-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εγώ έχω μια τετραετία που παράτησα το winamp, και δεν το μετάνοιωσα
Εγώ δεν μπορώ να τον αφήσω, είναι πολύ βολικός.
+1! Έχω μια παλιά ελαφριά έκδοση, 'αγορασμένη' και δεν την αλλάζω..
http://www.oldversion.com/program.php?n=winamp
Η 2,95 είναι πανάλαφρη, δωρεάν φυσικά και κάνει αυτό που πρέπει. Παίζει μουσική και φτιάχνει μουσικές λίστες. -
αυτήν έχω
-
Την περασμένη βδομάδα τσίμπισα ένα 1000άρι on-line UPS δεύτερο χέρι, οι μπαταρίες του οποίου δεν κρατάνε πλέον και πολύ. Έχει 4 των 12V-4Ah συνδεδεμένες στη σειρά (~50V), οπότε δεν παίζει να του βάλω μπαταρία αυτοκινήτου όπως έκανα με το άλλο που έχω (που κρατάει κάτι αιώνες, τώρα, αλλά δε δίνει πάνω από 450W max και με όλα όσα του έχω συνδέσει επάνω τα βρίσκει σκούρα αν τύχει και ζορίζω τo PC με τίποτα 3D). Θέλω να βρω, λοιπόν, τίποτα φθηνές 12-βολτες με καλή χωρητικότητα (>10Ah) να του βάλω (εξωτερικά, όπως στο άλλο) να κρατάει αρκετή ώρα. Καμιά ιδέα?
Το άλλο που ψάχνω είναι κανένα καλό σοφτουερικό για να κλωνοποιώ δίσκους SATA με NTFS (είτε μέσα από Windows είτε με κάποιο boot disc). Θυμάμαι ότι είχαν αναφερθεί κάποια παλιότερα σε αυτό το thread....
-
Acronis Disk Director
-
Πόσα Αh χρειάζεσαι; Υπάρχουν 12V με διάφορα Α, οπότε θα μπορούσε να φτάνει και μία... Αλλιώς, παίζει να σου κάνουν και από μηχανάκια, που είναι πάλι 12V, αλλά είναι μικρότερες σε μέγεθος και με λιγότερα Amperes.
-
Τις τελευταιες μερες το YouTube καθυστερει να κατεβασει τα βιντεο που επιλεγω να δω.
Η συνδεση μου ειναι μια χαρα. Μηπως γνωριζετε πιθανες αιτιες ??????
-
Κύριοι έρχεται σιγά σιγά η αντικατάσταση του παρόντος υπολογιστή.
Έτσι είμαι σε σκέψεις, μια από αυτές έχει να κάνει με μετάβαση δευτέρου βαθμού. Δηλαδή και υπολογιστή αλλά και λειτουργικού. Λέω να πάω στο παρακάτω: Apple iMac MA323GR/AΠοια είναι η γνώμη σας;
Πιο πολύ για επεξεργασίας εικόνας / video αλλά και για γενική χρήση.
Να αναφέρω ότι δεν μπορώ τα πολλά πολλά καλώδια και γενικά είμαι φαν της μίνιμαλ κατάστασης.Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Την περασμένη βδομάδα τσίμπισα ένα 1000άρι on-line UPS δεύτερο χέρι, οι μπαταρίες του οποίου δεν κρατάνε πλέον και πολύ. Έχει 4 των 12V-4Ah συνδεδεμένες στη σειρά (~50V), οπότε δεν παίζει να του βάλω μπαταρία αυτοκινήτου όπως έκανα με το άλλο που έχω (που κρατάει κάτι αιώνες, τώρα, αλλά δε δίνει πάνω από 450W max και με όλα όσα του έχω συνδέσει επάνω τα βρίσκει σκούρα αν τύχει και ζορίζω τo PC με τίποτα 3D). Θέλω να βρω, λοιπόν, τίποτα φθηνές 12-βολτες με καλή χωρητικότητα (>10Ah) να του βάλω (εξωτερικά, όπως στο άλλο) να κρατάει αρκετή ώρα. Καμιά ιδέα?Μπαταρίες που χρησιμοποιούν σε συναγερμούς, νομίζω είναι παρόμοιες με αυτές που έχεις.
Ψάξε κάποιο μαγαζί που έχει αυτές:
http://www.batteryweb.com/toyo.cfm -
Ο χρήστης FUN έγραψε:
Τις τελευταιες μερες το YouTube καθυστερει να κατεβασει τα βιντεο που επιλεγω να δω.Η συνδεση μου ειναι μια χαρα. Μηπως γνωριζετε πιθανες αιτιες ??????
μήπως έχεις το Kaspersky Antivirus?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τις τελευταιες μερες το YouTube καθυστερει να κατεβασει τα βιντεο που επιλεγω να δω.
Η συνδεση μου ειναι μια χαρα. Μηπως γνωριζετε πιθανες αιτιες ??????
μήπως έχεις το Kaspersky Antivirus?
Ναι. Αυτο εχω. Λες αυτο να φταιει ????
-
Aυτό σκανάρει και γενικά καθυστερεί...πέτα το να ησυχάσεις, το ίδιο είχα πάθει πριν καιρό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aυτό σκανάρει και γενικά καθυστερεί...πέτα το να ησυχάσεις, το ίδιο είχα πάθει πριν καιρό.Θα το απενεργοποιησω να δω τι παιζεται, αλλα οχι και να το πεταξω.
Πρεπει να ειναι μακραν το καλυτερο αυτη την στιγμη.
