-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Προσοχη στο Electroworld,οι τιμες του ειναι ως επι το πλειστον φωτια,αλλη μια αλυσιδα που ηρθε για να πουλησει ακριβα στους ιθαγενεις.Ο Ελλην είναι ιθαγενής σε όλους τους τομεις.
Αγοράζει με βάση και μόνο την τιμή αγνοώντας για όλες τις υπόλοιπες παραμέτρους,κι αυτό τα καταστήματα (όπως και οι κατασκευαστές φυσικά) το έχουν καταλάβει πλήρως ,προς όφελός τους φυσικά γιατί πως αλλιώς η Sony πχ θα μπει στην αγορά του ξερόλα και πανέξυπνου καταναλωτή?
Μα φυσικά χτυπώντας το κόστος.SONY KDL-32V4000E 485.00 €
O ελληνάρας εδώ ψώνισε από σβέρκο
3.1 mpixel,1080i.
Κάντε μια αναζήτηση στο επίσημο site της Sony και πείτε μου τις έβγαλε
ΤΠΤ?
Ε μα φυσικά βρε κουτά,γιατί η κανονική είναι η
KDL-32W4000 χωρίς το Ε(ψιλον) το οποίο προφανώς εννοεί Ε-λλαδιστάν!!
Κάντε και μια σύγκριση στα χαρακτηριστικά και θα καταλάβετε γιατί πολλές φορές βγάζουμε τις εταιρίες άχρηστες.
Φυσικά η δεύτερη έχει 800 ευρά αλλά αυτο προφανώς δεν έχει καμία σημασία,sony είναι σου λέει ο άλλος και την πήρα προσφορά.
Ναι στην χρωστούσαν κι απο χθες και στην δώσαν τσάμπαΚια το κακό είναι ότι στο κόλπο μπαίνουν και τα περιοδικά (συγκεκριμένα κοιτούσα για φωτογραφική κι έπεσα σε pc άδικο περιοδικό....) τα οποία τεστάρουν προιόντα με κωδικούς που έχουν στα ράφια τα πολυκαταστήματα κι όχι με τα επίσημα προιόντα του καταλόγου των εταιριών.
Το ένα χέρι νίβει τ'άλλο και τα δυό την.........τσέπη και πρέπει τα καταστήματα με την βοήθεια των περιοδικών να ξεπουλήσουν τις.....παραεισαγωγές -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Έχουν ολόιδιες τιμές με Κωτσόβολο, καθώς ανήκουν στο ίδιο γκρουπ. Το κουφό είναι πως στην Θεσσαλονίκη (στο ΙΚΕΑ) ο Κωτσόβολος είναι ακριβώς απέναντι από το Electroworld.οτι δε βρισκεις στο electro μπορουν να στο βρουν στον κωτσοβολο...εγω πληρωσα στο ενα και παρελαβα στο αλλο τη τηλεοραση μου...
-
Πριν αγοράσετε ηλεκτρονικά δοκιμάστε να κάνετε αναζήτηση στο http://www.skroutz.gr με βάση το προϊόν αναλυτικά. Βρήκαμε τηλεόραση φιλιπς συγκεκριμένο μοντέλο προσφορά στον ΣΕΗΟ αν θυμαμαι καλά, αποκλειστικά για αγορά μέσω νετ 800 ευρώ κάτω από το φθηνότερο. Και δεν ήταν ντέμο ή κάτι άλλο.
-
Πρόσεξε αυτό που γράφει ο G60, ένα μικρό γράμμα στον κωδικό του μοντέλου μπορεί να σημαίνει πολλά λεφτά διαφορά. Πρέπει να είναι ΟΛΟΙΔΙΑ μοντέλα.
-
Τον τελευταίο καιρό το πολυμηχάνημα μου, ένα HP1350 έχει αρχίσει να κάνει νερά. Δεν δέχεται να ανοίξει το HP Director και ουσιαστικά δεν μου δίνει πρόσβαση στο scanner. Δεδομένου και του ότι το φωτογραφικό μελάνι πλησιάζει στο τέλος του, σκέφτομαι να χτυπήσω αυτό καθώς διάβασα ένα αρκετά καλό review για την συγκεκριμένη συσκευή. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ταχύτητα εκτύπωσης, και σπάνια τυπώνω φωτογραφίες, θέλω όμως πολύ καλή ποιότητα κειμένου (ξέρω τι θα πείτε, να αγοράσω laser, αλλά θέλω χρώμα και χαμηλή τιμή).
