-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
http://www.macephemera.gr/e107_files/public/1204282477_372_FT421095_apple-vs-dell.jpg -
BTW, δεν με λέτε, αντιπαθητικοί παραθυράκηδες, απόψε μπορείτε να μπείτε κανονικά στο facebook; Εμένα με πετάει έξω και μου βγάζει το μήνυμα 'your session has timed out'.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά πρέπει να απαντήσω σε μια μικρή, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα ψυχή που έγραψε κάτι στον τοίχο μου και δεν μπορώ.
-
Ναι μπορουμε!!!
-
Φοκ οφ εντ ντάη.
(Σοβαρά μιλάς; )
-
Κανονικότατα...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Φοκ οφ εντ ντάη.(Σοβαρά μιλάς; )
Δεν ξερω ,δεν εχω ανακατευτει με το φατσοβιβλιο!
-
Με αφήνει να κάνω log-in, αλλά με το που προσπαθώ να γράψω κάτι στον τοίχο μου, με πετάει έξω.
Κρίμα, δεν θα 'παίξουμε' απόψε.
-
Μηπως τον εβαψαν και δεν εχει στεγνωσει ακομα;
-
Νταξ τώρα, έφτιαξε μόνο του.
Αναφορικά με το iMac τώρα, το ίδιο ακριβώς δεν θα συνέβαινε αν είχατε laptop και χάλαγε η webcam; Θα μου πεις, γιαυτό προτιμάμε desktop με διαφορετικά κομμάτια και καλώδια αρκετά για να κρεμάσεις τους 300 της βουλής. ΟΚ, το σέβομαι σαν νοοτροπία.
-
:lol:BTW, δεν με λέτε, αντιπαθητικοί παραθυράκηδες, απόψε μπορείτε να μπείτε κανονικά στο facebook; Εμένα με πετάει έξω και μου βγάζει το μήνυμα 'your session has timed out'.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά πρέπει να απαντήσω σε μια μικρή, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα ψυχή που έγραψε κάτι στον τοίχο μου και δεν μπορώ.
Με το Safari μπαινεις???
Κ εγω απο το iPod δεν μπορω να μπω... Αλλα με τα ΧΡ και το FireFox μια χαρα δουλευει
Μιας και με τα ΧΡ μπορω να μπω ... Θες να της μεταφερω κατι εγω;;;; -
Ναι, αλλά τώρα έφτιαξε. Κάποιο πρόβλημα στο f/b προφανώς.
-
κριμα....
δεν σε προλαβα με το εντιτ... -
Μιλάμε στο msn αυτή τη στιγμή.
-
:shifty:Μιλάμε στο msn αυτή τη στιγμή.
Φεϊσμπουκ, εμ-ες-εν, αππλ.... εισαι πολυ 'προχο' φιλε μου!
Πες μου εχεις και το αϊΦων-3Τζι να τρελαθω!! -
βρε....πολυ Apple Fan Boys βλεπω η μονο εγω και ο λαππας και ο corsair ειμαστε...?
εγω online πηρα και ενα αλλο Macbook 2.0 το νεο το αλουμινενιο για την αδερφη μου τιμη 1068Ε..
πολυ καλες τιμες σε ακαδημαικο επιπεδο...δυστυχως επειδη το δικο μου ειναι ΒΤΟ μαλλον αυτο θα ερθει πιο γρηγορα και φυσικα θα το χρησιμοποιησω εγω....
και ξεκολλατε με τα μηλα....δεν αξιζουν τιποτα.....
-
:shifty:Μιλάμε στο msn αυτή τη στιγμή.
Ax και να είναι η ψυχή κάποιος απο εδω μέσα
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
βρε....πολυ Apple Fan Boys βλεπω η μονο εγω και ο λαππας και ο corsair ειμαστε...?εγω online πηρα και ενα αλλο Macbook 2.0 το νεο το αλουμινενιο για την αδερφη μου τιμη 1068Ε..
πολυ καλες τιμες σε ακαδημαικο επιπεδο...δυστυχως επειδη το δικο μου ειναι ΒΤΟ μαλλον αυτο θα ερθει πιο γρηγορα και φυσικα θα το χρησιμοποιησω εγω....
και ξεκολλατε με τα μηλα....δεν αξιζουν τιποτα.....
Ο corsair apple zealot?
ΩΩωωωωωωωωωωωωωωωωωω τι του πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Φεϊσμπουκ, εμ-ες-εν, αππλ.... εισαι πολυ 'προχο' φιλε μου!
Πες μου εχεις και το αϊΦων-3Τζι να τρελαθω!!Εγώ επικοινωνώ μεσω του iChat, έτη φωτός πιο ωραίο interface.
Το iPhone έχω ξαναπεί ότι θα το αγοράσω ΜΟΝΟ όταν θα έχει Ελληνικά από την Voda και πέσουν οι τιμές στα επίπεδα των άλλων χωρών.
Ax και να είναι η ψυχή κάποιος απο εδω μέσα
Τι δουλειά έχουν οι μαθήτριες μου με τα fora αυτοκινήτων; Πιο πιθανό είναι να τις πετύχεις σε κανένα Cosmopolitan/Pink/Κατερίνα/17/Cover Girl κλπ forum.
Ο corsair apple zealot?
ΩΩωωωωωωωωωωωωωωωωωω τι του πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Για να μην έχει απαντήσει ακόμα ο Κουρσάρος, μάλλον έπαθε εγκεφαλικό.
-
-
:lol:BTW, δεν με λέτε, αντιπαθητικοί παραθυράκηδες, απόψε μπορείτε να μπείτε κανονικά στο facebook; Εμένα με πετάει έξω και μου βγάζει το μήνυμα 'your session has timed out'.
ετεροχρονισμένο ποστ:
Κι εμένα εκείνη την ώρα τα ίδια μου έκανε.
Τώρα δείχνει να έχει στρώσει.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]