-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για επισκευές, συνήθως έτσι κάνει περισσότερο καιρό. Με την απόδειξη αγοράς σε κάποιο εξουσιοδοτημένο service NOKIA, λογικά θα είναι έτοιμο συντομότερα.
Για ελαττωματικό εξάρτημα όμως (που δεν σηκώνει επισκευή αλλά αντικατάσταση), ίσως είναι καλύτερα στο κατάστημα αγοράς.thanx
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
μπλα μπλα μπλα μπλα... Αποτυχια , λεει
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Τranscend
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=880663Πηγαινε τις πισω στο πλαισιο, να στις αλλαξουν με τις corsair + διαφορα τιμης.
Καλά μη τρελαθούμε, όλες οι εταιρίες παίρνουν απο τους ίδιους προμηθευτές τα τσιπάκια (Micron, Hynix κλπ).
Συγκεκριμένα στα timings αυτά όλες νομίζω οι εταιρίες έχουν ίδια τσιπάκια Hynix...
Μια χαρά μνήμες ειναι οι Transcend, ειδικά για τα λεφτά τους...
Δεν ειναι και τόσο περίεργο να σου τύχει DOA μνήμη, γι αυτό υπάρχει το RMA
Μην ξεχνάμε και οι 'σοβαρές' (υποτίθεται) εταιρίες του χώρου τι καραγκιοζιλίκια κάνουν (βλέπε το φιάσκο με τις Crucial Ballistix που έχουν χρόνο ζωής 3-4 μήνες).
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Καλά μη τρελαθούμε, όλες οι εταιρίες παίρνουν απο τους ίδιους προμηθευτές τα τσιπάκια (Micron, Hynix κλπ).
Συγκεκριμένα στα timings αυτά όλες νομίζω οι εταιρίες έχουν ίδια τσιπάκια Hynix...
Μια χαρά μνήμες ειναι οι Transcend, ειδικά για τα λεφτά τους...
Δεν διαφωνουμε πουθενα.
Αλλα ο φιλος θελει corsair, πως να το κανουμε...? -
- το ότι δεν ήταν DOA και με ταλαιπώρησε ΠΟΛΥ!
Corsair λοιπόν τις φόρεσα ήδη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
- το ότι δεν ήταν DOA και με ταλαιπώρησε ΠΟΛΥ!
Corsair λοιπόν τις φόρεσα ήδη.
που με φορεσες καλε?
-
Εχω ενα μοντεμ ενσυρματο της κακιας ωρας (baudtec, απο περιοδικο ηταν) και συνδεοντας το στο pc εχουμε και βλεπουμε :
Το πρωτο λαμπακι (work) να αναβει σταθερα , καλα μεχρι εδω .
Το δευτερο λαμπακι (ready) να αναβοσβηνει μαζι με το τριτο (link) .
Το τριτο μετα απο λιγο σταθεροποιειται (οπως πρεπει) αλλα το δευτερο συνεχιζει να αναβοσβηνει .Το αποτελεσματα , δε κανει συνδεση .
Ποιο μπορει να ειναι το προβλημα ?
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Εχω ενα μοντεμ ενσυρματο της κακιας ωρας (baudtec, απο περιοδικο ηταν) και συνδεοντας το στο pc εχουμε και βλεπουμε :Το πρωτο λαμπακι (work) να αναβει σταθερα , καλα μεχρι εδω .
Το δευτερο λαμπακι (ready) να αναβοσβηνει μαζι με το τριτο (link) .
Το τριτο μετα απο λιγο σταθεροποιειται (οπως πρεπει) αλλα το δευτερο συνεχιζει να αναβοσβηνει .Το αποτελεσματα , δε κανει συνδεση .
Ποιο μπορει να ειναι το προβλημα ?
Αυτό είναι BaudTec C802USB ;
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
Αυτό είναι BaudTec C802USB ;
Ναι ! Εχεις το ιδιο προβλημα ?
