-
Beta;! Που στο καλό βρήκες beta ρε συ;!
(μία ή δυο έχω όλες και όλες) -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
θέλω να πάρω ποντικάκι για το eee.ασύρματο ή ενσύρματο.
ασύρματο πάρε, και μάλιστα αυτό με το micro usb. δεν υπάρχει πιο value for money σε όλη την αγορά.
-
-
Δοκίμασε να τις ανοίξεις σε ένα άλλο PC
-
Που τις εχεις αποθηκευσει;HD,CD,DVD?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παιδιά, ψάχνοντας κάποιες φωτογραφίες από το καλοκαίρι είδα ότι κάποιες δεν ανοίγουν ενώ φαίνονται κανονικά σαν thumbnails. Και είναι πάνω από 100!!! Τι plugin είναι αυτό και γιατί συμβαίνει με όλες? Ωστόσο δεν ανοίγουν με καμία εφαρμογή....Καμία ιδέα?
Το μήνυμα που παίρνω είναι αυτό
Εδώ σου προσφέρει 2 λύσεις για να δοκιμάσεις
(γιατί δεν τις ανοίγεις με την προεπισκόπηση των windows?)
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δοκίμασε να τις ανοίξεις σε ένα άλλο PCTo έκανα, ακόμη και σε Pc με Linux προσπάθησα.
Που τις εχεις αποθηκευσει;HD,CD,DVD?
σε ΗD εξωτερικό.
-
Δοκίμασες να κάνεις κάποια copy στο PC και να την ανοίξεις εκεί?
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
(γιατί δεν τις ανοίγεις με την προεπισκόπηση των windows?)
Dεν ανοίγουν με καμία εφαρμογή!!! >Δοκίμασες να κάνεις κάποια copy στο PC και να την ανοίξεις εκεί?
Το έκανα!!
-
Μάλλον καταστράφηκαν! σε κάποια μεταφορά.
Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι να κάνει fix ή recover? -
Με καινούρια mobo και RAM ανοίγει κανονικά, αλλά μετά από 6-7 δευτερόλεπτα κλεινει μόνο του. Την άκουσε και το PSU τελικά; Εκτός αν είναι κανένα thermal του επεξεργαστή αυτό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με καινούρια mobo και RAM ανοίγει κανονικά, αλλά μετά από 6-7 δευτερόλεπτα κλεινει μόνο του. Την άκουσε και το PSU τελικά; Εκτός αν είναι κανένα thermal του επεξεργαστή αυτό.Πιθανόν να είναι το thermal. Τσέκαρε μήπως η ψύκτρα του επεξεργαστή πατάει καλά πάνω του.
-
Thernal ήταν, το ένα κλιπάκι δεν είχε ασφαλίσει καλά. Αλλά μετά έχουμε άλλο θέμα, βγαζει το loading το win, αλλά μόλις πάει να μπει στο desktop χτυπάει restart. Αναρωτιέμαι αν δούλευε τελικά ποτέ το μηχάνημα αυτό. Τέσπα, τώρα έβγαλα τον σκληρό και τον έφερα στο δικό μου εφεδρικό για τσεκάρισμα, και βλέπουμε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Thernal ήταν, το ένα κλιπάκι δεν είχε ασφαλίσει καλά. Αλλά μετά έχουμε άλλο θέμα, βγαζει το loading το win, αλλά μόλις πάει να μπει στο desktop χτυπάει restart. Αναρωτιέμαι αν δούλευε τελικά ποτέ το μηχάνημα αυτό. Τέσπα, τώρα έβγαλα τον σκληρό και τον έφερα στο δικό μου εφεδρικό για τσεκάρισμα, και βλέπουμε.Συχνό φαινόμενο όταν αλλάζεις μητρική. (Εδώ που τα λέμε και όταν δεν αλλάζεις αλλά αυτό είναι άλλη, πονεμένη ιστορία )
-
E ναι... Έφαγε ένα ξεγυρισμένο φορμάτ και ήρθε στα ίσα του χθες.
-
Τώρα έχει τρεις μέρες συνεχόμενα κι ανεξαρτήτου ώρας οι ταχύτητες του internet είναι παραπάνω από ικανοποιητικές.
Μάλλον οι οτετζήδες άνοιξαν τη βάνα
Δεν μπορώ να καταλάβω,μπινελίκια θέλουν όλοι ρε γμτ?
Και είμαι σίγουρος ότι πολλοί στο χωριό σέρνονται -
Εχω για τα ΧΡ το Acronis Recovery Manager σε bootable CD.
Βολικο, χωρις εγκαταστασεις κανεις μια χαρα τα αντιγραφα ασφαλειας....
Για τα Window sVista υπαρχει κατι αναλογο σε bootable CD;;;;G60.... Ωραιο αβαταρ εχεις βαλει.... Shelby???
-
Σκεφτομαι να αγορασω μια ψηφιακη φωτογραφικη δίνω 250-300 €, θελω μια κομπακτ και οχι τις μεγαλες που αλλαζουν φακους κλπ. γενικα ειμαι φαν της σονι, αλλα καποιοι μου λενε για νικον (ή κανον δεν θυμαμαι) μιας και ειμαι ασχετος εσεις τι λετε?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σκεφτομαι να αγορασω μια ψηφιακη φωτογραφικη δίνω 250-300 €, θελω μια κομπακτ και οχι τις μεγαλες που αλλαζουν φακους κλπ. γενικα ειμαι φαν της σονι, αλλα καποιοι μου λενε για νικον (ή κανον δεν θυμαμαι) μιας και ειμαι ασχετος εσεις τι λετε?DSC-T300
Φακος Carl Zeiss, επεξεργαστης ΒΙΟΝΖ, 10 Μegapixels, 5απλο οπτικο ζουμ, οθονη αφης....
Και αν την παρεις ...Μονο σε μαυρο! -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
H καινούργια έκδοση (0.9.3) παίζει τέλεια και μάλιστα έχει αλλάξει αρκετά το interface. Παρόλα αυτά, προτιμώ το QuickTime. Ο μόνος λόγος που εξακολουθώ να έχω το VLC στον υπολογιστή είναι τα ελάχιστα βίντεο που εξακολουθούν να αρνούνται να παίξουν με το QT.Βγηκε και νεα εκδοση 0.9.4
Μπας και ειχε οντως καποιο προβλημα η προηγουμενη εκδοσηΕντιτ
Την εγκατέστησα και 'παιζει' σωστα .
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]