-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εχω το ESET NOD32 Antivirus 3.0 το οποιο ήταν 'τζαμπέ'
υπάρχει κάποιο άλλο παρόμοιο να εγκαταστησω???Μια βοήθεια βρε συντεκνοι!!!
Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus
http://www.free-av.com/en/download/index.html' target='_blank' target='_blank
Πραγματικα δωρεαν ,ελαφρυ και πολυ καλο ,εγω δεν εχω αντιμετωπίσει καποιο προβλημα με ιο εδω και παρα πολυ καιρο.οκ να το δοκιμασω αλλά δεν πρεπει να διαγράψω αυτο που έχω τώρα πρώτα?
Οπωσδήποτε.Πληρη απεγκατασταση αυτου που εχεις και μετα εγκατασταση του καινουργιου.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχω το ESET NOD32 Antivirus 3.0 το οποιο ήταν 'τζαμπέ'
υπάρχει κάποιο άλλο παρόμοιο να εγκαταστησω???Μια βοήθεια βρε συντεκνοι!!!
Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus
http://www.free-av.com/en/download/index.html' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Πραγματικα δωρεαν ,ελαφρυ και πολυ καλο ,εγω δεν εχω αντιμετωπίσει καποιο προβλημα με ιο εδω και παρα πολυ καιρο.οκ να το δοκιμασω αλλά δεν πρεπει να διαγράψω αυτο που έχω τώρα πρώτα?
Οπωσδήποτε.Πληρη απεγκατασταση αυτου που εχεις και μετα εγκατασταση του καινουργιου.
ναι ε?
εχμμμμ
και πώς γίνεται αυτο? -
Δεν εχω το NOD αλλα δεν πιστευω να πεφτω πολυ εξω στα βηματα.
Σε XP:
Ενας τροπος:Πινακας ελενχου->Προσθαφαιρεση προγραμματων->βρισκεις το NOD->αλλαγη/καταργηση.
Αλλος τροπος:ΕΝΑΡΞΗ->Ολα τα προγραμματα και πας στον φακελο που ειναι το ΝOD και βρισκεις καποιο που λεει uninstall,το πατας και ξεκινα η απεγκατασταση.
Περιμενε καλου κακου να γραψει και καποιος που εχει το NOD μην κανω κανενα λαθος και σε παρω στο λαιμο μου. -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
εγώ είπα να το παίξω έξυπνος κ το έβαλα με την μια στο eee
άντε τώρα ξαναμανα εγκαταστάσεις...2006 νομίζω είναι οκ, αν κ μάλλον το 2008 θα του βάλω
Εγώ χρησιμοποιώ το 2006. Μια χαρά είναι..
Πήρα το 2009 αλλά με όσα ακούω δεν τολμώ να το βάλω...
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ειναι 1kb καθε φορα . Το ιδιο κανει συνεχεια . Αν θυμαμαι καλα ηταν παραπανω καθε update .
Θα κανω scan , να ΄σαι καλαEπιτελους εκανε update . Μια χαρα , κανονικοτατα .
Το κεντρο ασφαλειας των windows ομως , συνεχιζει τα ιδια .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν εχω το NOD αλλα δεν πιστευω να πεφτω πολυ εξω στα βηματα.
Σε XP:
Ενας τροπος:Πινακας ελενχου->Προσθαφαιρεση προγραμματων->βρισκεις το NOD->αλλαγη/καταργηση.
Αλλος τροπος:ΕΝΑΡΞΗ->Ολα τα προγραμματα και πας στον φακελο που ειναι το ΝOD και βρισκεις καποιο που λεει uninstall,το πατας και ξεκινα η απεγκατασταση.
Περιμενε καλου κακου να γραψει και καποιος που εχει το NOD μην κανω κανενα λαθος και σε παρω στο λαιμο μου.Βασιλη σε ευχαριστω προκαταβολικα. Μόλις μπορεσω θα προσπαθησω να το δω!!!
(Μιας και είμαι στη δουλεια τώρα και δουλευω σκληρα!!!!)
-
καλησπερα!
θα ηθελα την συμβουλη σας...
