-
Μπορείς να τους περάσεις και windows (αν ήμουν gamer αυτό θα έκανα).
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
κοιτα πως πεταγονται τα χρηματα...
στα 2000Ε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Macbook Pro....
ειδικα το νεο που υπαρχει περιπτωση με την 10.5.6 να χρησιμοποιει και τις δυο GPU dedicated+ integrated...
αν παρει υπολογιστη Windows να ετοιμαστει σε 5 μηνες απο τωρα να μην στοιχιζει ουτε 1200Ε σε μεταπωληση....
ειμαι περιεργος να δω πως συμπεριφερεται το νεο Macbook se games και οχι μονο.. ....
οι πρωτες κριτικες λενε οτι ειναι απιστευτα κρυο και δεν ζεσταινεται με τιποτα.
επισης λενε οτι εχει φοβερη οθονη.γαμωτο 2 εβδομαδες πρεπει να περιμενω για την παραδοση γιατι απλα γινεται Ο ΧΑΜΟΣ....
Ελλαδα υπαρχουν πουθενα?Απο παιχνιδια, τι υπαρχει για τα BigMac;;;
Απ οσο γνωριζω ειναι ελαχιστα και το σημαντικοτερο... Need For Speed για το ΜακΠρο δεν υπαρχει!!!!παιδες ξεκολλατε...
αν εχεις Μακ εχεις ταυτοχρονα και 2 λειτουργικα...
αν αυτο δεν ειναι καλο τοτε τι ειναι?
για να μην μιλησω για γενικα το τελειωμα φινιρισμα και ποιοτητα του Μακ...εγω επαιζα το NFS στο ΜΒΡ μου μια χαρα...παλια...
του ειχα βαλει δε Βιστα και τα χρησιμοποιουσα μονο για DC++ και Games.
στο μικρο οταν ερθει θα του βαλω τα ΧΡ και με την μια FIFA Soccer 09/
Assassin's Creed..και καποιο καλο με αυτοκινητακια καμμια ιδεα?.... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αν αυτο δεν ειναι καλο τοτε τι ειναι?Δύο λειτουργικά (os x, linux) χρησιμοποιούσα την ppc εποχή και πριν το πέρασμα σε intel, τώρα όποιος θέλει μπορεί και τρίτο (windows).
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
αν αυτο δεν ειναι καλο τοτε τι ειναι?Δύο λειτουργικά (os x, linux) χρησιμοποιούσα την ppc εποχή και πριν το πέρασμα σε intel, τώρα όποιος θέλει μπορεί και τρίτο (windows).
Γίνεται το τρίτο λειτουργικό να είναι beos;
-
Αν έχει drivers, γιατί όχι;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Αν έχει drivers, γιατί όχι;Αν δεν εχεις drivers, το τριτο λειτουργικο γινεται peos
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όχι βέβαια. Οι μνήμες για φορητούς υπολογιστές είναι ακριβές. Νομίζω ότι €74 για ένα ντιμάκι των 2 Gb είναι (ή τουλάχιστον ήταν πριν 10 μήνες) λογική τιμή.
Περίπου τότε είχα πάρει 2x1GB DDR2 SODIMMs (για φορητό δηλαδή) με 24 €...
Τα ντιμάκια του ενός Gb ήταν (και είναι) κάτω από την μισή τιμή από αυτά των 2.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554136 33 ευρώ
Crucial 1 ντιμάκι των 2 γίγα
-
Σημερινές τιμές λέμε, όχι πριν από 10 μήνες+.
Δες το αλλιώς, πριν από όχι και τόσο καιρό, τα φλασάκια των 8GB κόστιζαν πάνω από 100 ευρώ, τώρα μόνο 16.
-
Κι έτσι να ναι ο Σταύρος τον ίδιο καιρό πήρε με 24 ευρώ. Οσο και διαφορά να έχει επειδή είναι 2Χ1 (που δεν έχει αλλά λέμε τώρα) δεν δικαιολογείται καπέλο 50 (!!!!) ευρώ.
-
στα νεα Macbooks ειναι πολυ ευκολος ο τροπος με τον οποιο μπορει να αλλαξει καποιος το HD.
την επομενη εβδομαδα θα κανω ενα μικρο τεστακι σε ενα νεο Macbook 2.4Hhz με τον 128GB solid-state drive
κατι μου λεει οτι απλα θα ειναι ΤΡΕΛΑ γρηγορο....
αν πεσουν στο μελλον οι τιμες και αυξηθει και η χωρητικοτητα στα 256GB θα ηθελα πολυ να βαλω...
1.καταναλωση στην μπαταρια πολυ μικρη.
