-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σκεφτομαι να αγορασω μια ψηφιακη φωτογραφικη δίνω 250-300 €, θελω μια κομπακτ και οχι τις μεγαλες που αλλαζουν φακους κλπ. γενικα ειμαι φαν της σονι, αλλα καποιοι μου λενε για νικον (ή κανον δεν θυμαμαι) μιας και ειμαι ασχετος εσεις τι λετε?Θα παρεις μια Canon και θα ξεχασεις ολες τις αλλες
-
Τα ιδια λεει και ο ξεκουτιαρης ο κιριμης....ποια ρε παιδια ομως?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σκεφτομαι να αγορασω μια ψηφιακη φωτογραφικη δίνω 250-300 €, θελω μια κομπακτ και οχι τις μεγαλες που αλλαζουν φακους κλπ. γενικα ειμαι φαν της σονι, αλλα καποιοι μου λενε για νικον (ή κανον δεν θυμαμαι) μιας και ειμαι ασχετος εσεις τι λετε?
Θα παρεις μια Canon και θα ξεχασεις ολες τις αλλες
Προσεξε τωρα να δεις ποσο γιδι ειναι το σκυλι. Του λεω για Canon και του δειχνω μια με 8MP...και μου κανει 'ναι αλλα η Sony εχει 10'
Νταξ.... με εστειλε... εγω εκει παραιτηθηκα καθε προσπαθειας να του βαλω μυαλο...
-
Και όμως έτσι είναι ο μέσος καταναλωτής. Ακριβώς επειδή δεν ξέρει και πολλά από φωτογραφία, επηρεάζεται από την μόνη μετρήσιμη αξία που μπορεί να αναγνωρίσει, τον αριθμό των megapixels.
-
Και σε ζουμ και σε μεγκαπιξελ και σε οθονη και σε αλλο ενα που δεν θυμαμαι η σονι ηταν καλητερη (και 30 € ακριβοτερη) τι αλλο να συγκρινω ρε γμτ
-
Και σε ζουμ και σε μεγκαπιξελ και σε οθονη και σε αλλο ενα που δεν θυμαμαι η σονι ηταν καλητερη (και 30 € ακριβοτερη) τι αλλο να συγκρινω ρε γμτΒρε γιδοσκυλο... σου ειπα: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ!!!! Αμα ειναι ετσι παρε και φωτογραφικη Turbo-X
10MP με 10MP μπορεινα εχουν τρομακτικη διαφορα στον θορυβο, στα χρωματα... οπου θες.... Megapixel is irrelevant πλεον... Σημασια εχει η ποιοτητα αυτων!
-
Την ποιότητα φωτογραφίας και την ευκολία χρήσης. Θα συμφωνήσω πάντως ότι μια μεγάλη και καλή οθόνη είναι σημαντικός παράγοντας σε μια ψηφιακή compact, άλλωστε είναι και ο μόνος ουσιαστικός τρόπος να καδράρεις τα πλάνα σου.
Κοίτα στο dpreview μήπως έχει συγκριτικό αυτής που θέλεις να πάρεις με κάποια άλλη παραπλήσιας τιμής.
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Και σε ζουμ και σε μεγκαπιξελ και σε οθονη και σε αλλο ενα που δεν θυμαμαι η σονι ηταν καλητερη (και 30 € ακριβοτερη) τι αλλο να συγκρινω ρε γμτ
Βρε γιδοσκυλο... σου ειπα: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ!!!! Αμα ειναι ετσι παρε και φωτογραφικη Turbo-X
10MP με 10MP μπορεινα εχουν τρομακτικη διαφορα στον θορυβο, στα χρωματα... οπου θες.... Megapixel is irrelevant πλεον... Σημασια εχει η ποιοτητα αυτων!
Nαι, γιαυτό χαλβαδιάζεις την ντέλτα εσύ. Γιατί έχει καλύτερη μοκέτα στο πορτμαγκάζ.
Αμ πως. -
Ερώτημα:
Αξίζει να δώσεις παραπάνω χρήματα για να πάρεις DDR3 μνήμες ή δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές από τις DDR2;
Μιλάμε για desktop που αναμένεται να λειτουργεί για καμια 5ετία.
-
Σκεφτομαι να αγορασω μια ψηφιακη φωτογραφικη δίνω 250-300 €, θελω μια κομπακτ και οχι τις μεγαλες που αλλαζουν φακους κλπ. γενικα ειμαι φαν της σονι, αλλα καποιοι μου λενε για νικον (ή κανον δεν θυμαμαι) μιας και ειμαι ασχετος εσεις τι λετε?Ρίξε μια ματιά στην λίστα και πάρε 8 με 10 ΜPixels :
http://www.katerelos.gr/index.php?cPath ... =1&sort=3a -
Έχω μια χιλιάρα ευρά για νέο πισί... Τα 220 θα είναι η τιμονιέρα Logitech G25
Τι επεξεργαστή, τι κάρτα γραφικών, τι κ πόσο γρήγορη μνήμη (1ή2).