Ευχαριστω φιλε μου.
-
Οπως θες....πάντως τρώει πολλούς πόρους. Τέτοια ασφάλεια να την βράσω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ έχω μια τετραετία που παράτησα το winamp, και δεν το μετάνοιωσα
Εγώ δεν μπορώ να τον αφήσω, είναι πολύ βολικός.
+1! Έχω μια παλιά ελαφριά έκδοση, 'αγορασμένη' και δεν την αλλάζω..
http://www.oldversion.com/program.php?n=winamp' target='_blank
Η 2,95 είναι πανάλαφρη, δωρεάν φυσικά και κάνει αυτό που πρέπει. Παίζει μουσική και φτιάχνει μουσικές λίστες.Την έχω και γω την παλιά version. Ελα όμως που καλόμαθα και ήθελα τους ελληνικούς τίτλους να γράφονται με ελληνικούς χαρακτήρες! (οπότε ήθελα υποστήριξη Unicode).
(Βέβαια, το virtual DJ εξακολουθεί να αγνοεί τα tags με ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά δεν μπορώ να τα έχω όλα.) -
Παίδες, έχετε να προτείνετε κανά αξιόλογο ηχείο για τον υπολογιστή; Αρκούν τα ηχεία ή θα πρέπει να πάρω και ενισχυτή; Πείτε και κανά κόστος στο περίπου, αν γνωρίζετε.
-
Τι οροφή έχεις (σε €€€, μην μου πεις γυψοσανίδα );
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Παίδες, έχετε να προτείνετε κανά αξιόλογο ηχείο για τον υπολογιστή; Αρκούν τα ηχεία ή θα πρέπει να πάρω και ενισχυτή; Πείτε και κανά κόστος στο περίπου, αν γνωρίζετε.Αν θες κατι να γρατσουναει... παρε οτι ναναι. Αν θες να ακους σωστα μουσικη, πας για ενισχυτη+ηχεια .- Φυσικα υπάρχει ουσιαστικη δδιαφορα. Μιας και τα τενεκεδοηχεια πάνε 50-150 ευρω... και η λίγο ποιο συμπαθητικη κατηγορια ενος φτηνου συστηματος ηχειων + ενισχυτη θελουν κανα 500αρικο.
-
βρε corsair σου χαρίζω ενα Macbook Pro το παιρνεις....?
καμμια καλη θηκη εχουμε για ΜΒΡ?
να είναι δοκιμασμένη και να μην γρατζουνάει το αλουμίνιο... -
Έχω αυτή. Την είχα πάρει 40κάτι € από το FNAC και με έχει βολέψει αφάνταστα.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Acronis Disk DirectorΜήπως είχες στο μυαλό σου το Acronis True Image και έγραψες 'Disk Director' (για κλωνοποίηση, που ήταν η ερώτηση) ή το D.D. κάνει ό,τι κάνει και το άλλο κι ακόμα περισσότερα?...
Πόσα Αh χρειάζεσαι; Υπάρχουν 12V με διάφορα Α, οπότε θα μπορούσε να φτάνει και μία... Αλλιώς, παίζει να σου κάνουν και από μηχανάκια, που είναι πάλι 12V, αλλά είναι μικρότερες σε μέγεθος και με λιγότερα Amperes.
Την περασμένη βδομάδα τσίμπισα ένα 1000άρι on-line UPS δεύτερο χέρι, οι μπαταρίες του οποίου δεν κρατάνε πλέον και πολύ. Έχει 4 των 12V-4Ah συνδεδεμένες στη σειρά (~50V), οπότε δεν παίζει να του βάλω μπαταρία αυτοκινήτου όπως έκανα με το άλλο που έχω (που κρατάει κάτι αιώνες, τώρα, αλλά δε δίνει πάνω από 450W max και με όλα όσα του έχω συνδέσει επάνω τα βρίσκει σκούρα αν τύχει και ζορίζω τo PC με τίποτα 3D). Θέλω να βρω, λοιπόν, τίποτα φθηνές 12-βολτες με καλή χωρητικότητα (>10Ah) να του βάλω (εξωτερικά, όπως στο άλλο) να κρατάει αρκετή ώρα. Καμιά ιδέα?
Μπαταρίες που χρησιμοποιούν σε συναγερμούς, νομίζω είναι παρόμοιες με αυτές που έχεις.
Ψάξε κάποιο μαγαζί που έχει αυτές:
http://www.batteryweb.com/toyo.cfmΕυχαριστώ. Το κσκό της υπόθεσης είναι ότι το συγκεκριμένο UPS δουλεύει με ~50V, οπότε θέλω 4 μπαταρίες 12V συνδεδεμένες στη σειρά. Οι κλασσικές που έχουν τα περισσότερα UPS και οι συναγερμοί σπιτιού (12V-7.2Ah) θα μου βγάλουν με πλήρες φορτίο από 20 ως 25 λεπτά στην καλύτερη (όταν είναι καινούριες) και θα κοστίσουν ένα 100ρικο περίπου (=25χ4) από κάποιον σαν το Γερμανό. Με αυτοκινήτου θα κρατάει κοντά στις 3 ώρες (αν έχουν αρκετά καλές καμπύλες εκφόρτισης) αλλά θα μου πάει ο κούκος αηδόνι (εντάξει, δε θέλω να δώσω και 200 ευρώ σε μπαταρίες!). Οπότε πρέπει να βρω ποιο είναι το καλύτερο value for money (σε κόστος αμπερώρας), και βλέπουμε...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]