-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Θα εβαζα φωτογραφια τωρα σχετικα με το τι αξιζει, αλλα θα γινουμε censored
η αξία που προσδίδει κάποιος σε κάτι είναι με βάση τα δικά του κριτίρια.
αλλά το ότι τρώει της παναγιάς τα μάτια απο ram.... είναι λιγουλάκι αλήθεια
το λέμε αυτό στον καιρό της φτηνής μνήμης RAM; Για να καταλάβω δηλ ποιος έχει πρόβλημα μνήμης;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δοκίμασε τώρα
Γίνε και εσύ μάνγκας, θα σ' αρέσει τόσο που θα κουνάς την ουρά σου όταν με βλέπεις -
Εντάξει ρε παιδιά για να είμαι και αντικειμενικός και ο Σαφάρι τα κέρατα του τρώει από ραμ αλλά δεν τον αλλάζω για κανένα λόγο.
-
BILL33, με πρόλαβες πριν να αρχίσω πάλι τον Διαφωτισμό.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Εν τω μεταξυ δοκιμαζω απο servers της amd/ati και της microsoft και κατεβαζει με 30/40 kb/s
Συνεχιζει το 'προβλημα' .
Γιατι να μην δινει ταχυτητες ;
Ανοιγω φορουμ και μου δειχνει καποιες φορες plain text only και μετα φορωνει ολη ! Παει αργα .Μηπως εχω καποια καταρα στην γραμμη μου ;
-
Όλοι οι browsers που πρέπει να υποστηρίζουν τις τρέχουσες τεχνολογίες στο web τρώνε τα κέρατά τους από μνήμη. Το παραβλέπουμε αυτό και κοιτάμε τα υπόλοιπα..
-
πως μπορώ να δω ΕΤ1 μέσω net???
-
Όλοι σχολιάσατε την ποσότητα της μνήμης που καταναλώνει ο ΙΕ8 αλλά ουδείς δεν 'έπιασε' το σημαντικότερο που είπα: 'Πιο συγκεκριμένα, κάθε tab ανοιχτό αναγνωρίζεται ως νέο παράθυρο του ΙΕ8 στην Processes του Task Manager'
-
Λογικά ώστε αν κολλήσει ένα tab, να μην παρασύρει όλα τα άλλα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λογικά ώστε αν κολλήσει ένα tab, να μην παρασύρει όλα τα άλλα.Ακριβώς.....δεν το ήξερα κι εγώ, από αλλού το έμαθα.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
πως μπορώ να δω ΕΤ1 μέσω net???IPTV μεσω ΟΤΕΝΕΤ
-
Πριν κανα μηνα πήρα από το πλάισιο έναν εξωτερικό δίσκο, νομίζω 640 giga. Την περασμένη βδομάδα τον βάζω στο pc και δεν τον διάβαζε. Τον πηγα σημερα στο πλαίσιο (εχει 3 χρόνια εγγυηση) να τον φτιάξουν/αλλάξουν και με πήραν πριν λίγο τηλέφωνο στο οποίο μου ειπαν ότι ο δίσκος 'φαίνεται να έχει ανοιχτεί και δεν τον καλύπτει η εγγυηση' . Εγω φυσικά ούτε που τον έχω ακουμπήσει, ο δίσκος έχει χρησιμποιηθει για να περάσω δεδομένα (ταινίες που εχω δει, τραγουδια κλπ) για να μη γεμίζει το pc. Δεν ξερω αν τους επεσε στην μεταφορά ή τι έπαθε αλλά το θεμα είναι ότι με κατηγορούν για κατι που δεν έκανα και φυσικά ότι έδωσα 85€ τζάμπα για μια εγγυηση που εν τελει δεν υπάρχει! Μπορω να κάνω κατι; (περα από το να ταραξω το μαγαζι με φωνές και βρισίδια)
-
Aν ανοίχτηκε από κάποιον, τότε είναι από τους ίδιους.
Το πλαίσιο είναι γνωστό ότι ανοίγει συσκευασίες, ειδικά στο θέμα των σκληρών έχει γίνει αρκετή ιστορία με εσωτερικούς καινούριους οι οποίοι όμως είχαν δεδομένα μέσα (τσόντες κλπ) ... Τώρα τι να κάνεις, ψώνισες από σβέρκο. Πήγαινε από κει και κάνε την ανήξερη, εγώ ούτε κατσαβίδι δεν ξέρω πως πιάνω κλπ κλπ. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πήγαινε από κει και κάνε την ανήξερη, εγώ ούτε κατσαβίδι δεν ξέρω πως πιάνω κλπ κλπ.Δε θα δυσκολευτω και πολύ να το κάνω αυτό καθότι δεν απέχει καθόλου από την πραγματικότητα. Εαν δεν τον αλλάξουν θα τους βάλω να τον ξεβιδωσουν και να τον φάνε εξάρτημα εξάρτημα, δείπνο αξίας €85
-
Kαταρχας, θα ζητησεις να μιλησεις με τον διευθυντη του καταστηματος.