2.φοβερα πιο γρηγορο συστημα.
3.κανενα προβλημα με χτυπηματα αφου ο δισκος δεν εχει κινουμενα μερη.για να το δω και αυτο....
εχει καποιος συστημα με SSD?
-
Πάντως δεν έχω διαβάσει και πολύ ευνοϊκά σχόλια για τα SSD, σίγουρα δεν αξίζουν την εξωφρενική διαφορά στην τιμή. Αν τώρα αυτό αλλάξει, και πλησιάσουν αρκετά τους συμβατικούς σκληρούς, τότε το ξανασυζητάμε.
-
Ερωτηση:
Αγορασα εναν φορητο σκληρο 2,5 ιντσων,τον οποίο ομως δεν τον 'βλέπω' στο 'Ο υπολογιστης μου'.
χρειαζεται καποια διαδικασια για να λειτουργησει;
-
Σε XP δεν τον βλέπεις; Πήγαινε Πινακας ελέγχου->εργαλεία διαχείρισης->διαχειριση υπολογιστη->διαχειριση δισκων. Ούτε εκεί τον βγάζει;
-
Στους περισσότερους φορητούς, όταν συνδέονται, ανάβει ένα λαμπάκι. Αυτό συμβαίνει σε σένα?
Δοκίμασες να τον βάλεις σε άλλη USB? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε XP δεν τον βλέπεις; Πήγαινε Πινακας ελέγχου->εργαλεία διαχείρισης->διαχειριση υπολογιστη->διαχειριση δισκων. Ούτε εκεί τον βγάζει;Εδω τον βρισκω,αλλα μου λέει οτι 'δεν εχει εκχωρηθει'.Για πές παραπέρα.Πώς θα τον εκχωρησω;
εχει πάνω του και το 'απαγορευεται η διελευση' των σηματων του ΚΟΚ
και απο κατω λέει 'χωρις προετοιμασια'
-
Με δεξί κλικ το διαμόρφωση είναι επιλέξιμο;
-
Δηλαδή, δεν είναι φορμαρισμενος? (Unallocated space) ///
Αν είναι έτσι, 'δημιουργία διαμερίσματος' (create partition) και μετά format. -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Δηλαδή, δεν είναι φορμαρισμενος? (Unallocated space) ///
Αν είναι έτσι, 'δημιουργία διαμερίσματος' (create partition) και μετά format.Αυτο κανω,με τις οδηγιες ντιριντινου φυσικα.
Αργει πολύ να γινει,αλλα πιστευω να ειναι το τελος του προβλήματος και μετα να λειτουργησει κανονικα.
Θενκς πάντως για τη βοηθεια.
-
...Λοιπον
...Μια και πηρα φωριτο μιχανακι (Hope & Pray Pavilion με 15.4 οθωνη) σκεφτομαι να αφησω το Fujitsu Siemens Amilo M3438G να μπει σε καμια ντουλαπα και την θεση του να παρει αυτο το κουτι!
-αφου φυγουν τα κοκκινα καγκουρε και μπουν αχρωμα και αθορυβα ανεμιστηρακια (2χ92χλ 1χ120χλ)
Και μου γεννηθηκαν οι εξης αποριες...
Αυτα τα Western Digital VelociRaptor...αξιζουν;;;;
Ειναι με 16MB Cashe και στροφαρουν στις 10000 rpm.
Σκεφτομαι για το Λειτουργικο Συστημα να βαλω δυο 150αρηδες (δεν βγαινουν μικροτερα) σε RAID-Stripping
(150GBx2 - 10.000RpmX2 - 16MBCasheX2 ...Με ΧΡ ....θα μαμει το μηχανημα)Επισης, θελω γνωμη γι αυτα:
Asus Striker 2 Exteme
Intel Core 2 Quad 9550
Intel Core 2 Quad 8200
Asus TFT 22'' VK222H
Asus 9800 GT SVGA (PCI-Express, DDR3, 512MB) χ2 σε διαταξη SLI
EVGA 9800 GTX+ SVGA (PCI-Expess, DDR3, 512MB) χ2 σε διαταξη SLIΤο μιχανημα
Θα κατεβαζει 24/7
Θα παιζει NFS ProStreet & Undercover
Θα βλεπω ταινιες
Θα παιζει μουσικη
Θα κανω καμια δουλεια με το Office
Αυτα.... -
Η αργοπορία είναι φυσιολογική. Με σύνδεση USB, αν ο δίσκος σου είναι μεγαλούτσικος (πχ 500 Μ), τότε μπορεί να σου πάρει ίσα με 2 ώρες.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]