-
υπάρχει κάποιο add-on σε firefox για backup-restore για τα πάντα;; (κωδικοί, σελιδοδείκτες, ιστορικό...)
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
υπάρχει κάποιο add-on σε firefox για backup-restore για τα πάντα;; (κωδικοί, σελιδοδείκτες, ιστορικό...)Υπάρχει αυτό, αλλά είναι experimental*, δηλαδή πρέπει να κάνεις εγγραφή στο site και να επιλέξεις να βλέπεις και αυτά τα plugins.
[*] Δηλαδή νέο addon που βρίσκεται σε φάση beta test.
-
υπάρχει κάποιο add-on σε firefox για backup-restore για τα πάντα;; (κωδικοί, σελιδοδείκτες, ιστορικό...)Σε πρόγραμμα πάντως υπάρχει το MozBackup και το προτείνω ανεπιφύλακτα.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
υπάρχει κάποιο add-on σε firefox για backup-restore για τα πάντα;; (κωδικοί, σελιδοδείκτες, ιστορικό...)
Σε πρόγραμμα πάντως υπάρχει το MozBackup και το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Όντως. Εξαιρετικό πρόγραμμα και μπορείς να αποθηκεύσεις διαφορετικά profiles χρηστών εάν χρησιμοποιείς τέτοια.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μπορείς να δοκιμάσεις να τον βάλεις σαν 2ο σκληρό σε ένα μηχάνημα που τρέχει Windows και να δοκιμάσεις από εκεί να το κάνεις. Control Panel/ Administrative Tools/ Computer Management/Storage/ Disk Management.Εκεί έχει και επιλογές για να κάνεις ότι θέλεις. Αν θέλεις να το παίξεις σπουδαίος μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου στο command prompt με το εργαλείο DiskPart...
Εννοείται, αυτά τα κάνεις για να γλιτώσεις το format. Αν δεν σε ενδιαφέρει και θες να το κάνεις ούτως ή άλλως, μην μπαίνεις στον κόπο. Ξεκίνα νέα εγκατάσταση των ΧΡ και σβήσε απλώς το Partition Table και όλα θα είναι σαν να ξεκινάς από καινούριο δίσκο.
Δεν θα συνιστούσα Diskpart σε δίσκο με λειτουργικό μέσα...
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Μπορείς να δοκιμάσεις να τον βάλεις σαν 2ο σκληρό σε ένα μηχάνημα που τρέχει Windows και να δοκιμάσεις από εκεί να το κάνεις. Control Panel/ Administrative Tools/ Computer Management/Storage/ Disk Management.
Εκεί έχει και επιλογές για να κάνεις ότι θέλεις. Αν θέλεις να το παίξεις σπουδαίος μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου στο command prompt με το εργαλείο DiskPart...
Εννοείται, αυτά τα κάνεις για να γλιτώσεις το format. Αν δεν σε ενδιαφέρει και θες να το κάνεις ούτως ή άλλως, μην μπαίνεις στον κόπο. Ξεκίνα νέα εγκατάσταση των ΧΡ και σβήσε απλώς το Partition Table και όλα θα είναι σαν να ξεκινάς από καινούριο δίσκο.
Ούτε εγώ, αλλά δεν θα συνιστούσα και καμία άλλη λύση τύπου Partition Magic κλπ κλπ
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μπορείς να δοκιμάσεις να τον βάλεις σαν 2ο σκληρό σε ένα μηχάνημα που τρέχει Windows και να δοκιμάσεις από εκεί να το κάνεις. Control Panel/ Administrative Tools/ Computer Management/Storage/ Disk Management.
Εκεί έχει και επιλογές για να κάνεις ότι θέλεις. Αν θέλεις να το παίξεις σπουδαίος μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου στο command prompt με το εργαλείο DiskPart...
Ούτε εγώ, αλλά δεν θα συνιστούσα και καμία άλλη λύση τύπου Partition Magic κλπ κλπ
Όντως...
Είδατε που βρίζετε τα Vista ; Στα Vista έχεις το δικαίωμα να μικρύνεις η να μεγαλώσεις ( shrink , expand ) ακόμη και το System Partition.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Σε πρόγραμμα πάντως υπάρχει το MozBackup και το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Όντως. Εξαιρετικό πρόγραμμα και μπορείς να αποθηκεύσεις διαφορετικά profiles χρηστών εάν χρησιμοποιείς τέτοια.
έβαλα τελικά το foxmarks το οποίο επιπλέον μπορείς να κάνεις και συγχρονισμό μεταξύ διαφόρων pc/laptop
-
πολύ ενδιαφέρον για νετμπουκ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πολύ ενδιαφέρον για νετμπουκ.μα εδω απετυχε οικτρα... και τα επεστρεφαν ως ελλατωματιικα επειδη ειχαν τετοιες βλακειες μεσα Why bother οταν υπαρχουν τα super wow XP?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
μα εδω απετυχε οικτρα... και τα επεστρεφαν ως ελλατωματιικα επειδη ειχαν τετοιες βλακειες μεσα Why bother οταν υπαρχουν τα super wow XP?
Κι αν τα xp σου φαίνονται τόσο ηλίθια όσο πραγματικά είναι, βάλε ένα ubund - άκι στο netbook να fisheye
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
μα εδω απετυχε οικτρα... και τα επεστρεφαν ως ελλατωματιικα επειδη ειχαν τετοιες βλακειες μεσα Why bother οταν υπαρχουν τα super wow XP?
Κι αν τα xp σου φαίνονται τόσο ηλίθια όσο πραγματικά είναι, βάλε ένα ubund - άκι στο netbook να fisheye
.......
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
.......
Θα μου δωσεις και μενα, η θα τα φας ολα μονο σου ρε γιωτομπαλε?
-
Ειδικοί ασφάλειας: O Firefox έχει τα περισσότερα κενά ασφαλείας
http://www.e-pcmag.gr/modules/news/arti ... oryid=5156
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
.......
Θα μου δωσεις και μενα, η θα τα φας ολα μονο σου ρε γιωτομπαλε?
τι δεν έχει ???
-
Έβαλες το χέρι σου κι έβγαλες τα μάτια σου, εγω έκανα ότι μπορούσα
-
Που είναι ένας πάτερ (φάνκι?) να εξομολογηθώ...
-
πλακα πλάκα έχει κανα μήνα που ο firefox δεν μας τα λέει καλα...
αλλά απο την άλλη δεν θέλω να πάω σε opera λόγο εγκάθετου χρήστη που θα με πρήξει στο msn...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πολύ ενδιαφέρον για νετμπουκ.Το linpus που φοράει πάντως είναι εντελώς χάλια
-
πλακα πλάκα έχει κανα μήνα που ο firefox δεν μας τα λέει καλα...αλλά απο την άλλη δεν θέλω να πάω σε opera λόγο εγκάθετου χρήστη που θα με πρήξει στο msn...
Εγώ? R u talkin to me fugly mofo?
Ρε ταλακα... εδω σε παρακαλαμε τοσα ατομα να σπρωξεις το Winmob μπαςκαι βρουμε την υγεια μας απο τις αθλιες αποριες σουΑστο λεμε... η τεχνολογια δεν ειναι για σενα! Ανεβα στο δεντρο σου λεμε
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]