Θα του εξηγησεις το προβλημα και αν δε σε εξυπηρετησει, οπως αλλωστε ειναι υποχρεωμενος, θα τον ενημερωσεις πως εισαι διατεθημενη να καταγγειλεις το συμβαν στο ΙΝΚΑ και στη Γενικη Γραμματεια καταναλωτη (τηλ: 1520).Θα γινει λοιπον αντικατασταση του δισκου!
Προσοχη!
Αν δεν υπαρχει αποθεμα απο το συγκεκριμενο δισκο, δικαιουσαι μεγαλυτερο με την ιδια χρεωση ή επιστροφη του αρχικου ποσου (αναστροφη πωλησης)** σε μετρητα** και οχι υπο μορφη πιστωτικου κτλ.Ριξε μια ματια και εδω: http://www.efpolis.gr/
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πήγαινε από κει και κάνε την ανήξερη, εγώ ούτε κατσαβίδι δεν ξέρω πως πιάνω κλπ κλπ.
Δε θα δυσκολευτω και πολύ να το κάνω αυτό καθότι δεν απέχει καθόλου από την πραγματικότητα. Εαν δεν τον αλλάξουν θα τους βάλω να τον ξεβιδωσουν και να τον φάνε εξάρτημα εξάρτημα, δείπνο αξίας €85
Για δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το παρακάτω κείμενο απευθείας σε προϊστάμενο κι όχι σε απλό υπάλληλο:
'Η αξιοπρέπειά μου δεν αξίζει μόνο 85€ για να μην με πιστεύετε όταν σας λέω πως δεν τον άνοιξα, εξάλλου δεν κατέχω τις απαραίτητες γνώσεις για να το κάνω. Από την άλλη δε, η φήμη της εταιρίας σας που θα πληγεί εάν προσφύγω στις κατάλληλες αρχές προστασίας του καταναλωτή καθώς και στα διάφορα μέσα ενημέρωσης, νομίζω πως πάλι δεν αξίζει τα 85 € μόνο της αποζημίωσής μου από εσάς'.
Εάν δεν πετύχει, κάνεις ακριβώς ότι λέει ο προλαλήσαντας saxon_747....
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Όλοι σχολιάσατε την ποσότητα της μνήμης που καταναλώνει ο ΙΕ8 αλλά ουδείς δεν 'έπιασε' το σημαντικότερο που είπα: 'Πιο συγκεκριμένα, κάθε tab ανοιχτό αναγνωρίζεται ως νέο παράθυρο του ΙΕ8 στην Processes του Task Manager'Αυτό το κάνει και ο Chrome και ο Safari 4, είναι αναμενόμενο να το έκανε και ο 8. Το περίεργο θα ήταν να μην το κάνει.
αλλά το ότι τρώει της παναγιάς τα μάτια απο ram.... είναι λιγουλάκι αλήθεια
το λέμε αυτό στον καιρό της φτηνής μνήμης RAM; Για να καταλάβω δηλ ποιος έχει πρόβλημα μνήμης;
Τα 32bit XP δεν αναγνωρίζουν πάνω από 4GB μνήμης (RAM + VGA), οπότε το ότι είναι φθηνή η RAM, δεν λέει και πολλά πράγματα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
......
Αυτό το κάνει και ο Chrome και ο Safari 4, είναι αναμενόμενο να το έκανε και ο 8. Το περίεργο θα ήταν να μην το κάνει.Μα γιαυτό το έγραψα ως παράδοξο, δεν το είχε ούτε η προηγούμενη έκδοση ΙΕ7 ούτε ο FF3 αυτό......
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
πως μπορώ να δω ΕΤ1 μέσω net???Θες να δεις μέσω ?
Does not compute.
ΜΠΟΥΜ
-
Aνεβάζω ένα .3gp βίντεο τραβηγμένο από κινητό στο youtube. Η αναπαραγωγή από εκεί γίνεται χάλια, σαν να χάνει καρέ. Στο κινητό και στο pc παίζει κανονικά. Έχει συμβεί σε κανέναν;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]