-
-
-
Σήμερα το απόγευμα έξω από το Shark με πινακίδες Θεσσαλονίκης, γυάλιζε!
Μια Μ5 ποιό πίσω παρκαρισμένη και στο γυρισμό προς Κοζάνη πριν λίγο, με προσπερνάει μια κόκκινη F430 (ΙΚΡ-****) λίγο πριν τα Μάλγαρα.
Σταματάει στα διόδια, απο πίσω εγώ με το Corolla , ξεκινάει σιγά-σιγά και το δίνει αμέσως μετά!!
Αχχχχ και πάλι αχχ!!! Τι ήχος!
-
Θέλω να το γράψω εδώ και μέρες...
Την προηγούμενη εβδομάδα και για 2 μέρες κυκλοφόρησε στην Αλεξανδρούπολη μια BUGATTI VEYRON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μη βαράτε για φώτο αλλά δεν πρόλαβα και στο ξενοδοχείο που έμενε ο τύπος(πινακίδες Κωνσταντινούπολης) δεν αφήνανε καν να το πλησιάσεις.
Είχε βάλει 2 τύπους security να το φυλάνε και το'χε σκεπασμένο με κουκούλα και γύρω γύρω κώνους!Ξέχασα το χρώμα.Μπλέ με Μαύρο!!!!
Αυτά.
-
Α, ξέχασα. Είδα και Α5 3.0 diesel σήμερα στην Λαμία, λευκό ( ).
-
-
Είδα ένα Daihatsu κάτι σε CC και τρελάθηκα. Τί ειναι τούτο πάλι???
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Είδα ένα Daihatsu κάτι σε CC και τρελάθηκα. Τί ειναι τούτο πάλι???Το Copen ειδες μαλλον.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Το Copen ειδες μαλλον.
Ναί αυτο είναι!!! Από πού ξεφυτρωσε και πότε?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Το Copen ειδες μαλλον.
...
Παλιό είναι, αλλά αν συνυπολογίσεις, πως η αντιπροσωπεία το πούλαγε ...20χιλιάρικα όταν είχε πρωτοέρθει, τότε θα καταλάβεις γιατί δεν πολυκυκλοφορεί ... -
-
X6 τώρα το μεσημέρι στην Βάρης - Κορωπίου με ξένες πινακίδες
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Το Copen ειδες μαλλον.
...
Παλιό είναι, αλλά αν συνυπολογίσεις, πως η αντιπροσωπεία το πούλαγε ...20χιλιάρικα όταν είχε πρωτοέρθει, τότε θα καταλάβεις γιατί δεν πολυκυκλοφορεί ...Αν ειχε 16 max θα ειχε γεμισει ο κοσμος.Ειναι πολυ ομορφο.
-
Εμεις που πηγαμε να ρωτησουμε για την μητερα μου βγαινει 18,5 με το κλειδι στο χερι
-
Φωτό φίλου μου
Στο κέντρο της Αθήνας, ΒΜW Z1 !
-
what the hell is that???????? σημερα το πρωι στη παραλιακη..
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Εμεις που πηγαμε να ρωτησουμε για την μητερα μου βγαινει 18,5 με το κλειδι στο χεριΤόσο περίπου βγαίνει.
Υπόψιν ότι -αν δεν κανω λάθος- πρόκειται για χειροποιητη κατασκευή ...
-
Eιναι χειροποιητη κατασκευη!
-
-
Σήμερα γυρνώντας σπίτι βλέπω ένα Golf R32 πίσω μου. Σκεπτόμενος ότι έχουν πουληθεί λιγότερα από 20 στην Ελλάδα και μιας και το έχει άνθρωπος στην πολυκατοικία μου ο οποίος περνάει από τον ίδιο δρόμο για να πάει σπίτι, στο φανάρι σταματάμε δίπλα κι αυθόρμητα κορνάρω χαιρετίζοντας. Έλα όμως που βλέπω μια ~20χρονη κοπέλα στο τιμόνι η οποία μάλλον με πέρασε για πέφτουλα και ανέβασε το παράθυρό της
Carspotting [#5]