-
Για το πρώτο, πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του webmail. Πχ στο gmail, αφού συνδεθείς, πατάς Settings και Forwarding...
-
Ευχαριστώ Μάνο
Αν γνωρίζει κάποιος και το δεύτερο σκέλος της ερώτησης ας μου πει:)
Δεν εχω σύνδεση και δε μπορώ να βρω κάτι μόνος μου
(από wap δεν...οπότε χέλπ νιντιτ) -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Και πως γίνεται αυτόματη αποστολή τυποποιημένης απάντησης στα εισερχόμενα μας?Σε ορισμένα webmails υπάρχει η ρύθμιση 'vacation message', αυτόματη τυποποιημένη απάντηση σε όσα mail έρθουν, για περιπτώσεις μακράς απουσίας (π.χ.)
-
Ντάνκε Σταύρο ..
Άμεση ανταπόκριση .
-
ρε παιδιά τι έχει χειρότερο το asus eee 904hd απο το 901Linux και έχει 60 ευρώ φθηνότερα?
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
:yahoo:μολις τηλεφωνησα στον φιλο μου τον Jobs.....
ερχεται ενα Macbook 13,3' Aluminium 2.4GHz/320GB/Backlit keyboard/4GB DDR3 σε μια εβδομαδα απο σημερα...Άντε, με το καλό να σου έρθει. Πολύ ωραία τα καινούργια MB/MBP και ομολογώ ότι με γαργαλάει η τσέπη μου, αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω με κανένα τρόπο στον εαυτό μου ένα έξοδο 1800 ευρώ (- ότι πιάσει το παλιό μου) την στιγμή που αυτό που έχω τώρα δουλεύει τέλεια.
-
Το 904HD είναι ουσιαστικά ένα 1000αρι με 9αρα οθόνη και HDD.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οι υποτιτλοι φαινονται καλα ή ειναι μικροι?
Περνάς το καινουριο firmware και μετά έχει επιλογή στο μενού για το μεγεθος της γραμματοσειρας. Εγω δεν εχω προβλημα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και κατι αλλο.
μεχρι τι χωρητικοτητα usb stick διαβαζει?εγώ έχω 4GB και δεν εχει προβλημα. Το max δεν το γνωρίζω.
-
παιδια, καμμιά ακόμα προτασούλα για λαπτοπ 17αρι?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
παιδια, καμμιά ακόμα προτασούλα για** λαπτοπ 17αρι**?the ultimate oximoron
-
Αυτό τι είναι τότε; http://www.pcmag.com/article2/0,4149,544860,00.asp
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό τι είναι τότε; http://www.pcmag.com/article2/0,4149,544860,00.aspthe ultimate
@xenos
το συνδυασμό μικρό λαπτοπ συνδεμένο σε οθόνη τον έχεις σκεφτεί? -
Ψάχνω το φθηνότερο laptop με τις εξής μινιμούμ προδιαγραφές
- 15,4''
- 2GB Ram
- 160GB
- Win XP
Θέλω πολλά κομμάτια, για πείτε από που?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό τι είναι τότε; http://www.pcmag.com/article2/0,4149,544860,00.aspcompact desktop PC
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
compact desktop PCLaptop λέω...
-
sorry, δεν πήγαινε σε εσένα (έβαλα το quote που έπρεπε)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το 904HD είναι ουσιαστικά ένα 1000αρι με 9αρα οθόνη και HDD.Και Celeron αντί Atom (ουσιαστική διαφορά), μπαταρία 4 κελιών αντί 6 του 1000 και webcam vga αντί 1.3MPixel.
παιδια, καμμιά ακόμα προτασούλα για λαπτοπ 17αρι?
Στη σελ. 169 σου έχω προτείνει το Compaq 6820s, δεν ξέρω αν το είδες. Ποια είναι η γνώμη σου; Πιστεύω ότι είναι καλύτερο από εκείνο που κοιτούσες αρχικά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το 904HD είναι ουσιαστικά ένα 1000αρι με 9αρα οθόνη και HDD.Γεια σου ρε Κων/νε Asusολόγε
Θέλω μία SD καρτούλα για το Eee 701 μου κ μία θήκη που να κρεμιέται από τον ώμο, έχουμε κάτι να προτείνουμε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το 904HD είναι ουσιαστικά ένα 1000αρι με 9αρα οθόνη και HDD.
Γεια σου ρε Κων/νε Asusολόγε
Θέλω μία SD καρτούλα για το Eee 701 μου κ μία θήκη που να κρεμιέται από τον ώμο, έχουμε κάτι να προτείνουμε;
το χωράει
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]