-
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ με τον iliasp. Αν bootάρεις με το cd των Windows και επιλέξεις διόρθωση/repair νομίζω πως θα λυθεί το πρόβλημα και τα αρχεία θα μείνουν στη θέση τους.
Αλλά μάλλον αυτή τη δουλειά θα την κάνει ο μάστορας και δεν θα γλιτώσεις τα 30-40€ (δεν ξέρω πόσο θα σου ζητήσει).
-
corsair...
SanDisk to boost SSD write speeds by 100x
By Jose Vilches, TechSpot.com
Existing solid-state drives are fast, but the next generation of such drives could perform up to 100 times faster thanks to a new flash file system developed by SanDisk. Dubbed ExtremeFFS, the new technology would improve random write speeds by using a page-based algorithm that avoids tying the logical location of data on the drive to its physical space.
Instead, when data needs to be written, the drive will merely file it away based on where it would be most convenient and efficient location on the drive, all while taking into account the user’s own habits. The result is an improvement in random write performance as well as in overall endurance. SanDisk hasn't announced any products that will carry the technology yet, but expects to begin shipping them sometime next year.
-
Q:
Ξέρει κανείς για κάποιο media player που λέγεται foob 2000 ή κάτι τέτοιο?
( το όνομα είναι μάλλον λάθος, γιατί το γουγλισμα δεν αποδίδει....)
THNXS! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το laptop μου μετά από 2 χρόνια και 8 μήνες παρουσίασε πρόβλημα στη φόρτιση της μπαταρίας. Άλλαξα τροφοδοτικό και μπαταρία αλλά και πάλι δεν την φορτίζει. Έτσι το λειτουργώ μόνο με καλώδιο.Είμαι λοιπόν έτοιμος για αγορά νέου και η πρώτη μου επιλογή είναι αυτή: Toshiba Tecra A10-11M
Προϋπόθεση η στιβαρότητα και τα Win XP. Είναι όλη η δουλειά μου μέσα και δουλεύει πάνω από 14 ώρες τη μέρα ενώ είναι στο δρόμο καθημερινά.
Τι λέτε? Αν υπάρχει άλλη πρόταση, δεκτή.το παράγγειλα
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Q:
THNXS!foobar2k: http://www.foobar2000.org/. Εξαιρετικός, συνιστάται ανεπιφύλακτα
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Q:
THNXS!foobar2k: http://www.foobar2000.org/. Εξαιρετικός, συνιστάται ανεπιφύλακτα
Σταυρο, ευχαριστώ πολύ!
(Βλέπεις ο Winamp είχε αρχίσει να γίνεται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ εκνευριστικός -και ασταθής, ενιότε.... ) -
Εγώ έχω μια τετραετία που παράτησα το winamp, και δεν το μετάνοιωσα
-
Εγώ έχω μια τετραετία που παράτησα το winamp, και δεν το μετάνοιωσαΣωστά.... τότε περίπου δεν ήταν που έγινε 'AOL- winamp'? (κοινώς το *** και ψόφησε...)
-
Οι αλκαλικές μπαταρίες επαναφορτίζονται άλλες 5-6 φορές με το φαινόμενο μνήμης να εμφανίζεται βέβαια με γρήγορους ρυθμούς. Ως μέγας ματζίρης που είμαι το κάνω συστηματικά αν και κατά βάση χρησιμοποιώ κανονικές επαναφορτιζόμενες.
Το ερώτημα είναι πόσο επικίνδυνο είναι αυτο; Μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κανένα παρατράγουδο, ούτε διαρροή υγρών, ούτε τπτ τέτοιο. Ρισκάρω πολύ για λίγα ευρώ; -
Any suggestions για pico pc?
-
Εγώ έχω μια τετραετία που παράτησα το winamp, και δεν το μετάνοιωσαΕγώ δεν μπορώ να τον αφήσω, είναι πολύ βολικός.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ έχω μια τετραετία που παράτησα το winamp, και δεν το μετάνοιωσα
Εγώ δεν μπορώ να τον αφήσω, είναι πολύ βολικός.
+1
Mόνο στο eee έχω τον media player classic για όλα και στο PDA τον core...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Οι αλκαλικές μπαταρίες επαναφορτίζονται άλλες 5-6 φορές με το φαινόμενο μνήμης να εμφανίζεται βέβαια με γρήγορους ρυθμούς. Ως μέγας ματζίρης που είμαι το κάνω συστηματικά αν και κατά βάση χρησιμοποιώ κανονικές επαναφορτιζόμενες.
Το ερώτημα είναι πόσο επικίνδυνο είναι αυτο; Μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κανένα παρατράγουδο, ούτε διαρροή υγρών, ούτε τπτ τέτοιο. Ρισκάρω πολύ για λίγα ευρώ;Να τις φορτίζεις στο μπαλκόνι γιατί αν σκάσουν θα κάνουν το δωμάτιο χάλια. Επίσης ΠΑΝΤΑ χάνουν υγρά και λερώνουν τον φορτιστή, μπορεί να λερώνουν και τις συσκευές που τις χρησιμοποιείς.
Οι επαναφορτιζόμενες είναι ΦΘΗΝΕΣ.
(αν δεν έχεις αγοράσει τα τελευταία 10 χρόνια) -
η αδερφη μου που το εκανε (εν αγνοια της) ηταν αρκετα τυχερη ωστε να μη σκασουν, αλλα κατεστρεψαν τον φορτιστη απο τα υγρα που ειχαν βγαλει...
-
Σε κανονική λειτουργία στο eee ανάβουν αυτά τα 2 λαμπάκια, το ένα πράσινο λειτουργίας και το μπλε wifi.
Οταν όμως το σβήνω μέσα από το ubuntu που φοράω το πράσινο λαμπάκι δεν σβήνει!! Στα XP έσβηνε. Τι μπορεί να φταίει; Κάτι παίζει με το λίνουξ 110%. Αναγκάζομαι να το σβήνω μετά από τον διακόπτη.
(το έβαλα και στο λινουξ τοπικ)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Any suggestions για pico pc?eeebox;
Αλλιώς, αγοράζεις τεμάχια, με βάση μια μητρική VIA EPIA ή Intel Atom και το συναρμολογείς μόνος σου. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σε κανονική λειτουργία στο eee ανάβουν αυτά τα 2 λαμπάκια, το ένα πράσινο λειτουργίας και το μπλε wifi.Οταν όμως το σβήνω μέσα από το ubuntu που φοράω το πράσινο λαμπάκι δεν σβήνει!! Στα XP έσβηνε. Τι μπορεί να φταίει; Κάτι παίζει με το λίνουξ 110%. Αναγκάζομαι να το σβήνω μετά από τον διακόπτη.
(το έβαλα και στο λινουξ τοπικ)
Χμμμμ... Δύσκολο πρόβλημα, αλλά υπάρχει λύση.
Βάλε XP, άντε!!
-
Και ενα κομματι μαυρη ταινια θα κανει δουλεια
-
καλά στα τέτοια μου .... κουβέντα να γίνεται
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]