οι επιδόσεις, ένα excel θα τρέχω όλο κι όλο, άντε να μπαίνω και στο internet.
-
Με Firefox, ανοίγω καρτέλα στο youtube, παίζει τα 2 πρώτα δευτερόλεπτα και παγώνει. Ο μόνος τρόπος να δω το video είναι να το κατεβάσω με το real player.
Καμιά ιδέα?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Με Firefox, ανοίγω καρτέλα στο youtube, παίζει τα 2 πρώτα δευτερόλεπτα και παγώνει. Ο μόνος τρόπος να δω το video είναι να το κατεβάσω με το real player.Καμιά ιδέα?
Και σε μένα συμβαίνει αυτό!
Συνήθως του περνάει, αλλά δεν έχω καταλάβει πως -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.skroutz.gr/s/42826/LG-M228WA-BZ-22%2522.html?keyphrase=M228WA-BZ' target='_blankΤο είδα και στο Skroutz.gr, αλλά μόνον αυτό το κατάστημα στην Κέρκυρα την είχε τόσο φθηνά, όλοι οι υπόλοιποι την είχαν από 280€ και πάνω και το φοβήθηκα λιγάκι (είπαμε οικονομία , οικονομία, αλλά να μην μας βγει και...ξινό! ).
Είδα και την σελίδα τους και φαίνεται πολύ πρόχειρη, δεν ξέρω... -
-
Κι αυτήν την είδα, αλλά δεν έχει TV tuner πάνω. Η επιλογή βασίστηκε στο ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνει μια ωραία τηλεόραση, κάτι που αυξάνει και την αντοχή της στο χρόνο.
Ισως σαν μόνιτορ να υστερεί με τα σημερινά στανταρντ, αλλά πριν 1 χρόνο θα ήταν τουλάχιστον...καταπληκτική, οπότε, θα...προσποιούμαι πως την αγόρασα τότε!
Α και μιας και είμαι σε...καταναλωτική περίοδο, αγόρασα κι αυτήν εδώ για να βλέπω επίσης τις χάρες του Aero στα Vista Ultimate μου, τόσο που τα 'πλήρωσα' κρίμα είναι...
Επιπλέον, ήδη ο υπολογιστής μου παρόλο που του φόρτωσα το Αero, δείχνει καλύτερος. Η προηγούμενη ήταν μια ξεχασμένη της ΑΤΙ, που απλά υπήρχε εκεί γιατί κάθε PC χρειάζεται μια κάρτα γραφικών για να δουλέψει!
Προφανώς, η μητρική μου με...'τιμώρησε' για μια φορά ακόμη. Εκτός από προβληματικούς SATA ελεγκτές, δεν έχει και PCI-Express. Επομένως, πήρα μια AGP με αρκετά παλιό τσιπάκι, αλλά για την χρήση που το θέλω καλό είναι. Εχει πάνω το 7600GT. Κόστος 91€ (κλασικά, τον ΦΠΑ μπλα μπλά ) -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ψάχνω tablet pc. Το Toshiba M200 λέει τίποτα? Το βρίσκω 400-500 ευρώ στο ebay μεταχειρισμένο. Δέν με νοιάζουν οι επιδόσεις, ένα excel θα τρέχω όλο κι όλο, άντε να μπαίνω και στο internet.Θες να δεις κατι σε καινουργιο με κανα 500αρικο?
http://www.engadget.com/2008/07/24/giga ... -on-video/
Ωπου να ναι σκάει μύτη στην αγορά...
-
Στο βιντεάκι, το μικρό λαπτοπάκι που σηκώνει δεύτερο στην σειρά για σύγκριση ποιο είναι; Το eee;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]