-
χρονια πολλα γιαννηδες και μη..
-
Χρόνια πολλά και καλά στους Αντώνηδες και στις Αντωνίες μας. Να τους χαιρόμαστε!!!
-
Εγώ θέλω να ευχηθω στη κοράκλα μου Χρόναι της Πολλά, και να είναι πάντα γερή!!!!
Δυστυχώς κορούλα μου αυτοί οι κάφροι οι μοντερέιτορς επιτρέπουν μονο 10 emoticons γι αυτο θα πρέπει να βολευτούμε με αυτά!!! -
Να σου ζήσει και να'στε πάντα ευτυχισμένοι!
Με τη σειρά μου, να ευχηθώ και γώ στη γυναίκα μου, που γιορτάζει αύριο...και κάνει υπομονή με μένα και την κοράκλα, που ετοιμάζεται να βγεί!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εγώ θέλω να ευχηθω στη κοράκλα μου Χρόναι της Πολλά, και να είναι πάντα γερή!!!!
Δυστυχώς κορούλα μου αυτοί οι κάφροι οι μοντερέιτορς επιτρέπουν μονο 10 emoticons γι αυτο θα πρέπει να βολευτούμε με αυτά!!!Kαι αλλα 10 απο εμενα στην πιο γνωστη μικρουλα του φορουμ,να την χαιρεστε Μανωλη.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δυστυχώς κορούλα μου αυτοί οι κάφροι οι μοντερέιτορς επιτρέπουν μονο 10 emoticons γι αυτο θα πρέπει να βολευτούμε με αυτά!!!Kαι αλλα 10 απο εμενα στην πιο γνωστη μικρουλα του φορουμ,να την χαιρεστε Μανωλη.
Να τα αυγατίσω και εγώ!!!
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Να σου ζήσει και να'στε πάντα ευτυχισμένοι!Με τη σειρά μου, να ευχηθώ και γώ στη γυναίκα μου, που γιορτάζει αύριο...και κάνει υπομονή με μένα και την κοράκλα, που ετοιμάζεται να βγεί!
Να την χαίρεσαι βρε εσύ και με το καλό να έρθει!!!
-
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ!!!!
Είμαι χαζομπαμπάς και είμαι περίφανος!!!!!!!!!!!!!
'Ντιρτούλιε' Χρόνια Πολλά και σε σένα!!!! -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Να σου ζήσει και να'στε πάντα ευτυχισμένοι!Με τη σειρά μου, να ευχηθώ και γώ στη γυναίκα μου, που γιορτάζει αύριο...και κάνει υπομονή με μένα και την κοράκλα, που ετοιμάζεται να βγεί!
Χρονια της πολλα
Χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν σημερα και αυριο
-
Μάνο να χαίρεσαι την κοράκλα σου και εσύ συμπατριώτη ντιρτούλιε να χαίρεσαι τη σύζυγο και με καλή λευτεριά.
Χρόνια πολλά και στους Αντώνηδες και Αντωνίες που γιορτάζουν σήμερα και σε Θανάσηδες (mirage,Thanix ) και Αθανασίες που γιορτάζουν αύριο. -
Μια και άλλαξε η μέρα να μας ζήσουν οι Θανάσηδες και οι Αθανασίες μας και του χρόνου με το καλό!!!
-
προσωπικα ευχαριστω πολυ για τις ευχες..(θανασης γαρ)δεν ειμαι τοσο ενεργο μελος του forum,αλλα το παρακολουθω φανατικα εδω και πολυ καιρο..(συζητησεις,κτλ)απλως γραφω σπανια..
-
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα
-
Χρόνια Πολλά........
-
Χρόνια πολλά σε όλους τους Θανάσηδες! Και στον Μιράζε ( Μιράγκε)!
-
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, ξενιτεμένους και μή
-
Χρόνια πολλά στον Θανάση που σκάβει Κυριακάτικα στο ορυχείο του Στρασβούργου.
...και σε όλους τους άλλους Αθανάσιους και Αθανασίες που γιορτάζουν.
-
Χρόνια πολλά και απο εμένα!!!
-
Χρόνια πολλά στον Δεριγνί Μιράζ.
Φίλε μου, άντε και με W123 στέισον.Αλλά και σε όλους τους άλλους που έχουν την ατυχία να γιορτάζουν μαζί του...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χρόνια πολλά στον Δεριγνί Μιράζ.
Φίλε μου, άντε και με W123 στέισον.Αλλά και σε όλους τους άλλους που έχουν την ατυχία να γιορτάζουν μαζί του...
με φίατ μούλτιπλα
και γυναίκα και 3 παιδιά που να μην τον αφήνουν να συγκεντρωθεί στην οδήγηση
και να του πετούν κουκλάκια στο κεφάλι την ώρα που οδηγά
και το μικρότερο να θέλει τουαλέτα στη μέση του δρόμου
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#4]