-
Σορι αλλά δεν έχω sVista.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
463 (!!!!!!) ευρώ για αυτό το κουτί;;;;
δεν κατάλαβες! δεν το αγόρασα... είναι αυτά που μας χορηγήσανε στη δουλεια. Συμαζεμένο κουτάκι με καλή ποιότητα, αλλά το hardware είναι σχεδόν entry-level. Οπότε, άλλαξα μνήμες, πρόσθεσα έναν σκληρό και αντικατέστησα το onboard gpu με την κάρτα που προανέφερα (η οποία φυσάει, btw... )
Τώρα για τα vista: ποιος τα ήθελε? ήταν, απλά προεγκατεστημένα...
[quote='elteo']
Ubuntu - Kubuntu ειναι η καλύτερη αρχή.[/;quote]
ποιες οι διαφορές τους? ή να πάω στο νέο thread και να αρχίσω να τους πρήζω...? -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ubuntu - Kubuntu ειναι η καλύτερη αρχή.
ποιες οι διαφορές τους? ή να πάω στο νέο thread και να αρχίσω να τους πρήζω...?
Η διαφορά είναι στο desktop environment.
Ubuntu -> gnome
Kubuntu -> KDE
Xubuntu -> XFCEΔοκιμάζεις και κρατάς όποιο σου αρέσει περσσότερο. Το XFCE είναι κάπως πιο lite από τα άλλα 2.
εγώ προτιμώ το kubuntu. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πας καλα;;;;
Εδω το Σβιστα τα θεορω μπουρδελο, θα βαλω linux;;;;
ΧΡ!!!!
Τελος!!!!Λυπαμαι.... u r stack with Vista!
Αν ηθελες να βαλεις XP, επρεπε πρωτα να ρωτησεις. XP drivers δινει μόνο η επαγγλμετικη σειρα της HP και η Toshiba (δεν ξερω για τις υπολοιπες). Τωρα μονο με πατεντες και ψαξιμο, αν βρεις κατι...
Καλά τα λές αλλά με 980Ε (DV7-1020) άλλο 17' δεν βρίσκεις. άσε που κάποια έχτρα τα έχει μόνο η ΗΡ. (όπως την e-sata είσοδο).
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εγώ είναι η 'περίεργη' συμπεριφορά των Cad/Cam και 3D προγραμμάτων. υπάρχει μια περίπτωση να φταίει το DirectX10 αλλά και τα Vista δεν συμπεριφέρονται όπως θα έπρεπε σε ένα σύστημα με coreduo και 3Gb, έστω και φορητό.
έψαξα πολυ για drivers συμβατούς με τα ΧΡ. Το βασικό πρόβλημα είναι οι οδηγοί SATA και της κάρτας ήχου τους οποίους και δεν βρίσκεις με τίποτα!!
Για την ώρα έστειλα ένα mail στο διεθνές support. Για να δούμε....
-
Δεν μπορω να πιασω καλη ταχυτητα χρησιμοποιωντας το utorrent! Καμμια ιδεα?
Εχω κανει port forward και δεν υπαρχει firewall (μονο των xp). Το εικονιδιακι κατω ειναι πρασινο, αλλα και παλι τπτ. Πιανει 100-200 ενω ακριβως με τις ιδιες ρυθμισεις πριν το φορματ επιανε ~800. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εχω κανει port forward και δεν υπαρχει firewall (μονο των xp). Το εικονιδιακι κατω ειναι πρασινο, αλλα και παλι τπτ. Πιανει 100-200 ενω ακριβως με τις ιδιες ρυθμισεις πριν το φορματ επιανε ~800.Μηπως οι αλλοι δεν δινουν σε μεγαλες ταχυτητες;Εχει καποιο τεστ ταχυτητας οπως ο βατραχος;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχω κανει port forward και δεν υπαρχει firewall (μονο των xp). Το εικονιδιακι κατω ειναι πρασινο, αλλα και παλι τπτ. Πιανει 100-200 ενω ακριβως με τις ιδιες ρυθμισεις πριν το φορματ επιανε ~800.Μηπως οι αλλοι δεν δινουν σε μεγαλες ταχυτητες;Εχει καποιο τεστ ταχυτητας οπως ο βατραχος;
Δοκιμαζω τορρεντς οπως πριζον μπρεικ οποτε θα πρεπε με τοσους πολλους seeds να πιανω καλη ταχυτητα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δοκιμαζω τορρεντς οπως πριζον μπρεικ οποτε θα πρεπε με τοσους πολλους seeds να πιανω καλη ταχυτητα.
Τεστ ταχυτητας μεσα απο τον client.Εχω αζουρεους οποτε δεν ξερω για τον δικο σου.
-
Αν δεν μπορείς να μπεις στο mail σου (yahoo) παρότι θυμάσαι username, password και όλα τι στο @%$@#%^@#% κάνεις;
Εκτός από το να το σπάσω.
$#^#%&^*&#@^%$#&#$%&%$^##^&#$%^%^@
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αν δεν μπορείς να μπεις στο mail σου (yahoo) παρότι θυμάσαι username, password και όλα τι στο @%$@#%^@#% κάνεις;Εκτός από το να το σπάσω.
$#^#%&^*&#@^%$#&#$%&%$^##^&#$%^%^@
Δοκιμαζεις αργοτερα!
-
Κάνεις ένα gmail. Πολύ πιο αξιόπιστο
-
Και 5 gmail κάνω άμα θέλεις.
Στο άλλο πως θα μπω;
Παίζει να ξεμπλοκάρει αργότερα που λέει ο Βill33; -
Κοίταξε μήπως τα cookies είναι μπλοκαρισμένα και κάνε μια γενική εκκαθάριση αν χρησιμοποιείς manual handling.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Εχω το nod και μια μερα ανοιγοντας τον υπολογιστη (σε χp) μου βγαζει παραθυρακι οτι ο υπολογιστης μου μπορει να κινδυνευει και οτι δεν εχω προγραμμα για προστασια απο ιους
Τι να φταει ? -
Εχω το nod και μια μερα ανοιγοντας τον υπολογιστη (σε χp) μου βγαζει παραθυρακι οτι ο υπολογιστης μου μπορει να κινδυνευει και οτι δεν εχω προγραμμα για προστασια απο ιους
Τι να φταει ?- Μήπως έληξε?
- Τι λέει το security center των Windows?
-
Τι να φταει ?Μήπως άρπαξες το antivirus 200x ;
-
Και γω που'χω το Kaspersky σε xp στο φορητό τα ίδια μου λέει αλλά το antivirus δουλεύει μια χαρά.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Και γω που'χω το Kaspersky σε xp στο φορητό τα ίδια μου λέει αλλά το antivirus δουλεύει μια χαρά.Ενημέρωση έκανες;
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Και γω που'χω το Kaspersky σε xp στο φορητό τα ίδια μου λέει αλλά το antivirus δουλεύει μια χαρά.
Ενημέρωση έκανες;
Σχεδόν κάθε μέρα κάνω Λεωνίδα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]