-
Δεν νομίζω να είναι θέμα πισιού...
Ούτε στον σταθερό, ούτε στο eee, ούτε καν στο kaiser δεν παίζει.
Και ο γείτονας έχει κλείσει το ρούτερ του. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://www.linksload.comΞέρω γω; Το ρούτερ μου μυρίζει, αλλά δεν άλλαξα τπτ ρυθμίσεις τελευταία για να σταματήσει να μου παίζει.
εμένα ΔΕΝ ανοίγει επίσης
-
Έσιαξε μετά από hard reset στο ρούτερ και απειλή με την βαριοπούλα. Δεν ξέρω τι απέδωσε όμως...
-
προφανως η βαριοπουλα....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έσιαξε μετά από hard reset στο ρούτερ και απειλή με την βαριοπούλα. Δεν ξέρω τι απέδωσε όμως...Τυχαιο που και εσυ και ο Σαββας εχετε Οτε;
-
Μετά από το εμπρηστικό ποστ του κυρίου επάνω ξαναδοκίμασα, τώρα άνοιξε. Κάποιο ζόρι έφαγε το σαιτ προφανώς.
-
Το site εφταιγε.
-
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ελα και εσυ στην σκοτεινη πλευρα.....θα σκασω αν εσυ και ο corsair δεν παρετε Μακ
Εγω δεσμευομαι δημοσιως για ενα Macbook 13αρι καποια στιγμη μεταξυ Φεβρουαριου-Μαρτιου Ετσι θα γινω premium και θα καταδεχτει επιτελους ο Λαππας να μου μιλησει
-
Κάνε τέτοια κίνηση και θα φας μαύρο από εμένα και το 4ΤΦ Βορείου Ελλάδος.
-
Βεντούζα ταλάκα.. Όταν στα λεγα εγώ..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάνε τέτοια κίνηση και θα φας μαύρο από εμένα και το 4ΤΦ Βορείου Ελλάδος.Μμμμμ μαυροοοοο Θα φερεις και τιποτα μανιταρια?
-
brownies...
Τα μανιτάρια τα φέρνει ο Λεωνίδας.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάνε τέτοια κίνηση και θα φας μαύρο από εμένα και το 4ΤΦ Βορείου Ελλάδος.και ενα 15.4 για μενα pleaseeeeeeeee
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ελα και εσυ στην σκοτεινη πλευρα.....
θα σκασω αν εσυ και ο corsair δεν παρετε Μακ
Εγω δεσμευομαι δημοσιως για ενα Macbook 13αρι καποια στιγμη μεταξυ Φεβρουαριου-Μαρτιου Ετσι θα γινω premium και θα καταδεχτει επιτελους ο Λαππας να μου μιλησει
μακβουκ, διάμονδ, λάντσια δέλτα φουλ έχτρα, ο δρόμος προς τον πάτο είναι ανοιχτός...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Κάνε τέτοια κίνηση και θα φας μαύρο από εμένα και το 4ΤΦ Βορείου Ελλάδος.
και ενα 15.4 για μενα pleaseeeeeeeee
μαύρο και στους 2
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
μακβουκ, διάμονδ, λάντσια δέλτα φουλ έχτρα, ο δρόμος προς τον πάτο είναι ανοιχτός...
(πλάκα-πλάκα, το pro το ζαχαρώνω κι εγώ, lately, αλλά δεν...)
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Από τότε που μου την είπες για τα ακουστικά είσαι καμένο χαρτί.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Από τότε που μου την είπες για τα ακουστικά είσαι καμένο χαρτί.
αμα παρω και μια 325 θα ξεθυμωσεις? ε φανταστικε Λαππακο?
-
για τα ακουστικα ειχε δικιο ο Χρήστος Λάππας .Δεν ειναι υπερβολη με audiophile κριτηρια να δαπανησεις και 300 και 500 ευρω,εφοσον η αξια του προιοντος που αγοραζεις ανταποκρινεται στο κοστος του
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]