-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θεός δεν είμαι ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΜΑΤ
Το 95% των προβλημάτων ειδικά στην αρχή τα έλυσα μόνος μου.
Λειτουργικό να αυτοδιδάσκεσαι και να μαθαίνεις το pc στην ουσία του,μεγάλη υπόθεσηΒρε μακαρι να τα καταφερεις αλλα μην κοροιδευεις καποιους που δεν γουσταρουν να ασχοληθουν παραπανω.Δεν ειναι ολοι ικανοι και προθυμοι και με αρκετο χρονο να τα φτιαχνουν ολα μονοι τους.
ΤΠΤ δεν είναι Βασίλη,πίστεψέ με,όλα μια ιδέα,έτσι έλεγα κι εγώ,έβλεπα linux κι ελεγα τα απειρα μέχρι που αγανάκτησα στην κυριολεξία και τα έβαλα από ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ και τελικά σώθηκα.
Μέσα σε 4 μήνες έμαθα πολύ περισσότερα από οτι σε 10 χρόνια με wind σε επίπεδο υπολογιστών όσο κι αν σου φαίνετε παράξενο.
Σε όσους φίλους έβαλα linux έπαθαν ταράκουλο και δεν ξαναγυρνάνε πίσω.
Απλά το εχει διαφορά το καθεστώς η μάζα,αδιαφορώ όμως το τι επιλέγει η πλειοψηφεία.
Μου αρέσει ΠΧ ο ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΣ ΗΧΟΣ και τον θεωρω ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ.
Η μάζα επιλέγει ψηφιακά.............ας πρόσεχε
Ελπίζω να κατάλαβες τη φιλοσοφία μου. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Μακη, δοκιμασε και MS-DOS. Κατα προτιμηση την εκδοση 3.1
Πολυ σταθερο, δε θα εχεις κανενα προβλημα με drivers.Εκει να δεις 'τροχισμα'....
εσύ θες τρόχισμα να μην πω που
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πολυ σταθερο, δε θα εχεις κανενα προβλημα με drivers.Εκει να δεις 'τροχισμα'....
5 ολοκληρα λεπτα για να απαντησεις!
Εκανα 2-3 reload.
Εχεις χασει τη φορμα σου καρντασι...
Μηπως δεν τροχιζεσαι αρκετα?Που θελω τροχισμα ρε? Στο 8==> μου... ?
Υ.Γ.
Γιατι εχεις φαει κολλημα με Ubuntu?
Το Mandriva το δοκιμασες? -
Εκανα 2-3 reload.
Υ.Γ.
Το Mandriva το δοκιμασες?μαγειρεύουμε κι όλας
-
Aντε καλη ορεξη...
-
:lol:Aντε καλη ορεξη...
φχαριστώ ρε,έλα να σε φιλέψουμε
Πα να τα βγαλω για φαι,θα σε ξηγησω μετά εγω -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εκανα 2-3 reload.
Υ.Γ.
Το Mandriva το δοκιμασες?μαγειρεύουμε κι όλας
KAI νοικοκυρόπαιδο....ΚΑΙ λινουξάς ....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
KAI νοικοκυρόπαιδο....ΚΑΙ λινουξάς ....
φφφφφφφφφφφφφ
έσκασα απ το φαί.....πατάτα στο φούρνο με μπριζόλα και κοκκινο κρασί
Μη λέτε και πολλά τώρα δεν έχω και πολλή όρεξη
-
ωραιο φαγητο....
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Οι αλκαλικές μπαταρίες επαναφορτίζονται άλλες 5-6 φορές με το φαινόμενο μνήμης να εμφανίζεται βέβαια με γρήγορους ρυθμούς. Ως μέγας ματζίρης που είμαι το κάνω συστηματικά αν και κατά βάση χρησιμοποιώ κανονικές επαναφορτιζόμενες.
Το ερώτημα είναι πόσο επικίνδυνο είναι αυτο; Μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κανένα παρατράγουδο, ούτε διαρροή υγρών, ούτε τπτ τέτοιο. Ρισκάρω πολύ για λίγα ευρώ;Να τις φορτίζεις στο μπαλκόνι γιατί αν σκάσουν θα κάνουν το δωμάτιο χάλια. Επίσης ΠΑΝΤΑ χάνουν υγρά και λερώνουν τον φορτιστή, μπορεί να λερώνουν και τις συσκευές που τις χρησιμοποιείς.
