-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
μπατσος βγηκε χτες απο παραδρομο της Βαρης Κορωπιου που εχει καφε/σαντουιτσαδικο....
Εμείς είχαμε πολλά χρόνια να δούμε όργανα της τάξης εδώ, αλλά τώρα τελευταία βλέπουμε πάρα πολύ συχνά αστυνομικούς.
Βλέπετε, έχει ανοίξει ένα Everest στη γωνία!
Και στην αργυρουπολη τα ιδια.
απο τοτε που ανοιξε το Everest, γεμησε η πλατεια μπατσους που τσεκαρουν παπακια!Στην πλατεια της Αργυρουπολης κανουν μπλοκο πολυ πριν ανοιξουν τα εβερεστ.
Dunkin εχει και γλυφαδα και παγκρατι. Πραγματικα τα σπανε αρκει να τα φας μεσα σε μερικες ωρες, μετα γινεται χαλια.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
μπατσος βγηκε χτες απο παραδρομο της Βαρης Κορωπιου που εχει καφε/σαντουιτσαδικο....
Εμείς είχαμε πολλά χρόνια να δούμε όργανα της τάξης εδώ, αλλά τώρα τελευταία βλέπουμε πάρα πολύ συχνά αστυνομικούς.
Βλέπετε, έχει ανοίξει ένα Everest στη γωνία!
Και στην αργυρουπολη τα ιδια.
απο τοτε που ανοιξε το Everest, γεμησε η πλατεια μπατσους που τσεκαρουν παπακια!Στην πλατεια της Αργυρουπολης κανουν μπλοκο πολυ πριν ανοιξουν τα εβερεστ.
Dunkin εχει και γλυφαδα και παγκρατι. Πραγματικα τα σπανε αρκει να τα φας μεσα σε μερικες ωρες, μετα γινεται χαλια.
στη γλυφαδα νομιζω εκλεισαν...κριμα,γιατι μου ελυναν πολλες φορες τη μεταμεσονυχτιο προβλημα αναζητησης γλυκου...
-
Και στο Παγκράτι τέλος τα Dunkin εδώ και μερικούς μήνες.
-
μη λέτε για donuts
-
-
Ρε τι λετε τωρα?????? Κλεισανε και στο παγκρατι και στη γλυφαδα? Γμτ....το ειπα οτι αν κανω διαιτα θα δυσκολεψει και αλλο η κατασταση για τους ελευθερους επαγγελματιες που ασχολουνται με τα φαγητα...2 μαγαζια κλεισανε....και εκανα διαιτα σκαρτους 5 μηνες (εδω και κανα μηνα την σταματησα) απο την στεναχωρια μου λεω να φαω αλλο ενα παγωτακι
-
Πριν από λίγο ρεπορτάζ στην ΕΤ3:
Ποδηλάτης που έκανε προπόνηση στην Θεσσαλονίκης-Μουδανίων έφαγε 200€ πρόστιμο γιατί απαγορεύονται τα ποδήλατα στις οδούς ταχείας κυκλοφορίας.
Ο αστυνομικός είχε απόλυτο δίκιο, και οι δικαιολογίες του ποδηλάτη ήταν παιδαριώδεις, αυτό να το ξεκαθαρίσω. Θα μπορούσε κάλλιστα να πάει από τους επαρχιακούς δρόμους για να είναι και νόμιμος και ασφαλής.
Αλλά αν ο αστυνομικός -βλέποντας την κατάσταση στο συγκεκριμένο δρόμο- σκέφτηκε 'Τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω τις συνθήκες και να επιβάλλω το νόμο' και ξεκίνησε από ...το ποδήλατο, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πριν από λίγο ρεπορτάζ στην ΕΤ3:Ποδηλάτης που έκανε προπόνηση στην Θεσσαλονίκης-Μουδανίων έφαγε 200€ πρόστιμο γιατί απαγορεύονται τα ποδήλατα στις οδούς ταχείας κυκλοφορίας.
Ο αστυνομικός είχε απόλυτο δίκιο, και οι δικαιολογίες του ποδηλάτη ήταν παιδαριώδεις, αυτό να το ξεκαθαρίσω. Θα μπορούσε κάλλιστα να πάει από τους επαρχιακούς δρόμους για να είναι και νόμιμος και ασφαλής.
Αλλά αν ο αστυνομικός -βλέποντας την κατάσταση στο συγκεκριμένο δρόμο- σκέφτηκε 'Τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω τις συνθήκες και να επιβάλλω το νόμο' και ξεκίνησε από ...το ποδήλατο, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά!
καλά του έκανε
την έχουν δει όλοι και πάνε στο δρόμο. όχι, γι'αυτό υπάρχουν τα πεζοδρόμια
πιο εύκολα προκαλείται μποτιλιάρισμα λόγω ποδηλάτων που πάνε στο δρόμο και αναγκάζουν τα αυτοκίνητα να θέλουν να προσπεράσουν, άρα να κόβουν τους προπορευόμενους με αποτέλεσμα η συνολική ταχύτητα κίνησης του σημείου να μειώνεται αισθητά. -
Είναι και πολύ επικίνδυνα. Έχω δει και στην Αθηνών Λαμίας και στην Αττική Οδό!!!
-
Kαι στη Συγγρού....
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Έχω δει και στην Αθηνών ΛαμίαςYep. Στην απαράδεκτη είσοδο της καθόδου από την Καβάλας, που βγάζει στην αριστερή λωρίδα. Ποδηλάτης στην αριστερή λωρίδα εθνικής οδού.
