-
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Ο πιο απλός τρόπος για να ξεχωρίσεις 599 και 612 γρήγορα στον δρόμο, είναι ο κώλος τους, όπου η 599 έχει από ένα φωτιστικό σώμα και η 612 δύο ζευγάρια....Aρα τελικα ειδα 612 κι οχι 599.
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ο πιο απλός τρόπος για να ξεχωρίσεις 599 και 612 γρήγορα στον δρόμο, είναι ο κώλος τους, όπου η 599 έχει από ένα φωτιστικό σώμα και η 612 δύο ζευγάρια....
Aρα τελικα ειδα 612 κι οχι 599.
Δεν έχουμε μπλέ 599 στην Θεσσαλονίκη.
Μόνο σε μαύρο,κίτρινο και κόκκινοΕγώ πάντως σίγουρα είδα σήμερα σκούρα μπλε 456 να βολτάρει....
-
Kιόμως όχι,
456 ήταν, με τα φώτα που σηκώνονται και πινακίδες ΙΗ* -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τη μπλέ 612 την έχω δει κι εγώ να την οδηγάει ασπρομάλλης μεσήλικας, πάντως.
Με στυλάτα γυαλιά αν δεν κάνω λάθος.
yeap!
-
είδα προχτές ένα μπεζ τετράτροχο με 2 θέσεις και σήματα Piaggio (!!)... δεν έχω καταφέρει να βρω ποιο μοντέλο είναι ακριβώς..
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
είδα προχτές ένα μπεζ τετράτροχο με 2 θέσεις και σήματα Piaggio (!!)... δεν έχω καταφέρει να βρω ποιο μοντέλο είναι ακριβώς..Αυτό μήπως; http://www.centurionservices.co.uk/cars ... C00399.JPG
Αν ναι, είναι το δίδυμο αδερφάκι του Daihatsu Hijet. Στην Ιταλία κάνει θραύση, υπάρχουν εκδόσεις για όλες τις ανάγκες. -
Tελικά ήταν ένα Piaggio M500 500cc diesel με CVT κιβώτιο... υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες στο νετ, όσο για την αντιπροσωπεία εδώ δεν είδα να το εισάγει. Πάντως, ήταν παρατημένο κάπου χωρίς πινακίδες.
-
http://www.it.vtl.piaggio.com/prodotti/m500/index.htm
http://www.it.vtl.piaggio.com/media/m500.pdfΤο επιβατικό οδηγείται και με δίπλωμα για μηχανάκι. Είναι πολύ διαδεδομένα στην Ιταλία και αυτά, μαζί με άλλα διάφορα μικρά, όπως αυτό (το οποίο btw είναι πολύ άσχημο):
-
Εδω και 1-2 μερες με κολαζει μια Lamborghini Gallardo που περναει με τσιτα τα γκαζια μπροστα απο το στρατοπεδο στο οποιο υπηρετω οταν επιστρεφει απο η κατευτυνεται προς τις καφερεριες της παραλιας της Κρηνης...
Το μονο καλο ειναι οτι το παταει λιγακι και ακουγεται ο V10!! Εκπληκτικα σκασιματα στο αφημα του γκαζιου εχω να δηλωσω... -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Το μονο καλο ειναι οτι το παταει λιγακι και ακουγεται ο V10!! Εκπληκτικα σκασιματα στο αφημα του γκαζιου εχω να δηλωσω...Αυτό είναι το καλύτερο!!!
ΥΓ:Το αμέσως καλύτερο είναι να σταματήσει, να σε βάλει μέσα και να κάνει κανένα ακόμα άνοιγμα
-
Την κίτρινη λες;
-
αυτός κόβει όλο βόλτες...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
αυτός κόβει όλο βόλτες...
δεν είναι μόνο να έχεις το αυτοκίνητο...θέλει και ελεύθερο χρόνο.
ακριβώς...
αφού σκέφτηκα και εγώ...
καλά ρε 'παιδί' ( ) μου, εισοδηματίας είναι και κάνει βόλτες συνέχεια?
και χθες έως τα ξημερώματα σε μαγαζί τον είδα...υγ: μάλλον εισοδηματίας θα είναι
-
Μακάριοι οι πλούσιοι τω χρόνω και τω χρήματι
-
Κι εγώ την πέτυχα χτες την Gallardo στο Paralia για καφέ.
Μα καλά, πότε τα προλαβαίνει όλα;
(μιλάω για μια κίτρινη με κάτι άθλιες νίκελ ζάντες)
-
Ναι, είναι γνωστή φάτσα... Άθλιες οι ζάντες, εντελώς εμετικές. Αλλά οκ, πάω στοίχημα ότι έκαναν περισσότερο και από το αμάξι μου.
-
Πατρα στην Κανελλοπουλου αυτο το Piaggio? Ημουν ετοιμος να το βγαλω φωτο χθες το βραδυ αλλα εβρεχε...
-
Αυτην τη μαυρη 599 εχετε δει θεσσαλονικη? δνε ξερω αν εχει και αλλη μαυρη...
Carspotting [#5]