μετα απο διαφορες προσφορες που βλεπω σημερα το πρωι ειδα οτι στην περιοχη που μενω υπαρχει ενα μεταχειρισμενο Macbook Pro του οποιου τα χαρακτηριστικα ειναι
1.17αρα οθονη
2.2.16GHZ CD
4.RAM 2B
5.HD 160GB original + 250GB ενας δωρο WD
6.V Ram 256MB ATI
7.Applecare για ακομα κατι μηνες.
8.ειναι σε αριστη κατασταση ουτε ΜΙΑ γρατζουνια.τιμη 1100Ε...
δεν εχει την Λεοπαρδαλη αλλα την Τιγρη.εγω του ειπα θα του απαντησω σε 5/6 μερες αλλα μαλλον θα το χασω...
εσεις τι θα κανατε?
να αναφερω οτι ηδη τα τωρινα μοντελα τα βρησκω ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ sealed στα 1350Ε το 2,4 Penryn
-
Επιτέλους έρχεται το Gigabyte Μ912. Δύο μέρες έκανε να έρθει απο Κίνα στην Ελλάδα και 5 μέρες έχουν περάσει και ακόμα περιμένω να μου φτάσει. Γαμώ τα ελληνικά ταχυδρομία μου
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Επιτέλους έρχεται το Gigabyte Μ912. Δύο μέρες έκανε να έρθει απο Κίνα στην Ελλάδα και 5 μέρες έχουν περάσει και ακόμα περιμένω να μου φτάσει. Γαμώ τα ελληνικά ταχυδρομία μουKINA? Γιατι βιαστηκες?
Τελωνειο? Θα την γλυτωσεις η..... -
Ξέρουμε κάνα γρήγορο και εύκολο προγραμματάκι για αποστολή φαξ;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ξέρουμε κάνα γρήγορο και εύκολο προγραμματάκι για αποστολή φαξ;Χρειάζεσαι και fax/modem. Διαφορετικά, δες αυτό εδώ, ίσως βοηθήσει.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Χρειάζεσαι και fax/modem. Διαφορετικά, δες αυτό εδώ, ίσως βοηθήσει.
Θενξ!
Με βλέπω να τρέχω στα oteshopια.
Και πρέπει να μαι quick and deadly γμτ -
κανα αξιοπιστο Utililty για Gmail password recovery παιζει?
η καποια παραπλησια μεθοδος
θενξ
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Τι να πάρεις ώστε να περάσεις XP χωρίς πρόβλημα. Πλάκα-πλάκα ποιο μοντέλο είπαμε ότι πήρες; Υπάρχει ένα topic στο section των φορητών υπολογιστών στο insomnia όπου ένας χρήστης μαζεύει drivers για φορητούς με Vista.kotetsi αυτός HP Compaq 6820s θα παίξει ΧΡ ή όχι?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Χρειάζεσαι και fax/modem. Διαφορετικά, δες αυτό εδώ, ίσως βοηθήσει.
Θενξ!
Με βλέπω να τρέχω στα oteshopια.
Και πρέπει να μαι quick and deadly γμτΤελικά βρήκα πατροπαράδοτο φαξ για να βολευτώ. 'Στωωωωω
-
Eπειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με mobo, αντίστοιχη αυτής ποιά θεωρείται τώρα; Είναι αυτή που μάλλον την άκουσε και θα πάει για αλλαγή μάλλον.
-
θέλω να πάρω ποντικάκι για το eee.
ασύρματο ή ενσύρματο.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Τι να πάρεις ώστε να περάσεις XP χωρίς πρόβλημα. Πλάκα-πλάκα ποιο μοντέλο είπαμε ότι πήρες; Υπάρχει ένα topic στο section των φορητών υπολογιστών στο insomnia όπου ένας χρήστης μαζεύει drivers για φορητούς με Vista.
kotetsi αυτός HP Compaq 6820s θα παίξει ΧΡ ή όχι?
http://forums11.itrc.hp.com/service/for ... Id=1167112
-
μαλλον το ξερετε αλλα βγαινουν τα νεα Macbooks.....
come on Steve
-
Ξερετε ποιο καταστημα μπορει να μετατρεψει κασετες beta σε dvd?
ευχαριστω
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]