+1 για τον αστυνομικό. Αυτήν την αστυνόμευση και αυτή τη λογική θέλω, και τη θέλω συστηματικά.
-
επειδή κάνω ποδήλατο και δεν το ήξερα
απογορεύεται να χρησιμοποιώ την Λ. Κηφισίας? -
ναι
-
Η Κηφισίας δεν είναι δρόμος ταχείας κυκλοφορίας όπως η Συγγρού...άρα νομίζω πως μπορείς. Θα το τσεκάρω και θα σου πω.
-
Κι εγω πιστευω οτι Κηφισιας ειναι ΟΚ -- τυπικα τουλαχιστον. Οπως και η Βασιλισσης Σοφιας, Βασ. Γεωργιου. Ποσο μαλλον οταν εχουν και λεωφορειολωριδες.
No-no κατα τη γνωμη μου ειναι:
-
η παραλιακη στο κομματι απο Δελτα Φαληρου μεχρι Καραισκακη. Οχι οι δρομοι εξωτερικα και εσωτερικα της, μονο ο δρομος με 4 λωριδες ανα κατευθυνση που εχει οριο 90.
-
η Συγγρου στο κομματι που εχει οριο 90. Οχι οι παραδρομοι.
-
ολη η εθνικη Αθηνων-Λαμιας, εκτος συγκεκριμενων παραδρομων (βλ. κοινη λογικη)
-
Αττικη οδος κ.λπ., οπως ειναι φυσικο...
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αλλά αν ο αστυνομικός -βλέποντας την κατάσταση στο συγκεκριμένο δρόμο- σκέφτηκε 'Τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω τις συνθήκες και να επιβάλλω το νόμο' και ξεκίνησε από ...το ποδήλατο, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά!Κι εγώ πιστεύω οτι έκανε πολύ καλά: Προστατεύει τον ίδιο τον ποδηλάτη κατ΄αρχήν, που είναι ο πλέον ευάλλωτος χρήστης της οδού.
-
καλά του έκανε
την έχουν δει όλοι και πάνε στο δρόμο. όχι, γι'αυτό υπάρχουν τα πεζοδρόμιατα ποδηλατα παντως απαγορευονται στο πεζοδρομιο.ασε που ειναι επικινδυνο για τους πεζους.........
-
Πρόστιμο 200 ευρώ για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας θα κληθεί να πληρώσει ο πρωταθλητής στην ορεινή ποδηλασία, Κώστας Κωνσταντινίδης.
Ο έλληνας αθλητής πήγαινε για προπόνηση σε έναν χωματόδρομο, μέσω της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανιών. Κάπου εκεί τον σταμάτησε ένα περιπολικό κι αφού του έκαναν συστάσεις ότι απαγορεύεται να είναι με το ποδήλατό του στην Εθνική Οδό, του 'έκοψαν' την κλήση των 200 ευρώ.
Στη συνέχεια του ζήτησαν μια ταυτότητα για εξακρίβωση στοιχείων, αλλά ο έλληνας αθλητής δεν την είχε μαζί του, με αποτέλεσμα να του ζητήσουν να τους ακολουθήσει στην τροχαία Θεσσαλονίκης.
Ο Κωνσταντινίδης τούς είπε ότι δεν είναι δυνατόν να αφήσει στο δρόμο το αξίας 5.000 ευρώ ποδήλατό του και τελικά βρέθηκε η λύση... Το ποδήλατο 'λύθηκε' σε πιο μικρά κομμάτια, φορτώθηκε στο περιπολικό και ο έλληνας πρωταθλητής ακολούθησε στο τμήμα τους αστυνομικούς, οι οποίοι έδειξαν υπέρμετρο ζήλο πάνω στο καθήκον τους.
από το sport.gr
-
Ο χρήστης tsakirtas έγραψε:
Πρόστιμο 200 ευρώ για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας θα κληθεί να πληρώσει ο πρωταθλητής στην ορεινή ποδηλασία, Κώστας Κωνσταντινίδης.Ο έλληνας αθλητής πήγαινε για προπόνηση σε έναν χωματόδρομο, μέσω της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανιών. Κάπου εκεί τον σταμάτησε ένα περιπολικό κι αφού του έκαναν συστάσεις ότι απαγορεύεται να είναι με το ποδήλατό του στην Εθνική Οδό, του 'έκοψαν' την κλήση των 200 ευρώ.
Στη συνέχεια του ζήτησαν μια ταυτότητα για εξακρίβωση στοιχείων, αλλά ο έλληνας αθλητής δεν την είχε μαζί του, με αποτέλεσμα να του ζητήσουν να τους ακολουθήσει στην τροχαία Θεσσαλονίκης.
Ο Κωνσταντινίδης τούς είπε ότι δεν είναι δυνατόν να αφήσει στο δρόμο το αξίας 5.000 ευρώ ποδήλατό του και τελικά βρέθηκε η λύση... Το ποδήλατο 'λύθηκε' σε πιο μικρά κομμάτια, φορτώθηκε στο περιπολικό και ο έλληνας πρωταθλητής ακολούθησε στο τμήμα τους αστυνομικούς, οι οποίοι έδειξαν υπέρμετρο ζήλο πάνω στο καθήκον τους.
από το sport.gr
ουτε γω ξερω πως ειναι αυτος φατσικα,γιατι λοιπον υπερμετρος ζηλος και οχι απλα η δουλεια οτυς?
-
Αν οι μπάτσοι έκαναν σωστά τη δουλειά τους η Ελλάδα ίσως να ήταν διαφορετική,και δεν θα γινόταν λόγος για αυτό το πρόστιμο.
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!