-
ευχαριστώ και τους 2 σας!
Ξαναέβαλα την μνήμη και δουλεύει πάλι άψογα. .
Πραγματικά δεν την παλεύω. Μου είπανε να περάσω τους drivers του Samsung monitor. Δεν τους είχα περάσει ...τους έβαλα. Είδομεν...Δεν του έχω ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη. Τέτοια ταλαιπωρία δεν είχα ποτέ μου μαμώ τα κ@λοσταθερά...
-
Ξαφνικά, η ασύρματη σύνδεση στο PC, κάνει συνεχώς connect/disconnect!!
Άλλαξα ακόμα και θέση στην κάρτα αλλά τίποτα!! Καποια πρόταση?
-
Άλλαξε κανάλι (ρυθμίσεις ρούτερ).
-
Σωστά. Γιατί εμφανίστηκε ακόμα ένα ασύρματο δίκτυο.
-
Στο 3,11,12 τίποτα...
Θα αλλάζω μπας και συγχρονίσει σε κάποιο!
-
Κάποιο άλλο πρόβλημα υπάρχει αν δεν βρίσκεις ελεύθερο κανάλι.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σωστά. Γιατί εμφανίστηκε ακόμα ένα ασύρματο δίκτυο.Ελπίζω να μην έχετε το ίδιο SSID. Θα συνδέεστε/αποσυνδέεστε συνέχεια (και οι δύο).
-
Οχι, καμμία σχέση.
Με το laptop είμαι ασύρματα συνδεδεμένος και πάει μια χαρά. Σε όλα τα κανάλια!
Μπας και τα 'έπαιξε' πλέον ο υπολογιστής?
Δεν ξέρω και που είναι ο driver 3.0 που είχα κατεβάσει αλλά δεν είχα εγκαταστήσει επειδή έκανε disconnects!!!
-
Στο Standby των XP είναι νορμάλ να δουλεύουν τα ανεμιστήρια (cpu, κουτιού κτλ) ;
-
Και μάλιστα στο φουλ, όπως τα δικά μου, ναι!
-
Κανονικά δεν θα έπρεπε να δουλεύουν, αφού η κατανάλωση (και η εκλυόμενη θερμότητα) πέφτουν στο μίνιμουμ.
Όμως... http://www.annoyances.org/exec/forum/winxp/t1019158863
Στα Vista to 'sleep' είναι σαφώς καλύτερο από το standby πάντως. Σβήνουν οι σκληροί, οι ανεμιστήρες και ο φορητός επανέρχεται σε λειτουργία σε 10' μόλις κάνω κλικ στο ποντίκι. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σωστά. Γιατί εμφανίστηκε ακόμα ένα ασύρματο δίκτυο.Δες μηπως η SSID του μοντεμ σου ειναι ιδια με το νεο που εμφανηστικε
-
Εχω ένα λαπτοπάκ' με windowz XP avava, στο οποίο κάτι παίζεται με τα διάφορα 'πιστοποιητικά' των sites. Ενώ η ημερομηνία των windows είναι σωστή μου βγάζει αρκετά συχνά οτι το πιστοπιητικό του τάδε και του δείνα site (google, yahoo και τέτοια) έχει λήξει.
Μετά την εγκατάσταση του ΦΦ3, ανοίγοντας τα 'πρόσθετα' μου βγάζει ένα μήνυμα:ο services.addons.mozilla.org:443 χρησιμοποιεί ένα μη έγκυρο πιστοποιητικό ασφαλείας. Το πιστοποιητικό δεν είναι έμπιστο επειδή έχει αυτο-υπογραφεί. (Κωδικός σφάλματος: sec_error_ca_cert_invalid)
και όταν στη συνέχεια πατάω 'εύρεση ενημερώσεων' μου βγάζει μήνυμα κάτω από κάθε πρόσθετο 'Παρουσιαστηκε σφάλμα κατά την προσπάθεια εύρεσης ενημερώσεων για το χχχχ'
Τι να κάνω γιατρέ μου;
-
Και μια που το φερε η κουβέντα... ξέρει κανείς τρόπο για μετατρέψω τα συγκεκριμένα windowz σε windows?
-
Στην προσπάθεια μου να αποκαταστήσω την ασύρματη επικοινωνία στο PC, συμβαίνουν διάφορα κουλά!
- Το Comodo έβγαλε ειδοποίηση για αναγνώριση νέου δικτύου, που ήταν όμως το ίδιο το υφιστάμενο!!
- Βγήκε δύο φορές μήνυμα ότι ο ΙΕ7 παρουσίασε πρόβλημα και πρέπει να κλείσει. Το θέμα είναι ότι δεν το είχα ενεργοποιήσει.
- Κάποιες φορές συνδέεται αλλά με Limited or No Connectivity!!!
Μάλλον δεν το γλυτώνω το format.
Έβαλα και την Netgear που είχα πάρει την προηγούμενη φορά που είχα πρόβλημα. Με το monitor που έχει είδα ότι χάνεται το σήμα και κάνει συνέχεια scan τα κανάλια. Αλλά το πρόβλημα της κάρτας αυτής είναι ότι, γενικά, δεν πιάνει καλά το σήμα! Ενώ η Linksys δείχνει 4/5.
Γμ την ατυχία μου!!!
-
Τις δοκιμές ως προς την επάρκεια του σήματος τις κάνεις με την ίδια κεραία;
-
Ναι. Μια 7db...
-
Πολλες φορες η περιορισμενη συνδεσιμοτητα δεν ισχυει.
Μου συμβαινει και εμενα να εχω αυτο το σηματακι και ανοιγοντας τον explorer να αλλαζει μονο του αμεσως η μετα απο λιγο, ενω εχω κανονικα νετ.Κατα την αναγνωριση νεου δικτυου, μηπως πειραξες κατι στις ρυθμισεις, η εβγαλες το χαρ/σμο που ειχες δωσει στο δικτυο? (σπιτι, εργασια κλπ)
-
Ναι. δοκίμασα κι εγώ ν' ανοίξω τον ff, αλλά τίποτα.
Οχι, δεν πείραξα κάτι. Συνέβη ξαφνικά ενώ δούλευα...
-
Αν βάλεις καλώδιο δικτύου συνδέεσαι κανονικά στο internet; Όταν έχεις περιορισμένη συνδεσιμότητα παίρνεις ip από το router, αν δεν έχεις καρφωτή;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]