-
τώρα ξύπνησε η Sony? ....καλά όχι ότι έκανε και τίποτα σπουδαίο...αλλά τέσπα.
τόσα χρόνια με τα μικρά πανάκριβα φορητά της καλά κονομαγε, τώρα τον πούλο!
να ναι καλά η asus...να ναι καλά!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
@ iliaspΣε βλεπω ηδη να ερχεσε κλαμμενος, να λες στο φορουμ τον πονο σου και πως πεταξες 900 ευρω σε αηδιες τις Sony... Και αργος ΑΤΟΜ και αργος σκληρος... Οποιος το παρει του ευχομαι ΥΠΟΜΟΝΗ και να ξερει πως μερικα πραγματα απλα δεν θα τα σηκωνει.
Το αψογο που το ειδες? Στα 4 εικονιδια που χωραει καθετα?
Καταρχάς δε θα κλαίω, απλά θα δακρύζω
Σε αυτή τη τιμή εννοείται πως θα επικρατήσει το 'από μακριά και αγαπημένα' αλλά εξακολουθώ να βρίσκω το form factor πιο κοντά στις δικές μου ανάγκες! Βασικό το full πληκτρολόγιο όπου στα περισσότερα netbooks βλέπω touchpad&keyboard και βγάζω σπυριά!
Στο eee του κολλητού μου πέρασα roadrunner gps και τα συναφή για να το βάλει ως car pc στο αυτοκίνητο, του το έδωσα και ούτε τον ξαναρώτησα τι κάνει, εάν λειτουργεί, ούτε που θέλω να το ξαναδώΜια χαρά είναι ο επεξεργαστής για νορμάλ δουλειά, δε θα τοχεις για επεξερασία βιντεο και έαν θέλεις να τρέχεις πιο γρήγορα θα δώσεις 1400 γιούρια (εκεί είναι που θα κλαις και θα αυτοφασκελώνεσαι) βάζοντας τον SSD!
Εάν από κοντά δω ότι δε χρειάζεται να χαροπαλεύεις με τα πλήκτρα για να κάνεις μια απλή επεξεργασία κειμένου τότε θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά! Προς το παρόν όμως δεν το χρειάζομαι (κοινώς δε παίζει μία )
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Το iLife δεν θα είναι μέσα στο κουτί με το macbook μου; Αν είναι να στο κάνω κόπυ και να στο στείλω;
Αλλιώς δες τα torrentάδικα.
Κατέβασα και εγώ το iWork αλλά το 08. Το 09 που το βρήκες;;Για το iWork 09, μπορείς να κατεβάσεις το trial από την apple και να τσεκάρεις τα μηνύματα σου για τον Άγιο Βασίλη.
Το iLife 09 βγήκε μόλις τώρα, οπότε μάλλον θα έχεις το 08 (το έχω). Δυστυχώς από torrents δεν σκαμπάζω.
Φεύγω σε λίγες ώρες για Trois Valees και δεν θα έχω πρόσβαση στο δίκτυο.
-
Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει διαφορα αναμεσα σε PCI XPress X16 και 2.0.Αν βαλω δηλαδη μια καρτα 2.0 σε Χ16 θα λειτουργει????
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει διαφορα αναμεσα σε PCI XPress X16 και 2.0.Αν βαλω δηλαδη μια καρτα 2.0 σε Χ16 θα λειτουργει????Το Χ16 είναι το πλήθος των ενεργοποιημένων λωρίδων επικοινωνίας, είτε στο PCI Express 1.1 είτε στο 2.0. Μεταξύ των 1.1 και 2.0 υπάρχει συμβατότητα, τουλάχιστον στις κάρτες γραφικών. Η βασική διαφορά τους είναι το διπλάσιο σε συχνότητα ρολόι της έκδοσης 2.0, το οποίο έχει τη δυνατότητα να ρίχνει τη συχνότητά του στο μισό όταν δεν απαιτείται πλήρης απόδοση της κάρτας ή όταν έχει συνδεθεί σε αυτό κάρτα 1.1. Τα slots που είναι 2.0 μπορούν να δεχθούν κάρτες 1.1 χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό ισχύει και αντίστροφα, δηλαδή οι κάρτες που είναι συμβατές με 2.0 μπορούν να δουλέψουν και σε slot 1.1.
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Ο πετσοκομένος atom με windows 7 θα τα πάει ακόμη καλύτερα αν και με το καλημέρα θα λειτουργεί με Linux! Περιμένω να το δω απο κοντά γιατί το πληκτρολόγιο μου κίνησε το ενδιαφέρον (ωραία εποχή να τα φτύσει το macbooki τελικά )
-
Ανοιγω μια εφαρμογη (δεν απαιτει εγκατασταση) και μου πεταει παραθυρο :
Πιθανη αιτια ;
-
Πήγαινε εδώ, κατέβασε, εγκατέστησε και ξανατρέξε την εφαρμογή (ευχαριστώ )
-
Παρακαλω , παρακαλω
-
Μου θελει και την εκδοση 2.0.φευγα
Απο την 3 εκδοση και πανω ειναι πολλα τα mb . Τελος παντων, θα περιμενω.