Τελευταίο, αλλά πολύ σημαντικό, το πολυμηχάνημα πρέπει οπωσδήποτε να μπορεί να βγάλει φωτοτυπίες χωρίς να είναι συνδεδεμένο σε υπολογιστή.
Ποια είναι η γνώμη σας;
-
Αν το μηχάνημα καλύπτει τον όγκο εκτυπώσεων που έχεις, είναι μια χαρά. Έχω παρόμοιο, βολεύει η εκτύπωση δύο όψεων (αν και είναι αργή) και παίρνει φτηνά μελάνια (όχι canon) που τα έχει το Πλαίσιο.
Μόνο πρόσεξε γιατί αν αφήσεις τον εκτυπωτή πολύ καιρό αχρησιμοποίητο και ξεραθούν τα μελάνια, θα τον πετάξεις γιατί η κεφαλή δεν αλλάζει με τα μελάνια όπως πχ σε ΗΡ.Πήρα πάμφθηνο ασπρόμαυρο laser Samsung με τέλεια ποιότητα κειμένου που δεν μουτζουρώνει, με το πλεονέκτημα να μην ξεραίνεται το μελάνι λόγω σποραδικής χρήσης (έχω 2-3 ξεραμένους εκτυπωτές inkjet για τα σκουπίδια). Το τόνερ θα κρατήσει χρόνια εκεί που είναι και όταν τελειώσει θα πετάξω τον εκτυπωτή.
-
To laptop μου έμεινε μερικές μέρες κλειστό και την τελευταία φορά δούλευε μια χαρά. Χθες πήγα να τ ανοίξω και είδα πως δεν άναβε καν το λαμπάκι που δείχνει ότι είναι συνδεμένο στη πρίζα και φυσικά δεν άνοιγε. Μετά από αρκετά βάλε-βγάλε της μπαταρίας, κατάφερε ν' ανοίξει.
Τώρα κολλάει στην αρχική οθόνη των windows. Η μπάρα δείχνει να φορτώνει, αλλά δεν προχωράει παρακάτω. Ανοιγουν όμως σε safe mode Το βαλα να κάνει και scan με τον nod32 και δεν βρήκε κάτι (εκτός από κάποια αρχεία που δεν μπορούσε να τα διαβασει )
Καμιά ιδέα κανείς; Προσανατολιζόμαστε προς software ή hardware πρόβλημα;
-
format
-
Μπες στο BIOS όταν ανοίγει το μηχάνημα (DEL, F1, F2 κάποιο από αυτά) και κάνε reset. Μετά βλέπεις.
-
Μερικές φορές αν καταφέρει να ανοίξει σε safe mode, μετά δουλεύει κανονικά. Εδώ όχι;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν το μηχάνημα καλύπτει τον όγκο εκτυπώσεων που έχεις, είναι μια χαρά. Έχω παρόμοιο, βολεύει η εκτύπωση δύο όψεων (αν και είναι αργή) και παίρνει φτηνά μελάνια (όχι canon) που τα έχει το Πλαίσιο.
Μόνο πρόσεξε γιατί αν αφήσεις τον εκτυπωτή πολύ καιρό αχρησιμοποίητο και ξεραθούν τα μελάνια, θα τον πετάξεις γιατί η κεφαλή δεν αλλάζει με τα μελάνια όπως πχ σε ΗΡ.Πήρα πάμφθηνο ασπρόμαυρο laser Samsung με τέλεια ποιότητα κειμένου που δεν μουτζουρώνει, με το πλεονέκτημα να μην ξεραίνεται το μελάνι λόγω σποραδικής χρήσης (έχω 2-3 ξεραμένους εκτυπωτές inkjet για τα σκουπίδια). Το τόνερ θα κρατήσει χρόνια εκεί που είναι και όταν τελειώσει θα πετάξω τον εκτυπωτή.
Λεωνίδα, χρειάζομαι πολυμηχάνημα και οπωσδήποτε έγχρωμο και φτηνό (μέχρι €180 το πολύ). Διαφορετικά, θα έπαιζαν και τα laser στις επιλογές μου.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μερικές φορές αν καταφέρει να ανοίξει σε safe mode, μετά δουλεύει κανονικά. Εδώ όχι;Αν δεν ανοίγει το μηχάνημα καλό είναι να μη προσπαθείς πολλές φορές το ανοίξεις γιατί μετά αν θελήσεις να βάλεις χειροκίνητα (recovery) τις τελευταίες ρυθμίσεις που λειτουργούσαν, αυτές δεν θα υπάρχουν - θα έχουν σβηστεί.
