-
http://googleblog.blogspot.com/2009/01/ ... er-on.html
Ένα 40λεπτο διήρκεσε!
-
Ψέματα, τεστ ήταν για να δουν οι υπεύθυνοι του google κατα πόσο επηρρεάζουν την κίνηση στο net...
pwned by google!.._
-
Μολις κυκλοφόρησε παίδες,τρέχτε
-
Ξερει κανεις που μπορω να βρω μια εκδοση του Any DVD της slysoft?
Δεν με απασχολει να ειναι πολυ καινουρια,αρκει να δουλευει. -
Πρόσεξε μην παίξεις με σπασμένους κωδικούς γιατί αν τους έχει καταχωρημένους, μετά το μηχάνημά σου δεν θα ανάβει ΚΑΘΟΛΟΥ.
-
Ξερουμε καποιο image server με direct sharing οπου να μπορω να ανεβασω τεραστιες φωτογραφιες;;;
-
Γινεται αποκλεισμος σε φιλο φιλου στο facebook ;
Να μην φαινονται σχολια κλπ .. -
Μπααα, μπάτε σκύλοι είναι το φουμπου. Τραγικοί.
Με έκαναν add σε μία 'συζήτηση' μέσω προσωπικών μηνυμάτων την οποία δεν ενδιαφέρομαι να παρακολουθήσω, και τη διαγράφω συνέχεια αλλά ξαναεμφανίζεται όποτε κάποιος απαντά σ'αυτή. Δεν υπάρχει unsubscribe!
Θα'θελα να μπορώ να κλειδώσω τη δυνατότητα να γίνομαι tag ωστε να μην εμφανίζονται οι φωτό στο photos of me, αλλά ούτε αυτό γίνεται. Ουσιαστικά απο τη στιγμή που γραφτείς κ κάνεις κάποιον φίλο, είσαι έρμαιο των προθέσεων του, αν αποφασίσει δηλαδή να ανεβάσει 'ακατάλληλη' (οτι κ αν σημαίνει αυτό) φωτό σου τη πάτησες, και ας κάθεσαι να σβήσεις το tag σου..
Τι βλακεία αυτή με τη μανία 'περιμένω να δω φωτό στο fb', αντε ρε ζώα, αν είναι ελάτε σπίτι να τις δούμε στο pc.. Εντάξει, γίνεται καλός χαβαλές με τα μηνύματα απο κάτω, αλλά έχει καταντήσει σα 2η ζωή για μερικούς.. -
άστα να πάνε
παραυτά υπάρχει το report photoΟ χρήστης leonp έγραψε:
Πρόσεξε μην παίξεις με σπασμένους κωδικούς γιατί αν τους έχει καταχωρημένους, μετά το μηχάνημά σου δεν θα ανάβει ΚΑΘΟΛΟΥ.?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
άστα να πάνε
**παραυτά υπάρχει το report photo **Πρόσεξε μην παίξεις με σπασμένους κωδικούς γιατί αν τους έχει καταχωρημένους, μετά το μηχάνημά σου δεν θα ανάβει ΚΑΘΟΛΟΥ.
?
Ναι, αλλά κατά πόσο εφαρμόζεται;
Αν κάνω report λέγοντας 'Ναι εεε, η φωτό ανέβηκε χωρίς τη συγκατάθεση μου, και εεε είμαι με μία γκόμενα που δε πρέπει να δουνε και βγάλτε τη' θα κάνουν κάτι, έγκαιρα; -
παίρνεις τηλέφωνο τον φίλο σου που την ανέβασε και του δίνεις να καταλάβει τι μαλακία έκανε
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Γινεται αποκλεισμος σε φιλο φιλου στο facebook ;
Να μην φαινονται σχολια κλπ ..Πήγαινε στα Privacy Settings, εκεί κάνεις Block σε κάθε κατηγόρια που υπάρχει προς το συγκεκριμένο άτομο ή περισσότερα ανάλογα με το έαν θέλεις να βλέπουν τα σχόλια, τις φωτό κτλ
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Πήγαινε στα Privacy Settings, εκεί κάνεις Block σε κάθε κατηγόρια που υπάρχει προς το συγκεκριμένο άτομο ή περισσότερα ανάλογα με το έαν θέλεις να βλέπουν τα σχόλια, τις φωτό κτλ
Αν κανω block δεν θα τα εμφανιζει ;
Στην κεντρικη σελιδα για παραδειγμα , στο personal message του καθενος υπαρχουν σχολια
απο καποιο ατομο και δεν θελω να φαινονται .
Προφανως δεν ειναι στην λιστα φιλων μου αλλα μεσω τριτων φαινονται , οποτε τα βλεπω και εγω . -
Δηλαδή κάποιος 3ος κάνει σχόλιο σε posted item στο wall το δικό σου;
Δεν είχα καταλάβει σωστά αυτό που ζήταγες.
Μάλλον δεν έχεις ορίσει αυστηρά privacy settings.
Άλλαξε το κόκκινο βελάκι σε 'Only Friends', ούτε εγώ το είχα αλλάξει, δεν είχε χρειαστεί.
https://register.facebook.com/privacy/?view=profile
Αν αλλάξω το πράσινο βελάκι σε 'only friends', οι φωτό που έχω γίνει tag θα 'εξαφανιστούν' αραγε απο τους 'friends of friends'; -
Οχι οχι δεν ειναι αυτο .
Εννοω ειναι ενα ατομο που εχει κοινους φιλους με μενα . Οποτε οταν κανει σχολια στους
κοινους φιλους τα βλεπω και εγω αναγκαστικα .
Δεν ειναι δικος μου φιλος .Εβαλα το ονομα στον αποκλεισμο και φυγαν ολα τα μηνυματα
Παρακαλω iliasp
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Παρακαλω iliasp
Όπως πάντα
-
αγόρασα το φοτοσοπ cs4 και ζητάει sp1 για τα Βίστα. πού μπορώ να το αγοράσω κι αυτό?
-
αγόρασα το φοτοσοπ cs4 και ζητάει sp1 για τα Βίστα. πού μπορώ να το αγοράσω κι αυτό?Αυτό είναι φρι στο ψιλικατζίδικο της MS
-
αγόρασα το φοτοσοπ cs4 και ζητάει sp1 για τα Βίστα. πού μπορώ να το αγοράσω κι αυτό? -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
αγόρασα το φοτοσοπ cs4 και ζητάει sp1 για τα Βίστα. πού μπορώ να το αγοράσω κι αυτό?
Αυτό είναι φρι στο ψιλικατζίδικο της MS
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]