-
Η λύση είναι προφανής αλλά για να μη σε στεναχωρήσω δοκίμασε και μια άλλη:
Πρέπει να είναι το ίδιο με το F200 της crypto. Κάνε απεγκατάσταση των οδηγών του και βάλε αυτούς του crypto. Πιθανότατα θα δουλέψει. Αν όχι, να θυμάσαι ότι ξεφορτώνεσαι μάλλον το χειρότερο modem
-
Σχετικά με συστήματα ψύξης για λαπτοπ...
Εχω ένα innovator με 12άρα οθόνη το οποίο ειδικά τώρα με τις ζέστες ανεβάζει πολύ εύκολα θερμοκρασία (βασικά ζεματάει ολόκληρο) με αποτέλεσμα πολύ συχνα να σβήνει κιόλας....
Απ'οτι βλέπω υπάρχουν διάφορα συστήματα ψύξης, άλλα που απλώς ανασηκώνουν τη βάση του υπολογιστή για να παίρνει αέρα από κάτω (κλάιν μάιν), άλλα με ανεμιστήρες... πέτυχα και κάποια άλλα περίεργα όπως αυτό το οποίο μάλλον δε μου κάνει γιατί το συγκεκριμένο μηχανάκι θα πρέπει να δουλεύει αρκετές ώρες την ημέρα.
Οπότε μοιραία πάμε στα ανεμιστηροειδή. Εχει να προτείνει κανείς κάτι δοκιμασμένο και αποτελεσματικό;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Σχετικά με συστήματα ψύξης για λαπτοπ...Εχω ένα innovator με 12άρα οθόνη το οποίο ειδικά τώρα με τις ζέστες ανεβάζει πολύ εύκολα θερμοκρασία (βασικά ζεματάει ολόκληρο) με αποτέλεσμα πολύ συχνα να σβήνει κιόλας....
Απ'οτι βλέπω υπάρχουν διάφορα συστήματα ψύξης, άλλα που απλώς ανασηκώνουν τη βάση του υπολογιστή για να παίρνει αέρα από κάτω (κλάιν μάιν), άλλα με ανεμιστήρες... πέτυχα και κάποια άλλα περίεργα όπως αυτό το οποίο μάλλον δε μου κάνει γιατί το συγκεκριμένο μηχανάκι θα πρέπει να δουλεύει αρκετές ώρες την ημέρα.
Οπότε μοιραία πάμε στα ανεμιστηροειδή. Εχει να προτείνει κανείς κάτι δοκιμασμένο και αποτελεσματικό;
Έχω ακούσει οτι αυτά είναι καλά
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808019
αλλα η τιμή δεν είναι και τόσο cool -
Σήμερα έφερα το PC στους τεχνικούς της εταιρείας μου.
Το καλώδιο τροφοδοσίας του σκληρού ήταν ξεκουμπωμένο. Γι' αυτό δεν τον έβλεπε το σύστημα.
Πέραν αυτού όμως.....το PC δούλευε κανονικά. Συνδέθηκε μάλιστα και σε ασύρματο δίκτυο κανονικά!
Είτε το ξεκούμπωμα της φίσας του τροφοδοτικού είχε αποτέλεσμα. Είτε εφαρμόστηκε ο νόμος που λέει ότι όταν πας στον μηχανικό σταματάει και η βλάβη!!!
Θα πάω σπίτι να ξαναδοκιμάσω το βράδυ!!!
-
.. ρεζιλι μας εκανες!!!
-
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.. ρεζιλι μας εκανες!!!+τα GB του σκληρου!!
-
και υστερα δηλαδη κραζουμε τους αμερικανους που ξεκινανε ολα τα manual λεγοντας 'Βεβαιωθειτε οτι ειναι στην πριζα'
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.. ρεζιλι μας εκανες!!! -
Μπα, αυτό είναι από τα πλέον συνηθισμένα pebkac
-
Μην τους ακούς Κούκο μου, τα καλώδια SATA βγαίνουν πολύ εύκολα, γι' αυτό την πάτησες! Ααααχχχχ στα χρόνια μας, με τα IDE , θυμάσαι Κούκο μου;
Ένα σκασμό Πισιά άλλαξα, καλώδιο δεν είχε βγει! Δεν τα φτιάχνουν πια όπως κάποτε!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]