-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Με μιά αιθέρια ύπαρξη στο τιμόνι....Το οδηγούσε ένα μελαχροινάκι...
-
Χτες το μεσημέρι είδα τη νέα LEXUS IS F....δε νομίζω να κυκλοφορούν και πολλές...
5λίτρα V8, 423άλογα, 505Nm ροπή, 0-100 σε 4.8s -
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Κόκκινη 599... Κουκλάρα, κλασσική και εξωτική ταυτόχρονα
!+10000000
-
Χθες στην Β.Ολγσς κιτρινη Porsche Carrera.Πρεπει να ηταν GT2/3 γιατι ειχε την μεγαλη αεροτομη πισω.
-
-
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
[ Australia ( η Alfa)???
-
Την αεροτομη θα εννοει μαλλον.
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Την αεροτομη θα εννοει μαλλον.Μα υπήρχε και εργοστασιακή αυτή η αεροτομή. Μου αρέσει πολύ ειδικά σε μπορντό 156
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Φωτογραφία πολλαπλού ρόλου.
Carspoting (η Lamborgini), Australia ( η Alfa) και κλασσικό (η DS δε ξέρω αλλά αυτή μου αρέσει περισσότερο και από το υπεραυτοκίνητο).Τελικά δεν είμαι ο μόνος που μετά το πρώτομιλισεκόντ κιτρινίλας το μάτι κόλλησε στη 'θεά'
Φαίνεται περιποιημένη κιόλας
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Φωτογραφία πολλαπλού ρόλου.
Carspoting (η Lamborgini), Australia ( η Alfa) και κλασσικό (η DS δε ξέρω αλλά αυτή μου αρέσει περισσότερο και από το υπεραυτοκίνητο).Τελικά δεν είμαι ο μόνος που μετά το πρώτομιλισεκόντ κιτρινίλας το μάτι κόλλησε στη 'θεά'
Φαίνεται περιποιημένη κιόλας
+1
-
Κιτρινη F430 στην Εθν. Αντιστασεως , με χαρτινες πινακιδες.
-
+430 Spider χτες το βράδυ στην Πλαστήρα στην Αρετσού.
-
Lotus Europa σήμερα στο Πασαλιμάνι... Μέχρι να βγάλω το κινητό, μου την κοπάνησε!
-
Απιστευτος ο βατραχος
(το ειχε και ο πατερας μου )
Στα της Lamborghini
1ον το καπω ειναι μισανοιχτο η ειναι χτυπημενη απο την αλλη μερια και δεν κλεινει???
2ον η μποστινη ροδα μου φαινεται πως εχει μεγαλυτερη αποσταση απο τον θολο απ οτι θα πρεπε,εκτος βεβαια κι αν παταει σε λακουβα η εχει καποιο ξεφουσκωμενο λαστιχο απο την αλλη μερια.
3ον αν ειναι η πρωην εγκαταλελημενη της ΧΑΝΘ γιατι δεν ακουγεται κοθολου οταν προχωραει???Νομιζω κι αλλο μελος το ειχε αναφερει,και μου φανηκε περιεργο αλλα μια μερα την πετυχα και γω εν κινησει και οντως δεν ακουγοταν. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
2ον η μποστινη ροδα μου φαινεται πως εχει μεγαλυτερη αποσταση απο τον θολο απ οτι θα πρεπε,εκτος βεβαια κι αν παταει σε λακουβα η εχει καποιο ξεφουσκωμενο λαστιχο απο την αλλη μερια.
.Μαλλον εχει ενεργοποιημενο το nose lift ( ενα κουμπακι που ψηλωνει λιγο το μπροστινο μερος για να μην βρισκει ευκολα σε ραμπες και σαμαρακια )
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
3ον αν ειναι η πρωην εγκαταλελημενη της ΧΑΝΘ γιατι δεν ακουγεται κοθολου οταν προχωραει???Νομιζω κι αλλο μελος το ειχε αναφερει,και μου φανηκε περιεργο αλλα μια μερα την πετυχα και γω εν κινησει και οντως δεν ακουγοταν.Εγώ το είχα αναφέρει όταν την πέτυχα μπροστά μου στην Τσιμισκή πριν κάνα 2μηνο και το είχα γράψει πως μου έκανε εντύπωση που δεν ακουγόταν.. Τι διάολο, χαλασμένη είναι?
Carspotting [#5]