Οι επαναφορτιζόμενες είναι ΦΘΗΝΕΣ.
(αν δεν έχεις αγοράσει τα τελευταία 10 χρόνια)Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά αν τσεκάρεις ότι δεν ζεσταίνονται πολύ, για να είναι επίφοβες για φωτιά, μετά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αφού είναι σπάνιο να βγάλουν υγρά! Τώρα κάτι κινέζικες δεν ξέρω...
-
στο skype παω να παρω έναν αριθμό τηλεφώνου, και λέει πως δεν είναι έγκυρος, γιατί δεν υπάρχει ή δεν είναι σωστός.
έλεγξα τα πάντα, αριθμούς, προθέματα, κτλ, αλλά τίποτα. μόνο σε αυτόν τον αριθμό το κάνει το κ$5λοπρόβλημα και δεν καλεί.
μέχρι σήμερα καλούσε κανονικότατα. έχετε ζήσει παρόποιο πρόβλημα? αν ναι, τί κάνατε?
-
Αν είναι της κοπέλας, μήπως το αποσυνέδεσε για να μην την βρίσκεις; Εναλλακτικά, αν είναι του παιδιού που το έδωσες προκαταβολή για την SLR από το mobile.de, τότε μάλλον πρέπει να βάλεις πρόθεμα χονολουλού, γιατί εκεί έχει πάει...
-
drdino LOOOOL
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα ησυχίας μου από αυτό το κριτς κριτς που είχα στις αρχές σε κάθε είδους ήχο στον σταθερό άρχισε πάλι να το κάνει. Μιλάμε για την ενσωματωμένη κάρτα ήχου του κ@λου σε Asus P5B μητρική. Eχω περάσει κάθε νέο drivers της. Εχω ελέγξει τα ηχεία ...τίποτις.
Να πάω σε μία ξεχωριστή κάρτα ήχου; Ούτως ή άλλως φτηνές είναι. Δεν μπορώ χωρίς μουσική να κάτσω. Και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΚΡΙΤΣΙ ΚΡΙΤΣΙ μου σπασε τα νεύρα!!!
-
Ρε μήπως έχεις κανέναν ποντικό στο κουτί;
Είσαι σίγουρος πως φταίει η κάρτα ήχου; Δοκίμασες πχ με ακουστικά και ακούγεται πάλι το ίδιο; Μήπως την έχει ακούσει το jack της όπου συνδέεις τα ηχεία;
-
Ναι κ με τα ακουστικά το κάνει. Τα ηχεία τα δοκίμασα αλλού κ δουλεύουν μια χαρά. Το κάνει από την αρχή που το πήρα. Αλλά για κανα 3-4μηνο είχε σταματήσει εντελώς.
Καλά θα αγοράσω άλλη κ. ήχου....δεν κάθομαι να το ψειρίσω για 20 ευρά.
ΕDIT: παρήγγειλα αυτή τελικά ...φτηνή γιατί ζούμε και σε χαλεπούς καιρούς http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=14257&nav=3 ...να ηρεμήσουν τα αυτάκια μου.
-
δοκίμασε να απενεργοποιήσεις κάποια είσοδο/έξοδο μήπως φταίει κάτι. συνήθως το line in φταίει για τα παράσιτα ακόμα κι αν δεν έχεις συνδέσει κάτι. Αν δεν είναι αυτό κοίτα τα front audio connectors
-
oχι το έκανα από την πρώτη φορά που μου είχε βγάλει το παράσιτο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ έχω μια τετραετία που παράτησα το winamp, και δεν το μετάνοιωσα
Εγώ δεν μπορώ να τον αφήσω, είναι πολύ βολικός.
+1! Έχω μια παλιά ελαφριά έκδοση, 'αγορασμένη' και δεν την αλλάζω..
-
Ωραίες εποχές! >pkunzip .......................................................
10 m εντολή και τώρα κλικ ==> extract here...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
oχι το έκανα από την πρώτη φορά που μου είχε βγάλει το παράσιτο.δοκίμασες να ρίξεις λίγο:
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]