Θα είναι 90% παιχνιδοκατάσταση κ 10% επεξεργασία εικόνας, ότοκαντ 2007 κτλ...
Τι να πάρω? 'Γερό διπύρηνο' ή πιο 'χαλαρό τετραπύρηνο'? 4 GB μνήμη στανταρντ. Αλλά είναι σχεδόν επιτακτικά τα 1033 από τα 800 MHz?
Κάρτα γραφικών? Θέλω nvidia, δεν θέλω πολλά χαρακτηριστικά για σύνδεση σε τηλεοραση κτλ κτλ. 9600 ή 9800. 512 ΜΒ ή 1024? Τα παιχνίδια είναι σχεδόν αποκλειστικά 'ραλάκια'.. Μερικές σας προτάσεις θα μου λύσουν απορίες.
Βγάλετε από το 800άρι και 150 ευρά για οθόνη...
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Έχω μια χιλιάρα ευρά για νέο πισί...Ότι και να πάρεις σε έξι μήνες θα κάνει 500 ευρώ.
Η γνώμη μου είναι να κρατήσεις το πεντακοσάρικο και να πάρεις κάτι φθηνότερο,
πες ότι το πήρες πριν έξι μήνες. -
Μόλις μου κατέβηκε το SP3 για τα XP
-
.. N.M.T.
-
Μια γώμη γι αυτο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905290
αντιπρόταση που να μην ξεφεύγει? (17', 250hdd)
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μια γώμη γι αυτο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905290' target='_blankαντιπρόταση που να μην ξεφεύγει? (17', 250hdd)
Για τι δουλειά το θέλεις; Έχει πανάρχαιο επεξεργαστή, ανύπαρκτη κάρτα γραφικών κι ένα τεράστιο εργονομικό λάθος: το σχήμα του Enter, σε περίπτωση που είναι full-sized όπως στο ιταλικό πληκτρολόγιο.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μια γώμη γι αυτο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905290' target='_blank' target='_blank
Για τι δουλειά το θέλεις; Έχει πανάρχαιο επεξεργαστή, ανύπαρκτη κάρτα γραφικών κι ένα τεράστιο εργονομικό λάθος: το σχήμα του Enter, σε περίπτωση που είναι full-sized όπως στο ιταλικό πληκτρολόγιο.
Με έφτιαξες τωρα!
Θέλω επεξεργαστή, μνήμη και αν γίνεται 17'...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μια γώμη γι αυτο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905290' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Πανάρχαιος θα ήταν ένας ΡΙΙΙ mobile.
Αρχαίος ένας P4 desktop.
Παλιός ένας Pentium M.
Πότε ακριβώς πρόλαβε να αρχαιοποιηθεί ο dual core ????Και το διπλό ENTER είναι μια χαρά, ειδικά για όσους έχουν συνηθίσει από τα παλιά καλά XT πληκτρολόγια της ΙΒΜ.
Το μηχάνημα είναι μεγάλο και βαρύ, οπότε ακυρώνει την φορητότητα του και με 17άρα οθόνη θα πιάνει κάνα 2ωρο με το ζορι η αυτονομία της μπαταρίας του.
Τέλος, αν δεν παιζεις παιχνίδια η κάρτα γραφικών του μια χαρά είναι.
Απλά είναι desktop replacment και όχι φορητός.
Αν το δείς έτσι ίσως σε συμφέρει αν χρειάζεται να το κουβαλάς μια στο τόσο ή αν είσαι φοιτητής και πηγαινοέρχεσαι. (αλλιώς κοίτα για κανονικό desktop)
Σαν φορητό που θα το έχεις πάνω σου κάθε μέρα όμως, ξέχνα το, θα σε κουράσει... -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Canon Powershot SX110 ISεχει παρει καλυτερες κριτικες η SX100 IS και ειναι πιο φθηνη!
επισης για την τιμη κοιτα κατι σε κατερελο...
εχω παρει 2 μηχανες απο εκει και εχω μεινει ευχαριστημενος.
αυριο για ολους τους μηλαδες εχει ο φιλος μας ο Steve keynote....
αντε γιατι μετα τον αδικο χαμο του Pro αρκετα εμεινα με το Powerbook...
για να δουμε!!!!!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]