Εν τω μεταξυ κατεβασω απο microsoft και ταχυτητα 35 kb/s ; -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μου θελει και την εκδοση 2.0.φευγαΑπο την 3 εκδοση και πανω ειναι πολλα τα mb . Τελος παντων, θα περιμενω.
Εν τω μεταξυ κατεβασω απο microsoft και ταχυτητα 35 kb/s ;Είναι και τα Windows7 αυτές τις μέρες οπότε υποθέτω ότι οι servers τραβάνε ζόρια...υπομονή
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Είναι και τα Windows7 αυτές τις μέρες οπότε υποθέτω ότι οι servers τραβάνε ζόρια...υπομονή
Αστερια τα ατιμα... αστερια! Μονο οπτικη η σχεση με τα Vista...απο εκει και περα ΤΟ ΧΑΟΣ!
-
Για πες ...λένε για απόδοση XP με look Vista. Αν ισχύει ... θα τα αγοράσω όταν βγουν.
Ρε σεις τον παίρνει κι εσάς το adblock ή βρήκανε τρόπο να το παρακάμπτουν; Εγω ΣΙΧΑΘΕΙ αυτά τα μπάνερ με το μέτρα την νοημοσύνη σου, πόσα χιλιοστά είναι ο λούτσος όπως και εκείνα που έχουν links μέσα από την google! Είναι παντού! Ακόμα και ανάμεσα στο κείμενο που να σε κάνει να μπερδεύεσαι...Τι διάολο τόσο χρήμα παίζει;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Είναι και τα Windows7 αυτές τις μέρες οπότε υποθέτω ότι οι servers τραβάνε ζόρια...υπομονή
Αστερια τα ατιμα... αστερια! Μονο οπτικη η σχεση με τα Vista...απο εκει και περα ΤΟ ΧΑΟΣ!
καλα, κλαιν
μην τον ακουτε, ιδια με τα βιστα ειναι απλα με καλυτερη διαχειρηση των προγραμματων / μνημης... big deal
τι ειχες γιαννη, τι ειχα παντα...
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Μπηκε η εκδοση 3.0 και μετα δεν ανοιγε το προγραμμα . Εβγαζε το παραθυρο αποστολης σφαλματος .
Καποια αλλη φοραΥπαρχει κανενα προγραμμα για free users - rapidshare που να μπορεις να βαλεις σε σειρα καποια λινκς και να τα κατεβαζει μονο του, περιμενοντας το σχετικο διαστημα αναμεσα στα part ;
IDM, rapget,papidshare plus δεν κανουν δουλεια μεχρι τωρα . -
free download manager
-
πού μπορώ να νοικιάσω χάι ντεφινίσιον ταινίες χωρίς να χρειάζεται να υποστηρίζω το αρχείο για ρατιο?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
free download managerΜου τα κατεβαζει σε συμπιεσμενα αρχεια ~15kb ενω ειναι 100mb
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πού μπορώ να νοικιάσω χάι ντεφινίσιον ταινίες χωρίς να χρειάζεται να υποστηρίζω το αρχείο για ρατιο?Στο Pb...γενικότερα σε δημόσιους trackers δε σε απασχολεί το ratio!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για πες ...λένε για απόδοση XP με look Vista. Αν ισχύει ... θα τα αγοράσω όταν βγουν.Μιλαμε για Vista Features... στο ακομα καλυτερο... με ταχυτητα XP! Ξεκινανε με 100-200mb λιγοτερο utilisation μνημης αν και η μνημη που καταλαμβανουν παλι ειναι αρκετη! Ομως... αυτη την φορα ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΠΟ. Θα εβαζα στοιχημα πως πανε ταχυτερα και απο XP. Πραγματικα πετανε... φοβερο response time! Ουδεμια σχεση με Vista που κανουνε HDD thrashing και γενικως πηδουν το συστημα! Σε κανα 2 συσκευες μου δεχτηκαν κανονικα τους drivers απο XP!!!!
Ακομα ποιο βελτιωμενο και το networking stack... H Sidebar εφυγε... στα τσακιδια... και τα widgets πολυ απλα μπορεις να τα βαζεις οπου θες πανω στην επιφανεια.Σταθεροτα... θα μπορουσαν βασικα να ειναι και Final...
Long story short... θα αξιζει κανεις να τα αγορασει οταν ερθουν.
Ο Ποπολαρος ... μιας και δεν ξερει γιατι μιλαει. Για την ιστορια το πρωτο πραγμα που εκανε ηταν να ξηλωσει superfetch ... που για πρωτη φορα δουλευει και δουλευει τελεια! Μονο και μονο απο αυτο εχασε το συστημα του... Οταν θα μαθει τι κανει και γιατι το κανει... τα ξαναλεμε
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]