(νομίζω 5 φορές και έχασες) -
Σκέφτομαι όπως ξαναείπα να πάρω μακ. Και κοιτάω το 2009 13.1'' MAcbook με τιμή 926 λίρες από Αγγλία. Εϊναι στα 2.0 GHz, 160GB HDD, και 2 GB Ram. Το μόνο που με κολλάει είναι η διάστασή του. Δεν ξέρω αν το 13.1'' είναι πολύ μικρό για μένα που έχω μάθει και δουλεύω εδω και 3 χρόνια πάνω σε 15,4.
Η δουλειά που κάνω είναι κυρίως συγγραφή κειμένων και άρθρων, με εικόνες και διαγράμματα και ο λόγος που σκέφτομαι να πάω σε μακ είναι το θέμα των παρουσιασεων (πολλές). Οι παρουσιάσεις που έχω δει από μακ, μου αρέσουν περισσότερο από τις κλασσικές του Powerpoint.
Ποιά συν και πλην έχει η αγορά μακ για το σημερινό average user?
-
τη δουλειά που θες να κάνεις την κάνεις με οποιοδήποτε λογισμικό
απο εκεί και πέρα το 13' είναι ιδανικό μέγεθος για φορητό και αν θες το συνδέεις στο σπίτι σε εξωτερική οθόνη (θα χρειαστείς adapter και για οθόνη και για παρουσιάσεις)
το MacBook το αλουμινένιο φαίνεται να είναι πολυ καλό μηχάνημα και δεν αξίζει να πάρεις το πλαστικό
αυτά
-
- Σταθερό και όμορφο λειτουργικό
- Όμορφος σχεδιασμός hardware
- Στην πραγματική ζωή δεν θα ξαναασχοληθείς με antivirus κλπ
- Ευκολία χρήσης και καταπληκτικό touchpad, μόλις το συνηθίσεις δεν θα θέλεις να ξαναακουμπήσεις ποντίκι στην ζωή σου
- Ακόμα και να χρειαστείς windows, μπορείς να τα περάσεις και θα τρέχουν καλύτερα από πολλά PC που είναι φτιαγμένα για Vista/XP
- 3 χρόνια μετά, ακόμα και αν έχεις εγκαταστήσει και απεγκαταστήσει 500 προγράμματα, το mac θα τρέχει σαν την πρώτη μέρα.
- Είναι πιο ακριβά από αντίστοιχης ταχύτητας μηχανήματα
- Δεν είναι το ίδιο εύκολο να 'βρεις' κάποια προγράμματα
- Θα στην λέει ο Corsair μέχρι να σιχαθείς την ζωή σου, ή να πάρει αυτός το δικό του.
- Κάποιοι θα σε κοιτούν με μισό μάτι.
- Δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ενσωματωμένη κάμερα του, καθώς το msn/adium κλπ για mac δεν υποστηρίζει αυτή την λειτουργία. Στο skype πάντως δουλεύει.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...καταπληκτικό touchpad, μόλις το συνηθίσεις δεν θα θέλεις να ξαναακουμπήσεις ποντίκι στην ζωή σουΔεν το πιστεύω.
Δεν είναι αντικειμενική αυτή η κριτική. Να έρθει ο κορσαιρ.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τη δουλειά που θες να κάνεις την κάνεις με οποιοδήποτε λογισμικόαπο εκεί και πέρα το 13' είναι ιδανικό μέγεθος για φορητό και αν θες το συνδέεις στο σπίτι σε εξωτερική οθόνη (θα χρειαστείς adapter και για οθόνη και για παρουσιάσεις)
το MacBook το αλουμινένιο φαίνεται να είναι πολυ καλό μηχάνημα και δεν αξίζει να πάρεις το πλαστικό
αυτά
Ti εννοείς θέλει αντάπτορ? Δεν γίνεται όπως στα κλασσικά πισί με vga καλώδιο;
Θα το πάρω από Αγγλία, άρα θα είναι εύκολο να το φορτώσω ελληνικές γραμματοσειρές? -
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μερικές φορές αν καταφέρει να ανοίξει σε safe mode, μετά δουλεύει κανονικά. Εδώ όχι;Όχι
Μπες στο BIOS όταν ανοίγει το μηχάνημα (DEL, F1, F2 κάποιο από αυτά) και κάνε reset. Μετά βλέπεις.
Θα δοκιμάσω
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Μαλιστα. Οκ, θα το πάρω και αυτό, δεν νομίζω να είναι πολύ ακριβό...
Ευχαριστώ.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]